Ja te ozbiljno pitam ti sarkastičan hajde dobro. Činio si se kao ozbiljan sagovornik, moja greška - oprosti.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Pa zamijenit ćemo Čalu i eto.PitarBordo je napisao/la:Kojim snagama tačno?KrajisnikBosnjak je napisao/la:Sarajevo se okrenulo svojim snagama. Nije to toliko loše, ali ipak za titulu treba nam još koje pojačanje, a realno gledajući 100.000KM je nekih 8000KM+ mjesečno što je sasvim lijepa plata za BiH uslove.![]()
Je li ti stvarno misliš da Čala ima hrabrosti i znanja da postavi ekipu na leđa omladinaca? Budi normalan, Ahmet ako se već nije oporavio, čim se oporavi ide nazad u napad, Crnkić ako se "javi" do sutra ide u prvu na krilo, ostatak ekipe je popunjen već Čalinim igračima, tako da iskreno ne vidim kako se to mi "okrećemo svojim snagama" osim što su ovi obećali tri kapitalca i onda kad su profilali sve pregovore i osramotili se u ligi bubaju neke emotivne i kokuz priče, a uz to sve isti taj Čala i Zijo su držali Saida u ekipi i igrao je nekoliko utakmica, a onda sad pričaju o nekim šestocifrenim i folovima, daj ba, šuplja priča ne može biti šuplja.
Meni posao za kompom, to isto da pitaš lika u pekari što jede hljeb.19FKS46 je napisao/la:Radite li ista ljudi, samo pisetw po forumu 24 sata
Mi nismo navikli na titule tako da se bezveze opterećujemo i sami sebi pritisak podižemo na veći level.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
Reakcija sve raje sa kojom sam zadnjih dana pricao o FK Sarajevo "nek hebu mater svoju nesposobnu, ne pada mi na pamet da ih idem gledati".
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
- PitarBordo
- Kontakt:
Isto, čak i oni koji su podržavali i Čalu i Valentina i ostale na platnom spisku FKS...Evander je napisao/la:Reakcija sve raje sa kojom sam zadnjih dana pricao o FK Sarajevo "nek hebu mater svoju nesposobnu, ne pada mi na pamet da ih idem gledati".
Samo Saraj'vo.
Nikad, ali nikad raja nije bila udaljenija od FK Sarajevo.
Vise se niko i niti ne sikira. Nekad se zbog poraza nije spavalo. Sad se samo onako usput proprate brukanja.
Vise se niko i niti ne sikira. Nekad se zbog poraza nije spavalo. Sad se samo onako usput proprate brukanja.
E super znaci lijepa atmosfera u nedjelju. Nece pehlije doci znaci tri boda zagarantovana 
Taman nece raje biti, mogu hilmu, jokera i sabhinja provalit da popricam sa svakim u tri oka, ponijecu slamku

Taman nece raje biti, mogu hilmu, jokera i sabhinja provalit da popricam sa svakim u tri oka, ponijecu slamku

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Zatvoren sistem koji radi kako radi,samo je jos ime ostalo i boja dresa sa cime se ja kao navijac mogu identificirati,ali je i to sada samo neki folklor i navika.Evander je napisao/la:Nikad, ali nikad raja nije bila udaljenija od FK Sarajevo.
Uglavnom jos malo i sve ce svesti na neki nivo Olimpika i sto se tice fudbalske moci i broja navijaca.
Ovo je isto kao kad nekome umre neki clan porodice i ovaj zali,boli ga,ali je svjestan da ne moze nista promijeniti i vremenom prihvata i sve manje tuguje.
Kako je krenulo za dvije sezone ce navijacka baza fks biti samo oni koji su na neki nacin povezani sa uposlenicima u klubu,clanovi porodica,prijatelji,komsije,skolske kolege i sl.,a na forumu ce,shodno ovakvoj prognozi,glavni biti zip,shofall,svrakinovac i slicni 

11 ljudi u marketingu i bordovi a mi gledamo moldavski stream
Široki, zrinjski, meljo, na.YouTube, HD,.komentator
Je.bem vam majku svima!!!
Široki, zrinjski, meljo, na.YouTube, HD,.komentator
Je.bem vam majku svima!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ti koje si nabrojao da ce biti navijacka baza oni to nikad nece biti. Oni svakako dolaze za dz, kad smo losi prvi oni izgube interes da dodju jer tad selfi nije in.zagorski je napisao/la:Kako je krenulo za dvije sezone ce navijacka baza fks biti samo oni koji su na neki nacin povezani sa uposlenicima u klubu,clanovi porodica,prijatelji,komsije,skolske kolege i sl.,a na forumu ce,shodno ovakvoj prognozi,glavni biti zip,shofall,svrakinovac i slicni
A ovo za forum, nisam ja nikad bio glavni niti cu biti. Jednostavno nemam motiv da to budem. Ali ako budem

A sto se Sarajeva tice i kantonalnu da igramo u srcu je, to je konstanta i tako ce i ostati.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Ko nece na utakmice ne vidim razlog da to dijeli s nama. Koga boli qrac hoce li neko bojkotovati utakmice ili nece?
- PitarBordo
- Kontakt:
Šta bi sa Saidom? Ti reče neće praviti probleme Klubu? Ili si nas i za to isfurao kao i za sve oko Saida zadnjih 10 mjeseci?Lakoste je napisao/la:Ko nece na utakmice ne vidim razlog da to dijeli s nama. Koga boli qrac hoce li neko bojkotovati utakmice ili nece?
Samo Saraj'vo.
Sajo ne prima platu uopste.
Bogme kako ko, nego neću ovdje eseje pisat o tome.Evander je napisao/la:Nikad, ali nikad raja nije bila udaljenija od FK Sarajevo.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:A Said?Lakoste je napisao/la:Sajo ne prima platu uopste.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nezadovoljstvo je svakako opravdano. Konstruktivne kritike dobrodošle. Nek raja piše šta misli. Ali ne kontam ovu propagandu koja se direktno i indirektno provlači da se ne ide na utakmicu. Nadam se da nije iz razloga da bi neko mogao napisat u nedjelju navečer: "Eto vidite na šta ste sveli klub i posjetu. Odlazite svi!" Još manje želim da vjerujem da tu ima nekih ličnih interesa.
Svi na Koševo, igra Sarajvo!
Samo naprijed Saraj'vo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zaria se dobro drzi kuci protiv Apollona, 1:1 trenutno ali su dobili crveni karton sad, ako nekog zanima. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sad mu isti iznos isplacuju ne kao platu nego kao invalidninuLakoste je napisao/la:Sajo ne prima platu uopste.

Jjebes majkla sta si ti....Tele33 je napisao/la:Nezadovoljstvo je svakako opravdano. Konstruktivne kritike dobrodošle. Nek raja piše šta misli. Ali ne kontam ovu propagandu koja se direktno i indirektno provlači da se ne ide na utakmicu. Nadam se da nije iz razloga da bi neko mogao napisat u nedjelju navečer: "Eto vidite na šta ste sveli klub i posjetu. Odlazite svi!" Još manje želim da vjerujem da tu ima nekih ličnih interesa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma Apollon ih preslušao kući, sad vjerovatno se ni ne umaraju, samo da privedu to kraju. Plus vode i ovdje, 5:1 ukupno drama. Klasika.MortemHz je napisao/la:Zaria se dobro drzi kuci protiv Apollona, 1:1 trenutno ali su dobili crveni karton sad, ako nekog zanima.
Samo Saraj'vo.