FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bordo momci će Plemiće ugostiti u nedjelju sa početkom u 19 sati, a kako neslužbeno saznajemo FK Sarajevo vodi pregovore sa Milošem Stanojevićem, 23-godišnjem veznjakom koji bi tako već sutra mogao postati novi stanovnik našeg glavnog grada. Stanojević je posljednju sezonu proveo u Radničkom iz Niša, a nosio je i dres Mladosti, Napredka, Rada, Srem Jakova. U Super ligi Srbije do sada je upisao 94 nastupa uz jedan pogodak i tri asistencije. Ukoliko dvije strane nađu zajednički jezik, transfer će i ostvariti na zadovoljstvo navijača Sarajeva, s obzirom da je Stanojević upisao i jedan nastup za seniorsku reprezentacije Srbije krajem 2016. godine , što dovoljno govori o njegovim kvalitetama. Također, pojavila se i informacija da bi se na Koševo mogao vratiti i ljubimac Hordi Zla Damir Kojašević (30). Nezvanično, ovaj Crnogorac nema ništa protiv toga da ponovo obuće bordo dres, ali zadnju riječ će imati struka Sarajeva. Kojaševićeve kvalitete svima su dobro poznate i sigurno je bi da ovaj nogometaš bio veliko pojačanje za izabranike Mehmeda Janjoša pred novu sezonu Premijer lige.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/stanojev ... zla/245391
Hmm
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/stanojev ... zla/245391
Hmm
Auuu kad bi se Piksi vratioooooo .. To bi bio sigurno najbolji potez u ovih 365 dana
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:Daj brate da mi uzmemo titulu, lako cemo za sezonsku.
Sto se tice Cale, moguce je sam da odstupi poslije dva kola, Zrinjskom sam ne znam kako cemo gola dati, tupi smo u napadu strasno. Celika svakako necemo tamo dobiti najrealniji je x tako da bi on mogao sam odstupiti.
sto se tice Saida on je tu do kraja sezone. Prije cu ja skontati za sezonsku mescini.
Sve su mi nade pale na Rahmana da ce on povuci, osim ako se ne uklopi u sivilo ekipe jer to tako obicno ide.
Sta je to samo odabrani mogu uzeti karte, ili im je bilo mrsko dici guzove posto je gospoda kahvenisala na radnom mjestu.
Eki fol Damir Kojasevic. 
- PitarBordo
- Kontakt:
Daj vratimo i Berberovića... Ovi k'o da su našli neki stari imenik u Klubu tamo pa samo stare igrače zovu.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tesko jer su obojica stranci ali ostaje da vidimo, vjerujem da ce ovaj Stanojević doci.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sta li su sad usrali, pa nam "dovode" piksija?? Izlizala se Bordo arena, sad nas smiruju Stojcevima, Spahicima, Piksijima, Saidima...
1946~
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nema od toga nista, mi napadamo Zrinjski sa ovim sto imamo. Ako pise Piksi znaj da ce doci neki gori od njega, tako obicno biva to.
- belosevic23
- Kontakt:
ostaje na 6 stranaca jos ovu sezonu,tako je dogovoreno, dobro su izlobirali Šiljak i Šulenta jer su imali po 10 stranaca u ekipamaMortemHz je napisao/la:Tesko jer su obojica stranci ali ostaje da vidimo, vjerujem da ce ovaj Stanojević doci.
- PitarBordo
- Kontakt:
Al' pazi kaže Zijo okrećemo se svojoj djeci jer neće da se troše pare kad "imamo jeftinije opcije kod sebe" i onda slijedeća vijest Piksi.
Samo Saraj'vo.
Pa odgodili su cini mi se ono pravilo o 4 stranca za sljedecu sezonu, ostaje 6 i ove.MortemHz je napisao/la:Tesko jer su obojica stranci ali ostaje da vidimo, vjerujem da ce ovaj Stanojević doci.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Otprilike ovako nestoSarajlijica1946 je napisao/la:Nema od toga nista, mi napadamo Zrinjski sa ovim sto imamo. Ako pise Piksi znaj da ce doci neki gori od njega, tako obicno biva to.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
belosevic23 je napisao/la:ostaje na 6 stranaca jos ovu sezonu,tako je dogovoreno, dobro su izlobirali Šiljak i Šulenta jer su imali po 10 stranaca u ekipamaMortemHz je napisao/la:Tesko jer su obojica stranci ali ostaje da vidimo, vjerujem da ce ovaj Stanojević doci.
To mi je jedan navijac Zrinjskog rekao ali nema nista zvanicno.. ili ja nisam vidioThe Game je napisao/la:Pa odgodili su cini mi se ono pravilo o 4 stranca za sljedecu sezonu, ostaje 6 i ove.MortemHz je napisao/la:Tesko jer su obojica stranci ali ostaje da vidimo, vjerujem da ce ovaj Stanojević doci.
Zar to nije Said?MortemHz je napisao/la:Otprilike ovako nestoSarajlijica1946 je napisao/la:Nema od toga nista, mi napadamo Zrinjski sa ovim sto imamo. Ako pise Piksi znaj da ce doci neki gori od njega, tako obicno biva to.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- PitarBordo
- Kontakt:
Ovo je iz Propozicija takmičenja za 2017/18 godinu:MortemHz je napisao/la:belosevic23 je napisao/la:ostaje na 6 stranaca jos ovu sezonu,tako je dogovoreno, dobro su izlobirali Šiljak i Šulenta jer su imali po 10 stranaca u ekipamaMortemHz je napisao/la:Tesko jer su obojica stranci ali ostaje da vidimo, vjerujem da ce ovaj Stanojević doci.To mi je jedan navijac Zrinjskog rekao ali nema nista zvanicno.. ili ja nisam vidioThe Game je napisao/la:Pa odgodili su cini mi se ono pravilo o 4 stranca za sljedecu sezonu, ostaje 6 i ove.MortemHz je napisao/la:Tesko jer su obojica stranci ali ostaje da vidimo, vjerujem da ce ovaj Stanojević doci.

Član 30:
https://www.nfsbih.ba/images/DC-001/Pro ... 201718.pdf
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 20 jul 2017, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Dajte nam šta o ovom Stojanovicu, ja ne mogu ni profil na transfermarketu da mu ubodem
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Tuga brate.... Citam mali Heric produzio ugovor, treba ga voditi na snimanje glave da vide jel normalan, umjesto da bjezi jer ne dobija uopste minute da igra on produzi na tri godine.MortemHz je napisao/la:Otprilike ovako nestoSarajlijica1946 je napisao/la:Nema od toga nista, mi napadamo Zrinjski sa ovim sto imamo. Ako pise Piksi znaj da ce doci neki gori od njega, tako obicno biva to.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ukucaš mu ime i odmah izbaciBitiSrcemVezan je napisao/la:Dajte nam šta o ovom Stojanovicu, ja ne mogu ni profil na transfermarketu da mu ubodem
Ali nije Stojanović nego Stanojević
https://www.transfermarkt.com/milos-sta ... rainer_id=
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
94 utakmice, 1 gol i 3 asistencije, osrednje ekipe Srbije.BitiSrcemVezan je napisao/la:Dajte nam šta o ovom Stojanovicu, ja ne mogu ni profil na transfermarketu da mu ubodem
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 25 gostiju.