FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Uzivajte u zadnjem izvjestaju sa treninga u Turskoj.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Gledaj Cenana majstora sto suta
Inace sjeca li se neko onog derbija na kosevu, kad smo ih oderali , sta im je Cenan radio, kakvi driblizni

Inace sjeca li se neko onog derbija na kosevu, kad smo ih oderali , sta im je Cenan radio, kakvi driblizni

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Dobro ovaj Musa izvodi ove prekide. Sutra njemu to prepustiti ako bude igrao kad Zeba izadje.
Najtezi protivnik nas sutra ceka. Nemam nikakva ocekivanja iskreno. Ne vjerujem da cemo imati puno prilika,ali se nadam da ce odbrana biti na nivou.
Najtezi protivnik nas sutra ceka. Nemam nikakva ocekivanja iskreno. Ne vjerujem da cemo imati puno prilika,ali se nadam da ce odbrana biti na nivou.
- MocMahale444
Treba ih napasti odma od prve minute pa makar primili 5 komada u prvom pol
Virto se slaze sigurno.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ja sam vazda za napadački fudbalMocMahale444 je napisao/la:Treba ih napasti odma od prve minute pa makar primili 5 komada u prvom polVirto se slaze sigurno.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Boga mi da na mjestu Mrvice ne bih se usudio da igram napadacki protiv Astane. Uglavnom ako izgubimo ne treba ovu utakmicu uzimati kao mjerilo kvaliteta, a u slucaju da dobijemo onda treba. Samo pozitivno.[emoji23]
- MocMahale444
Smatram te ozbiljnim pratiocem loptanja ali sa onim postom od prije par dana si pokazao mane. Svi vole gledati napadacki fudbal ali kad nemas igrace za to onda samo nesto na kontre probati ili neku frljoku da uleti, u Europi naravno. Kad igramo u kod nas -PLBIH onda i igramo otvoreno. Gledaj sta se dogodilo ZrinjskomVirtu4l je napisao/la:Ja sam vazda za napadački fudbalMocMahale444 je napisao/la:Treba ih napasti odma od prve minute pa makar primili 5 komada u prvom polVirto se slaze sigurno.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nije im u Antaliji najjaci tim koliko sam vidio.LjoZee je napisao/la:Boga mi da na mjestu Mrvice ne bih se usudio da igram napadacki protiv Astane. Uglavnom ako izgubimo ne treba ovu utakmicu uzimati kao mjerilo kvaliteta, a u slucaju da dobijemo onda treba. Samo pozitivno.[emoji23]
Mislim da ćemo igrati kao i prve dvije utakmice.Mnogo trke, angažovanja i discipline u igri, posebno prema nazad. Kvalitetno postavljanje, markiranje prostora i kretanje bez lopte, a gore šta napravimo.Prejaki su ovi, ali pripremna je tekma. Ipak za psihu igrača, ali i kao nagradu njihovih najtežih priprema u karijeri, bilo bi lijepo da ne izgubimo...
bio je musa prisao mjestu izvodjenja slobodnog udarca za nas, kada je bio onaj prekrsaj na bekricu na oko 30 metara od protivnickog gola, frajer ga s ledja pokupio. stekao sam utisak da je imao namjeru sutirati, ali bekric je izveo taj slobodan udarac, pokusajem centarsuta u sesnaesterac. musa, kada je vidio da nema nista od toga da on sutira, otisao na poziciju uz desnu aut liniju.LjoZee je napisao/la:Dobro ovaj Musa izvodi ove prekide. Sutra njemu to prepustiti ako bude igrao kad Zeba izadje.
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 10 feb 2017, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Re: RE: Re: FK Željezničar
Bravo. Sad sam se sjetio tog detalja. Mislim da bi Bekric to trebao prepustiti Musi. Njemu fkt ne idu ti prekidi, a cini se da Musa zna dobro izvesti svaki prekid.starigrad je napisao/la:bio je musa prisao mjestu izvodjenja slobodnog udarca za nas, kada je bio onaj prekrsaj na bekricu na oko 30 metara od protivnickog gola, frajer ga s ledja pokupio. stekao sam utisak da je imao namjeru sutirati, ali bekric je izveo taj slobodan udarac, pokusajem centarsuta u sesnaesterac. musa, kada je vidio da nema nista od toga da on sutira, otisao na poziciju uz desnu aut liniju.LjoZee je napisao/la:Dobro ovaj Musa izvodi ove prekide. Sutra njemu to prepustiti ako bude igrao kad Zeba izadje.
@Neymar11,hvala za inf. Koji dan mozemo ocekivati Djelmica ? Boga mi ti pogodi za Kerlu.
Hvala brate, iduce sedmice bi se trebalo znati utorak il cak srijedaLjoZee je napisao/la:Bravo. Sad sam se sjetio tog detalja. Mislim da bi Bekric to trebao prepustiti Musi. Njemu fkt ne idu ti prekidi, a cini se da Musa zna dobro izvesti svaki prekid.starigrad je napisao/la:bio je musa prisao mjestu izvodjenja slobodnog udarca za nas, kada je bio onaj prekrsaj na bekricu na oko 30 metara od protivnickog gola, frajer ga s ledja pokupio. stekao sam utisak da je imao namjeru sutirati, ali bekric je izveo taj slobodan udarac, pokusajem centarsuta u sesnaesterac. musa, kada je vidio da nema nista od toga da on sutira, otisao na poziciju uz desnu aut liniju.LjoZee je napisao/la:Dobro ovaj Musa izvodi ove prekide. Sutra njemu to prepustiti ako bude igrao kad Zeba izadje.
@Neymar11,hvala za inf. Koji dan mozemo ocekivati Djelmica ? Boga mi ti pogodi za Kerlu.

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Neće taj nikome ništa prepustiti, samo Slavko to može riješiti. Mada sumnjam da će Musa i Bekrić često biti zajedno na terenu.LjoZee je napisao/la:Mislim da bi Bekric to trebao prepustiti Musi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Nece u prvenstvu. Sutra ce vjerovatno uci u drugom poluvremenu pa eto bilo bi dobro probati sa Musom tu opciju. Drag je meni Tuce,ali ne zna izvesti normalno nijedan prekid.Virtu4l je napisao/la:Neće taj nikome ništa prepustiti, samo Slavko to može riješiti. Mada sumnjam da će Musa i Bekrić često biti zajedno na terenu.LjoZee je napisao/la:Mislim da bi Bekric to trebao prepustiti Musi.
Generalno ne bi dopustio kod prekida one balon centarsute ko god to izvodio, samo jake, rezantne, nesto kao Blagi na derbiju kod Mirinog gola, gdje je dovoljno samo da je neko malo dotakne i skrene u gol. U evropi je to odavno trend. Kod nas kad vidim prekid leti lopta 5 minuta, zeludac mi se okrene ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Zato Bekrića ne treba pustiti ni blizu kornera ili bilo kojeg prekida. Kad se sjetim protiv Čelika, 15 kornera, svaki smiješan, mislim da su ih Bekrić i Blagojević izvodili.Qwerty90 je napisao/la:Generalno ne bi dopustio kod prekida one balon centarsute ko god to izvodio, samo jake, rezantne, nesto kao Blagi na derbiju kod Mirinog gola, gdje je dovoljno samo da je neko malo dotakne i skrene u gol. U evropi je to odavno trend. Kod nas kad vidim prekid leti lopta 5 minuta, zeludac mi se okrene ...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sta bi za ulaznice, spominje se da je 500/500
Klub ne objavljune to i dalje, prica se da je Edin uzeo preostale. Zna li se sta vise
Klub ne objavljune to i dalje, prica se da je Edin uzeo preostale. Zna li se sta vise
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Pa zar nije on mrtvi pitar koji nam je do juce zelio "polaganu smrt" ?irfo je napisao/la:Gledaj Cenana majstora sto suta![]()