Nosim ja taj grb Kotromanića sa sobom na sebi od Sarajeva, preko Beograda, pa po cijelom svijetu. Ali i dalje to ne mijenja činjenicu da grb nisu smijeli da unište.BordoArmy88 je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Nisam ljubitelj ljijana, ali neka ih.
Hajmo bošnjaci, do titule.
Ljiljani - simbol i dio grba Bosne (tj. Kotromanića) još od srednjeg vijeka! Poserem se na VARTA zastavu nametnutu!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 21 jul 2017, 01:18, ukupno mijenjano 3 puta.
Samo Saraj'vo.
- dynamodresden1
haha u zvorniku bi pala mrtva glavaTele33 je napisao/la:Ovo su gostujući za utakmice u Banjaluci i Širokom npr.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Uletio bi Pauk da skida igrače.dynamodresden1 je napisao/la:haha u zvorniku bi pala mrtva glavaTele33 je napisao/la:Ovo su gostujući za utakmice u Banjaluci i Širokom npr.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ima neki @fikret1946 tako nestoBosniacum Lilium je napisao/la:Postoji li još neko na ovoj temi da brani tog debelog smrada "zadužio nas protiv levskog i zelješćara". Pa kakvi smo mi mazohisti Allahu dragi... Frajer nas u crno zavio zadnju godinu.Mig_Mig je napisao/la:Samo mu auto par puta isparat, pobjece debeli glavom bez obzira.Bosniacum Lilium je napisao/la:Odlazi **** debelo, sve ti yebem klosarsko
Ja sam bolan prvi plakao poslije one utakmice sa levskim, pa kad nas je napustio, ali taj frajer za mene vise ne postoji. Djela, ne riječi, pasa moj dobri. Sve je to lažna ljubav. Da imalo voli Sarajevo, sam bi otišao davnih dana!

U mojoj mahali je ta zastava ratna.BordoArmy88 je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Nisam ljubitelj ljijana, ali neka ih.
Hajmo bošnjaci, do titule.
Ljiljani - simbol i dio grba Bosne (tj. Kotromanića) još od srednjeg vijeka! Poserem se na VARTA zastavu nametnutu!
PS. Ništa od Kojaševića izgleda!

Ne znam, više sam nekako za ove

Samo Saraj'vo.

Ja ja, još Fikret reče da pravi navijači vole Saida.

- PitarBordo
- Kontakt:
Kad reče "kako je sad sportski invalid, a prije bio Tito" - to isto pitaš "kako je moj dedo sad mrtav, a prije nego umro bio živ" - logika pravih navijača koji vole Saida.skoroalen je napisao/la:Ja ja, još Fikret reče da pravi navijači vole Saida.![]()

Samo Saraj'vo.
I da ima dvjesto kila...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
I nemojte vise govoriti da Said prima platu od fks,a ne igra! U stvari on prima i dalje samo sto se to od sada zove invalidnina 

- PitarBordo
- Kontakt:
Dobijat' će platu, jer je sila...High je napisao/la:I da ima dvjesto kila...
Samo Saraj'vo.
Krempita mu je i dalje mila*PitarBordo je napisao/la:Dobijat' će platu, jer je sila...High je napisao/la:I da ima dvjesto kila...

Samo ubleha može da ga zamrzi nakon ovoliko dobra.
- PitarBordo
- Kontakt:
Said Sajo naša legendaaaaaaaaaaskoroalen je napisao/la:Krempita mu je i dalje mila*PitarBordo je napisao/la:Dobijat' će platu, jer je sila...High je napisao/la:I da ima dvjesto kila...
oooooooooo o o o ooooooooo
Šta se desilooooo
Pa se ludo Said zdebljaoooooo
Aaaaa aa a aaaaa
Niko nikada
Neće saznat sastav kolačaaaaaa
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAPitarBordo je napisao/la:Said Sajo naša legendaaaaaaaaaaskoroalen je napisao/la:Krempita mu je i dalje mila*PitarBordo je napisao/la: Dobijat' će platu, jer je sila...
oooooooooo o o o ooooooooo
Šta se desilooooo
Pa se ludo Said zdebljaoooooo
Aaaaa aa a aaaaa
Niko nikada
Neće saznat sastav kolačaaaaaa

- PitarBordo
- Kontakt:
Pod A niko ga ne mrzi. Pod B sve smo na ta dva klipa platili sa kamatama. Šta je reć? Na osnovu ta dva klipa treba da ga plaćamo do kraja života? A ustvari ništa od tih klipova nemamo, što on već nije dobio na svoj račun?BelminM23 je napisao/la:Samo ubleha može da ga zamrzi nakon ovoliko dobra.
Sarajevo je valjalo Said, a ne obratno. Sarajevo iznad Saida, a ne obratno. Nikakvi krediti, ako godinu dana primaš najveće pare u ligi, a ti ne možeš barem kilažu da držiš, onda stvarno ne znam.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 21 jul 2017, 01:37, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Belmine kralju, tebi su isprali mozak. Ne krivim te, ipak živiš u pravoslavnoj dzamahiriji. Vidim tebe ljiljani podsjećaju na Aliju i na rat. Neuzubillah, čuj ratna zastava. Himmler bi skinuo kapu na ovo sve...
Mille anni passi sunt, ako te neko bude pitao
RIP Chester još jednom
Mille anni passi sunt, ako te neko bude pitao

RIP Chester još jednom

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Samo vas gledam, pljuvači.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Pena, Proximic i 29 gostiju.