Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ovo je u istočnom dijelu sigurno, u zapadnom se samo europska muzika slušaLillard je napisao/la:Maya Berović, balkanska folk pjevačica i njeno osiguranje napadnuti su u Mostaru nakon koncerta prošlog tjedna.
Kako piše Avaz, grupa muškaraca je pucala na kombi u kojem su se nalazili Maja i njen bend.
”Maya je samo vrištala. Pobjegli su, spašavali su ljudi živu glavu”, kazao je svjedok događanja.
A ti bježi bebo

Let's talk about SIX baby!
- Fantasista
- Kontakt:
Šteta što nisu bombu bacili, učinkovitije je.
NapalmFantasista je napisao/la:Šteta što nisu bombu bacili, učinkovitije je.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Da hoće više pokrepat ovi političari i u pepeo se pretvoriti pa sve u kanalizaciju stjerat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Bluda i nemorala, pijane omladine i djevojaka lahkog moralaASD je napisao/la:Imal šta na SFF?Osim13 je napisao/la:Da hoće više pokrepat ovi političari i u pepeo se pretvoriti pa sve u kanalizaciju stjerat
- ASD
- Kontakt:
Samo se dobro pozicioniraj. Prva koja padne od alkohola je tvoja.Osim13 je napisao/la:Bluda i nemorala, pijane omladine i djevojaka lahkog moralaASD je napisao/la:Imal šta na SFF?Osim13 je napisao/la:Da hoće više pokrepat ovi političari i u pepeo se pretvoriti pa sve u kanalizaciju stjerat
ASD je napisao/la:Samo se dobro pozicioniraj. Prva koja padne od alkohola je tvoja.Osim13 je napisao/la:Bluda i nemorala, pijane omladine i djevojaka lahkog morala

Nullius in verba
Bil Giannu Dior materi vodio?Osim13 je napisao/la:Da hoće više pokrepat ovi političari i u pepeo se pretvoriti pa sve u kanalizaciju stjerat
Nullius in verba
Pustio bi je da ona mene svojoj materi vodi.Heller je napisao/la:Bil Giannu Dior materi vodio?Osim13 je napisao/la:Da hoće više pokrepat ovi političari i u pepeo se pretvoriti pa sve u kanalizaciju stjerat
Bil ti Desiree Dulce?
Koji ComboOsim13 je napisao/la:Pustio bi je da ona mene svojoj materi vodi.Heller je napisao/la:Bil Giannu Dior materi vodio?Osim13 je napisao/la:Da hoće više pokrepat ovi političari i u pepeo se pretvoriti pa sve u kanalizaciju stjerat
Bil ti Desiree Dulce?

Nullius in verba
ostajem vjeran Dani Daniels
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nad sarajevom svice sudnja zora, s turcima se ratovati mora 

Đe mi živimo. 

- Fantasista
- Kontakt:
Kraljicaharden je napisao/la:ostajem vjeran Dani Daniels

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.