FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Izvjestaj je super samo je mogao biti i bez pojavljivanja ovog novog igraca Radnika. Ostalo je fenomenalno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
hoceRas je napisao/la:Hoće li biti istok u visini sa sjeverom, po ovim slikama mi ne baca na to?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
irfo je napisao/la:hoceRas je napisao/la:Hoće li biti istok u visini sa sjeverom, po ovim slikama mi ne baca na to?

Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
A nemoj zezati, Aco je nas čovjek.LjoZee je napisao/la:Izvjestaj je super samo je mogao biti i bez pojavljivanja ovog novog igraca Radnika. Ostalo je fenomenalno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Re: RE: Re: FK Željezničar
Vjeruj mi brate bio mi je drag i postovao sam ga do jucer. Dobio je dzaba raskid ugovora i ako su neki taj isti morali platiti. Izgovor mu bio da ide vani i na kraju ode u ekipi koja se sa nama bori za mjesto u Evropi. Uz sve to bio je kapiten. Hvala mu i za igranje pod maskom,ali od jucer za mene on je jedno veliko nista.bhsport je napisao/la:A nemoj zezati, Aco je nas čovjek.LjoZee je napisao/la:Izvjestaj je super samo je mogao biti i bez pojavljivanja ovog novog igraca Radnika. Ostalo je fenomenalno.
- amazon
- Kontakt:
Otjerali covjeka iz kluba bukvalno, podvalili pricu, pisalo se po forumima da je cetnik s pala, ljudi ga na terenu prozivali i neka je otisao.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Nisi u pravu. Dobio je papire da pokuša naći angažman vani, nije uspio, kod nas se nije mogao vratiti i odabrao je Radnik da odigra bar drugi dio sezone i na ljeto ponovo pokuša sa inostranstvom.LjoZee je napisao/la:Vjeruj mi brate bio mi je drag i postovao sam ga do jucer. Dobio je dzaba raskid ugovora i ako su neki taj isti morali platiti. Izgovor mu bio da ide vani i na kraju ode u ekipi koja se sa nama bori za mjesto u Evropi. Uz sve to bio je kapiten. Hvala mu i za igranje pod maskom,ali od jucer za mene on je jedno veliko nista.
Aci hvala na svemu, odradio je svoje momački i tako ga trebamo tretirati, Da, pao je sa formom u ovoj sezoni tako da ništa nismo izgubili, a razišli smo se gospodski sa njim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Glupost je sto neko mora platiti da ode,a neko samo dodje i uz izgovor da zeli vani dobije papire bez da plati. Nek je 10 puta kapiten pravila treba da budu jednaka za sve. Sam je izjavio kako nece preci u neki drugi klub u BiH pa slagao.
Naravno da ne mogu svi imati isti status. Uostalom, šta je trebao, pauzirati šest mjeseci pa onda van svake forme tražiti klub vani da vas ne bi uvrijedio? Ovo mu je dobro ispalo i drago mi je zbog njega, želim mu sve najbolje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Pa ljoZee buraz kakvi su to dupli aršini, kad i kod nas imaš Bobića koji je uradio istu stvar. Dajte malo realnosti a osim toga Aco je prošao torturu ad strane navijača kojima drugi kroje mišljenje, sjeti svih onih uvreda i prozivki. Nikad mu neću zaboraviti ono spašavanje gola protiv kona kad smo je svi već vidjeli u mreži. Neka mu je sretno, nek protiv nas podbaci , ostalo nek prekucaLjoZee je napisao/la:Vjeruj mi brate bio mi je drag i postovao sam ga do jucer. Dobio je dzaba raskid ugovora i ako su neki taj isti morali platiti. Izgovor mu bio da ide vani i na kraju ode u ekipi koja se sa nama bori za mjesto u Evropi. Uz sve to bio je kapiten. Hvala mu i za igranje pod maskom,ali od jucer za mene on je jedno veliko nista.bhsport je napisao/la:A nemoj zezati, Aco je nas čovjek.LjoZee je napisao/la:Izvjestaj je super samo je mogao biti i bez pojavljivanja ovog novog igraca Radnika. Ostalo je fenomenalno.

Kako rekoh juce pi.ka od covjekaLjoZee je napisao/la:Glupost je sto neko mora platiti da ode,a neko samo dodje i uz izgovor da zeli vani dobije papire bez da plati. Nek je 10 puta kapiten pravila treba da budu jednaka za sve. Sam je izjavio kako nece preci u neki drugi klub u BiH pa slagao.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Drugo je Bobic. Da smo i mi bili duzni Kosoricu ja bih ga podrzao i prvi rekao da treba otici gdje mu je bolje.narodniheroj je napisao/la:Pa ljoZee buraz kakvi su to dupli aršini, kad i kod nas imaš Bobića koji je uradio istu stvar. Dajte malo realnosti a osim toga Aco je prošao torturu ad strane navijača kojima drugi kroje mišljenje, sjeti svih onih uvreda i prozivki. Nikad mu neću zaboraviti ono spašavanje gola protiv kona kad smo je svi već vidjeli u mreži. Neka mu je sretno, nek protiv nas podbaci , ostalo nek prekucaLjoZee je napisao/la:Vjeruj mi brate bio mi je drag i postovao sam ga do jucer. Dobio je dzaba raskid ugovora i ako su neki taj isti morali platiti. Izgovor mu bio da ide vani i na kraju ode u ekipi koja se sa nama bori za mjesto u Evropi. Uz sve to bio je kapiten. Hvala mu i za igranje pod maskom,ali od jucer za mene on je jedno veliko nista.bhsport je napisao/la: A nemoj zezati, Aco je nas čovjek.
- MocMahale444
Imao bi i ja koment o Kosoricu ali necu neka mu je sretno.
Sve pohvale idu 1921tv svaka cast momci. Lijepo je pogledati video 24:31 sec
Prve dvije minute se grle svi, hajde dobro s Acom sto se dosao pozdraviti ali i oni izmedju sebe kao da se godinu nisu vid
Sve pohvale idu 1921tv svaka cast momci. Lijepo je pogledati video 24:31 sec

Prve dvije minute se grle svi, hajde dobro s Acom sto se dosao pozdraviti ali i oni izmedju sebe kao da se godinu nisu vid

Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 08 feb 2017, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sad sam pregledao izvjestaj, rade momci odlicno al nekako moram izdvojiti Miru. Za nekoga ko je tu jos 3 mjeseca radi fenomenalno i stvarno je pravi profesionalac. Ovi mladji clanovi ekipe imaju na koga da se ugledaju.
Jos jednom cestitke i zahvala ekipi 1921.tv na svemu sto rade
Jos jednom cestitke i zahvala ekipi 1921.tv na svemu sto rade
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Djecak ti nisi upucen.plavousrcu je napisao/la:Nemoj se sramotiti. Cenan je pitarcina zesca koja nam je do prije godinu zeljela polaganu smrt. Nisi debilan da govoris za njega da je manijak. On je nas sportski direktor i postujem ga zbog funkcije. Kakvu ce ocjenu na kraju mandata dobiti zavisi samo od njega.SaboBabo je napisao/la:Cenan gospodin covjek i pravi manijak, bravo doktore odlicno obavljas svoju funkciju samo tako nastavi.
- amazon
- Kontakt:
E cuj Cenan manijak
Cenan se uhljebio sto je jedino tacno, a ostalo je farsa obicna.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- plavousrcu
- Kontakt:
Golem nego sta. Trebaju mnogi uciti od nas po pitanju ovih kampanja. Zna li neko jesmo li planirali nastaviti akciju kada dodjemo do 500.Virtu4l je napisao/la:Ja sam prvo očekivao oko 200, pa onda 300, ali izgleda da će svih 500 pući k'o halva.
Što rek'o Edis, Željo je golem
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Izgleda da ce uletiti dodatnih 200...ide bolje od ocekivanog...jos kad pocnu sjevati stolice i ovi sto su se mislili trazit ce desetogodisnju. Bravo Zeljo za akciju..svaka dobro smiljena ideja na kraju ispadne prava... Nadam se samo da je teren na redu prije svega!!!! Hocemo da vezemo na tepihu a ne skace ko po jajima lopta. Samo cu reci. Grande Miskoni
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
prvo Jug pa onda teren...
Ras je napisao/la:Hoće li biti istok u visini sa sjeverom, po ovim slikama mi ne baca na to?
http://www.oldschool-samp.com/slike/ima ... 020915.jpg
Evo na jednom dijelu armatura dostigla sjever

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...