FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 20 jul 2017, 20:40

PitarBordo je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Zaria se dobro drzi kuci protiv Apollona, 1:1 trenutno ali su dobili crveni karton sad, ako nekog zanima. :D
Ma Apollon ih preslušao kući, sad vjerovatno se ni ne umaraju, samo da privedu to kraju. Plus vode i ovdje, 5:1 ukupno drama. Klasika.
Ali e, zivota mi ne mogu da vjerujem da Galata ne moze dati gol onim sveđanima, oni gore opali nego mi u zadnje 2-3 godine jbt :lol: dominiraju ali nista
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jul 2017, 21:01

Gledaj Lede Muharemovic otiso u Luxemburg lopte igrat,evo ce izgleda dva kola EL proci.Izbacili Moldavce prosli krug,evo sad blizu Inter Baku da izbace :crazy:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 20 jul 2017, 21:06

zagorski je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Sajo ne prima platu uopste.
Sad mu isti iznos isplacuju ne kao platu nego kao invalidninu :kafa:
Sklon je plati. :mrgreen:
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 20 jul 2017, 21:15

Mi smo sami sebe kaznili sa Saidom.
Ne moze se reci da nas je zaduzio igrama. Ni te price da nam je svojih 50k dao za onih mjesec dana ugovora kad je isao u Dinamo nisu takav kredit za ovakav ugovor sa njim. On je propust za koji niko nije preuzeo odgovornost, bio je na pregledu(bar je prica bila takva) i nemoguce da je prosao a da godinu poslije toga ne moze da igra.
Al hajde sve na stranu Said i slicni igraci koji su dosli i nisu zaradili svoju platu su dovoljan razlog za preispitivanje tog segmenta kluba. Jednostavno tu nesto ne funkcionise kako treba, odnosno da se zakljucit da karakter i fizicka sposobnost fudbalera nisu razmatrani ili ljudi koji to rade nisu sposobni za tad dio posla.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jul 2017, 21:27

Jesi uzeo kartu sarajlice?

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 20 jul 2017, 21:37

miky_hz je napisao/la:Gledaj Lede Muharemovic otiso u Luxemburg lopte igrat,evo ce izgleda dva kola EL proci.Izbacili Moldavce prosli krug,evo sad blizu Inter Baku da izbace :crazy:
Vardar i Škendija su još uvijek u Evropi

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 20 jul 2017, 21:42

I ova Listica ce bit u vrhu ove godine, da mi je nadoc da mi je svejedno al ne mogu , pusim se od bjesa . Svaki dan od Zarie samo sranje vjesti, jos danas onaj nosonja sta rece , proslo je kaje vrjeme kad su se placali igraci ,ughhhh . Prosli Slovenci 2 kluba , Hrvati svi, Partizan i Zvezda prosli Makedonci 2 kluba , naravno mi nismo imali srece od kluba koji bi se sjebavo u 1 ligi federacije. Vojnici Sarajva kazu a sute i pravdaju ovo sranje koje se desava. Kolika li je njima plata ako je proslo vrjeme da se igraci placaju.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jul 2017, 22:09

Koliko je loša situacija u FKS pa pjevač Linkin Parka sebi oduzeo život kad je vidio s čime krećemo u još jednu sezonu.
Samo Saraj'vo.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 jul 2017, 22:11

PitarBordo je napisao/la:Koliko je loša situacija u FKS pa pjevač Linkin Parka sebi oduzeo život kad je vidio s čime krećemo u još jednu sezonu.
RIP Chester. Taj glas je obilježio moju osnovnu i srednju školu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jul 2017, 22:12

Bosniacum Lilium je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Koliko je loša situacija u FKS pa pjevač Linkin Parka sebi oduzeo život kad je vidio s čime krećemo u još jednu sezonu.
RIP Chester. Taj glas je obilježio moju osnovnu i srednju školu
Koliko puta sam nakon loše igre ovog našeg kluba u sebi vrištao "I've become so numb"
Samo Saraj'vo.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 20 jul 2017, 22:15

Tele33 je napisao/la:Nezadovoljstvo je svakako opravdano. Konstruktivne kritike dobrodošle. Nek raja piše šta misli. Ali ne kontam ovu propagandu koja se direktno i indirektno provlači da se ne ide na utakmicu. Nadam se da nije iz razloga da bi neko mogao napisat u nedjelju navečer: "Eto vidite na šta ste sveli klub i posjetu. Odlazite svi!" Još manje želim da vjerujem da tu ima nekih ličnih interesa.

Svi na Koševo, igra Sarajvo!
Kakva drskost, apelujem na sve koji imaju djecu da ih postede citanja postova ovakvog sadrzaja.
Pa ti ides na utakmicu!!!
Kako te nije stid? Pored svega ovdje napisanog, tebi se ide na tekmu - necuveno!
A ove insinuacije o propagandi, necu komentirati.
Pametnom je i isaret dosta.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 20 jul 2017, 22:17

MortemHz je napisao/la:Jesi uzeo kartu sarajlice?
Nisam brate, ja otisao oko dvice kaze sutra tek karte u prodaji. Prosetao gradom kolac i ciku. :mrgreen:
Nije da nisam navikao. :kafa:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jul 2017, 22:27

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Nisam brate, ja otisao oko dvice kaze sutra tek karte u prodaji. Prosetao gradom kolac i ciku. :mrgreen:
Ništa sezonska. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 20 jul 2017, 22:28

Ove sezone nista. :(

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jul 2017, 22:30

Ali kakva slika j.ebote[emoji123] [emoji123] [emoji123] slika

Bas jeza fata :tokralju: :tokralju: :tokralju:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jul 2017, 22:32

Sarajlijica1946 je napisao/la: Nisam brate, ja otisao oko dvice kaze sutra tek karte u prodaji. Prosetao gradom kolac i ciku. :mrgreen:
Ove sezone nista. :(
Kad Čala da ostavku i Saida skinu sa sise - ja ču lično otići izvaditi i tebi i sebi. :D
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jul 2017, 22:33

A bile danas, jesi levat. :kafa:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 20 jul 2017, 22:38

Daj brate da mi uzmemo titulu, lako cemo za sezonsku. :mrgreen:
Sto se tice Cale, moguce je sam da odstupi poslije dva kola, Zrinjskom sam ne znam kako cemo gola dati, tupi smo u napadu strasno. Celika svakako necemo tamo dobiti najrealniji je x tako da bi on mogao sam odstupiti.
sto se tice Saida on je tu do kraja sezone. Prije cu ja skontati za sezonsku mescini. :rol:

Sve su mi nade pale na Rahmana da ce on povuci, osim ako se ne uklopi u sivilo ekipe jer to tako obicno ide.

Sta je to samo odabrani mogu uzeti karte, ili im je bilo mrsko dici guzove posto je gospoda kahvenisala na radnom mjestu. :hmmmmm:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jul 2017, 22:41

Sarajlijica1946 je napisao/la:Daj brate da mi uzmemo titulu, lako cemo za sezonsku. :mrgreen:
Sto se tice Cale, moguce je sam da odstupi poslije dva kola, Zrinjskom sam ne znam kako cemo gola dati, tupi smo u napadu strasno. Celika svakako necemo tamo dobiti najrealniji je x tako da bi on mogao sam odstupiti.
sto se tice Saida on je tu do kraja sezone. Prije cu ja skontati za sezonsku mescini. :rol:

Sve su mi nade pale na Rahmana da ce on povuci, osim ako se ne uklopi u sivilo ekipe jer to tako obicno ide.

Sta je to samo odabrani mogu uzeti karte, ili im je bilo mrsko dici guzove posto je gospoda kahvenisala na radnom mjestu. :hmmmmm:
Do daha Junuze, do daha.
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jul 2017, 22:45

Sarajlijica1946 je napisao/la:Daj brate da mi uzmemo titulu, lako cemo za sezonsku. :mrgreen:

:tralala:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.