Oči pune suza

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Shapalov je za mene "the next big thing" ali ce protiv carreno busta imat dosta problema. mladi spanac je kao zid, svaku loptu ce mu vratit sa dobrom duzinom. cak mislim da bi mogao izgubit u 4RafaGarros9 je napisao/la:I dalje sam pri misljenju da Anderson/Shapovalov ide u finale kao i neki dan...Zna se ko je protivnik...
To sigurno jer momak je jako mlad tek mu je 18 godina a za svoje godine prikazuje fantasticnu igru...Pored te igre sto mi se svidja je njegov karakter na terenu,ima veliku zelju od pocetka do kraja meca sto je vidljivo i sto mu predstavlja veliki plus...Po meni ima sve odlike buduceg sampiona,za razliku od Zvereva koji ima veliki talenat i koji ce tak. biti veliki sampion ali kojeg je mnogo lakse poljuljati nego Denisa...Jer kad gledas recimo Zvereva ponekad na samom pocetku meca kod njega mozes vidjeti kako vise puta u setu nakon napravljene greske bjesi glavu,iznervira se,hoce da razbije reket...sto kod Denisa nemai puno mi se vise svidja kao igrac od Sase i msm da ce oni voditi glavnu rijec u godinama koje dolaze poslije oprastanja velike cetvorke...Volvic je napisao/la:Shapalov je za mene "the next big thing" ali ce protiv carreno busta imat dosta problema. mladi spanac je kao zid, svaku loptu ce mu vratit sa dobrom duzinom. cak mislim da bi mogao izgubit u 4RafaGarros9 je napisao/la:I dalje sam pri misljenju da Anderson/Shapovalov ide u finale kao i neki dan...Zna se ko je protivnik...
Ne izgleda mi ko povreda,jer je covjek uglavnom imao normalne kretnje pri servisu i riternu,dok je u onom mecu protiv Zvereva ritern haman docekivao potpuno uspravnoEdin TM87 je napisao/la:Exstra stvar je sto Federer ima protiv Feliciana 12-0, a protiv Kohlija 11-0, te ako nema problema s povredom ima savrsenu priliku da se vrati u ritam i da bude pravi za cetvrfinale i ako to uspije napravit onda ne bi trebao imati problema protiv Delpa/Thiema, i onda protiv Rafe za titulu. Vidjet cemo vec veceras na cemu je.
Kapeni - Osaka, teren br 5.DANTES je napisao/la:Poslije koga igra Damir na kom terenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.