FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

krmpotich
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la krmpotich » 30 jan 2014, 17:53

Tritolone je napisao/la:Sad je jedino bitno rijesit se Guarina na vrijeme, idealna bi bila zamjena sa Tottenhemom za Capouea :mrgreen: ionako ga se zele rjesit, ili mozda sa Sismisima za Banegu.
Nema potrebe prodavati Guarina, on igra totalno drugu poziciju od svoje prave a to je Zadnji vezni. Tu je najbolji i nista ne dirati(Ako nam dođe Hernandez). Ne cudi me da bi i ovaj posao mogao propasti jer nam je menadžment klupa kao u Vratnika :mrgreen:

Edit: Pitanje je sta su sada napravili od glave Guarina? Za sto je kriva opet tupava Uprava koja da ponudu pa je povuče. Pa to nisam cuo ni u 3-oj Brazilskoj ligi. Amaterluk cisti, šprdaju se sa nama po Italiji zbog ovog poteza. Cisto sumnjam da ce ostati u klubu, jer je sada crna ovca kod navijaca.
Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 30 jan 2014, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 30 jan 2014, 17:56

Kakav zadnji vezni :?
Igrao je u vezi pa nam je puhalo kao na planini Vlašić. Zbog toga ga i Strama i Walter guraju naprijed.
Rijesiti se njega cim prije, jer ne vjerujem da ce doci trener uskoro koji ga moze iskorisiti kao Boas u Portu.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 30 jan 2014, 17:59

Thorin je napisao/la:Kakav zadnji vezni :?
Igrao je u vezi pa nam je puhalo kao na planini Vlašić. Zbog toga ga i Strama i Walter guraju naprijed.
Rijesiti se njega cim prije, jer ne vjerujem da ce doci trener uskoro koji ga moze iskorisiti kao Boas u Portu.
Hoces reci da je ofanzivni vezni?? Samo voli ici naprijed i to je sve. To sto je puhalo u vezi je najmanje on kriv, idealan igrac za kvariti suparnicke napade. Ima sve predispozicije za to+iskoristiv za naprijed.

recoba20
Kontakt:

Post Postao/la recoba20 » 30 jan 2014, 18:00

on je meni za one pozicije koju je taider igrao dok je igrao....centrali btb vezni sa pozicijom primarno orijentirano desno

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 30 jan 2014, 18:03

Zbog cega onda igra na poziciji 10-tke? :? On u defanzivi moze samo malo zasmetati, a ocekivati od njega nesto kvalitetno ti je ravno samoubistvu.. Najbolji je kao desni u vezi u formaciji 4-3-3. Tada moze pratiti postavku ekipe i defanzivu i djelovati kao box-to-box igrac - prenijeti kvalitetno loptu na protivnicku polovinu.

slika
Daniel Bessa u Sparti Rotterdam. Posudba.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 30 jan 2014, 18:06

[quote="Thorin"]Zbog cega onda igra na poziciji 10-tke? :? On u defanzivi moze samo malo zasmetati, a ocekivati od njega nesto kvalitetno ti je ravno samoubistvu.. Najbolji je kao desni u vezi u formaciji 4-3-3. Tada moze pratiti postavku ekipe i defanzivu i djelovati kao box-to-box igrac - prenijeti kvalitetno loptu na protivnicku polovinu.

Znaci Juve ga htio uzeti kao backup Vidalu, jer to sto ti pises je Vidal :D

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 30 jan 2014, 18:08

Ne znam sta su htjeli. Samo znam da jedva cekam da ode iz naseg kluba ;)

Prisoner
Kontakt:

Post Postao/la Prisoner » 30 jan 2014, 18:11

recoba20 je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Kovačića u Juventus za 5m da mijenja Pirla,Icardija u Monaco za istu cifru da zamijeni Falcaa i dobro je.Rijesili se ovih mladih flopova sto ionako nista ne pokazuju bez obzira igrali 90 ili 30 minuta.Jer da pokazuju logično bi imali i veću minutažu,jel tako?10 m je tu i mozda se uspije 50 posto Hernanesa uzet.
Dosta je vise i tvog cinizma i svrsavanja na Kovacica. Shvatili su svi koji su ikada bili na forumu da ne postoji bolji igrac od kovacica, da ce on biti igrac-trener gdje god da ode, da ce sam osvojiti svjetsko, da ce imati vise zlatnih lopti nego odigranih sezona. Svi mi mozemo biti sretni sto smo rodjeni u pravo vrijeme da mozemo da gledamo tog fudbalskog maga.
Nema potrebe ni za tvojim cinizmom. Pališ se bez potrebe. Ima mjesta tvoja priča, al' jednostavno ne možemo se tako gađati po forumu. Ima potpuno pravo da brani Kovu, jedan je od rijetkih koji vrijedi u ovom Interu. Upao je, doduše, u lošu formu, odnosno jednostavno se stopio sa sivilom tima.
Ne smijem ni zamisliti da je jedan Džeko ili Pjanić na poziciji Kovačića. Ovaj forum bi pao u roku 2 dana. Te Mazzari ne zna, te mrzi muslimane, bošnjake, sve dobre ljude ovog svijeta, anti-bošnjak Mazzari ubi našeg zlatnog igrača, te ovo, te ono. Mentalitet je čudo jarane, stoga itekako razumijem purgera.
Ne dijelim mišljenja ni ja sa njim vrlo često, al' ga cijenim jer zna itekako diskutovati i vrlo racionalno koristiti riječi kada je o Interu.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 30 jan 2014, 18:15

Kova jednostavno nema mjesta za KONTINUITET. Mazzari jede vnago, pusti momka da odigra 3 meča po 90 minuta pa cemo vidjeti. Pustas ga od 75minute kada gubis sa 1:0. Ocekujes cuda?? Kod Mazze, uvijek ce Taider ispred Kove i to je cinjenica...

recoba20
Kontakt:

Post Postao/la recoba20 » 30 jan 2014, 18:21

Prisoner je napisao/la:
recoba20 je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Kovačića u Juventus za 5m da mijenja Pirla,Icardija u Monaco za istu cifru da zamijeni Falcaa i dobro je.Rijesili se ovih mladih flopova sto ionako nista ne pokazuju bez obzira igrali 90 ili 30 minuta.Jer da pokazuju logično bi imali i veću minutažu,jel tako?10 m je tu i mozda se uspije 50 posto Hernanesa uzet.
Dosta je vise i tvog cinizma i svrsavanja na Kovacica. Shvatili su svi koji su ikada bili na forumu da ne postoji bolji igrac od kovacica, da ce on biti igrac-trener gdje god da ode, da ce sam osvojiti svjetsko, da ce imati vise zlatnih lopti nego odigranih sezona. Svi mi mozemo biti sretni sto smo rodjeni u pravo vrijeme da mozemo da gledamo tog fudbalskog maga.
Nema potrebe ni za tvojim cinizmom. Pališ se bez potrebe. Ima mjesta tvoja priča, al' jednostavno ne možemo se tako gađati po forumu. Ima potpuno pravo da brani Kovu, jedan je od rijetkih koji vrijedi u ovom Interu. Upao je, doduše, u lošu formu, odnosno jednostavno se stopio sa sivilom tima.
Ne smijem ni zamisliti da je jedan Džeko ili Pjanić na poziciji Kovačića. Ovaj forum bi pao u roku 2 dana. Te Mazzari ne zna, te mrzi muslimane, bošnjake, sve dobre ljude ovog svijeta, anti-bošnjak Mazzari ubi našeg zlatnog igrača, te ovo, te ono. Mentalitet je čudo jarane, stoga itekako razumijem purgera.
Ne dijelim mišljenja ni ja sa njim vrlo često, al' ga cijenim jer zna itekako diskutovati i vrlo racionalno koristiti riječi kada je o Interu.
Pa uredu je da ga gotivi , gotivim ga i ja ali malo realnosti ne skodi. Pa imas toliko dobrih hrvatskih igraca koji su i talenti i dokazani igraci ( ako je u pitanju nacionalno uzdizanje). I meni je pjanic drag ali cu isto tako reci da ne vrijedi onih 55 miliona koji se spominju zadnjih par dana, da po meni opravdano ne igra zadnjih par meceva od pocetka jer ima de rossia, strootmana i radju kao konkurenciju....

Cak mogu i razumjeti necije uvjerenje da je neko talenat i da ga trener gusi.... bez obzira sto svi razmisljaju suprotno, ali gledati igraca 20 meceva ove sezone i reci da je dobar, da jedini radi nesto prema naprijed, kreira igru...to ne mogu razumjeti jer gledati mec i ne vidjeti ocito mi nije jasno.

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 30 jan 2014, 18:26

LIVE - INTER, NO AL MONACO: TOLTO ICARDI DAL MERCATO

je li sutra zadnji dan prelaznog roka?
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 30 jan 2014, 18:35

sanjingr je napisao/la:LIVE - INTER, NO AL MONACO: TOLTO ICARDI DAL MERCATO

je li sutra zadnji dan prelaznog roka?
Jap, sutra u ponoć.

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 30 jan 2014, 18:38

Zar nije u Itliji u 19h,bar je tako kad je ljetni prelazni rok :)
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 jan 2014, 18:43

recoba20 je napisao/la:Cak mogu i razumjeti necije uvjerenje da je neko talenat i da ga trener gusi.... bez obzira sto svi razmisljaju suprotno, ali gledati igraca 20 meceva ove sezone i reci da je dobar, da jedini radi nesto prema naprijed, kreira igru...to ne mogu razumjeti jer gledati mec i ne vidjeti ocito mi nije jasno.
A to sam napisao točno gdje?Očekujem citate.

recoba20
Kontakt:

Post Postao/la recoba20 » 30 jan 2014, 18:46

SiamoNoi je napisao/la:
recoba20 je napisao/la:Cak mogu i razumjeti necije uvjerenje da je neko talenat i da ga trener gusi.... bez obzira sto svi razmisljaju suprotno, ali gledati igraca 20 meceva ove sezone i reci da je dobar, da jedini radi nesto prema naprijed, kreira igru...to ne mogu razumjeti jer gledati mec i ne vidjeti ocito mi nije jasno.
A to sam napisao točno gdje?Očekujem citate.
samo cekaj, strpljenje je vrlina ;)

I ja cekam prvijenac

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 30 jan 2014, 18:59

Sutra do 23h traje prelazni rok.

Konacno da vidim nesto pametno od ovih debila s ovim odbijanjem ponude Monaca za Maura.

Od Hernanesa ne vjerujem da ce bit ista al isto tako sutra ocekujem barem jos 2,3 pojacanja.

P.S. Benvenuto Danilo !!! aBd u nedjelju od pocetka umjesto smijesnog Johnnya 8-)
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 30 jan 2014, 19:43

Mago je napisao/la:P.S. Benvenuto Danilo !!! aBd u nedjelju od pocetka umjesto smijesnog Johnnya 8-)
???
#SuningOUT

Prisoner
Kontakt:

Post Postao/la Prisoner » 30 jan 2014, 19:54

recoba20 je napisao/la:
Prisoner je napisao/la:
recoba20 je napisao/la:
Pa uredu je da ga gotivi , gotivim ga i ja ali malo realnosti ne skodi. Pa imas toliko dobrih hrvatskih igraca koji su i talenti i dokazani igraci ( ako je u pitanju nacionalno uzdizanje). I meni je pjanic drag ali cu isto tako reci da ne vrijedi onih 55 miliona koji se spominju zadnjih par dana, da po meni opravdano ne igra zadnjih par meceva od pocetka jer ima de rossia, strootmana i radju kao konkurenciju....

Cak mogu i razumjeti necije uvjerenje da je neko talenat i da ga trener gusi.... bez obzira sto svi razmisljaju suprotno, ali gledati igraca 20 meceva ove sezone i reci da je dobar, da jedini radi nesto prema naprijed, kreira igru...to ne mogu razumjeti jer gledati mec i ne vidjeti ocito mi nije jasno.
Vidiš da možeš i na kulturan i civilizovan način ukazati Siamu da subjektivno gleda na Kovačića. Bravo, napredak je već vidljiv.
Tu smo radi istog cilja, podržavati (kol'ko smo realno u mogućnosti) Inter i radovati se uspjesima kluba. Nema potrebe za lajanjem na "svoje".
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 jan 2014, 21:00

recoba20 je napisao/la:I ja cekam prvijenac
Kao što rekoh:
SiamoNoi je napisao/la:I već to što se uz Kovačića spominje ta statiskika golova i asistencija je krivo jer on nije igrač čiji će učinak biti vidljiv u tim kategorijama.
Čekam citate i dalje.Pošto si u pravu i nisi ništa izmislio ne vidim razlog zašto ih ne bi stavio.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 30 jan 2014, 21:07

Daj molim vas ta vasa prepucavanja prebacite na PP! ako nemate nista pametno pisati , daj te barem koju patku u vezi transfera :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.