FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 18 maj 2010, 14:06

Prodaja danas:
Do 16:00h plavi salon i od 19:00h dok bude trening trajao, takodjer u plavom salonu!

Prodaja sutra:
Od 12:00h do pocetka utakmice, ispred stadiona ce biti standovi za prodaju artikala!

http://fkzeljeznicar.com/
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

zorz
Kontakt:

Post Postao/la zorz » 18 maj 2010, 14:07

fixator je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:A dodji u plavi salon...mozes kupiti sve...

Slike ce biti kasnije malo, sabur yeboga

hvala doci cu u salon po majicu, sad cu ja Mirana nazvati on ce to meni objasniti :mrgreen:
E dje njeg nadje on se nezna ni potpisati,joj Miran kloc pravi ?

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 18 maj 2010, 14:07

ništa, samo prekriži ovo osvajači i dodaj finalisti, koda je to problem ;)
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 maj 2010, 14:18

Željo dočekuje Borac u finalu Kupa BiH
Osim: Iskoristiti bolju fizičku spremu

Sutra će se na stadionu Grbavica odigrati druga finalna utakmica Kupa Bosne i Hercegovine između Željezničara i Borca.

Tim pobodom danas je u Plavom salonu na Grbavici održana konferencija za medije, na kojoj su se javnosti obratili menadžer sarajevskih plavih Amar Osim i napadač Želje Alen Mešanović.

"Računam na sve igrače koji imaju pravo nastupa. Za nas je veoma lijepo što smo došli u situaciju da se borimo za oba trofeja u Bosni i Hercegovini, ali se ne bih zadovoljio da na tome i ostane. Moramo posebno obratiti pažnju na pripremu sutrašnje utakmice i svakako pokušati spustiti tenzije koje su porasle u posljednje vrijeme", kazao je Amar Osim.

"Fizički smo spremniji od ostalih ekipa i upravo zato moramo odigrati u visokom ritmu svih 90 minuta. Samo u tom slučaju možemo iskoristiti prednost koju imamo u kondiciji. Naš je protivnik fizički manje spreman od nas, ali, kažem, da bi to kapitalizirali, moramo odigrati kompletnu utakmicu u visokom ritmu", smatra Osim.

Borac je u posljednjem kolu Premijer lige poražen od desetkovane ekipe Veleža, ali to ništa ne mora da znači, mišljenja je menadžer plavih.

"Ekipa Veleža koja je pobijedila Borac ima pet vrhunskih igrača koji bi bili pojačanje za svaku ekipu u Premijer ligi, tako da poraz Borca u Vrapčićima ne mora ništa da znači. Borac je odlična ekipa koja je u finale Kupa došla bez ijednog poraza, a u Premijer ligi imaju najmanje poraza poslije nas. Osim toga, jedina utakmica ovog proljeća gdje smo mi zaslužili da budemo poraženi jeste ona u prvom finalnom susretu sa Borcem u Banja Luci. Borac nas je nadigrao i to nam mora biti opomena, a sutra na Grbavici očekujem isti takav Borac".

Cijene ulaznica za sutrašnje finale iznose 7, 10 i 20 KM.

"Moram napomenuti da smo mi podigli cijene ulaznica, jer kompletan prihod ide nama. Ova nam je utakmica ubjedljivo (ponovio šest puta op.a.) najvažnija u posljednjih sedam godina i očekujem da Grbavica bude puna. Ako ne bude puna sutra, onda ne znam kad će", dodao je Osim.

Alen Mešanović već je duže vrijeme povrijeđen, ali s obzirom na to da se danas pojavio na konferenciji za medije, njegov nastup sutra protiv Borca vrlo je vjerovatan.

"Odradio sam tri, četiri treninga sa ekipom i nadam se da ću učestvovati na sutrašnjoj utakmici. Gledao sam Borac u dva susreta protiv nas i mislim da imamo realnu šansu da osvojimo Kup. Meni lično bi taj trofej jako dobro došao s obzirom da se veće nalazim na kraju karijere", kazao je Mešanović.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 18 maj 2010, 14:24

1921 je napisao/la:
edin26 je napisao/la:slika
Sta ako ne osvojimo Kup ? :mrgreen:

mojne sad to
bjež'te tamni oblaci pu pu pu
:mrgreen:
Semper Fidelis

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 18 maj 2010, 14:25

To Boze izgleda da igra ALEN.Bice sutra jedan na jedan igraj Alene samo za nas ti daji golove :) s Lazom su primili 4,a s Alenom ce 6.Salim se moramo biti oprezni bolji smo realno,ali ne smijemo dozvolit da gol primimo prvi.
Zadnja izmjena: kalimero, dana/u 18 maj 2010, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 maj 2010, 14:32

TOOOOOOOOOOO! IGRA ALEN, aBd!
Evo sad znamo i da sav prihod od ulaznica ide našem klubu. Vrlo plodonosna konferencija za novinare.
Sutra nemaju pravo nastupa Bogičević i Haris Bešlija, ostalo sve u konkurenciji.
Amar nedavno nudio Bajiću produženje ugovora, ali teško da će se dogovoriti...
Još kad bi bila puna Grbavica, kako i Amar očekuje...
Ali i da ne bude, biće prava privilegija biti sutra na utakmici, samo da ne bude nikakvog opuštanja!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 18 maj 2010, 14:48

Željovac je napisao/la:TOOOOOOOOOOO! IGRA ALEN, aBd!
Evo sad znamo i da sav prihod od ulaznica ide našem klubu. Vrlo plodonosna konferencija za novinare.
Sutra nemaju pravo nastupa Bogičević i Haris Bešlija, ostalo sve u konkurenciji.
Amar nedavno nudio Bajiću produženje ugovora, ali teško da će se dogovoriti...
Još kad bi bila puna Grbavica, kako i Amar očekuje...
Ali i da ne bude, biće prava privilegija biti sutra na utakmici, samo da ne bude nikakvog opuštanja!
Da ne znas mozda da li je problem novac ili zelja Bajica za odlazak u inostranstvo?
AMAR OSIM!

el_ninjo
Kontakt:

Post Postao/la el_ninjo » 18 maj 2010, 14:50

Hamo je napisao/la:
el_ninjo je napisao/la:da li ima igdje na netu da se skinu pjesme ..npr : ona pjesma sto se pusta nakon svakog golaa "shalalalalallaa zeljeeeznicaar ..." ili "sampionska krece plava pruga" ?? hvalla :)
meni je jedan lik obećao nači ali ništa od toga...OVOM PRILIKOM UPOSLENE NA FKŽ.COM BI MOLIO DA POSTAVE TE PJESME NA STRANICU
slazem see u potpunostii :) :mrgreen:
Volimo Bete a njih ko Beje!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 maj 2010, 14:52

Željovac je napisao/la:Radovanović igra sutra, a propušta Laktaše.

Član 17.

Igrač koji dobije tri javne opomene na prvenstvenim utakmicama izdržava
automatsku kaznu zabrane igranja jedne utakmice samo na prvoj narednoj
prvenstvenoj utakmici.
Igrač koji dobije tri javne opomene na kup utakmicama izdržava
automatsku kaznu zabrane igranja jedne utakmice samo na prvoj narednoj kup
utakmici.
Zar nije onaj Zadro propustio revans s nama zbog zutih iz prvenstva?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 maj 2010, 14:54

kalimero je napisao/la: Da ne znas mozda da li je problem novac ili zelja Bajica za odlazak u inostranstvo?
Recimo da bismo ga mogli zadržati, ako bi Amar procijenio da vrijedi nešto više. Ovako, teško.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 maj 2010, 14:56

bistrikboy je napisao/la: Zar nije onaj Zadro propustio revans s nama zbog zutih iz prvenstva?
Znam da je Kordić propustio, ali zbog crvenog. To se prenosi. A žuti ne. Kad bude slučaj "Radovanović". :mrgreen:

Visca el Višća!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 18 maj 2010, 15:02

bistrikboy je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la: Zar nije onaj Zadro propustio revans s nama zbog zutih iz prvenstva?
Znam da je Kordić propustio, ali zbog crvenog. To se prenosi. A žuti ne. Kad bude slučaj "Radovanović". :mrgreen:
Bas sam na to pomislio :mrgreen:

Ma ovi sa repka.net su trazili po netu kakav bi dres mogao biti,nas je malo svjetliji valjda.Ja bih licno volio da Bajic ostane mislim da je bio konstantan tokom proljeca,po meni jedan od boljih,ali nije nezamjenjiv.
I ja bi volio da ostane zato sto moze igrati i beka i stopera.Primjer za to je sad u srijedu,Kerla otisao,a Bogicevic nema pravo nastupa tako da ce on igrati stopera.Mozda legenda Edis bude na klupi ;)
AMAR OSIM!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 maj 2010, 15:05

Upisane su satnice prodaje, kao i velicine majica i dresova...

http://fkzeljeznicar.com/

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 maj 2010, 15:09

Ma Bajić je naša djevojka za sve :mrgreen: Fakat je ekstra koristan. A u zadnje vrijeme je i bolji od Bogičevića koji svaku utakmicu napravi bar jedan ogroman kiks. Zabio je i par bitnih golova. Bilo bi odlično da ostane, jer je teško naći tako kvalitetnog univerzalca koji skromno radi za tim i ne pravi ni frku kad je na klupi, tribinama...
Mislim da su mu ponuđeni solidni uslovi, ali ne znam tačno kakvi su kod ostalih igrača, da bih znao uporedit'.

Visca el Višća!

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 18 maj 2010, 15:13

Majice nisu lose vrijede tih para realno
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 18 maj 2010, 15:14

Željovac je napisao/la:Ma Bajić je naša djevojka za sve :mrgreen: Fakat je ekstra koristan. A u zadnje vrijeme je i bolji od Bogičevića koji svaku utakmicu napravi bar jedan ogroman kiks. Zabio je i par bitnih golova. Bilo bi odlično da ostane, jer je teško naći tako kvalitetnog univerzalca koji skromno radi za tim i ne pravi ni frku kad je na klupi, tribinama...
Mislim da su mu ponuđeni solidni uslovi, ali ne znam tačno kakvi su kod ostalih igrača, da bih znao uporedit'.
U pravu si...Bajić je fakat koristan igrac i to na više pozicija u timu.
U pravu si i za Bogičevića , lik je totalno nesiguran i sklon pocetnickim greškama (na svakoj utakmicu napravi jednu kardinalnu grešku, sreca pa igramo u qrcevoj ligi u kojoj se takvi kiksevii ne kažnjavaju...mislim da je njegovo dovođenje bilo promašaj (jedini dosad jer su sa svim drugim koje smo doveli- pogodili) i da nije kvalitet za Želje...vrlo nesiguran i labilan igrac.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 18 maj 2010, 15:14

S konja na magarca s ovim dresom. No dobro, bitno je ko ce ga nositi i kako. Gdje nam je drzavni grb? :)

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 18 maj 2010, 15:16

Vlak je napisao/la:S konja na magarca s ovim dresom. No dobro, bitno je ko ce ga nositi i kako. Gdje nam je drzavni grb? :)
Mozda nije identican ovakav, vidis da je ovo u photoshopu napravljeno. Sve cemo fino vidjeti kad dodju prave slike, do tad' sabur :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 maj 2010, 15:16

Meni licno i nije nesto na oko ali bitnije od toga je da imamo tu opremu dzaba i da svi budu jednolicno obuceni a koji je prozvodjac totalno nebitno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 31 gost.