FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 10 feb 2017, 18:50

Uzivajte u zadnjem izvjestaju sa treninga u Turskoj.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 10 feb 2017, 19:41

Gledaj Cenana majstora sto suta :rol:
Inace sjeca li se neko onog derbija na kosevu, kad smo ih oderali , sta im je Cenan radio, kakvi driblizni :tokralju:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 10 feb 2017, 19:59

slika

slika

slika
Željezničar
Borussia Dortmund

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 feb 2017, 20:33

Dobro ovaj Musa izvodi ove prekide. Sutra njemu to prepustiti ako bude igrao kad Zeba izadje.

Najtezi protivnik nas sutra ceka. Nemam nikakva ocekivanja iskreno. Ne vjerujem da cemo imati puno prilika,ali se nadam da ce odbrana biti na nivou.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 10 feb 2017, 21:11

Treba ih napasti odma od prve minute pa makar primili 5 komada u prvom pol :kafa: Virto se slaze sigurno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 feb 2017, 21:17

MocMahale444 je napisao/la:Treba ih napasti odma od prve minute pa makar primili 5 komada u prvom pol :kafa: Virto se slaze sigurno.
Ja sam vazda za napadački fudbal :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 feb 2017, 21:23

Boga mi da na mjestu Mrvice ne bih se usudio da igram napadacki protiv Astane. Uglavnom ako izgubimo ne treba ovu utakmicu uzimati kao mjerilo kvaliteta, a u slucaju da dobijemo onda treba. Samo pozitivno.[emoji23]

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 10 feb 2017, 21:25

Virtu4l je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Treba ih napasti odma od prve minute pa makar primili 5 komada u prvom pol :kafa: Virto se slaze sigurno.
Ja sam vazda za napadački fudbal :mrgreen:
Smatram te ozbiljnim pratiocem loptanja ali sa onim postom od prije par dana si pokazao mane. Svi vole gledati napadacki fudbal ali kad nemas igrace za to onda samo nesto na kontre probati ili neku frljoku da uleti, u Europi naravno. Kad igramo u kod nas -PLBIH onda i igramo otvoreno. Gledaj sta se dogodilo Zrinjskom :D
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 10 feb 2017, 21:27

LjoZee je napisao/la:Boga mi da na mjestu Mrvice ne bih se usudio da igram napadacki protiv Astane. Uglavnom ako izgubimo ne treba ovu utakmicu uzimati kao mjerilo kvaliteta, a u slucaju da dobijemo onda treba. Samo pozitivno.[emoji23]
Nije im u Antaliji najjaci tim koliko sam vidio.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 10 feb 2017, 21:28

Mislim da ćemo igrati kao i prve dvije utakmice.Mnogo trke, angažovanja i discipline u igri, posebno prema nazad. Kvalitetno postavljanje, markiranje prostora i kretanje bez lopte, a gore šta napravimo.Prejaki su ovi, ali pripremna je tekma. Ipak za psihu igrača, ali i kao nagradu njihovih najtežih priprema u karijeri, bilo bi lijepo da ne izgubimo...

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 10 feb 2017, 21:34

LjoZee je napisao/la:Dobro ovaj Musa izvodi ove prekide. Sutra njemu to prepustiti ako bude igrao kad Zeba izadje.

Najtezi protivnik nas sutra ceka. Nemam nikakva ocekivanja iskreno. Ne vjerujem da cemo imati puno prilika,ali se nadam da ce odbrana biti na nivou.
bio je musa prisao mjestu izvodjenja slobodnog udarca za nas, kada je bio onaj prekrsaj na bekricu na oko 30 metara od protivnickog gola, frajer ga s ledja pokupio. stekao sam utisak da je imao namjeru sutirati, ali bekric je izveo taj slobodan udarac, pokusajem centarsuta u sesnaesterac. musa, kada je vidio da nema nista od toga da on sutira, otisao na poziciju uz desnu aut liniju.
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 10 feb 2017, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 10 feb 2017, 21:40

starigrad je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Dobro ovaj Musa izvodi ove prekide. Sutra njemu to prepustiti ako bude igrao kad Zeba izadje.

bio je musa prisao mjestu izvodjenja slobodnog udarca za nas, kada je bio onaj prekrsaj na bekricu na oko 30 metara od protivnickog gola, frajer ga s ledja pokupio. stekao sam utisak da je imao namjeru sutirati, ali bekric je izveo taj slobodan udarac, pokusajem centarsuta u sesnaesterac. musa, kada je vidio da nema nista od toga da on sutira, otisao na poziciju uz desnu aut liniju.
Bravo. Sad sam se sjetio tog detalja. Mislim da bi Bekric to trebao prepustiti Musi. Njemu fkt ne idu ti prekidi, a cini se da Musa zna dobro izvesti svaki prekid.

@Neymar11,hvala za inf. Koji dan mozemo ocekivati Djelmica ? Boga mi ti pogodi za Kerlu.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 10 feb 2017, 21:42

LjoZee je napisao/la:
starigrad je napisao/la:

Bravo. Sad sam se sjetio tog detalja. Mislim da bi Bekric to trebao prepustiti Musi. Njemu fkt ne idu ti prekidi, a cini se da Musa zna dobro izvesti svaki prekid.

@Neymar11,hvala za inf. Koji dan mozemo ocekivati Djelmica ? Boga mi ti pogodi za Kerlu.
Hvala brate, iduce sedmice bi se trebalo znati utorak il cak srijeda :kafa:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 feb 2017, 22:03

LjoZee je napisao/la:Mislim da bi Bekric to trebao prepustiti Musi.
Neće taj nikome ništa prepustiti, samo Slavko to može riješiti. Mada sumnjam da će Musa i Bekrić često biti zajedno na terenu.
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 10 feb 2017, 22:06

Virtu4l je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Mislim da bi Bekric to trebao prepustiti Musi.
Neće taj nikome ništa prepustiti, samo Slavko to može riješiti. Mada sumnjam da će Musa i Bekrić često biti zajedno na terenu.
Nece u prvenstvu. Sutra ce vjerovatno uci u drugom poluvremenu pa eto bilo bi dobro probati sa Musom tu opciju. Drag je meni Tuce,ali ne zna izvesti normalno nijedan prekid.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 10 feb 2017, 22:15

Generalno ne bi dopustio kod prekida one balon centarsute ko god to izvodio, samo jake, rezantne, nesto kao Blagi na derbiju kod Mirinog gola, gdje je dovoljno samo da je neko malo dotakne i skrene u gol. U evropi je to odavno trend. Kod nas kad vidim prekid leti lopta 5 minuta, zeludac mi se okrene ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 feb 2017, 22:25

Qwerty90 je napisao/la:Generalno ne bi dopustio kod prekida one balon centarsute ko god to izvodio, samo jake, rezantne, nesto kao Blagi na derbiju kod Mirinog gola, gdje je dovoljno samo da je neko malo dotakne i skrene u gol. U evropi je to odavno trend. Kod nas kad vidim prekid leti lopta 5 minuta, zeludac mi se okrene ...
Zato Bekrića ne treba pustiti ni blizu kornera ili bilo kojeg prekida. Kad se sjetim protiv Čelika, 15 kornera, svaki smiješan, mislim da su ih Bekrić i Blagojević izvodili.
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 feb 2017, 22:32

slika

26.2.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 10 feb 2017, 23:10

Sta bi za ulaznice, spominje se da je 500/500
Klub ne objavljune to i dalje, prica se da je Edin uzeo preostale. Zna li se sta vise
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 10 feb 2017, 23:22

irfo je napisao/la:Gledaj Cenana majstora sto suta :rol:
Inace sjeca li se neko onog derbija na kosevu, kad smo ih oderali , sta im je Cenan radio, kakvi driblizni :tokralju:
Pa zar nije on mrtvi pitar koji nam je do juce zelio "polaganu smrt" ?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, benko21, Bordo10, Hilmo123, Pablo11, ristagrad, Sarun i 73 gosta.