RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Kao što reče MostaracVelezovac, nije bitno ko pali, ako se pali na našem stadionu to je propust u organizaciji utakmice od strane Veleža, tako to hoda. 

Mislim da nisi u pravu sto se tice gostujucih navijaca.Nasa uprava nema nista sa njima,oni organizovanu dodju u pratnji policije,oni ih pregledavaju i nadziru,i svu stetu koju naprave na gostujucem terenu snosi njihov klubMostaracVelezovac je napisao/la:Moje razumjevanje (i za ovo nisam 100% siguran - samo moje misljenje) je da je domaci klub odgovoran za bezbjednost, jer domaci klub treba da poduzme mjere bezbjednosti a ne gostujuci. Tako da ako dodju gostujuci navijaci i ti ih nisi dobro prebrao, oni unijeli baklje i zapalili - domaci klub snosi posljedice, osim ako ih ne uhapsi ili ne identifikuje pa od njih ne trazi odstetu. Ali u tom slucaju opet domaci klub placa - samo sto tereti ove huligane da podmire to sto je placeno.
Ja mislim da je ovo pravilo doneseno da bi se klubovi prisilili na saradnju po pitanju suzbijanja huliganstva. Mislim da ce prije ili kasnije klubovi morati skupljati svoje obezbjedjenje i poduzimati svoje mjere da ne placaju kazne.

Oni gostujuci navijaci koji ne dodju organizovano i normalno udju na stadion,i ako naprave nered u tom slucaju je odgovorna nasa uprava,jer se ti nvijaci tretiraju kao i domaci navijaci

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
Upravu je čovjek, to ti stoji da njih nadzire policija i oni treba da ih pretresu itd, al uglavnom takav je zakon trenutno da ako bilo ko, znači ili gostujući ili domaći navijači prave nerede, ili pale/ubacuju pirotehnička sredstva, kažnjava se domaćin.rodjak je napisao/la:
Mislim da nisi u pravu sto se tice gostujucih navijaca.Nasa uprava nema nista sa njima,oni organizovanu dodju u pratnji policije,oni ih pregledavaju i nadziru,i svu stetu koju naprave na gostujucem terenu snosi njihov klub
Oni gostujuci navijaci koji ne dodju organizovano i normalno udju na stadion,i ako naprave nered u tom slucaju je odgovorna nasa uprava,jer se ti nvijaci tretiraju kao i domaci navijaci
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Jao glupih pravila
ma ne vjerujem da je to radi baklji sto su palili hordasi. Sigurno je radi nasih sto su zapaljene pred pocetak tekme. Jeli Sarajevo dobilo kaznu?

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
Pravilo jeste cudno ali nije glupo. To je "moderni" fudbal. Ne postoje 'nasi navijaci' i 'njihovi navijaci'. Postoje samo gledaoci i klubovi. Gledaoc je svaki isti. Pretresi svakog. Postavi metal detektor ko na aerodromu i neces imat probleme. Ove stvari se vec odavno desavaju po zapadu i zapad to natura svima preko FIFAe i UEFAe.
Vrlo brzo ce klubovi pocet koristiti svoje obezbjedjenje, ili ce placati po 20,000km kazne godisnje. Pa bolje dati Mostarskoj omladini 15,000km za obezbjedjenje nego FSBiHu 20,000km. Bar ce raja nesto zaradit.
Vrlo brzo ce klubovi pocet koristiti svoje obezbjedjenje, ili ce placati po 20,000km kazne godisnje. Pa bolje dati Mostarskoj omladini 15,000km za obezbjedjenje nego FSBiHu 20,000km. Bar ce raja nesto zaradit.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- Titova-Juga
- Kontakt:
Molim vas prestanite sa besmislicama oko ove kazne, eto zabro vam , hvala 

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
ne vjerujem da se domaci klub kaznjava ako gostujuci navijaci prave problem(a koji dodju organizovano na utakmicu)Sjecate li se recimo utakmice u Sirokom prosle godine kada su ultrasi napravili problem(uobicajna stvar) sa onim bakljama, pa su izbaceni sa terena,tada je zrinjski popusio debelu kaznu,a sta su trebali ovi iz NS, kazniti Siroki
Bilo je jos primjera evo ne mogu da se sjetim.
Uglavnom meni nije jasna ova kazna pogotovu sto je na toj utakmici bilo dosta korektno .Da se ova kazna mozda ne odnosi na susret sa Borcem gdje su paljene baklje u toku utakmice(koliko se sjecam) i bilo je nekih ruznih povika 

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
L
i kakvi bola detektori metala
ne unose se duge devetke nego baklje
ti si car 
Prvo me iznenadis i obradujes finim postom pa me zabrines do bola. Kakav brate moderni fudbal jos krecom oznacavamo linije na stadionuMostaracVelezovac je napisao/la:Pravilo jeste cudno ali nije glupo. To je "moderni" fudbal. Ne postoje 'nasi navijaci' i 'njihovi navijaci'. Postoje samo gledaoci i klubovi. Gledaoc je svaki isti. Pretresi svakog. Postavi metal detektor ko na aerodromu i neces imat probleme. Ove stvari se vec odavno desavaju po zapadu i zapad to natura svima preko FIFAe i UEFAe.

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- Crveni_1922
RodjeniiBrato je napisao/la:Kako bolan nije pokazao ništa. Ja mislim da smo jedino one sezone kad smo ušli u premier ligu i evo sada nakon 9 kola u gorenjem dijelu tabele.Znaš li ti da Ibro u zadnji 25 utakmica Veleža ima samo 5 poraza ? Ibri treba dati šansu jer ibro sigurno zna šta radi.vfcmostar je napisao/la:Pastrmka,Velez pratim koju godinicu manje od tebe i zato ohladi malo.Ibro ko covjek i ko igrac je jedan kroz jedan ali do sada ko trener nista nije pokazao,naprotiv,svojim nelogicnim potezima pokazao je da treba da ide.
[youtube][/youtube]
Ibro poce pricat o parama o slavi...mi ga odgovarasmo Ibro ne budali

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
-
- Kontakt:
Kazna se odnosi na susret sa Sarajevom. I dalje mislim da se ovo zbog zapaljenih baklji od strane hordi, kazna za paljenje baklje je 1000 KM, a ako se ubaci u teren duplo. A to u Širokom što spominješ upravu si, ne znam, ko će ti ga znat, ovdje se ne zna ko pali a ko plaćarodjak je napisao/la:ne vjerujem da se domaci klub kaznjava ako gostujuci navijaci prave problem(a koji dodju organizovano na utakmicu)Sjecate li se recimo utakmice u Sirokom prosle godine kada su ultrasi napravili problem(uobicajna stvar) sa onim bakljama, pa su izbaceni sa terena,tada je zrinjski popusio debelu kaznu,a sta su trebali ovi iz NS, kazniti SirokiBilo je jos primjera evo ne mogu da se sjetim.
Uglavnom meni nije jasna ova kazna pogotovu sto je na toj utakmici bilo dosta korektno .Da se ova kazna mozda ne odnosi na susret sa Borcem gdje su paljene baklje u toku utakmice(koliko se sjecam) i bilo je nekih ruznih povika

Dimna je ubačena u teren, može li bit da je zbog toga 2000 kazna?
Evo raja Ibro nam dobio otkaz , Tana se pravi veci strucnjak od njega 
Mogo bi Tana po labrnji dobit zbog konstatnog kurcenja

Mogo bi Tana po labrnji dobit zbog konstatnog kurcenja

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
cuj otjerali rahimica
ne znam sta ti vasi u klubu misle,da vam je igracki kadar pandan barseloni pa kao losi rezultati........glupa odluka

ne znam sta ti vasi u klubu misle,da vam je igracki kadar pandan barseloni pa kao losi rezultati........glupa odluka
To ti je kad se furas da mozes napraviti rezultat preko noci. Zbog toga nece nikad nista napraviti sa hokejaskim izmjenama trenera (primjer Olimpic koji je 3,4 sezone samo mijenjao ko lud).worchester je napisao/la:cuj otjerali rahimica![]()
Ibro je OK covjek, bio na pravom putu, Velez odlicno igrao i ako je imao malu krizu rezultata trebalo se istrpiti jer bi kasnije sve doslo na svoje, ali jok.
Sramota!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Ako je ovo istina, ovo nije dobra vijest.
Rahimic, bez obzira na cudne postavke igre, po meni jos nije pokazao nesto dovoljno lose da opravda otkaz.
5 izgubljenih u 25 utakmica. Dobro, jest izgubio od fenjerasa, ali Boze moj. Pola ekipe je sacinjeno od novih igraca.
Nerazumljiv otkaz.
Rahimic, bez obzira na cudne postavke igre, po meni jos nije pokazao nesto dovoljno lose da opravda otkaz.
5 izgubljenih u 25 utakmica. Dobro, jest izgubio od fenjerasa, ali Boze moj. Pola ekipe je sacinjeno od novih igraca.
Nerazumljiv otkaz.
-
- Kontakt:
Situacija medju rajom i odnos prema upravi se taman poceo smirivati.
Ovaj potez, ako je ovo istina, bi unistio bar 50% dobre volje i pozitivnosti izgradjene u zadnjih godinu dana.
Ovaj potez, ako je ovo istina, bi unistio bar 50% dobre volje i pozitivnosti izgradjene u zadnjih godinu dana.
- samo_lijevo
- Kontakt:
kako glupa odluka i to dan pred utakmicu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- zeljo4life
- Kontakt:
Nidze veze...po meni Ibro preporodio Velez,poceo mi mirisati na "stari" Velez...
Amare hvala ti...
Zasad su to još nagađanja.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
- Kontakt:
SPORAZUMNI RASKID SARADNJE SA TRENEROM RAHIMIĆEM
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.