Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

delinjo
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la delinjo » 03 sep 2017, 00:38

ma ne mora to znaciti....to su sampioni koji dizu formu kako turnir ulazi u zavrsnicu,osim ako nije neka povreda kao kod babuke sto izgleda.....ja Rafu i babuku ne otpisujem ni kad je mec lopta za protivnika :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 03 sep 2017, 00:42

Opet ti povreda, a čovjek iz meč u meč te demantuje, kakva povreda, nespreman, van svakog ritma, kao i Rafa isto, čudo će bit ako jedan od njih dvojice uzme ovaj USO
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 03 sep 2017, 00:46

Slazem se da ce biti cudo da uzme Nadal ili Federer turnir. Realno nisu obojica blizu forme kao na pocetku sezone i AO.

Volio bih da Delpo uzme turnir :D

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 03 sep 2017, 00:54

Kome smeta Rafa iz 2013.? E moj samosarajvo, razocaro si me pravo neznanjem, jos tvoj igrac, a onakve prognoze poslije Wimbledona si davao, jos me ismijavao kad rekoh da nece uzet nista na americkoj turneji. 2013 je tuko strahobalnu konkurenciju, sad mu yebeni Taro Daniel i Leonardo Mayer setove dizu...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 sep 2017, 00:54

bodi123 je napisao/la:Opet ti povreda, a čovjek iz meč u meč te demantuje, kakva povreda, nespreman, van svakog ritma, kao i Rafa isto, čudo će bit ako jedan od njih dvojice uzme ovaj USO
pa nece da se sprda dok traje turnir,zamisli bodinjo da kaze babuka jest povrijedjen sam i sa pola snage uzimam buraniju,odmah bi bilo da se sprda sa njima...ovako mora malo to uljepsati....poslije turnira vidjet ces da ce biti druga spika :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 03 sep 2017, 01:01

ma Roger je još gori, ima sreće i on isto sa žrijebom pa u naredna 2 kola 2 redovne mušterije ima, al Delpo ili Thiem su brutalni za sada, mogli bi ga satrati u QFu, Rafi je meraja s Dolgijem već naredno kolo, ako ovo izvuče
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 sep 2017, 01:06

bodi123 je napisao/la:ma Roger je još gori, ima sreće i on isto sa žrijebom pa u naredna 2 kola 2 redovne mušterije ima, al Delpo ili Thiem su brutalni za sada, mogli bi ga satrati u QFu, Rafi je meraja s Dolgijem već naredno kolo, ako ovo izvuče
da budemo iskreni ni jedan ni drugi nisu zasluzili da uzmu ovaj GS ...po prikazanoj igri do sada....ali kao sto rekoh sampioni su to ...a odlika sampiona da pobjedjuju i kad ne igraju dobro ...pa evo da budemo iskreni ovaj Mayer kako igra veceras i kako dobro servira nekog slabijeg protivnika bi do sada vec rijesio imam osjecaj :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 03 sep 2017, 01:08

Prva tri kola Rafa I Fedja se mogu za **** al onda nema vise zayebancije .Mayer Yuzhni,Lajovic I buranija mogu uzet set ili dva al mec tesko .

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 03 sep 2017, 01:09

Ma ja bih ovaj turnir sad dao Delpu, zasluzio ga je vala kao niko, jednom rukom igra cijelu sezonu, 3 operacije i to, bez bekenda igra mucenje pravo. Danas pravo pomete Bautistu, zeznutog igraca na ovoj podlozi, valjda je to najava za bolje sutra kod JMDP, ali bez bh on nema nikakve sanse da poreda Thiema, Rogera, Rafu i plus finale, ali vidjet cemo

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 03 sep 2017, 01:11

delinjo je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:ma Roger je još gori, ima sreće i on isto sa žrijebom pa u naredna 2 kola 2 redovne mušterije ima, al Delpo ili Thiem su brutalni za sada, mogli bi ga satrati u QFu, Rafi je meraja s Dolgijem već naredno kolo, ako ovo izvuče
da budemo iskreni ni jedan ni drugi nisu zasluzili da uzmu ovaj GS ...po prikazanoj igri do sada....ali kao sto rekoh sampioni su to ...a odlika sampiona da pobjedjuju i kad ne igraju dobro ...pa evo da budemo iskreni ovaj Mayer kako igra veceras i kako dobro servira nekog slabijeg protivnika bi do sada vec rijesio imam osjecaj :D
Leonardo je profil tenisera kakve Rafa jede za doručak, klasični jednoručni mučenik i brojač gemova kao i većina takvih tenisera s toura kad se nadju s druge strane mreže, do sada su odigrali 7 setova u 3 meča, i čovjek nije uspio doći ni do TBa ni u jednom setu, a evo večeras napravi glinenog goluba od Rafe - znači da nešto ne štima, a ne štima Rafina igra, takodje, Roger je trebao ispasti još u prvom kolu, tako da će bit čudo ako neko od njih dvojice uopšte udje u finale, sad bih potpisao malog Denisa kao osvajača slema

0/12 brejk lopte, malo li je :lol:

zajebao i Rogera :rol:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 03 sep 2017, 01:20

Hahahahaha ja ne mogu da vjerujem da Nadal ne moze da ubaci ritern u polje na prvi ili drugi servis Mayera na BP, pa Dzumhur bi ovog rastavio u danasnjem matchupu

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 03 sep 2017, 01:23

Konacno :D

Mislim da ce Rafa ovo izvuci do kraja jer realno ima i previse break lopti :D

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 03 sep 2017, 01:24

Ne znam jesam ikad vidio losijeg igraca na mreži od ovog Mayera :sick: Nadalov ROS je za plakat
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 03 sep 2017, 01:25

Sreća zasad na Rafinoj i Federerovoj strani, samo što je Rafa trenutno u boljoj formi iako je i ovo loše.

Imaju smiješne protivnike, ali se pate podobro, Nadal lakše malo, ali opet more ovi rani mečevi bez sumnje.

Mayer se dobro držao, ali kao da se umorio nakon silnih spašavanja BP, doduše sebe je ukopao sa dosta neforsiranih grešaka.

Ovo je baš onaj keljatorski, snagatorski meč gdje se zna igrati po 3 sata, ko će iščekati Federera..

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 sep 2017, 01:25

jedva :D :D

@bodi ma pojest ce i ovog vjeruj....sad je u naletu :D :D

@edin mislim da Delpo nema ni teoretsku sansu protiv Rafe i Rogera pa cak i u ovom stanju,ne zbog kvaliteta naravno nego zbog ovih stvari koje si naveo gore da se ne ponavljam,sa ovakvim bekendom tj tacnije bez bekenda ne bi mogao set uzeti...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 03 sep 2017, 01:30

Vamos raja :D

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 03 sep 2017, 01:31

Vjerovatno je to to od Mayera, ne vjerujem da ima više tenisa u sebi od ova 2 seta, hajde sad požuri Rafko pa da se odgleda malo i Rogerove patnje večeras :mrgreen:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 sep 2017, 01:34

valjda ce ova dva seta Rafa brzo odraditi.....valja babuku ispratiti u 5 setova :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 sep 2017, 01:43

Sada ga je konačno slomio :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 sep 2017, 01:43

Hejteri ce reci da je Mayer pregorio i da ga sad Rafa mlati zbog toga :mrgreen:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.