Lagano ovako ko Babuka izadji posamaraj i vozi dalje, a ne ona pedesetosatna nadrkavanja od 64234 razmjena da se iskopa jedan hebeni poen protiv velikog Lea Mayera! Babuka za cast tenisa moras osvojiti ovo!

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Effe babuka se naljutio...Effenberg je napisao/la:Kako je ljepse i lakse gledati ovog direktora tenisa, a ne spinbota koji se zakopa 50 metara iza linije na reternu i samo stenje kad je vraca. Sav nekakav izvitoperen, pogan s onim gacama, nimalo spontan. Dabogda na liniju nagazio!![]()
Jos ljudi kisnuli vani cekajuci Babukin mec i da ovaj izadje da ostavi teren ovima sto znaju bolje, a on ga razvuko. Mislio sam da cu zaspat al jok ima da se majstor zanata gleda do kraja.
Lagano ovako ko Babuka izadji posamaraj i vozi dalje, a ne ona pedesetosatna nadrkavanja od 64234 razmjena da se iskopa jedan hebeni poen protiv velikog Lea Mayera! Babuka za cast tenisa moras osvojiti ovo!![]()
U pravo vrijeme je i neka je. Dosta vise bilo pizdariya. Rasciscava se polje, a svakakvih hamelja se nakupilo. Smeca kao Kokoshkini, Lorenciji predaleko dogurase. Ima jos hamelja. Necu gamad da gledam ne daj boze u polufinalu, daj mi pravi tenis, a Babuka je jedan od rijetkih sto zna.delinjo je napisao/la: Effe babuka se naljutio...
Effenberg je napisao/la:U pravo vrijeme je i neka je. Dosta vise bilo pizdariya. Rasciscava se polje, a svakakvih hamelja se nakupilo. Smeca kao Kokoshkini, Lorenciji predaleko dogurase. Ima jos hamelja. Necu gamad da gledam ne daj boze u polufinalu, daj mi pravi tenis, a Babuka je jedan od rijetkih sto zna.delinjo je napisao/la: Effe babuka se naljutio...
Dacu Delpu jos jednu sansu. Bilo bi dobro da rijesi mog zemu Dominika i da zakaze sukob sa Babukom. Nekako se provlaci ispod radara pravo neprimjetno. Mislim da bi i on mogao biti spasitelj tenisa, posto su ostala mraka ko Goffin/Thiem itd. skidaci gaca.
Apropo kujica svi su mu kujice. Zato i jeste najbolji. Meni je samo bitno da se rijesi najvece kujetine. To kad se dogodi bicu rahat, a do tad sam nekakav napet!delinjo je napisao/la: Ne moze Delpo bez bekenda bas preozbiljne igrace pobjediti.....tesko bas... Vidjet cemo ali mislim da.nema sanse ni protiv ovako rovitog babuke.....A ima i babuka srece pa u zrijebu ovako rovitom ima sve same kujice koje tambura od kulina bana..
Taj ce imati problema sa Dogopolovom vjerujEffenberg je napisao/la:Apropo kujica svi su mu kujice. Zato i jeste najbolji. Meni je samo bitno da se rijesi najvece kujetine. To kad se dogodi bicu rahat, a do tad sam nekakav napet!delinjo je napisao/la: Ne moze Delpo bez bekenda bas preozbiljne igrace pobjediti.....tesko bas... Vidjet cemo ali mislim da.nema sanse ni protiv ovako rovitog babuke.....A ima i babuka srece pa u zrijebu ovako rovitom ima sve same kujice koje tambura od kulina bana..Hocu da gledam finale u rahatluku i rasterecen!
Volvic je napisao/la:Del Potro ce Thiema izlupat u 3 seta
ma nema kod mene labavoEffenberg je napisao/la:Volvic je napisao/la:Del Potro ce Thiema izlupat u 3 seta
Lagano pajdo. I ja bi volio jer ga smislit ne mogu a i Delpo mi je drag jer on se kako kazu ne moze mrzit, mada mnogo njake u zadnje vrijeme. Mislim do USO period. Na USO samom je dosad suveren bio. Ali 3 seta nije lako pobjediti zaredom. Uzece ovaj na krkanluk jedan. Kod tebe sve extremno ovaj onog u 3, ovaj onog u 3 heheh.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.