FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavimomak
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavimomak » 18 maj 2010, 15:58

borcev_navijac je napisao/la:
plavimomak je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:momci kakva je situacija u gradu sarajevu, jel kao pred prvenstvenu euforija ili je to blaze.

Kakvu posjetu ocekujete sutra?
Pa vala i euforija nije neka,jer ce biti nezanimljivo zato sto se zna ce zeljo poderat borca :D :D :D :D :D :D
Salim se sve je super sto jest jest uvijerit ces se kad budes gledo na TV-u
ja rijetko utakmice borca gledam na tv- u :)
Onda doci sutra na Grbavicu pa se uvijeri,osim ako i to rijetko radis:)
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 18 maj 2010, 15:59

gollum je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:momci kakva je situacija u gradu sarajevu, jel kao pred prvenstvenu euforija ili je to blaze.

Kad vi stizete? Danas? :P
pa vjerovatno ekipa danas stze , cak sam tako nesto procitao u novinama , mislim da cak danas imaju trening na grbavici kako sto je zeljo imao trening na gradskom
TREĆI PUT ČASTIMO !

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 18 maj 2010, 16:00

borcev_navijac je napisao/la:
gollum je napisao/la:

Kad vi stizete? Danas? :P
pa vjerovatno ekipa danas stze , cak sam tako nesto procitao u novinama , mislim da cak danas imaju trening na grbavici kako sto je zeljo imao trening na gradskom
Opaaaaaa ambiciozno nema sta :D svaka cast...

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 18 maj 2010, 16:02

[quote="plavimomakOnda doci sutra na Grbavicu pa se uvijeri,osim ako i to rijetko radis:)[/quote]

grbavicu posjetim taman toliko puta kolko igra borac na grbavici , mozda i ponekad kad sam u sarajevu poslom a zeljo recimo igra neku vaznu utakmicu kao sto je bila ona sa zrinjskim :) a ja nemam pametnijeg posla :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 maj 2010, 16:03

I naši su otišli u BL dan prije, čak posjetili Ferhadiju i pravoslavni hram, šetali po gradu. Gostoprimstvo treba uzvratiti.
A ovo za trening na stadionu, tako treba uvijek da bude, svima i svugdje.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 18 maj 2010, 16:05

tanzla je napisao/la:I naši su otišli u BL dan prije, čak posjetili Ferhadiju i pravoslavni hram, šetali po gradu. Gostoprimstvo treba uzvratiti.
tako rade veliki klubovi, a ovi mali gledaju da ti sto vise otezaju uslove za igru i pripremu za utakmicu
TREĆI PUT ČASTIMO !

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 18 maj 2010, 16:05

tanzla je napisao/la:I naši su otišli u BL dan prije, čak posjetili Ferhadiju i pravoslavni hram, šetali po gradu. Gostoprimstvo treba uzvratiti.
Naravno :)

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 18 maj 2010, 16:10

borcev_navijac je napisao/la: grbavicu posjetim taman toliko puta kolko igra borac na grbavici , mozda i ponekad kad sam u sarajevu poslom a zeljo recimo igra neku vaznu utakmicu kao sto je bila ona sa zrinjskim :) a ja nemam pametnijeg posla :)

Klasika na balkanski... :D :lol:

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 18 maj 2010, 16:12

Vlak je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:[quote="plavimomakOnda doci sutra na Grbavicu pa se uvijeri,osim ako i to rijetko radis:)
grbavicu posjetim taman toliko puta kolko igra borac na grbavici , mozda i ponekad kad sam u sarajevu poslom a zeljo recimo igra neku vaznu utakmicu kao sto je bila ona sa zrinjskim :) a ja nemam pametnijeg posla :)

Klasika na balkanski...[/quote]

hahahhaha sto me nasmija, ali kad malo bolje cojek skonta nije on nista slago, u bosni svi rade a u isto vrijeme niko nista ne radi, al si ga provalio nema greske,

nego ima li onih majica sminkerskih jos uvijek od 25 km sto im pise naprijed "nikom te ne damo" one sa kragnom "kežualke"

:geek:
Semper Fidelis

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 maj 2010, 16:27

Strauss je napisao/la: Ne vidim razlog da odmara Bučana :roll: Ima još dvije utakmice i nek da maximum, pa nek se onda odmara 8-) jer ipak od njeg možda i najviše očekujem pogotovo na ovoj utakmici sa Borcem. Ko bi reko, da će mi Bučan biti glavna uzdanica :mrgreen:
Bučan je zvijer! I u Vrapčićima je počeo na klupi, možda i sad tako bude ako je umoran. Mada je dosta realnije da počne utakmicu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 18 maj 2010, 16:38

Vlak je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la: grbavicu posjetim taman toliko puta kolko igra borac na grbavici , mozda i ponekad kad sam u sarajevu poslom a zeljo recimo igra neku vaznu utakmicu kao sto je bila ona sa zrinjskim :) a ja nemam pametnijeg posla :)

Klasika na balkanski... :D :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@ fixator
ako ozbiljno trazis one majice... ti si lud... :twisted:
BRAVE HEART 1979-2005

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 18 maj 2010, 16:40

Slazem se za gostoprimstvo ali sam cuo da je prije prve finalne utakmice na svakom mjestu na gradskom stadionu bio zalijepljen papiric gdje je pisala poruka navijacima da se zviždi na himnu. Ali eto vidjece oni sutra kako se to radi i kako se grbavicom ori JEDNA SI JEDINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
G A Z I
Željo sve do pobjede

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 maj 2010, 16:42

plava_pruga je napisao/la:
Slazem se za gostoprimstvo ali sam cuo da je prije prve finalne utakmice na svakom mjestu na gradskom stadionu bio zalijepljen papiric gdje je pisala poruka navijacima da se zviždi na himnu. Ali eto vidjece oni sutra kako se to radi i kako se grbavicom ori JEDNA SI JEDINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma ti papirići mene ne zanimaju previše, svakom svačije. Govorio sam o gostoprimstvu FK Borca, što treba uzvratiti. A mi ćemo zapjevati jače i glasnije, zna se koju :)
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 18 maj 2010, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 18 maj 2010, 16:43

Avanes je napisao/la:I doslo je na svoje ono sto me odavno nervira, a sutim. Nazivaju me kojekakvi mangupi glupim pa presutim, smirim se. I ti kvazi navijaci su se sad pokazali da pljuju i seru po Zelji sto je karta skuplja za 2KM, ko kad su srali po ZELJI kad je bio deseti, kad je nas 500 bilo na tribini oni su srali, sklanjali zastavice sa retrovizora jer ih je bilo stid ZELJE, a sad im j te puna usta ZELJE i oni su ful kul navijaci. U 7 zadnjih godina nisam fulio mozda isto toliko utakmica na Grbavici i zivio sam za ove utakmice, kad je poluvjerijeme trajalo godinama (oni koji su bili na tim utakmicama znaju sta pricam) bodrio sam svog ZELJU i sad da serem na upravu koja nam je podarila ovoliko veselja koliko nismo okusili u tih 7 godina sve skupa, NEKA HVALA MANGUPI serite vi ja necu, da serem sto su digli karte za 2KM, a nije vam puno dati za Halida i Miroslava 15 kema jelde da nije, a nije ni za kaficu u spici 2 ili 3, normala da nije. Pustite nas bolesnike svog ZELJE da odcejfimo ovu sedmicu i nemojte nam je unistavati molim vas eto. Serite za 10 dana, ali sad nas pustite za sve ove godine da malo uzivamo u je...noj sedmici.

Unaprijed zahvalan.
Stojim iza tvoje svake rijeci, BRAVO!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 18 maj 2010, 16:45

fixator je napisao/la:
Vlak je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:[quote="plavimomakOnda doci sutra na Grbavicu pa se uvijeri,osim ako i to rijetko radis:)

Klasika na balkanski...
hahahhaha sto me nasmija, ali kad malo bolje cojek skonta nije on nista slago, u bosni svi rade a u isto vrijeme niko nista ne radi, al si ga provalio nema greske,

nego ima li onih majica sminkerskih jos uvijek od 25 km sto im pise naprijed "nikom te ne damo" one sa kragnom "kežualke"

:geek:[/quote]

obicno su nase tekme u nocnom terminu, a kad si poslom na putu, obicno zavrsis sve do tih doba, pa nemas sta radit ;)
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 18 maj 2010, 16:48

Ma, sta mi kazes...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 maj 2010, 17:06

Neka zavrsi 1:0 pa da krenemo .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 maj 2010, 17:10

Može i 0:0.

Bekrić: "Mislim da ću karijeru nastaviti u jednom velikom evropskom klubu koji će igrati značajnu ulogu u Evropi. Više Vam ne bih smio otkriti, sve ćemo znati kada se završi sezona."

Je li ovo znači da ostaje u ŽELJI?!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 18 maj 2010, 17:11

Željovac je napisao/la:Može i 0:0.

Bekrić: "Mislim da ću karijeru nastaviti u jednom velikom evropskom klubu koji će igrati značajnu ulogu u Evropi. Više Vam ne bih smio otkriti, sve ćemo znati kada se završi sezona."

bilo bi prelijepo kad bi na taj "VELIKI KLUB" mislio na Želju xD
G A Z I
Željo sve do pobjede

Adnan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_TM87 » 18 maj 2010, 17:12

Željovac je napisao/la:Može i 0:0.

VJEROVATNO :D :mrgreen:
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.