FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

tech
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la tech » 18 maj 2012, 22:55

Sutra ce Bayern raskovati one nafakaše iz Londona ;) svakako cu i pratiti tekmu u društvu svojih jarana bajernovaca.
Rutinsku im tricu uvaliti i vozdra...halali Huso materi.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 18 maj 2012, 23:11

Sretno sutra bavarci ...sutra se brani cast fudbala , bajern koji gradi uspjeh I chelsea koji kupuje uspjeh...

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 18 maj 2012, 23:16

http://www.klix.ba/sport/nogomet/liga-p ... /120518189" onclick="window.open(this.href);return false;
;) ;) ;) "Imamo lijepu priliku osvojiti novi trofej nakon 11 godina, pred svojom publikom. Ima puno klubova iznimne tradicije koji i dalje čekaju ovaj trofej. Zato je ovo iznimna prilika ponoviti uspjeh iz 2001. godine. Uostalom, ko zna hoćemo li ikad više imati priliku dočekati finale Lige prvaka na našem stadionu. S nama u njemu."
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 maj 2012, 01:02

Pomalo "peinlich" presica kapitena i njegovog zamjenika. Jedan ne zna je li Bayern (ne tako davno) prosao Chelsea, dok drugi ko fol ne cita novine. :D

Sve u svemu, ekipa je vesela pa da vidimo. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 19 maj 2012, 01:10

Sanjao sam pobjedu i rezultat od 4-1 a jos se jednom to desilo i to pred uzvratnu utakmicu s Baselom,tad sam sanjao pobjedu od 6-1 ali na produzetke...neka i sada bude nesto slicno necu se bunit :D :D :D :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 19 maj 2012, 01:25

Pocelo je se sa alkoholom

Sutra mozda oko podne malo dremnuti

Ajmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

MIA SAN MIA
Thomas Müller - Fußballgott

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 maj 2012, 02:52

Danas je dan D za igrace Bayerna i imaju jedinstvenu priliku koja im se vise nece pruziti u karijeri i nadam se da ce istu iskoristiti.

Nadam se da ce ovaj covjek imati priliku - kao i svi navijaci Bayerna - da se veceras raduje, jer da nije njega ne bi bilo ni ovog Bayerna.

slika

Zato ostavite svoja rivalstva danas po strani, jer Bayern predstavlja danas nasu ligu, nase ideale u koje vjerujemo...

Svi smo MI danas Bayern !
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 maj 2012, 09:48

Nakon polufinala sam vec napisao da je Bayern nadomak pobjede nad rusko-sejkovskim novcem koji truje europski fudbal.Sretno im bilo.Ionako su mi drazi od ovih Rusa.

Auf Geht's Bayern!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

amelonix
Kontakt:

Post Postao/la amelonix » 19 maj 2012, 10:04

vecera ce chelsea po prvi put postati prvak europe :!:
| π T € ® π ∆ © | ° π ∆ £ € M | £ ∆ π O

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 19 maj 2012, 10:11

Ajmo Bayern ovo je klub institucija sa pravim vrijednostima,nije klub pranja novca i sumnjivog kapitala,navijam za Bayern,pokažite Čelziju da nije sve u parama. :D

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 19 maj 2012, 10:19

amelonix je napisao/la:vecera ce chelsea po prvi put postati prvak europe :!:
da naravno da ce Bayern vecerati chelsea :lol:

Auf Geht's Bayern!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 19 maj 2012, 10:25

Kopi pejst akcija
PROGNOZE BIVŠIH OSVAJAČA

Didier Deschamps, osvajač Lige prvaka s Marseilleom 1993. godine: - Bit će 3-1 za Bayern jer igra kod kuće i iskoristit će svoju napadačku snagu.

Lars Ricken, osvajač Lige prvaka s Borussijom (D) 1997. godine: - Bit će 1-0 za Bayern. Otkad smo 2002. izgubili finale Kupa UEFA-e u Rotterdamu od Feyenoorda, znam da se prednost domaćeg terena ne smije podcjenjivati.

Bodo Illgner, osvajač Lige prvaka s Real Madridom 1998. godine: - Bit će 2-1 za Bayern. Ne može mu pobjeći još jedan naslov.

Gary Neville, osvajač Lige prvaka s Manchester Unitedom 1999. godine: - Bit će 2-1 za Chelsea. Bayern će pasti kao i protiv nas 1999. Drogba će imati veliku večer.

Ottmar Hitzfeld, osvajač Lige prvaka s Borussijom (D) 1997. i Bayernom 2001. godine: - Bit će 3-1 za Bayern. Ove je sezone u Ligi prvaka pružao sjajne igre. Ima veliku snagu u ofenzivnom dijelu igre.

Deco, osvajač Lige prvaka s Portom 2004. i Barcelonom 2006. godine: - Bit će 1-0 za Chelsea. Njegovi su igrači iskusni i hladnokrvni u finalima što su pokazali i u nedavnom finalu FA Cupa protiv Liverpoola.

Dietmar Hamann, osvajač Lige prvaka s Liverpoolom 2005. godine: - Bit će 5-4 za Bayern nakon jedanaesteraca. Nakon 120 minuta prednost će biti na strani Bayerna jer je već pobijedio Real na penale.

David Villa, osvajač Lige prvaka s Barcelonom 2011. godine: - Bit će 1-0 za Chelsea jer ima sjajnu defenzivnu igru. Bit će to finale s malo prilika, a mogao bi presuditi jedan od mojih prijatelja, Fernando Torres ili Juan Mata.
Sent from my Philips Smart TV.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 19 maj 2012, 11:46

jel kad bayern gubi, stadion izvana bude plav?

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 19 maj 2012, 11:51

Koja postava Bayerna bi veceras trebla istrcati na Allienz Arenu
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 maj 2012, 11:58

QUARESMA 18<<< je napisao/la:jel kad bayern gubi, stadion izvana bude plav?
:lol: :lol:
Kad igra Munchen 1860 stadion je plav.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 maj 2012, 13:09

slika

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 19 maj 2012, 13:09

Ja cu nocas da navijam za Bayern Munchen kao i za svoj Liverpool kada igramo,bit ce i skakanja ako osvojite LP jes da ce poraz manje boliti al nema veze.Uz vas sam kao i pretpostavnjam ostali navijaci Liverpoola.Inace izmedju 26-28min Bayern ce postici gol glavom(preptpostavljam da ce Muller biti strijalac al nisam siguran)
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 19 maj 2012, 14:02

Ništa nego sretno vam večeras. Malo je tema na pdf-u "ino-fudbal" na kojem mogu upotrijebiti to "vam" u pravom smislu, ovo je jedna od njih. Tačnije, na ovoj to najbolje zvuči, jer znam (i fasciniran sam) koliko su forumaši s ove tme vezani za Bayern, iskreno, snažno, nije to dječija furka, nije to trenutna furka- već navijači u pravom smislu te riječi. S vama se mogu mjeriti jedino još forumaši s Liverpoolove i BvB teme. Ispravak: ne mogu se mjeriti, ali eto nisu ni oni za baciti :mrgreen:

Sretno uberkralju @antonu i hvala mu za onaj post, uz želju da se jednom prilikom upoznamo (ništa gay, nego volim da upoznam tako fascinantne i posvećene likove).
Sretno meni najsimpatičnijim forumašima (opet ništa gay :mrgreen:) @geronimu i @don_burzi. Sretno @šećeru s kojim se u većini stvari ne slažem, ali da konta igru-konta, a ima i karizmu poput @antona.
Sretno svima ostalima, da se radujete večeras kao nikad ;) Sretno čak i @saurmanu :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 19 maj 2012, 14:18

Ja vise necu moci izdrzati. Jutros sam popio tri komada evo sad sam pokusao da nesto jedem al nece ni mrva u usta. Nervozan sam ko nikad prije :oops: . Treba mi ova stvarno ova pobjeda pa nek nikad vise nista ne osvoje. :) Ne znam vise sta da napisem ono kako se osjecem i ne mogu ovdje opisati . Odo sad da pocnem rokati pa se cujemo aBd nekad sutra navecer ako pobjedimo :D

Pozdrav svima i SRETNO!!!!!!!!!!!

MIA SAN MIA

@ spielführer_21 hvala puno
Thomas Müller - Fußballgott

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 19 maj 2012, 14:42

Ubi ovo cekanje, gore nego kad igra repka. Ostalo je jos oko 6h do utakmice i nadam se da cu nekako ubiti vrijeme do tada. Gledam izjave nogometasa Celzija ovih dana i ubijedjeni su u pobjedu svog tima, dok su se nasi nekako "usutili". Nadam se da su za veceras 150% pripremljeni i da cemo gledati kako Lahm na kraju dize pehar.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.