Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 21 jul 2017, 00:43
Bosniacum Lilium je napisao/la:Mig_Mig je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:Odlazi **** debelo, sve ti yebem klosarsko

Samo mu auto par puta isparat, pobjece debeli glavom bez obzira.
Postoji li još neko na ovoj temi da brani tog debelog smrada "zadužio nas protiv levskog i zelješćara". Pa kakvi smo mi mazohisti Allahu dragi... Frajer nas u crno zavio zadnju godinu.
Ja sam bolan prvi plakao poslije one utakmice sa levskim, pa kad nas je napustio, ali taj frajer za mene vise ne postoji. Djela, ne riječi, pasa moj dobri. Sve je to lažna ljubav. Da imalo voli Sarajevo, sam bi otišao davnih dana!
Danas je Lakoste napisao da "Sajo" ne prima platu u FKS više. A bio je Fikret izvjesni neki dan objašnjavao zašto je Said još uvijek pod kreditom LEvskog i Želje... Kaže ne može sad biti sportski invalid, ako je prije bio dobar. Ta logika.

Samo Saraj'vo.
-
Lik
-
Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Dres promašaj iz jednog razloga - logo BORDO-ŽUTI. Izgleda k'o da je bio normala pa ga otkuhali pa ovo turkish airlines pustilo boju i grb pobojio. Čuj bordo-žuti pa ništa vam nije sveto.
A valjda da se slaze sa ljiljanom jbg.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
belosevic28
-
Kontakt:
Postao/la belosevic28 » 21 jul 2017, 00:43
I Said je necije dijete... Selamy!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
BelminM23
-
Kontakt:
Nisam ljubitelj ljijana, ali neka ih.
Hajmo bošnjaci, do titule.

-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
Lik je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Dres promašaj iz jednog razloga - logo BORDO-ŽUTI. Izgleda k'o da je bio normala pa ga otkuhali pa ovo turkish airlines pustilo boju i grb pobojio. Čuj bordo-žuti pa ništa vam nije sveto.
Ma ok to, svakako je treca garnitura ali grb? Pa to valjda bijelo ostavis

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 21 jul 2017, 00:45
Lik je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Dres promašaj iz jednog razloga - logo BORDO-ŽUTI. Izgleda k'o da je bio normala pa ga otkuhali pa ovo turkish airlines pustilo boju i grb pobojio. Čuj bordo-žuti pa ništa vam nije sveto.
Dres je promašaj jer je kombinacija bordo i žuta na GRBU, znači ne pričam o dizajnu ostatka dresa, ali zna se kako izgleda Grb FKS i koje su boje istog. Kraj priče. Izgleda kao da je bio bordo-bijeli i otkuhan sa žutim čarapama.
Samo Saraj'vo.
-
zlo87
-
Kontakt:
High je napisao/la:Manuel je napisao/la:High je napisao/la:Pametno se radi. Za godinu-dvije imat ćemo ekipu starohana, pa onda sve ponovo...
Zaboravit ce se to sto cemo onda sve ispocetka ako se ove godine uzme titula.
Na dugom je to štapu.
Kad već eglenišemo o godinama:
Velkoski (29);
Debela poguzija (29);
Pavlović (30);
Ivetić (30);
Ahmetović (32);
Adilović (34).
Rahmanović 23
Kuzmanović 21
Radovac 21
Hodzic 23
Kadusic 19
Mihojevic 21
Andjusic 20
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 21 jul 2017, 00:49
Pratimo velikane u stopu. I klub i navijači.

Samo Saraj'vo.
-
miky_hz
-
Kontakt:
Samo je fula sa grbom ,inace dobra ideja i dobro izgleda,jedino bode taj kiks sa zutom na grbu pa.djeluje kp da je pobojilo od pranja.
Saidu ce trebat buket ljiljana da mu se dres popuni,jedan se nece ni vidjet.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
zlo87
-
Kontakt:
Vrh dres, osim grba, da je bordo bijeli bio bi nerealan. Al ide ovaj!
-
belosevic23
-
Kontakt:
Postao/la belosevic23 » 21 jul 2017, 00:56
PitarBordo je napisao/la:Lik je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Dres promašaj iz jednog razloga - logo BORDO-ŽUTI. Izgleda k'o da je bio normala pa ga otkuhali pa ovo turkish airlines pustilo boju i grb pobojio. Čuj bordo-žuti pa ništa vam nije sveto.
Dres je promašaj jer je kombinacija bordo i žuta na GRBU, znači ne pričam o dizajnu ostatka dresa, ali zna se kako izgleda Grb FKS i koje su boje istog. Kraj priče. Izgleda kao da je bio bordo-bijeli i otkuhan sa žutim čarapama.
Dres je jedan od boljih u zadnjih 10 godina, zute boje se moraju slagati na cijelom dresu, da su stavili samo grb bijeli a ljiljan zuti to bi bilo komicno, ovako je sve u jednom tonu i pocinjem vjerovati da nike "mahsuz" nama radi dresove a da nam ne salje majice sa lagera.
-
Orangina85
-
Kontakt:
Postao/la Orangina85 » 21 jul 2017, 00:58
PitarBordo je napisao/la:Lik je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Dres promašaj iz jednog razloga - logo BORDO-ŽUTI. Izgleda k'o da je bio normala pa ga otkuhali pa ovo turkish airlines pustilo boju i grb pobojio. Čuj bordo-žuti pa ništa vam nije sveto.
Mozda je do mene ali ja ne vidim bordo boje. Grb je, cini mi se, kao i citav dres u crno-zutoj kombinaciji i meni ovako izgleda OK.
-
zlo87
-
Kontakt:
Što mi se najviše svidja, nisu procurili u javnost 10 dana prije

-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 21 jul 2017, 00:59
belosevic23 je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:
Dres je jedan od boljih u zadnjih 10 godina, zute boje se moraju slagati na cijelom dresu, da su stavili samo grb bijeli a ljiljan zuti to bi bilo komicno, ovako je sve u jednom tonu i pocinjem vjerovati da nike "mahsuz" nama radi dresove a da nam ne salje majice sa lagera.
Orangina85 je napisao/la:
Mozda je do mene ali ja ne vidim bordo boje. Grb je, cini mi se, kao i citav dres u crno-zutoj kombinaciji i meni ovako izgleda OK.
Grb se ne dira, jasno definisan statutom i usvojen, takav kakav je. Nema tu kompromisa. Pa to nam je jedna od rijetkih stvari koje su i dalje originalne, a i to se skrnavi.
Edit: Ako mi neko kaže "pa i u Reala je gostujući dres grb druge boje" ili nešto slično ranit' ću se u slijepoočnicu pa me nosi na duši ako ne kontaš razliku.
Samo Saraj'vo.
-
skoroalen
-
Kontakt:
Mislim da su ciljali ovaj efekt. Da sve bude u istim tonovima. Jbg, i Chelsea ima plavi grb pa su na ovom dresu koristili žuti grb.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Unknown2
-
Kontakt:
I sada je nas grb u crnoj boji. sada ce biti zlato. dres je super
-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 21 jul 2017, 01:06
Da znaš da će ovo stojati mi na nadgrobnom spomeniku @skoroalen

Samo Saraj'vo.
-
Orangina85
-
Kontakt:
Postao/la Orangina85 » 21 jul 2017, 01:06
PitarBordo je napisao/la:belosevic23 je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:
Orangina85 je napisao/la:
Grb se ne dira, jasno definisan statutom i usvojen, takav kakav je. Nema tu kompromisa. Pa to nam je jedna od rijetkih stvari koje su i dalje originalne, a i to se skrnavi.
Edit: Ako mi neko kaže "pa i u Reala je gostujući dres grb druge boje" ili nešto slično ranit' ću se u slijepoočnicu pa me nosi na duši ako ne kontaš razliku.
Imas misljenje i postujem ali se ne slazem. Ovo mi izgleda na slikama odlicno, vidjecemo kako je uzivo.
-
skoroalen
-
Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Da znaš da će ovo stojati mi na nadgrobnom spomeniku @skoroalen

Hahahaha potpiši me i na nišanu, umjesto epitafa [emoji14]
Nisam vidio taj edit dok sam pisao ovo, jbg znam šta hoćeš reći al' generalno mi je dres kul.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
BordoArmy88
-
Kontakt:
Postao/la BordoArmy88 » 21 jul 2017, 01:11
BelminM23 je napisao/la:Nisam ljubitelj ljijana, ali neka ih.
Hajmo bošnjaci, do titule.

Ljiljani - simbol i dio grba Bosne (tj. Kotromanića) još od srednjeg vijeka! Poserem se na VARTA zastavu nametnutu!
PS. Ništa od Kojaševića izgleda!
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], r3m1, tajsamja i 26 gostiju.