E hoće, baš će ga oni odraditiNeandertalac je napisao/la:Sada očekujem da suprotna strana u inat odradi bilo kakav stream i uskrati vam klikove.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
E hoće, baš će ga oni odraditiNeandertalac je napisao/la:Sada očekujem da suprotna strana u inat odradi bilo kakav stream i uskrati vam klikove.
Admire ne kvari temu.admin je napisao/la:Suprotna strana? Mislis na kazahstanske medije koji prate Astanu?
Vala baš, ne smije se čovjek ni našaliti.Virtu4l je napisao/la:Baš hoću da napišem, ovaj iznad vazda pokvari zabavu
Monci, znaš li pojedinosti oko Kerlinog dogovora? Znam pisao si da puno traži pa šibni u pp ako nećeš javno.Monci je napisao/la:Neko virne a neko spava tamo....mislim kod komšija....iz Kazahstana![]()
![]()
Gdje gledaš?Monci je napisao/la:Počela je skupština u Bristolu...Adis Hadžić novi predsjednik skupštine...
HahahahhaahaMonci je napisao/la:Ma ne gledam, znaš da sam ja član hahahahah tu sam...
Kolega Hadzic je pravi covjek za tu funkcijuNeandertalac je napisao/la:Gdje gledaš?Monci je napisao/la:Počela je skupština u Bristolu...Adis Hadžić novi predsjednik skupštine...
Čuj Vrbanjuša preCednik. Čestitam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.