BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Top 4 u ligi.
Osvojit Kup.
Među 8 u Ligi prvaka.
S ovim bi se sezona podcrtala kao USPJESNA.
Sretno od mene na svim poljima nek vam je.
Osvojit Kup.
Među 8 u Ligi prvaka.
S ovim bi se sezona podcrtala kao USPJESNA.
Sretno od mene na svim poljima nek vam je.
- Desperado09
- Kontakt:
Sa Guerreirom i Sanchom možemo se nositi sa svakim (uz malu dozu sreće). Mada su među 8 sve kapitalci. Rano je još željeti nekog za protivnika, ali ukoliko Chelsea prođe Atletico, oni bi mi bili želja. Eventualno Porto ukoliko prođu.
- Desperado09
- Kontakt:
Čitam jutros o trash talku Sevilline klupe tokom cijele utakmice koji se nije mogao baš lako čuti i razumjeti gledajući tv prijenos. Užas. Koji cigani u pm. I 11 godina poslije samo potvrđuju ciganluk.
Pitaju Halanda šta je rekao golmanu kad je zabio penal. Kaže "ne znam šta to znači, ali samo sam mu ponovio što je on meni rekao."
Pitaju Halanda šta je rekao golmanu kad je zabio penal. Kaže "ne znam šta to znači, ali samo sam mu ponovio što je on meni rekao."

-
- Kontakt:
Znao sam se pitati zašto Haaland ne puca penale i sad kad gledam snimku od sinoć jasno mi je zašto.
-
- Kontakt:
Pitanje za navijače Dortmunda?Koga bi voljeli izvući u 1/4 finalu a koga ne,ko bi vam najviše odgovarao a ko ne po igri.Da se malo oživi ova tema 

- kraljttbvb
- Kontakt:
Ako će biti strane sudije i neće se navlačiti Bavarcima, može i BajernAllikarimmi je napisao/la: ↑11 mar 2021, 23:15Pitanje za navijače Dortmunda?Koga bi voljeli izvući u 1/4 finalu a koga ne,ko bi vam najviše odgovarao a ko ne po igri.Da se malo oživi ova tema![]()

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Ista boljka se nastavlja sa ekipama koje se bore za opstanak.
Bunker naprave i vrebaju kontru , a bvb kao i obicno milion dodavanja i bez ideje.
Nadam se da ce ih Edo nabrijati u svlacionici , i da ce drugo poluvrijeme biti puno bolje.
Bunker naprave i vrebaju kontru , a bvb kao i obicno milion dodavanja i bez ideje.
Nadam se da ce ih Edo nabrijati u svlacionici , i da ce drugo poluvrijeme biti puno bolje.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Julian Brandt 

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Teška, ali potpuno zaslužena i veoma bitna pobjeda 
Jarstein je pogriješio kod prvog gola, ali je zato spriječio čista dva gola nekim ludim refleksima (Belingham i Can)...
Terzic uradio ono što su svi prizivali: poslao djecu na klupu, a teret nabacio na ledja ovih iskusnijih. I rezultati su tu
Od svega toga, meni je najfascinantnije kako je lik restartovao Dahouda
Valjda će Reus biti dobro, nije ono izgledalo obećavajuce

Jarstein je pogriješio kod prvog gola, ali je zato spriječio čista dva gola nekim ludim refleksima (Belingham i Can)...
Terzic uradio ono što su svi prizivali: poslao djecu na klupu, a teret nabacio na ledja ovih iskusnijih. I rezultati su tu

Od svega toga, meni je najfascinantnije kako je lik restartovao Dahouda

Valjda će Reus biti dobro, nije ono izgledalo obećavajuce

-
- Kontakt:
Imamo hrpu povrjedjenih igraca bitnih , a idu kvalifikacije za svjetsko prevenstvo a i prijateljske.
Nisam bas siguran nasih 6/7 odlazi igrati za njihove repke , samo treba nam jos da se koji od njih povrjedi.
Ne dozivam takvo nesto , ali i onako smo desetkovani povredama.
Edo vec krpi ekipu za sutra protiv Köln/a , kad pomislim da ce nam na bekovima biti Meunier i Schulz dodje mi muka.
Nisam bas siguran nasih 6/7 odlazi igrati za njihove repke , samo treba nam jos da se koji od njih povrjedi.
Ne dozivam takvo nesto , ali i onako smo desetkovani povredama.
Edo vec krpi ekipu za sutra protiv Köln/a , kad pomislim da ce nam na bekovima biti Meunier i Schulz dodje mi muka.
-
- Kontakt:
Dortmundovci kakva su vam očekivanja protiv Citya???
- Desperado09
- Kontakt:
Čini se nije moglo teže.
Ono što nam može ići u korist je Cityeva igra na posjed lopte i eventualno otvaranje prostora za kontre.
Ne znam za ove timove iz Engleske, kakvo je pravilo, hoće li se tekme igrati na neutralnom terenu kao i RB - L'pool.
Ono što nam može ići u korist je Cityeva igra na posjed lopte i eventualno otvaranje prostora za kontre.
Ne znam za ove timove iz Engleske, kakvo je pravilo, hoće li se tekme igrati na neutralnom terenu kao i RB - L'pool.
Apsolutno mi je nebitna LP u ovom momentu. Apsolutno glavni fokus MORA biti da se bude u top 4 u Bundeski kao i osvajanje kupa sada kad Bayern je van kombinacija.
U Ligi Prvaka Haaland i Sancho su totalno drugi igrači ako oni šta naprave, mašala... ako ne koga briga, samo ne bih volio da se nešto obrukamo.
U Ligi Prvaka Haaland i Sancho su totalno drugi igrači ako oni šta naprave, mašala... ako ne koga briga, samo ne bih volio da se nešto obrukamo.
@AmirBvB
Dobro razmišljanje, vama je City nebitan, stoput su bitniji Köln, Frankfurt i Stuttgart. Tu se morate nabrijat na maximum a Cityja trebate odradit sa što manje štete.
Dobro razmišljanje, vama je City nebitan, stoput su bitniji Köln, Frankfurt i Stuttgart. Tu se morate nabrijat na maximum a Cityja trebate odradit sa što manje štete.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Danas je protiv Jarceva pobjeda pod muss. Radi ganjanja LP, a i da im vratimo za poraz u prvom dijelu sezone.
Valjda nece biti puno kornera za Koln
(ko se sjeca prve tekme, oba gola su dali, ni krivi ni duzni, nakon kornera)...
Valjda nece biti puno kornera za Koln

-
- Kontakt:
Penal zasto je uopce stopao loptu rukom
-
- Kontakt:
Raspalom Köln/u ne mozemo nista , ljudi se nude da izgube tekmu.
Ponavljam kad vidim Meunier i Schulz jednostavno mi dodje muka .Njih dvojica su promasili profesiju , koliko su ograniceni!!
Ponavljam kad vidim Meunier i Schulz jednostavno mi dodje muka .Njih dvojica su promasili profesiju , koliko su ograniceni!!
Ne gledam često Borusiju ove sezone, ali ovaj Can kurcu ne valja.
Ko ga dovede upm.
Šteta, zbog budale mogu sad ispasti iz ritma, a dobro su počeli.
Ko ga dovede upm.
Šteta, zbog budale mogu sad ispasti iz ritma, a dobro su počeli.
Vom Jäger zum Gejagten
Daj stavi Hazarda na krilo i desnog beka stavi jer ovo se može čak i dobiti... A s ovom djecom baš i ne...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Najjači su ovi slobodnjaci.
Zadnji gol iz slobodnog udarca dao Sahin, tamo neke 2014.
Pa šta vježbate na tim treninzima, niste u stanju zivi zid prebaciti
Zadnji gol iz slobodnog udarca dao Sahin, tamo neke 2014.
Pa šta vježbate na tim treninzima, niste u stanju zivi zid prebaciti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.