RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Toplo se nadam da gospoda iz Uprave čitaju ovo, a ako ne čitaju neka im neko prenese:
glupani ste neviđeni i ovaj potez shvatam kao isključivo namjerno nanošenje štete klubu i atmosferi oko kluba. Ljudi su se upravo počeli pomalo vraćati na tribine, zanimati se za klub, o Veležu se ponovo počelo pričati pozitivno i ovim idiotskim potezom se narušilo sve dobro što je urađeno u prošlom periodu. Jedite go.vna majmuni.
glupani ste neviđeni i ovaj potez shvatam kao isključivo namjerno nanošenje štete klubu i atmosferi oko kluba. Ljudi su se upravo počeli pomalo vraćati na tribine, zanimati se za klub, o Veležu se ponovo počelo pričati pozitivno i ovim idiotskim potezom se narušilo sve dobro što je urađeno u prošlom periodu. Jedite go.vna majmuni.
Dobro si i dosad izdržao sa ovim mufljuzima. Hvala Ibro.remistarmo je napisao/la:Sada već bivši šef stručnog štaba Ibro Rahimić potvrdio je za portal Nova Sloboda da više neće sjediti na klupi Veleža.
„Razišli smo se zbog različitih razmišljanja oko koncepcije rada i od danas ja više nisam trener. Sada se želim dobro odmoriti, uskoro ću posjetiti porodicu u Švajcarskoj, a poslije ću vidjeti šta i kako dalje. Postoji mogućnost da možda preuzmem treniranje nekog drugog kluba, ali o tome kad se dobro odmorim“, rekao nam je Rahimić.
A sad će TANA SHOW
i onda se kao pitamo sto niko nece ni blizu veleza
dodje covjek , vrati se iz inostranstva,daje sve od sebe i onda ga sazvacu i ispljunu za par mjeseci...a najgore je drkanje s pamecu raje . sad ko se i vratio stidljivo na utakmice sam je sebi ispo magarac

e jbga...po ko zna koji put isto,lagana borba za opstanak
Ne vjerujem. Da ima para u klubu - ima, ali reci da je Ibro iskljucivi krivac za ovo "lose" mjesto na tabeli je van svake pameti.
U slucaju izbora nekog "domaceg, provjerenog" imena, definitivno cu se okaniti svega, ovo je stoc u glavu ko iz topa.
U slucaju izbora nekog "domaceg, provjerenog" imena, definitivno cu se okaniti svega, ovo je stoc u glavu ko iz topa.
Support Velez, It's logical! ★
Velika greška, ne mogu da vjerujem... Hoće stabilizaciju, a mjenjaju trenere svako pola godine... Ibro je fino počeo sezonu s obzirom na trenutni igrački kadar, bili 5. na tabeli, jest da nismo smjeli izgubiti u Prijedoru ali to je drugi poraz u 9 utakmica... Ibro je radio dobar posao, ne može se preko noći na vrh tabele, pogotovo kad se ovako mijenjaju treneri...
Dobro, to je ionako gotovo, nego koga će nam to naša draga uprava sad dovesti.. ?
Dobro, to je ionako gotovo, nego koga će nam to naša draga uprava sad dovesti.. ?
zar se ne sjećate onog članka u kojem se govorilo da bi na početku ove sezone na klupu Veleža trebao sjesti Baka Slišković. Ko zna možda baš on preuzme klupu...vm22 je napisao/la:Velika greška, ne mogu da vjerujem... Hoće stabilizaciju, a mjenjaju trenere svako pola godine... Ibro je fino počeo sezonu s obzirom na trenutni igrački kadar, bili 5. na tabeli, jest da nismo smjeli izgubiti u Prijedoru ali to je drugi poraz u 9 utakmica... Ibro je radio dobar posao, ne može se preko noći na vrh tabele, pogotovo kad se ovako mijenjaju treneri...

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma divno. Jbte probudim se i sje.bem do bola. Eto vam klosari mostarski,jazavci otjeraste jedinog covjeka koji je je mogao pomaknuti Velez. Jesi li sad zadovoljan Tana usta ti se poserem. Koga ces sada dovest hoces li varesanovica ibrakovica ili odovica puuuuu stoko klosarska puuuuuuuuu. Sutra svi na stadion palit baklje krcit stolice. Nek nam dolaze kazne camzi im jkuma lopovsku. Svi sutra na stadion da iz sto vise grla cuje kako mu psujemo familiju. Puuuuuuuuu stoko. A Ibri puno srece i zdravlja. Voli te Crvena Armija
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
i ja taman hocu ovo da napisem.Jedino ako Baka dodje ovo bi se moglo opravdati donekle,u protivnom nidje vezeAlemC85 je napisao/la:zar se ne sjećate onog članka u kojem se govorilo da bi na početku ove sezone na klupu Veleža trebao sjesti Baka Slišković. Ko zna možda baš on preuzme klupu...vm22 je napisao/la:Velika greška, ne mogu da vjerujem... Hoće stabilizaciju, a mjenjaju trenere svako pola godine... Ibro je fino počeo sezonu s obzirom na trenutni igrački kadar, bili 5. na tabeli, jest da nismo smjeli izgubiti u Prijedoru ali to je drugi poraz u 9 utakmica... Ibro je radio dobar posao, ne može se preko noći na vrh tabele, pogotovo kad se ovako mijenjaju treneri...

P.S.E svasta u PM kako me ovo danas iznenadi i sjeba

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- invincible1921
- Kontakt:
Iskreno sam zcudjen i zbunjen :?Pratim velez dosta jer mi je stari veliki navijac i rodjen u mostaru,i konacno nakon toliko godina tuge jada ocaja,borbi za opstanak,prosjeka gledanoti od 500 ljudi vidis da se ide naprijed polako ali sigurno da se napreduje u svim segmentima,pojcanja pocela dolazit...BUM UPRAVA OTPUSTI IBRU
Ruku na srce mozda je ovaj ovakav velez i mogao bolje mozda jos da osvoji par bodova ,ali to nije ni bitno,ovaj velez sa 13 bodova iz 9 kola je barcelona za velez iz prijasnjih godina,sigurno bi se za 2-3 ako ne vec iduce godine sa ovim ibrinim radom i razmisljanjem ,vidio veliki pomak.Nerealno je bilo ocekivati evropu ove godine,ali smijem se zakleti da je ostao na klupi ibro da bi iduce godine velez bio i vise nego konkurentan za prava 3 mjesta.Ne mogu,pokusavam i ne mogu da shvatim ljude u upravi,uvijek sam govorio da nije tako da je to samo sport ,ali izgleda da je fkt istina ono sto se godinama prica,da je nekim ljudima u ovoj drzavi prije svega stalo da se velez sistematski unisti i nikad vise ne vrati na one staze slave iz starih dana,a da se pritom u prvi plan gurne ,zrinski.Ne znam zaista sta bi rekao na ovu odluku...ne svhatam upravu nikako 

=\_1921_/=
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Invicibile Ibro nije otjeran nego je sam otisao radi sitnih klosarcica u klubu kojim se treba mamare naje.bat jednom za sva vremena.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
ovo je 100% tačna informacija... ja sam ovo isto čuo od ljudi kako u Sarajevu, tako i u Mostaru, a to je da je cilj pojedinim političkim elitama da se Velež ugasi i da se Zrinjski nametne kao jedini PL iz Mostara. Ali ti i takvi su se zayebali u procjenama, zaboravljajući da bi gašenje VELEŽA značilo veliku politički i svaku drugu krizu kako u Mostaru, tako i u BiH, pa ako hoćete došlo bi do velikih nacionalnih tenzija između Bošnjaka i Hrvata ne samo u Mostaru, nego i u čitavoj BiH, što bi dovelo do međunarodne intervencije u obliku uvođenja sankcija.invincible1921 je napisao/la:Iskreno sam zcudjen i zbunjen :?Pratim velez dosta jer mi je stari veliki navijac i rodjen u mostaru,i konacno nakon toliko godina tuge jada ocaja,borbi za opstanak,prosjeka gledanoti od 500 ljudi vidis da se ide naprijed polako ali sigurno da se napreduje u svim segmentima,pojcanja pocela dolazit...BUM UPRAVA OTPUSTI IBRURuku na srce mozda je ovaj ovakav velez i mogao bolje mozda jos da osvoji par bodova ,ali to nije ni bitno,ovaj velez sa 13 bodova iz 9 kola je barcelona za velez iz prijasnjih godina,sigurno bi se za 2-3 ako ne vec iduce godine sa ovim ibrinim radom i razmisljanjem ,vidio veliki pomak.Nerealno je bilo ocekivati evropu ove godine,ali smijem se zakleti da je ostao na klupi ibro da bi iduce godine velez bio i vise nego konkurentan za prava 3 mjesta.Ne mogu,pokusavam i ne mogu da shvatim ljude u upravi,uvijek sam govorio da nije tako da je to samo sport ,ali izgleda da je fkt istina ono sto se godinama prica,da je nekim ljudima u ovoj drzavi prije svega stalo da se velez sistematski unisti i nikad vise ne vrati na one staze slave iz starih dana,a da se pritom u prvi plan gurne ,zrinski.Ne znam zaista sta bi rekao na ovu odluku...ne svhatam upravu nikako
e haj ne serite vise
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
ode ibro ,hajde bolje je sada nego poslije poraza od zvijezde
..salim se naravno ovo je za mene veliko iznenadenje covjek dobije otkaz u 10.kolu kada je dva boda od evrope i jos igra utakmicu kuci s kojom moze do 3 mjesta.cudno stvarno.sretno svima sutra ili prekosutra neznam ni kad se igra

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ja vam glupi prica cuj da se zrinjski gurne ispred Veleza. Kako brate? Zar mislis da klub koji ima 2000-3000 navijaca moze s nekim ko ima preko 100 milja u citavom svijetu. Moze se politicki pokusavat ( ali samo pokusavat) Za realizaciju tog njihovog SF treba nam svima srca izvadit gdje treba imat dobra muda za suknut se na 6 cifri. Nego stipu te price ode nam Ibro. Kao sto neko napisa jedino bi Baka mozda nesto promjenio ali nije ni on lud. Vidi covjek koji su klosari u klubu
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Dok se ti klošari iz kluba ne otjeraju, džaba nam svaki trener na svijetu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ja vam glupi prica cuj da se zrinjski gurne ispred Veleza. Kako brate? Zar mislis da klub koji ima 2000-3000 navijaca moze s nekim ko ima preko 100 milja u citavom svijetu. Moze se politicki pokusavat ( ali samo pokusavat) Za realizaciju tog njihovog SF treba nam svima srca izvadit gdje treba imat dobra muda za suknut se na 6 cifri. Nego stipu te price ode nam Ibro. Kao sto neko napisa jedino bi Baka mozda nesto promjenio ali nije ni on lud. Vidi covjek koji su klosari u klubu
-
- Kontakt:
Po meni je taj covjek bio najslabija karika ovakvog Veleza 

-
- Kontakt:
Ma kakav Baka kakva planovi, ovdje nema nikakvih planova, ovaj potez nije bio planiran, Ibro nije mogao više izdržat "poslovanje" s nekim ljudima i zbog toga je otišao, ako neko misli da je moguće da se vrati u omladinski pogon ili na neku drugu funkciju - NIJE, a to sam maloprije čuo iz njegovih usta, čovjek je toliko potresen da ne mogu pomislit šta su mu radili i kako su ga handrili, toliko da na sastanku samo ustane i napusti taj sastanak. Dakle ova ostavka nije uopšte povezana sa rezultatima, istina je da je za tri prethodna kola predviđeno da se osvoji 6 bodova, to nije ispunjeno, al nije se zbog toga ovo desilo. I ne treba nikakve probleme pravit, jer u ovoj situaciji kakva je sad, bilo kakvim belajem samo bi Ibri odnemogli, njegova je želja da se dođe protiv Zvijezde na utakmicu i da se maksimalno podrže igrači, bez ikakvih problema.
" onclick="window.open(this.href);return false;kinder_jaje je napisao/la:Po meni je taj covjek bio najslabija karika ovakvog Veleza
-
- Kontakt:
O kojem se sastanku radilo?Chupacabra je napisao/la:Ma kakav Baka kakva planovi, ovdje nema nikakvih planova, ovaj potez nije bio planiran, Ibro nije mogao više izdržat "poslovanje" s nekim ljudima i zbog toga je otišao, ako neko misli da je moguće da se vrati u omladinski pogon ili na neku drugu funkciju - NIJE, a to sam maloprije čuo iz njegovih usta, čovjek je toliko potresen da ne mogu pomislit šta su mu radili i kako su ga handrili, toliko da na sastanku samo ustane i napusti taj sastanak. Dakle ova ostavka nije uopšte povezana sa rezultatima, istina je da je za tri prethodna kola predviđeno da se osvoji 6 bodova, to nije ispunjeno, al nije se zbog toga ovo desilo. I ne treba nikakve probleme pravit, jer u ovoj situaciji kakva je sad, bilo kakvim belajem samo bi Ibri odnemogli, njegova je želja da se dođe protiv Zvijezde na utakmicu i da se maksimalno podrže igrači, bez ikakvih problema.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.