Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Preslikan meč kao s Tarom, sat vremena mu treba da prokuha i da počne igrati tenis, hajde nije loše, valjda Dolgi ne bude vodio 2:0 nakon sat vremena kao Muller na W, brzo će ovdje biti završeno sve
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma Rafa ga mlati jer je na vrijeme promjenio komentatora na ES 
Od tog trenutka sve je krenulo bolje
Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Od tog trenutka sve je krenulo bolje

e kako se ovaj levat raspao ....ccc **** ti ove polovnjake...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ne mozes ocekivat od kvalifikanta da izdrzi ovakav tempo tokom cijelog meca... Dolgopolov ce biti sasvim druga prica , pogotovo jer je isprasio Troickog u brza tri seta
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Gotovo je ovo.
Odoh leci nije vise zanimljivo
Odoh leci nije vise zanimljivo

Puče Mayer k'o kokica, al' što kaže @fkželjo za jednog kvalifikanta je pružio fantastičan otpor do polovine drugog seta.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
kakav poen bokte
e ovo hoću

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kakav udarac 

Ja jedva gledam, a moram Rogera bar set i po, ajde pozuri Rafane.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
a jest mu je zavrnuo sa Opuzena ....
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Šta je problem sa sporijim ulaskom u meč ne znam, ali ono poslje toga po meni nije bilo loše od strane Rafe.Solidan servis uz solidan TS CC Forehand je sasvim dovoljno za Rafu da dolazi do zavrsnica i pobjeđuje vecinu.Manje više to ga i sluzi citavu godinu solidno, osim Kanade i Cincija gdje cak ni osnovni CC FH nije mogao da pogodi.
Ono cime sam nezadovoljan citavu godinu, ukljucujuci i sljaku, je DTL i IO forehand.Mislio sam da ce kroz sezonu to napredovati, kako bude imao mečeva u nogama, kako bude vise samopouzdanja ali se to ne dešava.Loše otvara teren na tu stranu, loše završava zicere na tu stranu itd itd...
Vidjecemo kako ce se odvijati dalje.Zdrav je i cini mi se sasvim OK fizicki spreman.
Ono cime sam nezadovoljan citavu godinu, ukljucujuci i sljaku, je DTL i IO forehand.Mislio sam da ce kroz sezonu to napredovati, kako bude imao mečeva u nogama, kako bude vise samopouzdanja ali se to ne dešava.Loše otvara teren na tu stranu, loše završava zicere na tu stranu itd itd...
Vidjecemo kako ce se odvijati dalje.Zdrav je i cini mi se sasvim OK fizicki spreman.
IO je nepotreban pored ovako dobrog bekenda kojeg ima ovu godinu, sve manje ga i koristi, forhend je danas bio daleko najbolji udarac, pogotovo drugu polovinu meča, problem su neke druge stvari, defanziva prije svega koja je jako oskudna u ovako brzim uslovima, i ovaj meč je igrao u dvorani faktički
-
- Kontakt:
Defanziva na stranu, to uslovi određuju, ja više generalno pricam.bodi123 je napisao/la:IO je nepotreban pored ovako dobrog bekenda kojeg ima ovu godinu, sve manje ga i koristi, forhend je danas bio daleko najbolji udarac, pogotovo drugu polovinu meča, problem su neke druge stvari, defanziva prije svega koja je jako oskudna u ovako brzim uslovima, i ovaj meč je igrao u dvorani faktički
I ja mislim da nema potrebe da se ono baš skroz izvlaci i iz coska u cosak puca IO forhende i ostavlja citavu stranu praznu jer mu je BH dobar ali dosta tih IO forhenda koje udara sa sredine terena završava ili u autu ili u mrezi ili su preplitki/preslabi/previše po sredini odigrani.
Pored defanzive mislim da return mora dizati drasticno, tek kad dobar ritam pronađe to lici na nesto, inace krizaa baš.
Nego kakva je politika na ovom us openu, nisam upratio baš.Je li uvijek zatvaraju krov kad se smrači ili samo ako predviđaju kišu u narednom periodu ili kako?
Podloga je dosta brza i ne prima spin uopšte.Jasno mi je da je konstrukcija krova uradila jedan dio posla i stvorila polu dvoranske uslove hajmo reći ali ovo sto sam zasad gledao Rafu je katastrofa po tom pitanju.Nisam obracao paznju, je li Rafa sva tri meca igrao pod krovom? Ja ni u jednom od ta tri meča nisam primjetio razliku kod odskoka.Opet nerealno mi se cini da sama konstrukcija sa otvorenim krovom uradi ovoliku razliku...
Nisam pametan fakat

E.mater im ****......mogli su u 8 pomjeriti ccc
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Riternu treba vremena dok ne procirkuliše, dok ne počne čitati servise i ne udje u ritam, tek onda to na nešta liči, Dolgo ima baš zajeban kik i slajs servis, bit će i s njim patnje na riternusamosarajvo je napisao/la: Defanziva na stranu, to uslovi određuju, ja više generalno pricam.
I ja mislim da nema potrebe da se ono baš skroz izvlaci i iz coska u cosak puca IO forhende i ostavlja citavu stranu praznu jer mu je BH dobar ali dosta tih IO forhenda koje udara sa sredine terena završava ili u autu ili u mrezi ili su preplitki/preslabi/previše po sredini odigrani.
Pored defanzive mislim da return mora dizati drasticno, tek kad dobar ritam pronađe to lici na nesto, inace krizaa baš.
Nego kakva je politika na ovom us openu, nisam upratio baš.Je li uvijek zatvaraju krov kad se smrači ili samo ako predviđaju kišu u narednom periodu ili kako?
Podloga je dosta brza i ne prima spin uopšte.Jasno mi je da je konstrukcija krova uradila jedan dio posla i stvorila polu dvoranske uslove hajmo reći ali ovo sto sam zasad gledao Rafu je katastrofa po tom pitanju.Nisam obracao paznju, je li Rafa sva tri meca igrao pod krovom? Ja ni u jednom od ta tri meča nisam primjetio razliku kod odskoka.Opet nerealno mi se cini da sama konstrukcija sa otvorenim krovom uradi ovoliku razliku...
Nisam pametan fakat
Uslovi i bez zatvorenog krova, sa samom konstrukcijom su drastično pogoršani za Rafu, poludvoranski, sa zatvorenim krovom je to još gore, a jedino sa Tarom nije igrao pod zatvorenim, prvi i ovaj sad meč jeste, a razlike ima vala, s Tarom su spinovi ličili na nešto već, odskok je bio solidan i to je Rafin najbolji meč do sada na ovom USO
Što se tiče krova,
http://www.usopen.org/en_US/news/articl ... d_why.html
u suštini, zatvaraju ga ukoliko je kiša ubrzo najavljena ili već pada, u suprotnom igra se na otvorenom
Babukina kujica 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Sjajno otvoren mec, samo dva UE za sad, samo da ne padne koncentracija u nastavku

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Auuuuuuuuu nallbabuka kakav poen
Bodi gledas li ovo

Bodi gledas li ovo

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.