AJDE FRANKFURT DAJJJ GOOOOOOOOL
Da se uzmu pare

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Bogme Gravelines-Dunkerque "rutinski"dr.van nostrand je napisao/la:evo ovih najava preko fbuka za public bet10/10
![]()
![]()
znaci hladno ide nekakva kontra
pep3 je napisao/la:Moze li neko da mi objasni koji je cilj postavljanja slika dobitnih tiketa a pojedini nikad ili skroz rijetko stave svoje parove na temu prijedlozi.. Meni je to realno bezveze, ako vec odigras pa budi frajer pa stavi parove koje uplatis pa ako prodje onda ga stavi u temu za dobitke.. fkt mi ne ide u glavu nikako.. koga briga ako neko prodje tiket a ne podijeli sa drugim clanovima.. Cast pojedincima koji skoro svaki dan postave prijedloge i ne pate od toga da objave post na temi dobitnih listica..
Pleme im francusko-bogatasko, nije im dosta para pa utakmice namjestaju...suhakrpa je napisao/la:Ma pustite to, uvijek neko iznova pokrene diskusiju o tim dobitnim listicima i onda nastane frka. Nek postavlja ko sta hoce, meni je uvijek drago kad neko opljacka kladionicu![]()
Inace veceras mi Monaco opasno smrdi
I sad naravno nece do kraja uci, a juce Spanulis ulazi maksuz 2 minute do kraja da mi obori tiket..mirzatele je napisao/la:e moj delaney ti slobodnog ubacit ne mozes
hoshafka je napisao/la:Hajde Monaco, stoko jedna preplaćena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.