FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 20 jul 2017, 18:53

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Sarajevo se okrenulo svojim snagama. Nije to toliko loše, ali ipak za titulu treba nam još koje pojačanje, a realno gledajući 100.000KM je nekih 8000KM+ mjesečno što je sasvim lijepa plata za BiH uslove. :D
Kojim snagama tačno? :D

Je li ti stvarno misliš da Čala ima hrabrosti i znanja da postavi ekipu na leđa omladinaca? Budi normalan, Ahmet ako se već nije oporavio, čim se oporavi ide nazad u napad, Crnkić ako se "javi" do sutra ide u prvu na krilo, ostatak ekipe je popunjen već Čalinim igračima, tako da iskreno ne vidim kako se to mi "okrećemo svojim snagama" osim što su ovi obećali tri kapitalca i onda kad su profilali sve pregovore i osramotili se u ligi bubaju neke emotivne i kokuz priče, a uz to sve isti taj Čala i Zijo su držali Saida u ekipi i igrao je nekoliko utakmica, a onda sad pričaju o nekim šestocifrenim i folovima, daj ba, šuplja priča ne može biti šuplja.
19FKS46 je napisao/la:Radite li ista ljudi, samo pisetw po forumu 24 sata :D
Meni posao za kompom, to isto da pitaš lika u pekari što jede hljeb. :kafa:
Pa zamijenit ćemo Čalu i eto.
Mi nismo navikli na titule tako da se bezveze opterećujemo i sami sebi pritisak podižemo na veći level.
Ja te ozbiljno pitam ti sarkastičan hajde dobro. Činio si se kao ozbiljan sagovornik, moja greška - oprosti.
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 20 jul 2017, 19:04

Reakcija sve raje sa kojom sam zadnjih dana pricao o FK Sarajevo "nek hebu mater svoju nesposobnu, ne pada mi na pamet da ih idem gledati".

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jul 2017, 19:06

Evander je napisao/la:Reakcija sve raje sa kojom sam zadnjih dana pricao o FK Sarajevo "nek hebu mater svoju nesposobnu, ne pada mi na pamet da ih idem gledati".

Isto, čak i oni koji su podržavali i Čalu i Valentina i ostale na platnom spisku FKS...
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 20 jul 2017, 19:07

Nikad, ali nikad raja nije bila udaljenija od FK Sarajevo.

Vise se niko i niti ne sikira. Nekad se zbog poraza nije spavalo. Sad se samo onako usput proprate brukanja.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 20 jul 2017, 19:18

E super znaci lijepa atmosfera u nedjelju. Nece pehlije doci znaci tri boda zagarantovana :)
Taman nece raje biti, mogu hilmu, jokera i sabhinja provalit da popricam sa svakim u tri oka, ponijecu slamku :D
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 jul 2017, 19:20

Evander je napisao/la:Nikad, ali nikad raja nije bila udaljenija od FK Sarajevo.

Vise se niko i niti ne sikira. Nekad se zbog poraza nije spavalo. Sad se samo onako usput proprate brukanja.

Zatvoren sistem koji radi kako radi,samo je jos ime ostalo i boja dresa sa cime se ja kao navijac mogu identificirati,ali je i to sada samo neki folklor i navika.
Uglavnom jos malo i sve ce svesti na neki nivo Olimpika i sto se tice fudbalske moci i broja navijaca.
Ovo je isto kao kad nekome umre neki clan porodice i ovaj zali,boli ga,ali je svjestan da ne moze nista promijeniti i vremenom prihvata i sve manje tuguje.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 jul 2017, 19:23

Kako je krenulo za dvije sezone ce navijacka baza fks biti samo oni koji su na neki nacin povezani sa uposlenicima u klubu,clanovi porodica,prijatelji,komsije,skolske kolege i sl.,a na forumu ce,shodno ovakvoj prognozi,glavni biti zip,shofall,svrakinovac i slicni :mrgreen:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 jul 2017, 19:25

11 ljudi u marketingu i bordovi a mi gledamo moldavski stream
Široki, zrinjski, meljo, na.YouTube, HD,.komentator

Je.bem vam majku svima!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 20 jul 2017, 19:47

zagorski je napisao/la:Kako je krenulo za dvije sezone ce navijacka baza fks biti samo oni koji su na neki nacin povezani sa uposlenicima u klubu,clanovi porodica,prijatelji,komsije,skolske kolege i sl.,a na forumu ce,shodno ovakvoj prognozi,glavni biti zip,shofall,svrakinovac i slicni :mrgreen:
Ti koje si nabrojao da ce biti navijacka baza oni to nikad nece biti. Oni svakako dolaze za dz, kad smo losi prvi oni izgube interes da dodju jer tad selfi nije in.
A ovo za forum, nisam ja nikad bio glavni niti cu biti. Jednostavno nemam motiv da to budem. Ali ako budem :D znaci da su ljudi progledali i da cijene iskren komentar. To bi za mene bio veliki napredak, od mrzioca kluba do glavnog forumasa :D
A sto se Sarajeva tice i kantonalnu da igramo u srcu je, to je konstanta i tako ce i ostati.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 20 jul 2017, 19:58

Ko nece na utakmice ne vidim razlog da to dijeli s nama. Koga boli qrac hoce li neko bojkotovati utakmice ili nece?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jul 2017, 20:01

Lakoste je napisao/la:Ko nece na utakmice ne vidim razlog da to dijeli s nama. Koga boli qrac hoce li neko bojkotovati utakmice ili nece?
Šta bi sa Saidom? Ti reče neće praviti probleme Klubu? Ili si nas i za to isfurao kao i za sve oko Saida zadnjih 10 mjeseci?
Samo Saraj'vo.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 20 jul 2017, 20:05

Sajo ne prima platu uopste.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 20 jul 2017, 20:06

Evander je napisao/la:Nikad, ali nikad raja nije bila udaljenija od FK Sarajevo.

Bogme kako ko, nego neću ovdje eseje pisat o tome.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jul 2017, 20:07

Lakoste je napisao/la:Sajo ne prima platu uopste.
A Said?
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jul 2017, 20:14

PitarBordo je napisao/la:
A Said?
:lol: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 20 jul 2017, 20:27

Nezadovoljstvo je svakako opravdano. Konstruktivne kritike dobrodošle. Nek raja piše šta misli. Ali ne kontam ovu propagandu koja se direktno i indirektno provlači da se ne ide na utakmicu. Nadam se da nije iz razloga da bi neko mogao napisat u nedjelju navečer: "Eto vidite na šta ste sveli klub i posjetu. Odlazite svi!" Još manje želim da vjerujem da tu ima nekih ličnih interesa.

Svi na Koševo, igra Sarajvo!
Samo naprijed Saraj'vo!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jul 2017, 20:29

Zaria se dobro drzi kuci protiv Apollona, 1:1 trenutno ali su dobili crveni karton sad, ako nekog zanima. :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 jul 2017, 20:31

Sad mu isti iznos isplacuju ne kao platu nego kao invalidninu :kafa:

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 20 jul 2017, 20:35

Tele33 je napisao/la:Nezadovoljstvo je svakako opravdano. Konstruktivne kritike dobrodošle. Nek raja piše šta misli. Ali ne kontam ovu propagandu koja se direktno i indirektno provlači da se ne ide na utakmicu. Nadam se da nije iz razloga da bi neko mogao napisat u nedjelju navečer: "Eto vidite na šta ste sveli klub i posjetu. Odlazite svi!" Još manje želim da vjerujem da tu ima nekih ličnih interesa.

Svi na Koševo, igra Sarajvo!
Jjebes majkla sta si ti....

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jul 2017, 20:37

MortemHz je napisao/la:Zaria se dobro drzi kuci protiv Apollona, 1:1 trenutno ali su dobili crveni karton sad, ako nekog zanima. :D
Ma Apollon ih preslušao kući, sad vjerovatno se ni ne umaraju, samo da privedu to kraju. Plus vode i ovdje, 5:1 ukupno drama. Klasika.
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Chony533 i 3 gosta.