FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavimomak
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavimomak » 18 maj 2010, 15:17

kako izgledaju ti salovi sto se prodaju imal ko sliku
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 maj 2010, 15:17

drop je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Ma Bajić je naša djevojka za sve :mrgreen: Fakat je ekstra koristan. A u zadnje vrijeme je i bolji od Bogičevića koji svaku utakmicu napravi bar jedan ogroman kiks. Zabio je i par bitnih golova. Bilo bi odlično da ostane, jer je teško naći tako kvalitetnog univerzalca koji skromno radi za tim i ne pravi ni frku kad je na klupi, tribinama...
Mislim da su mu ponuđeni solidni uslovi, ali ne znam tačno kakvi su kod ostalih igrača, da bih znao uporedit'.
U pravu si...Bajić je fakat koristan igrac i to na više pozicija u timu.
U pravu si i za Bogičevića , lik je totalno nesiguran i sklon pocetnickim greškama (na svakoj utakmicu napravi jednu kardinalnu grešku, sreca pa igramo u qrcevoj ligi u kojoj se takvi kiksevii ne kažnjavaju...mislim da je njegovo dovođenje bilo promašaj (jedini dosad jer su sa svim drugim koje smo doveli- pogodili) i da nije kvalitet za Želje...vrlo nesiguran i labilan igrac.
Dosao je 2 dana pred pocetak prvenstva,jedini se nije imao mogucnost uigrati u odbrani,ne pada mi na pamet sada da ga procjenjujem dok ne prođe kompletne pripreme...

Pile slazem se s tobom na oko i nije nesto ali ako su u klubu zadovoljni i ja sam,a mozda uzivo bolje izgledaju :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 18 maj 2010, 15:22

E samo steta onda za grb BiH, uvijek smo to furali. Sjecam se na onim proslim Legea dresovima gdje je Peugeot bio sponzor je bio grb. Al' dobro i sad' samo Seha ima grb...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 18 maj 2010, 15:24

zlaya_tm87 je napisao/la:E samo steta onda za grb BiH, uvijek smo to furali. Sjecam se na onim proslim Legea dresovima gdje je Peugeot bio sponzor je bio grb. Al' dobro i sad' samo Seha ima grb...

Imaju i igraci trenutno na lijevom rukavu grb (ako se ne varam).

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 maj 2010, 15:25

zlaya_tm87 je napisao/la:E samo steta onda za grb BiH, uvijek smo to furali. Sjecam se na onim proslim Legea dresovima gdje je Peugeot bio sponzor je bio grb. Al' dobro i sad' samo Seha ima grb...
Bice grb ovo su oni samo "zalijepili" nas grb na photoshop...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 18 maj 2010, 15:26

vidis dobro si, nisam ni primjetio da ima grb na rukavu

@bistrikboy
to volim da cujem :)
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 maj 2010, 15:27

Slike ce biti za nekih sat vremena, nema potreba da sad raspravljate o izgledu dresova...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 18 maj 2010, 15:28

momci kakva je situacija u gradu sarajevu, jel kao pred prvenstvenu euforija ili je to blaze.

Kakvu posjetu ocekujete sutra?
TREĆI PUT ČASTIMO !

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 18 maj 2010, 15:29

U jbt problemi u odbrani. Ako Bajić pređe, a hoće na štopera, onda bih volio da na desnom beku ponovno da priliku Čoli, a ako se izgubi u atmosferi onda ubaciti Šimića. Mada opet mislim da će Osim Bučana vratiti na beka, a na njegovo mjesto Višću il Stanića. Baš me zanima šta će Osim sutra odlučiti :roll:

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 18 maj 2010, 15:31

borcev_navijac je napisao/la:momci kakva je situacija u gradu sarajevu, jel kao pred prvenstvenu euforija ili je to blaze.

I pored kiše, direktnog prenosa i skupljih ulaznica nego obično očekuje se krcata Grbavica, a atmosfera u gradu nije ništa blaža u odnosu na prošlu utakmica sa Borcem.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 maj 2010, 15:37

borcev_navijac je napisao/la:momci kakva je situacija u gradu sarajevu, jel kao pred prvenstvenu euforija ili je to blaze.

Realno euforija je na približno istom nivou. Kiša bi možda, ali možda mogla da spriječi šminkere koji dolaze samo na finala, ali za takve je obezbijeđen TV prenos. :mrgreen:
Cijena karti ne vjerujem da može bitno uticati na posjetu, jer bi za finale ljudi dali puno više od 7 maraka. Pogotovo jer je optimizam na takvom nivou da je pehar već u Plavom salonu. 8-)
Ispod 10.000 nema šanse da bude, a i to je malo.

edit: uglavnom biće pune gaće igračima Borca od huka sa tribina. :D
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 18 maj 2010, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 maj 2010, 15:39

Strauss je napisao/la:U jbt problemi u odbrani. Ako Bajić pređe, a hoće na štopera, onda bih volio da na desnom beku ponovno da priliku Čoli, a ako se izgubi u atmosferi onda ubaciti Šimića. Mada opet mislim da će Osim Bučana vratiti na beka, a na njegovo mjesto Višću il Stanića. Baš me zanima šta će Osim sutra odlučiti :roll:
Ma ne bi se Čola izgubio, ali to svakako nećemo ni saznati. Biće iznenađenje ako i sa klupe uđe. Vjerovatno se sve zna osim Bučana, Šimića i Višće. Od ove trojice će jedan na klupu. Obzirom da su u zadnjoj utakmici ekstra bili Mirso, Bučan i Višća, vjerovatno će Sejo na desnog beka, a Višća na lijevo krilo. A možda Osim i odmori malo Bučana, a da Šime počne na beku. Ostalo standardno, uz vjerovatan ulazak Alena s klupe.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 18 maj 2010, 15:44

Željovac je napisao/la:
Strauss je napisao/la:U jbt problemi u odbrani. Ako Bajić pređe, a hoće na štopera, onda bih volio da na desnom beku ponovno da priliku Čoli, a ako se izgubi u atmosferi onda ubaciti Šimića. Mada opet mislim da će Osim Bučana vratiti na beka, a na njegovo mjesto Višću il Stanića. Baš me zanima šta će Osim sutra odlučiti :roll:
Ma ne bi se Čola izgubio, ali to svakako nećemo ni saznati. Biće iznenađenje ako i sa klupe uđe. Vjerovatno se sve zna osim Bučana, Šimića i Višće. Od ove trojice će jedan na klupu. Obzirom da su u zadnjoj utakmici ekstra bili Mirso, Bučan i Višća, vjerovatno će Sejo na desnog beka, a Višća na lijevo krilo. A možda Osim i odmori malo Bučana, a da Šime počne na beku. Ostalo standardno, uz vjerovatan ulazak Alena s klupe.
Ne vidim razlog da odmara Bučana :roll: Ima još dvije utakmice i nek da maximum, pa nek se onda odmara 8-) jer ipak od njeg možda i najviše očekujem pogotovo na ovoj utakmici sa Borcem. Ko bi reko, da će mi Bučan biti glavna uzdanica :mrgreen:

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 18 maj 2010, 15:51

Pa vala i euforija nije neka,jer ce biti nezanimljivo zato sto se zna ce zeljo poderat borca :D :D :D :D :D :D
Salim se sve je super sto jest jest uvijerit ces se kad budes gledo na TV-u

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 18 maj 2010, 15:53

Kakava ba euforija, nema euforije, ne dolazi nam Bog zna kakva ekipa da pravimo euforiju bezveze... Nesto slicno kao pred utakmicu sa vec otpisanom Modricom... A ocekujemo pun stadion kao i na svakoj utakmici ove sezone. :D

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 18 maj 2010, 15:53

plavimomak je napisao/la:

Pa vala i euforija nije neka,jer ce biti nezanimljivo zato sto se zna ce zeljo poderat borca :D :D :D :D :D :D
Salim se sve je super sto jest jest uvijerit ces se kad budes gledo na TV-u
ja rijetko utakmice borca gledam na tv- u :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 18 maj 2010, 15:53

Vala ako u finišu budemo imali sigurno vodstvo ja bi uveo Sablju pa kud puklo da puklo. Zaslužio je vala da ga pun stadion pozdravi. On je veći Željovac od čitave ekipe zajedno. Ako ima neko kontakt s Amarom nek' ga tajpi neće ga pojesti. Red bi bio, a Amar u ovom drugom mandatu se prilično naučio redu.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 18 maj 2010, 15:54

igral sutra Radovanovic

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 18 maj 2010, 15:55

plavimomak je napisao/la:igral sutra Radovanovic
Ma igra vjerovatno, ali propusta Laktase koliko sam razumio iz prethodnih postova :)

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 18 maj 2010, 15:58

Kad vi stizete? Danas? :P
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.