FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 20 jul 2017, 17:43

Al' priča je tako smiješna, na trenutak sam kontao da čitam izjavo OO SDA Novo Sarajevo.
Samo Saraj'vo.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 jul 2017, 17:45

U sezonu ulazimo sa 1/4 ekipom, lošiji smo nego prethodne sezone. Ova jedna četvrtina ekipe koju imamo nije ništa bolja od ekipe kakvu ima Sloboda, Krupa, Radnik, Borac, a Zrinjski, Široki i Željezničar imaju popunjenije ekipe s tim da kod njih postoji mogućnost da ih dodatno popune, kod nas se to neće desiti, jer para nema i oni su u prednosti.

Očekuje nas slična sezona kao ova prethodna, bit ćemo u gornjem dijelu tabele zbog imena, tradicije i respekta ovih manjih ekipa od kojih uopste nismo jaci ali prednost nasa je sto imamo navijace, ime i tradiciju.

Bit cemo 3-4 na tabeli, s ovim amaterima tesko da možemo nešto napraviti vise.

Sljedece sezone, Sloga iz Simin Hana će biti u rangu sa nama.

Ovom prilikom bih da se sjetim najmilijih upravi, Tanu, Dini, Edisu, Ibraku, Ješiću, Saidu, skautu i ostalim nesposobnjakovicima, uhljupima, slijepcima, invalidima..

I strucni stab je odavno izgubio moju podrsku, a kako vrijeme ide, pocinju mi opasno skakti po zivcima, sa takom politikom i razmisljanjem gurate klub na jos nize grane, a najnize smo skoro dotakli, pic.ke jedne!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jul 2017, 17:47

slika

Komentar na Zićetovu izjavu. :kafa:
Samo Saraj'vo.

High

Post Postao/la High » 20 jul 2017, 17:52

Putujući cirkus.

Dobro su trkeljisali ove koji kupiše sezonske.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 20 jul 2017, 18:08

Fino to Zijo objasni...i ovaj potez ostavljanja Herica znaci da niko vise u sredinu nece doci. Ocekivati stopera i to je to.
Eto, smanjite ocekivanja i laganini na utakmicu. Evropa kao cilj, sve ostalo bonus. Sljedece godine cemo biti iskusniji za godinu, nadam se da ce ih dosta ostati i onda napasti titulu. :kafa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 20 jul 2017, 18:10

Sad skontah. Neki dan na facebook stranici FK Sarajevo, napisao da mi ne pada na pamet da dodjes na utakmicu dok su uhljupi i nesposobnjakovici u klubu, blokirali me radi toga :D

Mame vam se svima nahebem nesposobne.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jul 2017, 18:16

Ako se dobro sjećam Zijad je i zimus kada je propao transfer rok izašao sa sličnom izjavom. rekao da je zadovoljan ekipom i to... Isto kao i ovaj put sa "tri kapitalca" na "igrači hoće perviše para, imamo mi djecu jeftiniju" - a ako i jedan junior upiše više od 100 minuta do zime bit će premija svih premija.

Jedino što će kartoni i poverde natjerati Čalu da ubacuje nekog izvan svog začaranog spiska.
Samo Saraj'vo.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 jul 2017, 18:17

Čuj produžili Heriću ugovor, šta je sa Kadušićem i Mihojevićem?? Skupi jel?? Majke li vam yebem na sta nam je klub spao.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 20 jul 2017, 18:19

Za dvije godine, u prvom timu ce igrati samo oni cija primanja ne prelaze 2000KM mjesecno.
Posserem se na svih 11 uposlenih u marketingu :kafa:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jul 2017, 18:23

SiouxLukavac je napisao/la:Čuj produžili Heriću ugovor, šta je sa Kadušićem i Mihojevićem?? Skupi jel?? Majke li vam yebem na sta nam je klub spao.
Budi siguran da ova priča koji Zijo potura o šestocifrenim primanjima se odnosi i na donekle Mihojevića i one koji tek trebaju da produže ugovore.

Mihojević dobio kapitensku traku, a bolje da je dobio produženje ugovora. Ali neka, daj i njega da tušnemo gdje za 100-200 milja, samo nek' se obrće, bit će Samke kapetan.
Samo Saraj'vo.

High

Post Postao/la High » 20 jul 2017, 18:24

Ima li TV-prijenos protiv Mađara? :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jul 2017, 18:27

High je napisao/la:Ima li TV-prijenos protiv Mađara? :kafa:
To je bar obezbjeđeno. Sve nam utakmice osim jedne (mislim Krupa) prenosi naša strašna MojaTV. :D
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jul 2017, 18:30

Je8eš mi sve gledam Zrinjski na uzvrat poslao kameru i komentatora, sve sa grafikom i usporenim snimcima prilika/golova odrađeno.
Željezničar uzvratna SK1...

Mi imamo u marketingu cijeli jedan fudbalski tim po brojevima - ne znaju ni tekstualni prijenos odraditi kako treba, kamoli nešto više.

I onda neko dođe i priča mi kako je sistem uspostavljen kako se sada radi sistematski - od vrha do samog dna ljudski resursi u FKS su ispod svake granice sposobnosti i kvalifikacija. Ovaj klub za godinu/dvije uopšte nećeš moći porediti sa Zrinjskim, Željezničarom, Širokim... Bit ćemo po ljudskim resursima u rangu Mladosti, Slobode, Krupe.
Samo Saraj'vo.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 20 jul 2017, 18:31

Sarajevo se okrenulo svojim snagama. Nije to toliko loše, ali ipak za titulu treba nam još koje pojačanje, a realno gledajući 100.000KM je nekih 8000KM+ mjesečno što je sasvim lijepa plata za BiH uslove. :D
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 20 jul 2017, 18:32

Radite li ista ljudi, samo pisetw po forumu 24 sata :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jul 2017, 18:34

''Armin Šarić od sutra igrac Sarajeva. dolazi iz Želje.''
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jul 2017, 18:36

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Sarajevo se okrenulo svojim snagama. Nije to toliko loše, ali ipak za titulu treba nam još koje pojačanje, a realno gledajući 100.000KM je nekih 8000KM+ mjesečno što je sasvim lijepa plata za BiH uslove. :D
Kojim snagama tačno? :D

Je li ti stvarno misliš da Čala ima hrabrosti i znanja da postavi ekipu na leđa omladinaca? Budi normalan, Ahmet ako se već nije oporavio, čim se oporavi ide nazad u napad, Crnkić ako se "javi" do sutra ide u prvu na krilo, ostatak ekipe je popunjen već Čalinim igračima, tako da iskreno ne vidim kako se to mi "okrećemo svojim snagama" osim što su ovi obećali tri kapitalca i onda kad su profilali sve pregovore i osramotili se u ligi bubaju neke emotivne i kokuz priče, a uz to sve isti taj Čala i Zijo su držali Saida u ekipi i igrao je nekoliko utakmica, a onda sad pričaju o nekim šestocifrenim i folovima, daj ba, šuplja priča ne može biti šuplja.
19FKS46 je napisao/la:Radite li ista ljudi, samo pisetw po forumu 24 sata :D
Meni posao za kompom, to isto da pitaš lika u pekari što jede hljeb. :kafa:
Samo Saraj'vo.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 20 jul 2017, 18:41

PitarBordo je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Sarajevo se okrenulo svojim snagama. Nije to toliko loše, ali ipak za titulu treba nam još koje pojačanje, a realno gledajući 100.000KM je nekih 8000KM+ mjesečno što je sasvim lijepa plata za BiH uslove. :D
Kojim snagama tačno? :D

Je li ti stvarno misliš da Čala ima hrabrosti i znanja da postavi ekipu na leđa omladinaca? Budi normalan, Ahmet ako se već nije oporavio, čim se oporavi ide nazad u napad, Crnkić ako se "javi" do sutra ide u prvu na krilo, ostatak ekipe je popunjen već Čalinim igračima, tako da iskreno ne vidim kako se to mi "okrećemo svojim snagama" osim što su ovi obećali tri kapitalca i onda kad su profilali sve pregovore i osramotili se u ligi bubaju neke emotivne i kokuz priče, a uz to sve isti taj Čala i Zijo su držali Saida u ekipi i igrao je nekoliko utakmica, a onda sad pričaju o nekim šestocifrenim i folovima, daj ba, šuplja priča ne može biti šuplja.
Meni posao za kompom, to isto da pitaš lika u pekari što jede hljeb. :kafa:
Pa zamijenit ćemo Čalu i eto.
Mi nismo navikli na titule tako da se bezveze opterećujemo i sami sebi pritisak podižemo na veći level.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 20 jul 2017, 18:43

Raspust brate. Čekam kraj jula da počnem učit za septembar. :urnebes:

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 20 jul 2017, 18:47

I jos se zale ma srecu sto nismo amatere uspjeli proci?
Pa ovi su bezobrazniji nego sam mislio.
Lafo vole klub :)
Vole oni svi svoje plate i pozicije.
Neko jos nasjeda na ovake suplje price i zalopoljke?

Valentine, kolika je tvoja plata i sta radis da bi je opravdao?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.