Fakat. Ja i zaboravio na njegairfo je napisao/la:Mislim da imaju do srijede slobodno, a mene vise zanima sta je sa JahicemNeandertalac je napisao/la:Kada su treninzi i šta je sa Kostićem?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Fakat. Ja i zaboravio na njegairfo je napisao/la:Mislim da imaju do srijede slobodno, a mene vise zanima sta je sa JahicemNeandertalac je napisao/la:Kada su treninzi i šta je sa Kostićem?
s tobom, nemam namjeru diskutovati! pokusao, pa ti ne ponudi nijedan argument na moje pisanje i upite, direktno tebi upucene.SaboBabo je napisao/la:starigrad je napisao/la:kod miroslava nisam primjetio, ama, bas, ni po cemu, da se stedi, krije, izbjegava igru... nisu na ovim tekmama bili "bekovi" iz nase lige, protiv kojih mozes tako lako prolaziti i levatiti ih. cist primjer je zeba. i dalje (nazalost, kasno je da to popravi) protiv jacih protivnika ga nema nigdje, a, kad nadje sebi levata, iz manjih klubova nase lige, stices dojam da nam je na terenu zidan. nema u u utakmicama sa jacim protivnicima puno gradjenja, ovjeravanja lopte, peljanja...LjoZee je napisao/la:Ponuditi im ugovor sad i da znas na cemu si. Vjerujem da se mozemo dogovoriti sa njima. Vazan su dio tima i treba ih sacuvati.
Dobro smo popunjeni na svakoj poziciji hvala Bogu. Crnov se uskoro vraca treninzima tako da bi mozda do LZP moga biti spreman,ali ne brinem se jer je tu Zakaric koji odlicno pokriva lijevu stranu sa Stojanovicem. Miroslav je ove utakmice slabije odigralo ili se samo cini da jeste jer smo sad jaki i lijevo pa nam desna vise nije toliko izrazena. Sve u svemu nadam se da nece kociti zato sto ide jer to ne bi nikako valjalo.
miroslav, jednostavno, igra koliko moze, a, sto se nedostaci vide u utakmicama sa jacim protivnicima, samo govori da je on tata-mata za nasu ligu i njoj slicne. za vece domete, nazalost, tesko da ima kapaciteta.
E cuj za vece lige nema kapacitet, ne valjaj gluposti.
I ja sam u ovo, nazalost, skoro 99% ubijeđen, da on neće napraviti neku ozbiljniju karijeru u evropi, historija mu ne ide nikako u prilog i to je neoboriva činjenica. Dobar je, fin momak, za nasu ligu doktor, al' dzaba, nesto mu ocito fali za ozbiljniji iskorak, ni prvi ni posljednji kojem se to dešava. Pa na kraju krajeva, moze ovo biti cudna i naopaka analogija, ali on se nije uspio dokazati u prosjecnom madjarskom prvoligasu, a mi u 2 utakmice bez primljenog gola izbacimo madjarskog sampiona, koji obicno bude prvak sa 15-20 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranog, a povrh svega Asmir Suljic bude u timu sezone te lige :/ Moze se dogoditi da te trener, ovaj ili onaj, ne voli u 1 ili 2 navrata, ali u 5 nikako, to je vec malo referentniji uzorak [emoji14] A Miroslavu ko Miroslavu zelim sve najbolje iz razloga jer je primjer suhog profesionalca, koji su odavno endemska vrsta u nasoj ligi, a takve sam uvijek najvise cijenio.starigrad je napisao/la:s tobom, nemam namjeru diskutovati! pokusao, pa ti ne ponudi nijedan argument na moje pisanje i upite, direktno tebi upucene.SaboBabo je napisao/la:starigrad je napisao/la: kod miroslava nisam primjetio, ama, bas, ni po cemu, da se stedi, krije, izbjegava igru... nisu na ovim tekmama bili "bekovi" iz nase lige, protiv kojih mozes tako lako prolaziti i levatiti ih. cist primjer je zeba. i dalje (nazalost, kasno je da to popravi) protiv jacih protivnika ga nema nigdje, a, kad nadje sebi levata, iz manjih klubova nase lige, stices dojam da nam je na terenu zidan. nema u u utakmicama sa jacim protivnicima puno gradjenja, ovjeravanja lopte, peljanja...
miroslav, jednostavno, igra koliko moze, a, sto se nedostaci vide u utakmicama sa jacim protivnicima, samo govori da je on tata-mata za nasu ligu i njoj slicne. za vece domete, nazalost, tesko da ima kapaciteta.
E cuj za vece lige nema kapacitet, ne valjaj gluposti.
ponovo argument za moje pisanje o miroslavu. u dosadasnjoj karijeri je ozbiljnije natupe i kontinuitet igranja imao u drini iz zvornika i vojvodini (mladje selekcije), potom, posudjen u palic, pa u borac i vratio se u vojvodinu u seniorski tim. i, to je to, sto se tice ozbiljnijih micinih nastupa, sve do dolaska kod nas.
iz vojvodine se prodao u sevilju, koja ga nakon jedne polusezone (skoro da nije ni igrao u sevilji tu polusezonu) posudjuje u elche, gdje, ponovo, skoro da nije ni igrao. i tu se zadrzao samo jednu polusezonu i posudjen je u deportivo alaves, spankog drugoligasa koji se borio za opstanak u drugoj ligi spanije. ni tu nije imao ozbiljniju minutazu i sevilja ne racuna vise na njega. potom, kao slobodan igrac, nakon cetveromjesecne pauze, nalazi angazman u gyoru, odakle, nakon 8 mjeseci prelazi u grckog drugoligasa ergotelis, gdje se zadrzao, cak 3-4 mjeseca i dolazi kod nas, kako sam izjavi, da ozivi karijeru.
eh, ako se, u najboljim igrackim godinama, nije uspio nametnuti po spanskim i grckim drugoligasima i u prosjecnom madjarskom klubu, ako ga klubovi, u kojim je igrao (izuzetak je vojvodina) nisu mogli unovcavati, nego su ga slali po posudbama ili je prelazio iz kluba u klub kao slobodan igrac, pri tom se ne uspjevsi nigdje zadrzati vise od poluseone, niti se ustaliti kao igrac sa ozbiljom minutazom, sve to mi daje za pravo da kazem kako mico nije igrac za neke vise domete.
jesi vidio sto se ja, opet, navaljah gluposti. steta zbog tvojih argumenata
Ljozee majstore cini mi se da si ti neko ko ima veze sa ovom 1921.tv pa da te pitam ima li neka varijanta da bude stream iz mostara u subotu???LjoZee je napisao/la:
Evo nam Muhameda. Kako ga je Pekic pozelio kao da ga nije vidio 10 godina.[emoji23]
Nemam druze veze sa njima,ali trebao bi biti prenos na City tv ili kako se vec zove taj program. Prenosili su pitare i Velez,a i nasu Kup utakmicu sa Brotonjom. 1921.tv radi samo izvjestaje. Ne prenose oni utakmice.maldini3 je napisao/la:Ljozee majstore cini mi se da si ti neko ko ima veze sa ovom 1921.tv pa da te pitam ima li neka varijanta da bude stream iz mostara u subotu???LjoZee je napisao/la:
Evo nam Muhameda. Kako ga je Pekic pozelio kao da ga nije vidio 10 godina.[emoji23]
Ok hvala tiLjoZee je napisao/la:Nemam druze veze sa njima,ali trebao bi biti prenos na City tv ili kako se vec zove taj program. Prenosili su pitare i Velez,a i nasu Kup utakmicu sa Brotonjom. 1921.tv radi samo izvjestaje. Ne prenose oni utakmice.maldini3 je napisao/la:Ljozee majstore cini mi se da si ti neko ko ima veze sa ovom 1921.tv pa da te pitam ima li neka varijanta da bude stream iz mostara u subotu???LjoZee je napisao/la:
Valjda se čeka odgovor iz poreske na žalbu koju smo uputili za naknadno utvrđeni dug. To je veoma bitno jer više nećemo plaćati 10 hiljada mjesečno, možda čak i tri puta više kad nam se uračuna novi dug. Uglavnom, ukupan dug prema poreskoj bi trebao biti 800 hiljada + 2,2 miliona novog duga.Neandertalac je napisao/la:Koliko sada tačno imamo duga? Koliko sam upratio Vukotić je spomenuo 4,9 Mill duga.
Ako se dobro sjećam nekada prije izjavio je da imamo 4,2 Mill duga i da su vraćeni skoro svi dugovi Čak i Greda je govorio da smo vratili 2 mill i da je 30 tužbi riješeno.
Znam da ima ono 10 milja mjesečno koje vraćamo i da nam je otpisan porez skoro mil i po.
ako se ne varam, ovaj iznos novog duga, od 2,2 miliona KM, je sa uracunatim kamatama na glavnicu. kad bi bilo tako, osnovica bi bila daleko manja i manje bi bile i, zbirne, mjesecne rate.Virtu4l je napisao/la:Valjda se čeka odgovor iz poreske na žalbu koju smo uputili za naknadno utvrđeni dug. To je veoma bitno jer više nećemo plaćati 10 hiljada mjesečno, možda čak i tri puta više kad nam se uračuna novi dug. Uglavnom, ukupan dug prema poreskoj bi trebao biti 800 hiljada + 2,2 miliona novog duga.Neandertalac je napisao/la:Koliko sada tačno imamo duga? Koliko sam upratio Vukotić je spomenuo 4,9 Mill duga.
Ako se dobro sjećam nekada prije izjavio je da imamo 4,2 Mill duga i da su vraćeni skoro svi dugovi Čak i Greda je govorio da smo vratili 2 mill i da je 30 tužbi riješeno.
Znam da ima ono 10 milja mjesečno koje vraćamo i da nam je otpisan porez skoro mil i po.
Isto tako ne znam dokle smo sa 600.000 KM pozajmica koje nisu pokrivene papirološki a pojavile su u isto vrijeme kad i ovaj novi dug prema poreskoj.
Kad nađem vremena pokušaću ispratiti sve što su rekli i cifre koje su iznosili i staviti to na papir.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.