Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la bodi123 » 03 sep 2017, 01:45

Preslikan meč kao s Tarom, sat vremena mu treba da prokuha i da počne igrati tenis, hajde nije loše, valjda Dolgi ne bude vodio 2:0 nakon sat vremena kao Muller na W, brzo će ovdje biti završeno sve
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 03 sep 2017, 01:45

Ma Rafa ga mlati jer je na vrijeme promjenio komentatora na ES :D

Od tog trenutka sve je krenulo bolje :D

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 sep 2017, 01:51

e kako se ovaj levat raspao ....ccc **** ti ove polovnjake...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 03 sep 2017, 01:54

Ne mozes ocekivat od kvalifikanta da izdrzi ovakav tempo tokom cijelog meca... Dolgopolov ce biti sasvim druga prica , pogotovo jer je isprasio Troickog u brza tri seta
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 03 sep 2017, 01:58

Gotovo je ovo.

Odoh leci nije vise zanimljivo :D

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 sep 2017, 02:02

Puče Mayer k'o kokica, al' što kaže @fkželjo za jednog kvalifikanta je pružio fantastičan otpor do polovine drugog seta.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 03 sep 2017, 02:05

kakav poen bokte

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 03 sep 2017, 02:06

e ovo hoću :tokralju: :tokralju: :tokralju:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 03 sep 2017, 02:09

Kakav udarac :tokralju:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 03 sep 2017, 02:09

Ja jedva gledam, a moram Rogera bar set i po, ajde pozuri Rafane.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 03 sep 2017, 02:10

:bow:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 sep 2017, 02:13

a jest mu je zavrnuo sa Opuzena ....
VOLIM ZELJEZNICAR!!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 03 sep 2017, 02:51

Šta je problem sa sporijim ulaskom u meč ne znam, ali ono poslje toga po meni nije bilo loše od strane Rafe.Solidan servis uz solidan TS CC Forehand je sasvim dovoljno za Rafu da dolazi do zavrsnica i pobjeđuje vecinu.Manje više to ga i sluzi citavu godinu solidno, osim Kanade i Cincija gdje cak ni osnovni CC FH nije mogao da pogodi.
Ono cime sam nezadovoljan citavu godinu, ukljucujuci i sljaku, je DTL i IO forehand.Mislio sam da ce kroz sezonu to napredovati, kako bude imao mečeva u nogama, kako bude vise samopouzdanja ali se to ne dešava.Loše otvara teren na tu stranu, loše završava zicere na tu stranu itd itd...

Vidjecemo kako ce se odvijati dalje.Zdrav je i cini mi se sasvim OK fizicki spreman.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 03 sep 2017, 02:58

IO je nepotreban pored ovako dobrog bekenda kojeg ima ovu godinu, sve manje ga i koristi, forhend je danas bio daleko najbolji udarac, pogotovo drugu polovinu meča, problem su neke druge stvari, defanziva prije svega koja je jako oskudna u ovako brzim uslovima, i ovaj meč je igrao u dvorani faktički

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 03 sep 2017, 03:17

bodi123 je napisao/la:IO je nepotreban pored ovako dobrog bekenda kojeg ima ovu godinu, sve manje ga i koristi, forhend je danas bio daleko najbolji udarac, pogotovo drugu polovinu meča, problem su neke druge stvari, defanziva prije svega koja je jako oskudna u ovako brzim uslovima, i ovaj meč je igrao u dvorani faktički
Defanziva na stranu, to uslovi određuju, ja više generalno pricam.

I ja mislim da nema potrebe da se ono baš skroz izvlaci i iz coska u cosak puca IO forhende i ostavlja citavu stranu praznu jer mu je BH dobar ali dosta tih IO forhenda koje udara sa sredine terena završava ili u autu ili u mrezi ili su preplitki/preslabi/previše po sredini odigrani.
Pored defanzive mislim da return mora dizati drasticno, tek kad dobar ritam pronađe to lici na nesto, inace krizaa baš.

Nego kakva je politika na ovom us openu, nisam upratio baš.Je li uvijek zatvaraju krov kad se smrači ili samo ako predviđaju kišu u narednom periodu ili kako?
Podloga je dosta brza i ne prima spin uopšte.Jasno mi je da je konstrukcija krova uradila jedan dio posla i stvorila polu dvoranske uslove hajmo reći ali ovo sto sam zasad gledao Rafu je katastrofa po tom pitanju.Nisam obracao paznju, je li Rafa sva tri meca igrao pod krovom? Ja ni u jednom od ta tri meča nisam primjetio razliku kod odskoka.Opet nerealno mi se cini da sama konstrukcija sa otvorenim krovom uradi ovoliku razliku...
Nisam pametan fakat :D

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 sep 2017, 03:35

E.mater im ****......mogli su u 8 pomjeriti ccc
VOLIM ZELJEZNICAR!!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 03 sep 2017, 03:39

samosarajvo je napisao/la: Defanziva na stranu, to uslovi određuju, ja više generalno pricam.

I ja mislim da nema potrebe da se ono baš skroz izvlaci i iz coska u cosak puca IO forhende i ostavlja citavu stranu praznu jer mu je BH dobar ali dosta tih IO forhenda koje udara sa sredine terena završava ili u autu ili u mrezi ili su preplitki/preslabi/previše po sredini odigrani.
Pored defanzive mislim da return mora dizati drasticno, tek kad dobar ritam pronađe to lici na nesto, inace krizaa baš.

Nego kakva je politika na ovom us openu, nisam upratio baš.Je li uvijek zatvaraju krov kad se smrači ili samo ako predviđaju kišu u narednom periodu ili kako?
Podloga je dosta brza i ne prima spin uopšte.Jasno mi je da je konstrukcija krova uradila jedan dio posla i stvorila polu dvoranske uslove hajmo reći ali ovo sto sam zasad gledao Rafu je katastrofa po tom pitanju.Nisam obracao paznju, je li Rafa sva tri meca igrao pod krovom? Ja ni u jednom od ta tri meča nisam primjetio razliku kod odskoka.Opet nerealno mi se cini da sama konstrukcija sa otvorenim krovom uradi ovoliku razliku...
Nisam pametan fakat :D
Riternu treba vremena dok ne procirkuliše, dok ne počne čitati servise i ne udje u ritam, tek onda to na nešta liči, Dolgo ima baš zajeban kik i slajs servis, bit će i s njim patnje na riternu

Uslovi i bez zatvorenog krova, sa samom konstrukcijom su drastično pogoršani za Rafu, poludvoranski, sa zatvorenim krovom je to još gore, a jedino sa Tarom nije igrao pod zatvorenim, prvi i ovaj sad meč jeste, a razlike ima vala, s Tarom su spinovi ličili na nešto već, odskok je bio solidan i to je Rafin najbolji meč do sada na ovom USO

Što se tiče krova,

http://www.usopen.org/en_US/news/articl ... d_why.html

u suštini, zatvaraju ga ukoliko je kiša ubrzo najavljena ili već pada, u suprotnom igra se na otvorenom

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 sep 2017, 03:58

Babukina kujica :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 03 sep 2017, 04:00

Sjajno otvoren mec, samo dva UE za sad, samo da ne padne koncentracija u nastavku :pray: :pray:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 sep 2017, 04:03

Auuuuuuuuu nallbabuka kakav poen

Bodi gledas li ovo :tokralju: :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.