Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Valencia
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Valencia » 04 jan 2012, 22:52

majestic24 je napisao/la:I ti samo znas doci na temu kad United remizira ili gubi.
Cini ti se, mozda jer te nervira kada govorim istinu nakon teskog poraza. Kada kazem istinu nakon pobjede, tebi tada svejedno, dobro ti jer su pobjedili, pa moje kritike mozda uopste ne primjetis :mrgreen: .

Ali moj stav se ne mijenja bila pobjeda ili poraz. Ovaj tim treba bolje igrace na krilima i u napadu. Nebi skodilo ni na sredini terena, naprotiv,.. Ova ekipa generalno gledano jeste daleko najslabija u posljednjih 20 godina.

Nema ti kod mene oscilacija u misljenju,.. Ne govorim jedan dan Nani fenomenalan, drugi nije dovoljno dobar. Ne govorim jedan dan Runi majstor, drugi Runi nije dobar. Ne govorim jedan dan Manco dominira, gdje je sada Barsa ( :mrgreen: ), pa drugi dan katastrofa ekipa. itd, itd,..

Misljenje se mijenja nakon malo duzeg vremenskog perioda. Ovu temu smatram losom bas zato sto pojedini forumasi promjene misljenje nekoliko stotina puta u roku od godinu dana :mrgreen: .

EDIT.

Momci bez brige,.. Trasimaco porucuje da je ovo veceras bio tipicni Junajted i da je sve pod kontrolom :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :arrow: ,..

Sad mi je lakse :mrgreen: .
Zadnja izmjena: Valencia, dana/u 04 jan 2012, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 jan 2012, 22:53

Kako će ih SAF postrojiti u svlačionici sada!

A nedjelju protiv Citya, bit će ovo paklenih par dana za igrače Uniteda!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 04 jan 2012, 22:56

Jos nista nije gotovo...Definitivno smo u krizi,i moramo bar jedno pojacanje dovesti tokom januara,al ima jos dosta toga da se desi... ;)Veceras nista nismo prikazali,i nije to zbog toga sto nam fali Vida,Small,itd,neg nemamo u ovom trenutku nosioca igre...Po meni odbrana nije za prva dva gola kriva....
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 jan 2012, 23:00

Nadam se da ce Siti biti blag i da nece opet 6 komada uvaliti :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 04 jan 2012, 23:00

Igraci MU veceras su odigrali protiv Newcastla bas kao da su 5 minuta prije ove utakmice odigrali jos jednu utakmicu......katastrofa....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 04 jan 2012, 23:02

Ne zna se ko je gori ove sezone, Il Chelsea il Man u il Liv :lol:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 04 jan 2012, 23:03

moze li gore od ovog????
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 04 jan 2012, 23:04

motty je napisao/la:moze li gore od ovog????
Doznaces u nedjelju :cry:
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 04 jan 2012, 23:05

Pa znaš da može, i to ste osjetili na svojoj koži, Basel ;)
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 04 jan 2012, 23:06

Nista nisu pokazali, nisu napravili 5 suteva na gol, sramota sramota..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jan 2012, 23:06

E yebga ,urece Fergu.
Prosli put je blato bilo krivo,ovaj put svemirci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 jan 2012, 23:07

motty je napisao/la:moze li gore od ovog????
Uvijek moze gore :mrgreen:

slika
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Rafa Benitez
Kontakt:

Post Postao/la Rafa Benitez » 04 jan 2012, 23:07

Je li ovo vaš prvi poraz u historiji a da vam je sudio Web?
Nije provokacija, nego stvarno se ne sjećam :?

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 04 jan 2012, 23:07

razvaljotka Uniteda,fakat su slabo igrali...sad je City opet lider sa 3 boda prednosti,aBd za mjesec dana ce imati i 10 bodova vise od konkurenata...

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 04 jan 2012, 23:08

Dobicemo City,smijem se kladit u kucu......Odma sada panika,losi ovo,ono,al pazite ovo nam je treci poraz u ligi,i jedan u LP,...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 04 jan 2012, 23:08

Valencia,dobar si momak,al brate pravis se poglup. Bez uvrede al je tako.

Ja ti fino kazem,jedno su zelje a drugo mogucnosti.

Nani i Valencija nisu Messi i Ronaldo,to svi znamo,al koliko je to boljih krila od ove nase dvojice?? Cesto spominjes Bejla,al nije on sigurno. On je nesto kao Ivica Olic,ima brzinu i to je to. Ajd ,reci mi. Koja bi to dvojica krilnih igraca popravila nasu igru,a da nisu Messi i Ronaldo i da se jos mogu dovesti???

Svi znamo da je nakon Scholesa ostala rupa u sredini terena. Fali nam CMF. Ko ce zamjeniti Scholesa?? Xavi?? Iniesta?? Sneider?? Xabi Alonso?? Kojeg od ovih igraca mozemo dovesti ?? Ha? Koje da dovedemo??

Nemoj mi molim te spominjtai Modrica,ja bezveznijeg igraca nisam vidio u zivotu.

Dakako da se kod poraza treba gledati u igrace prvo. Al u zadnje vrijeme treba malo i Fergusona proanalizirati. Jer nema smisla stavljati Valenciju na beka a igrac u top formi,a na krilo parka. Na to sve imamo i rafaela koji je spreman. Ili staviti Giggsa,koji moze odigrati poneku utakmicu dobru,ali...

City ima "bolje" igrace od nas al opet su samo 3 boda daleko. Eto koliko je to bitno.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 04 jan 2012, 23:08

Stivi_Dzi je napisao/la:Pa znaš da može, i to ste osjetili na svojoj koži, Basel ;)
.pa zar ti ne napisa maloprije da si dosao na ovu temu da komentarises tok utakmice..il bi sad malo i basel komentarisao
p.s. tati svom reci da je calovina..vazi ;)
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 04 jan 2012, 23:09

Joj sekunda mi fali da razbijem nesto u kuci,kako me nerviraju,preko 15 komentara,sve me provociraju,a sve hocu da iskuliram.
Joj da hocemo dobiti City u subotu,da im mogu vratiti za ovo.. :D

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 04 jan 2012, 23:10

slani grad je napisao/la:
Stivi_Dzi je napisao/la:Pa znaš da može, i to ste osjetili na svojoj koži, Basel ;)
.pa zar ti ne napisa maloprije da si dosao na ovu temu da komentarises tok utakmice..
p.s. tati svom reci da je calovina..vazi ;)
3-0 8-)

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 04 jan 2012, 23:10

Sreca pa izadjo napolje i ne pogleda utakmicu,pravo da kazem ovakav mi se United i ne gleda,nema vise ljepote u igri,prodora po krilu i zabijanja golova iz ubacaja ili pak iz nekog driblinga u sredinu.Mislim jadno je ovo sto nam se dogadja,bljesnemo u jednoj tekmi,4 dobijemo na guzove pa jednu odigramo dobro pa opet 3 na guzove i cini se da smo drama dobri i onda dodje iole agresivnija ekipa,malo motivisanija i riknemo 2 tekme zaredom.Fali veznjak,al fali i lijevi bek,ne moze Evra vise da trci gore dole,da dribla i nema skim da odigra po lijevom krilu,znaci automatski treba i lijevo krilo.Rooney nam se gubi ove sezone,hajmo se samo nadat da ce proradit,Welbecka starog nema,povreda ga ubila,Berba ko stvoren za utakmice kad svi dobro igraju pa eto i njega,Chicarito nije vise onaj x faktor,svi ga cuvaju,dobro ga paze a i nema vise one doze sreca od prosle godine.Veznjak nam po meni najmanje treba,za sta ce nam,kad Nani ceka loptu desno,nece potrcati na dugu loptu,to on ne igra,Young isto tako,jedino da se odigra neka kombinacija sa Rooney-em al opet po meni vise treba 1 ili cak 2 krila koja ce donjeti promjenu na terenu i napadac koji ce to sve strucno pospremiti u go,nesto tipa Nisterloy,ja drugi recept ne znam.Centarsut pa Nisterloy da pokupi,ili Ronaldo da izdribla i Boga i narod pa da zabije ili da Rooneyu za asistenciju,nama vezni red nikad nije bio neki faktor,naravno bio je tu Scholes al samo da doda dugu loptu na krilo i stvori visak,a Nani,Park,Young ce to iskorisitit u 2% slucajeva......
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.