NK Zvijezda Gradačac

sony_91
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la sony_91 » 22 jul 2015, 22:59

Orašje je tek nakon 35. minute izašlo višlje i tada su i počeli praviti ozbiljnije probleme. Do tada su malte ne bili u naručju golmana, ali, Neretljak ih je ipak uspio istjerati višlje. U dosta navrata ih je zvao da izađu ali stoper koji je bio uz Maskaljevića je došao iz županijske lige i izgleda naučio se braniti u šesnaestercu. Inače, danas je Orašju falio ponajbolji defanzivac lige, Širanović, koji je zbog povrede morao propustiti meč a to se itekako osjetilo jer Orašje nema širinu kao Zvijezda. Ristić i jeste bio donekle agilan ali nije to dovoljno jer je djelovao kao prespor, a, Isanović je bio toliko agilan da je u par navrata bio i po 7 metara u zaleđu u drugom dijelu susreta

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 22 jul 2015, 23:32

Materijala ima ali to treba posloziti da funkcionise kako treba.Nedim ili eksprimentise ili ne zna sta hoće od ekipe da napravi.Čitavo su vrijeme bili kao da ih upravlja sa daljinskim.Po meni treba dopustiti vise slobode,ps.kreatorima igre.Savić sada djeluje puno sigurnije i organizovanije već sto je bio.Orasje je u meč uslo kao da je prvenstvena,pa tek mozemo zamisliti kada bude za bodove,biće klanja.Zvijezda definitivno ima bolju ekipou od Orasja,oni su presingom i trkom anulirali kvalitetu Zvijezde.Ima i par njih koji nisu ni za klupe,al valjda neki kao takvi moraju igrat.Vjerujem da moze i mora biti bolje.

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 23 jul 2015, 00:08

Nemanja Asanović,kakav je igrač?

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 23 jul 2015, 02:50

cokara je napisao/la: Nemanja Asanović,kakav je igrač?
Sta tebe boli neka stvar kakav je igrac jbt ne mogu da vjerujem da nabijamo tolke komplekse u ovoj ligi

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 23 jul 2015, 05:12

To je njegova stvar,bitno da kod nas igra i bori se.
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 23 jul 2015, 07:45

Vidno je nedostatak uigranosti ali ono sto je dobro da se po ovakvom vremenu trci dosta dobro Pojedini igraci koji su uvijek manjkali sa tom fizickom spremom juce su djelovali iznenađujuće .Mislim da će do početka prvenstva biti još bolji i svježiji sigurno tako da ima tu materijala dobrog tri sedmice su do početka prvenstva ima još vremena za uigravanje rezultat nije bitan tamam da smo izgubili 5:0. :kafa:
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 23 jul 2015, 07:49

Juče sve u svemu i nije toliko loše ako krenemo sa pretpostavkom da Nedim tu koš proba. Ono što je juče istrčalo na početku definitivno ne može biti prva postava.Treba uzeti u obzir da će se vratiti Mornar na stopera tako da Islamagić može ući u vezu. I još nešto ono juče bi trebala biti dobra pouka našim igračima kako se igra u ovoj ligi, Orašje od početka jače i čvršće u duelima što bi se reklo u kost, od naših osim Savića i donekle Zvonića svi ostali mlako.
Ali da krenemo redom
1. golman - ništa specijalno ali i ništa loše u rangu sa Brkićem-opet je bitno da imamo dvojicu jer duga je sezona.
2. štoperski par - onaj od juče ne može igrati zajedno, obojica niska što se najbolje vidjelo kod drugog gola Orašja.
3. bekovi - Brka može bolje ali ni ono od juče nije loše, lijevi bek-Lazarević svidio mi se mada je dosta ispadao, alise vidi da je borben hoće u duel traži loptu ne bježi od igre.
4.vezni red - Zvonić, Faćić - tanko, Mišan-on mi je najveće razočarenje igrač od kog sam puno više očekivao, mada i to možemo uzeti sa rezervom jer je juče igrao u čudnoj formaciji-ni špic ni polušpic ni vezni, Savić-sa par poteza se vidi da je majstor za ovu ligu, juče nije bio ništa posebno ali će sigurno biti lider ove ekipe, još mi se nešto svidjelo kod njega po ponašanju ni blizu onog Savića iz prethodnih godina, od igrača koji je non stop tražio gužvu, juče u par navrata kada je bio isprovociran ponio se kapitenski.
5. napadači - što smo znali i ranije tanježina, Ristić borben hoće u duel ali nije to to-Rile može igrati nekog polušpica ali klasična devetka nije, Isanović nebih komentarisao-po meni to je igrač za klupe sa određenom minutažom. Još nešto da kažem za napadački par igrali su u čudnoj formaciji pa ih je možda malo i to sputavalo. Njih dvojica jedan lijevo, drugi desno a između njih prostora ko u priči, stvori se velka praznina i onda je tu teško doći do izražaja.
Sve u svemu očito je da ono jučer što je istrčalo na početku ne može biti prva postava.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 23 jul 2015, 11:20

combe je napisao/la:Juče sve u svemu i nije toliko loše ako krenemo sa pretpostavkom da Nedim tu koš proba. Ono što je juče istrčalo na početku definitivno ne može biti prva postava.Treba uzeti u obzir da će se vratiti Mornar na stopera tako da Islamagić može ući u vezu. I još nešto ono juče bi trebala biti dobra pouka našim igračima kako se igra u ovoj ligi, Orašje od početka jače i čvršće u duelima što bi se reklo u kost, od naših osim Savića i donekle Zvonića svi ostali mlako.
Ali da krenemo redom
1. golman - ništa specijalno ali i ništa loše u rangu sa Brkićem-opet je bitno da imamo dvojicu jer duga je sezona.
2. štoperski par - onaj od juče ne može igrati zajedno, obojica niska što se najbolje vidjelo kod drugog gola Orašja.
3. bekovi - Brka može bolje ali ni ono od juče nije loše, lijevi bek-Lazarević svidio mi se mada je dosta ispadao, alise vidi da je borben hoće u duel traži loptu ne bježi od igre.
4.vezni red - Zvonić, Faćić - tanko, Mišan-on mi je najveće razočarenje igrač od kog sam puno više očekivao, mada i to možemo uzeti sa rezervom jer je juče igrao u čudnoj formaciji-ni špic ni polušpic ni vezni, Savić-sa par poteza se vidi da je majstor za ovu ligu, juče nije bio ništa posebno ali će sigurno biti lider ove ekipe, još mi se nešto svidjelo kod njega po ponašanju ni blizu onog Savića iz prethodnih godina, od igrača koji je non stop tražio gužvu, juče u par navrata kada je bio isprovociran ponio se kapitenski.
5. napadači - što smo znali i ranije tanježina, Ristić borben hoće u duel ali nije to to-Rile može igrati nekog polušpica ali klasična devetka nije, Isanović nebih komentarisao-po meni to je igrač za klupe sa određenom minutažom. Još nešto da kažem za napadački par igrali su u čudnoj formaciji pa ih je možda malo i to sputavalo. Njih dvojica jedan lijevo, drugi desno a između njih prostora ko u priči, stvori se velka praznina i onda je tu teško doći do izražaja.
Sve u svemu očito je da ono jučer što je istrčalo na početku ne može biti prva postava.
Nije jučer visina bila razlog drugog gola iz kornera već nepokrivena dva igrača na drugoj stativi.Nasi svi na prvoj stativi i oko jedanaest,ne zna se ko koga da čuva,slično i kod trećeg gola,djeluju pogubljeno na prekide.A sto se tiče visine,Orasje ima nizu ekipu na svim pozicijama.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 23 jul 2015, 13:49

Ma ljudi nije ono prva postava ionako...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 jul 2015, 17:27

slabo ono jucer bi,bice tesko ali treba vjerovati u povratak.tesko cemo donositi bodove sa strane
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 23 jul 2015, 22:05

Sumnjam da ce Nedimova prva postavata imati 5 zadnjih veznih. Mijenjat ces se to jos..
Ima li jos utakmica ili je ovo bila ta generalka pred pocetak?

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 23 jul 2015, 23:16

Kad pocinje prvenstvo ? :)
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 23 jul 2015, 23:20

za oko dvije sedmice valjda

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 24 jul 2015, 10:41

da li je dogovorena još neka pripremna utakmica? neko je čini mi se pisao na neki turnir da bi trebali ići..

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 jul 2015, 12:43

Igramo jos dvije utakmice u samcu I u ugljeviku.neznam tacan datum.mislim da sutra idemo u samac al valjda neko potvrdi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 24 jul 2015, 16:08

astra1922 je napisao/la:Igramo jos dvije utakmice u samcu I u ugljeviku.neznam tacan datum.mislim da sutra idemo u samac al valjda neko potvrdi
nije valjda sa Samcom,koja su oni liga sada :crazy:

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 24 jul 2015, 16:12

vatreni je napisao/la:nije valjda sa Samcom,koja su oni liga sada :crazy:
Prva liga

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 24 jul 2015, 20:15

sony_91 je napisao/la:
vatreni je napisao/la:nije valjda sa Samcom,koja su oni liga sada :crazy:
Prva liga
usli su opet znači

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 24 jul 2015, 22:27

Eno izgleda Mico Kuzmanovic potpisao za Borac BL

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 24 jul 2015, 23:15

Dragi moji dugo se nisam javljao,samo udem i citam postove,daj boze da ostanemo u ovoj ligi,to je moja zelja,vidjet cete ,volio bihda nije tako,nismo mi Tuzla,jedino nas mogu spasiti Fadil i Nurdo ,ali oni nemaju vise vremena za nas,ova postava uprave ce prevariti sve,na polusezoni,a i prije ce nas sigurno napustiti najvrjedniji clan kluba ,trener,zapamtite moj post,para nema,Turbic u upravi,propast,nije za toga ,nemam ni interesa nikakvoga sto ga spominjem,ali on ima itekako,

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.