RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Chupacabra
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Chupacabra » 27 sep 2013, 12:03

Ovo ne valja. :(

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 27 sep 2013, 12:04

aleksandar_veliki je napisao/la:Po meni očekivana odluka, Veležova igra nit je smrdila, nit je mirisala. 13 bodova iz 9 kola sa dosta dobrim igrackim kadrom, sa trenutno mozda i najboljim finansijskim stanjem medju klubovima, je los rezultat. Ako se hoce nesto vise mora doci do promjene i naravno sef je prvi koji leti.
Evo ja se slomi da razumijem taj rezon "ocekivane odluke radi ispodprosjecnih rezultata s nadprosjecnim kadrom" ali ovaj kadar nije nadprosjecan i rezultati nisu ispodprosjecni nego prosjecni. Nama je odbrana mozda malo iznad prosjeka. Srednji red srednja zalost. Mozda su napadaci najjaci od ovo troje, ali Zeljo i Sarajevo, po meni i sad imaju bolje igrace.

Mi nemamo stabilnost u kadru a bez tog se ne moze u Evropu.
Nemozes sastavit ekipu u avgustu i bit prvi u decembru. To je nerealno.

A nije jos ni oktobar!!!
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 27 sep 2013, 12:06, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 27 sep 2013, 12:05

situacija je takva kakva jeste...evo vidim i da su na oficijelnoj stranici potvrdili ovi vijest sa ss.ba...

licno mi je zao..ali dobro..ostavka tj. otkaz je najmanji problem..po meni je pitanje koga dovesti drugog...licno bi prvi ja dao otkaz bilo kome..Fergusonu ako treba..ako vec imam bilo kakav plan koga bi drugog u zamjenu mogao dovesti...

kad je vec ovako kako jeste...bar se nadam da uprava ima neki plan..ili bar okvirnu predstavu ko bi sljedeci mogao doci...ali cinjenica je da kod nas izgleda ni jedan trener od rata na ovamo tesko da moze izdrzati vise od godinu dana...bilo da je domaci, bilo da je sa strane....ma ko god da u tom momentu sjedi u upravi...po mom misljenju...steta..steta sto je to uopste tako...jer nije moguce..niti je realno da je uvijek do "profesora"..mogu se i moraju se ponekad postaviti stvari i na taj nacin da se kaze da je do "djaka"...

nadam se da ce uprava naci neko dobro rjesenje...i nekog kvalitetnog trenera..a kad smo vec kod toga da li od vas zna iko ko od tih nekih, za nase uslove solidnih, trenera je trenutno slobodan na trzistu?

...mozda Branimir Tulic :lol: :lol:

FORZA VELEZ

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 27 sep 2013, 12:06

Samo je golemo da čovjek nema poraza kod kuće i da nema dva uzastopna poraza nikako i ovako fasuje otkaz. :o
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 27 sep 2013, 12:07

Kakvi idioti majko mila, kakve budaletine,

ublehaši i stoka sitnog zuba.

Pas mater više, stalno isto.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 27 sep 2013, 12:08

velež ima dobre igrače i sigurno će biti u vrhu,ali mislim da su i sami navijači veleža svjesni da će teško istisnuti iz evrope nekog iz četverougla sarajevo,željezničar,široki i zrinjski....namjerno sam izostavio moj klub,koji takođe nije bez šansi za evropu.

zato ova smjena,bar sa strane,djeluje dosta nerazumno.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 27 sep 2013, 12:11

sramota ibro je odlican trener najmanji problem u klubu, LEGENDA VELEŽA i ovako se tretira...

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 27 sep 2013, 12:13

Ma ko zna šta se ovdje muti, treba svima majku *ebat kome više!

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 27 sep 2013, 12:16

Ma ne znam sta da kažem.Nismo imali neke velike rezultate,ali nismo ni loše jer eventualnom pobjedom sutra bi opet bil medju 5 ekipa. Mislim da Ibro treba da ostane u klubu,da mu se da neka druga funkcija,a što se tiče novog trenera možda bi u razumio ovu odluku ako taj trener bude neko super ime,tada će mi biti logična ova odluka,ali ako opet dovedu nekoga ko nema nekog iskustva onda mi ništa neće biti jasno :D.

Ali još jednom ponavljam Ibro treba ostati u klubu da obavlja neku novu funkcija. Nek radi sa omladinskim pogonom tu ima najviše iskustva,naravno ako bi on to prihvatio ili ako bi iz uprave htjeli da on tu ostane.Kad Avdo Kalajdžić može 20 godina biti u klubu od kojega nikad nikakve koristi nismo imali i kad mu se non stop izmišlja neka nova funkcija zašto onda ne bi i Ibro mogao ostati.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 27 sep 2013, 12:17

Ono sto ja ne razumijem je kontradiktornost u strategiji kluba.
Slagao sam se i slazem se da je stabilizacija alfa i omega - i zato sam razumio godine tavorenja u dnu dok se klub finansijski i organizaciono oporavljao. Ali gdje je stabilizacija u igrackom i trenerskom kadru, trenerskom pogotovo?

Ko je vidio mjenjat trenere ovako brzo a napredovat? Po cemu je manjak stabilizacije na klupi nevazan?
Cak i ako Rahimic grijesi ove sezone, 2-3 mjeseca je malo.

Ako uprava gura stabilizaciju, nek je gura do kraja. Ova odluka je kontra svega sto propovjedaju.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 27 sep 2013, 12:18

RodjeniiBrato je napisao/la:Ma ne znam sta da kažem.Nismo imali neke velike rezultate,ali nismo ni loše jer eventualnom pobjedom sutra bi opet bili medju 5 ekipa. Mislim da Ibro treba da ostane u klubu,da mu se da neka druga funkcija,a što se tiče novog trenera možda bi u razumio ovu odluku ako taj trener bude neko super ime,tada će mi biti logična ova odluka,ali ako opet dovedu nekoga ko nema nekog iskustva onda mi ništa neće biti jasno :D.

Ali još jednom ponavljam Ibro treba ostati u klubu da obavlja neku novu funkcija. Nek radi sa omladinskim pogonom tu ima najviše iskustva,naravno ako bi on to prihvatio ili ako bi iz uprave htjeli da on tu ostane.Kad Avdo Kalajdžić može 20 godina biti u klubu od kojega nikad nikakve koristi nismo imali i kad mu se non stop izmišlja neka nova funkcija zašto onda ne bi i Ibro mogao ostati.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 27 sep 2013, 12:30

aleksandar_veliki je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:velež ima dobre igrače i sigurno će biti u vrhu,ali mislim da su i sami navijači veleža svjesni da će teško istisnuti iz evrope nekog iz četverougla sarajevo,željezničar,široki i zrinjski....namjerno sam izostavio moj klub,koji takođe nije bez šansi za evropu.

A vidi, po tvom rezonu onda ne trebaju ni igrati. Zasto ne bi nekog istisnuli, kao sto kazes, imaju solidan igracki kadar, imaju sjajno finansijsko stanje, mozda i najbolje od klubova koje ti nabroja. Ako se zadovoljavaju sa sredinom tabele, onda je nerazumno, no ocito je da ljudi zele vise.
možda si i u pravu,ali meni koji dugo pratim ovu ligu stvarno teško van evrope zamisliti sarajevo,željezničar i široki brijeg...a zrinjski je ove godine jači od njih svih!...ali dobro...u pravu si,sportski je pokušati...i mi pokušavamo 8-)
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 27 sep 2013, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 27 sep 2013, 12:30

Sada već bivši šef stručnog štaba Ibro Rahimić potvrdio je za portal Nova Sloboda da više neće sjediti na klupi Veleža.
„Razišli smo se zbog različitih razmišljanja oko koncepcije rada i od danas ja više nisam trener. Sada se želim dobro odmoriti, uskoro ću posjetiti porodicu u Švajcarskoj, a poslije ću vidjeti šta i kako dalje. Postoji mogućnost da možda preuzmem treniranje nekog drugog kluba, ali o tome kad se dobro odmorim“, rekao nam je Rahimić.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 sep 2013, 12:35

aleksandar_veliki je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:velež ima dobre igrače i sigurno će biti u vrhu,ali mislim da su i sami navijači veleža svjesni da će teško istisnuti iz evrope nekog iz četverougla sarajevo,željezničar,široki i zrinjski....namjerno sam izostavio moj klub,koji takođe nije bez šansi za evropu.

A vidi, po tvom rezonu onda ne trebaju ni igrati. Zasto ne bi nekog istisnuli, kao sto kazes, imaju solidan igracki kadar, imaju sjajno finansijsko stanje, mozda i najbolje od klubova koje ti nabroja. Ako se zadovoljavaju sa sredinom tabele, onda je nerazumno, no ocito je da ljudi zele vise.
mislis da imaju sjajno financijsko stanje i to jos bolje od ostalih, prvenstveno mislim na Široki?čisto sumnjam

od Želje, Sarajeva i Zrinjskog da, ali od Širokog ne
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 27 sep 2013, 12:50

Po meni je ovo velika greska i glupost nevidjena. Dan prije utakmice sa Zvijezdom.
Ne znam sta da kazem da BOg da se svi mi prevarili i na nase iznenadjenje bili jos bolji ali cisto sumnjam.
Za mene je ovo pokazatelj da smo jos uvijek neozbiljni i nestabilni.

Eto sad kada Vlado Jagodic dobije otkaz u Celiku pa neka ga dovedu :roll:

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 27 sep 2013, 12:52

Velika greška vaseg rukovodstva.Ja mislim da bi sa Ibrom to islo samo na bolje..

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 27 sep 2013, 12:54

RodjeniiBrato je napisao/la:
RodjeniiBrato je napisao/la:Ma ne znam sta da kažem.Nismo imali neke velike rezultate,ali nismo ni loše jer eventualnom pobjedom sutra bi opet bili medju 5 ekipa. Mislim da Ibro treba da ostane u klubu,da mu se da neka druga funkcija,a što se tiče novog trenera možda bi u razumio ovu odluku ako taj trener bude neko super ime,tada će mi biti logična ova odluka,ali ako opet dovedu nekoga ko nema nekog iskustva onda mi ništa neće biti jasno :D.

TAČNO TAKO RADOĐENIBRATO :Ali još jednom ponavljam Ibro treba ostati u klubu da obavlja neku novu funkcija. Nek radi sa omladinskim pogonom tu ima najviše iskustva,naravno ako bi on to prihvatio ili ako bi iz uprave htjeli da on tu ostane.Kad Avdo Kalajdžić može 20 godina biti u klubu od kojega nikad nikakve koristi nismo imali i kad mu se non stop izmišlja neka nova funkcija zašto onda ne bi i Ibro mogao ostati.

HM Avdo Kalajdić?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 sep 2013, 13:37

bože dragi koji debili i moroni...pa stvarno čovjek ne zna šta da kaže više za ovaj i ovakav Velež...čovjek je školovan i došao je s zapada da pokuša nametnuti svoj stil u Veležu, ali nekima to smeta. Stvarno smiješno. Znam iz pouzdanih izvora da čovjek samo želi dobro klubu, i da ga ne zanima lični interes, i znam da je imao planove za budućnost s Veležom u pogledu jačanja omladinske škole i drugih stvari. Čovjek voli klub iznad svega, jer je njegov vojnik. :roll:

Ne znam šta su iz UO očekivali? Titulu? Pa jadni ne bili do jučer smo se jedva spasili ispadanja, a hoćete preko noći titulu ili Evropu? Treba konstanta a to Velež NEĆE NIKADA IMATI AKO BUDU MIJENJALI TRENERE KAO NA FILMSKOJ TRACI. :x

IBRO drži se privatnog biznisa koji imaš, pusti ove budale... :!:

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 27 sep 2013, 13:39

a sada predstoje tuzbe sa sve godine koje je trebao provesti po ugovoru te isplata istih.Ibro nedaj svoje

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 sep 2013, 13:46

aleksandar_veliki je napisao/la:Po meni očekivana odluka, Veležova igra nit je smrdila, nit je mirisala. 13 bodova iz 9 kola sa dosta dobrim igrackim kadrom, sa trenutno mozda i najboljim finansijskim stanjem medju klubovima, je los rezultat. Ako se hoce nesto vise mora doci do promjene i naravno sef je prvi koji leti.
Velez nit je bio u donjem dijelu, a igru jeste imao, vidjelo se to protiv Borca kojeg su pomeli i pregazili. Nakon 9 kola i solidnog ucinka jer Velez ruku na srce nema igrace koji su u top8 klubova u ligi, Ibro je imao sigurne rezultate i klub je bio u usponu.
Opet kazem ako nastave ovako mijenjati ko Olimpic nece ih biti nigdje.
I opet sramota!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.