Pa jel moguce da ima i Tuzlaka nepismenihsamirr je napisao/la:Cak je se i onaj iz Orasja vratio. Iljo.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
"Volim te Zeljo"
jel istina da se tuzlaci sad okrecu kupu?

Kol Džo "Nikad mi neće biti jasno što me mrze na Grbavici"
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne okrecemo se mi, okrece se nama.Zip je napisao/la:jel istina da se tuzlaci sad okrecu kupu?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- themaniaks
- Kontakt:
PipiDugaCarapa je napisao/la:Ako vas je danas bilo samo troje na rostilju, ne ocajavajte, jer ste i dalje daleko brojniji od Fukara.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Brato ovo meni više nije smiješno. Ovo je bogu plakatPipiDugaCarapa je napisao/la:Brojcano nadmocniji Atomci iz Tesnja i to kad im se klub bori za opstanak.Lakoste je napisao/la:
Jadno..
- sarajevo46
- Kontakt:
sarajevo46 je napisao/la:
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jasta brato, vise clanova ima Mostar Sevdah Reunion....Cocaine je napisao/la:Brato ovo meni više nije smiješno. Ovo je bogu plakatPipiDugaCarapa je napisao/la:Brojcano nadmocniji Atomci iz Tesnja i to kad im se klub bori za opstanak.Lakoste je napisao/la:
Jadno..
Neka tih stotinjak momaka protiv Sarajeva zaduze palice,sacekaju vani da derbi navijaci zauzmu mjesta i onda neka uđu na tribinu i sve ih po facama lupaju koga stignu
Derbi navijači ? kada protiv Lukavca igraju 
Ma yebo tifo scenu, dosta raje preslo na zapadnu tribinu, uskoro se uvodi polako novi sistem sa gradnjom stadiona, sigurnost, kamere.....uvode se novi standardi, gdje ces moc doci sa djecom, zenom, curom, svalerkomCocaine je napisao/la:Neka tih stotinjak momaka protiv Sarajeva zaduze palice,sacekaju vani da derbi navijaci zauzmu mjesta i onda neka uđu na tribinu i sve ih po facama lupaju koga stignu
- JohnCleese
- Kontakt:
..ako budu kamere tesko da ce se neko usudit da s svalerkom dodjeSkver je napisao/la:Ma yebo tifo scenu, dosta raje preslo na zapadnu tribinu, uskoro se uvodi polako novi sistem sa gradnjom stadiona, sigurnost, kamere.....uvode se novi standardi, gdje ces moc doci sa djecom, zenom, curom, svalerkomCocaine je napisao/la:Neka tih stotinjak momaka protiv Sarajeva zaduze palice,sacekaju vani da derbi navijaci zauzmu mjesta i onda neka uđu na tribinu i sve ih po facama lupaju koga stignui normalno gledat utakmicu...... i to malo sto vidis na slici ne znaju jesul bili na utakmici.....
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Apsolutna podrska Dini Selimovicu i Nedzadu Koldzi.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Hebem ti zeno majku..Skver je napisao/la:Jasta brato, vise clanova ima Mostar Sevdah Reunion....
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Puko si ko tikvasamirr je napisao/la:Apsolutna podrska Dini Selimovicu i Nedzadu Koldzi.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Miran budi da ti ne bi zvao Amazona.MuhamedTM je napisao/la:Puko si ko tikvasamirr je napisao/la:Apsolutna podrska Dini Selimovicu i Nedzadu Koldzi.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
joker90 je napisao/la:sarajevo46 je napisao/la:Njegovo NE ga je ucinilo legednom!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Prestani kupiti folove s foruma malac. Idi dresiraj se prije sto napises nesto.samirr je napisao/la:Miran budi da ti ne bi zvao Amazona.MuhamedTM je napisao/la:Puko si ko tikvasamirr je napisao/la:Apsolutna podrska Dini Selimovicu i Nedzadu Koldzi.
Dajes podrsku tom mladicu yebo te on.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.