Pa zato je i tužio državu i fino iskamčio. Ja mu se divim i dalje, bratina. Samo je te, već sad leševe trebao malo više maltretiratHeller je napisao/la:Hadžija nije narkoman, Hadžija je radišan čovjek kojem su seljacine i divljači uništili život a država nije kurcem mrdnula.Kulesza je napisao/la:BiH narkomani su sa druge planeteOsim13 je napisao/la:Šta kae ovaj na slučajevi x sanjao brojeve za bingo izađe iz kuće sa 10k vrati se sa 10 kermi hahahahahhaha![]()
Ima jedan lik sa iste serije "Ubio sam dvojicu, trojicu a i četvrtog bi da mi nije pobjego"
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Je l' koristi neko Paypal ovdje? Treba mi sitna usluga, nisu pare u pitanju. 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Hadzija i onaj sto je kamatara ubio su gospoda.Heller je napisao/la:Hadžija nije narkoman, Hadžija je radišan čovjek kojem su seljacine i divljači uništili život a država nije kurcem mrdnula.Kulesza je napisao/la:BiH narkomani su sa druge planeteOsim13 je napisao/la:Šta kae ovaj na slučajevi x sanjao brojeve za bingo izađe iz kuće sa 10k vrati se sa 10 kermi hahahahahhaha![]()
Ima jedan lik sa iste serije "Ubio sam dvojicu, trojicu a i četvrtog bi da mi nije pobjego"
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Šta treba. I meni je neki dan trebalo nešto, jedva nađoh.Aerials je napisao/la:Je l' koristi neko Paypal ovdje? Treba mi sitna usluga, nisu pare u pitanju.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- alan_kardec
- Kontakt:
a na obojici prije svega vidiš da su pošteni ljudi, žrtve nakaradne države i institucija koje ne rade svoj posao.Sarmelino je napisao/la:Hadzija i onaj sto je kamatara ubio su gospoda.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Osim13 je napisao/la:Nemoj Hadžija više molim te nećemo te više
- E i nećete

® GONGASHI POWERHOUSE ®
https://www.paypal.com/myaccount/money/cards/new/manualHeller je napisao/la:Šta treba. I meni je neki dan trebalo nešto, jedva nađoh.Aerials je napisao/la:Je l' koristi neko Paypal ovdje? Treba mi sitna usluga, nisu pare u pitanju.
Je l' ti izbaci internal error kad otvoriš ovu stranicu? Ističe mi kartica krajem mjeseca, dobila novu, nit' mogu update, nit' mogu dodati novu.

Meni izbaci error isto.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Izbacuje.Aerials je napisao/la:https://www.paypal.com/myaccount/money/cards/new/manualHeller je napisao/la:Šta treba. I meni je neki dan trebalo nešto, jedva nađoh.Aerials je napisao/la:Je l' koristi neko Paypal ovdje? Treba mi sitna usluga, nisu pare u pitanju.
Je l' ti izbaci internal error kad otvoriš ovu stranicu? Ističe mi kartica krajem mjeseca, dobila novu, nit' mogu update, nit' mogu dodati novu.
Nullius in verba
E tugo. Nemam pojma šta da radim, njihov support je jedno veliko gofno.
Meni ne izbacije grešku na update.
Otići ću sutra do banke, možda je do njih šta pa ne dozvoljavaju da se poveže.
Ne trosi vrijeme dzabe, nista neces dobiti s tim.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa vala ne znam do čega može biti. Nemam ideje, oni iz Paypala samo govore kako trebam sačekati 24h da ponovo pokušam da ne bih dobila flag, ja sačekam i duže i opet ništa. Čak i da legne withdrawal čekam duže nego inače, al' hajde bio je vikend, vidjet ćemo sutra hoće li biti barem to, jer piše da je completed.
Na mobilnoj app čini mi se da radi, mogu proći kroz korake dodavanja kartice.
Pokušala sad preko appa, opet ne dozvoljava al' mi sad piše da je card declined i da kontaktiram issuera. 

Ma jest paypal sranje jos me nervira sto se ne moze potvrditi broj telefona
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.