Sloboda po papirima i uplatama trosi 4x na plate vise od TCFederer17 je napisao/la:Pa to neka ispituju nadlezni, sumnjam da je bolja situacija s bilo kojim drugim klubom u drzavi. Fazon, napada se on, koji mozda na 100 drugih nacina pomogne obicnim ljudima, a ne ovi ostali koji samo gledaju sebi nahapati.ASD je napisao/la: Pa treba drzavi da polaze racun. Tacnije da objavljuje finansijske izvjestaje, a njegovi su bas sumnjivi.
Ubiparip ili Stojcev igraju za pet stoja, kako da ne.
Da to radi u Americi, da se zahebava sa IRS-om. Neko bi zatvora zaglavio.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- ASD
- Kontakt:
Od ovih sto su podnijeli izvjestaj, najgori su definitivno. Oni pa Zvijezda 09.Federer17 je napisao/la:Pa to neka ispituju nadlezni, sumnjam da je bolja situacija s bilo kojim drugim klubom u drzavi. Fazon, napada se on, koji mozda na 100 drugih nacina pomogne obicnim ljudima, a ne ovi ostali koji samo gledaju sebi nahapati.ASD je napisao/la: Pa treba drzavi da polaze racun. Tacnije da objavljuje finansijske izvjestaje, a njegovi su bas sumnjivi.
Ubiparip ili Stojcev igraju za pet stoja, kako da ne.
Da to radi u Americi, da se zahebava sa IRS-om. Neko bi zatvora zaglavio.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bio sam u Gorazdu dosao da ukradem neku sestru Ramovic al kazu u Sarajevu.legenda reala je napisao/la:Kad i Helća kupi Azmir
Crveni postoje samo u Prijedoru. Šta treba Nikšić ili neko iz SDP da hoda i tjera ljude da se učlanjuju u SDP? Odbori postoje al nema interesa nit ce ikad biti.VolimTz je napisao/la:Jedini koji javno istupi za taj narod pa da se javi iz Amsterdama. Nisam vidio nikog drugog da se zauzeo za nase u rs. Crvenih nema ni u tragovima. Bosna od Ilidze do Bascarsije. Jasta nego. Ni zeleni nisu napravili nista naravno, Ramiz je vise igrom slucaja zelen.Heller je napisao/la:Onaj Ramiz sto na Stupinama zivi? Pa ode jednom u des dana malo u RS? Jel Taj?
Nullius in verba
- legenda reala
- Kontakt:
Ima još dobrih Ramovićki rodica imtuzlak1987 je napisao/la:Bio sam u Gorazdu dosao da ukradem neku sestru Ramovic al kazu u Sarajevu.legenda reala je napisao/la:Kad i Helća kupi Azmir

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nisam upucen u to, ali ne sumnjam da ste upravu. Razumljivo mi je to s obzirom da su oba kluba privatna, ali ne znaci da podrzavam. PDA nije na vlasti u TK, neka se to ispita ako je moguce.
Predsjednika Slobode (primjer navodim) nije ni briga kako se to krece s porezom jer ne vadi pare igracima iz svog dzepa, za razliku od Azmira i onog Stanisic je l' bi. I kad se porez plati drzavi, ode lopovima. Nista to niko od nas ne vidi.
Ramovicke bezveze. Ona neka pocela snimati na YT.
Dzejla je jedino lijepa, ali se pocela neprimjereno oblaciti za svoje godine i odmah mi se ogadila.
Predsjednika Slobode (primjer navodim) nije ni briga kako se to krece s porezom jer ne vadi pare igracima iz svog dzepa, za razliku od Azmira i onog Stanisic je l' bi. I kad se porez plati drzavi, ode lopovima. Nista to niko od nas ne vidi.
Ramovicke bezveze. Ona neka pocela snimati na YT.

Ima i dvije sedmice kako nije na vlasti. Jel fakat mislis da Ubiparip, Stojcev, Crnkic igraju za 500 KM??Federer17 je napisao/la:PDA nije na vlasti u TK, neka se to ispita ako je moguce.
.
Nullius in verba
- legenda reala
- Kontakt:
Ma račun ove male postale popularne sestre dobile preko noći hiljade pratitelja na instagramu i sad to obilato koristeFederer17 je napisao/la:
Ramovicke bezveze. Ona neka pocela snimati na YT.Dzejla je jedino lijepa, ali se pocela neprimjereno oblaciti za svoje godine i odmah mi se ogadila.

Ja mislim da nema slabijeg političara od ovog Nikšića baš frajer nema veze o životuHeller je napisao/la: Šta treba Nikšić ili neko iz SDP da hoda i tjera ljude da se učlanjuju u SDP? Odbori postoje al nema interesa nit ce ikad biti.
Helćo ne može se protiv toga mnoge veće firme ljude drže na minimalcu i daju ispod stola pare jbg država je ****
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mala ispravka, nama Bosna nije od Ilidže do Baščaršije već od Baščaršije do Vječne vatre. Molim vas ovakvi istupi da se ne ponavljaju. Hvala.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- ASD
- Kontakt:
Sve što valja ode iz Goražda.legenda reala je napisao/la:
Ma račun ove male postale popularne sestre dobile preko noći hiljade pratitelja na instagramu i sad to obilato koriste![]()
Prvo Džejla pa Blagojević.

Vidio sam slike po gradu, trao bih tu Ramović.legenda reala je napisao/la:Ma račun ove male postale popularne sestre dobile preko noći hiljade pratitelja na instagramu i sad to obilato koristeFederer17 je napisao/la:
Ramovicke bezveze. Ona neka pocela snimati na YT.Dzejla je jedino lijepa, ali se pocela neprimjereno oblaciti za svoje godine i odmah mi se ogadila.
![]()
Ja mislim da nema slabijeg političara od ovog Nikšića baš frajer nema veze o životuHeller je napisao/la: Šta treba Nikšić ili neko iz SDP da hoda i tjera ljude da se učlanjuju u SDP? Odbori postoje al nema interesa nit ce ikad biti.
Helćo ne može se protiv toga mnoge veće firme ljude drže na minimalcu i daju ispod stola pare jbg država je ****
Ma sve ja kontam, al nemoj mi ba priče ovo ono transparent, vamo tamo a krade državu.
Moja firma glupa i plaća sve a Sisa pametan.
Srpska Grbavica????Osim13 je napisao/la:Mala ispravka, nama Bosna nije od Ilidže do Baščaršije već od Baščaršije do Vječne vatre. Molim vas ovakvi istupi da se ne ponavljaju. Hvala.
ASD je napisao/la:Sve što valja ode iz Goražda.legenda reala je napisao/la:
Ma račun ove male postale popularne sestre dobile preko noći hiljade pratitelja na instagramu i sad to obilato koriste![]()
Moj djed tamo 41/42
Nullius in verba
Ma ne mislim, nisam to nigdje ni rekao. Samo kazem, tako je - kako je. On daje iz svog dzepa, za razliku od drugih klubova ciji predsjednici obicno zaglave u milionske dugove.Heller je napisao/la: Ima i dvije sedmice kako nije na vlasti. Jel fakat mislis da Ubiparip, Stojcev, Crnkic igraju za 500 KM??
Problem je sto (gotovo) svaki privatnik u ovoj drzavi radi iste stvari kao i Azmir, tesko da se tu nesto moze uraditi. Ovdje samo vidim da se on napada.
- legenda reala
- Kontakt:
Džejla neće nikad iz Goražda otići baš ga voliASD je napisao/la:Sve što valja ode iz Goražda.legenda reala je napisao/la:

Dario se kaže pokajao što je otišo al jbg sad je kasno

Pa on je tema.Federer17 je napisao/la:Ma ne mislim, nisam to nigdje ni rekao. Samo kazem, tako je - kako je. On daje iz svog dzepa, za razliku od drugih klubova ciji predsjednici obicno zaglave u milionske dugove.Heller je napisao/la: Ima i dvije sedmice kako nije na vlasti. Jel fakat mislis da Ubiparip, Stojcev, Crnkic igraju za 500 KM??
Problem je sto (gotovo) svaki privatnik u ovoj drzavi radi iste stvari kao i Azmir, tesko da se tu nesto moze uraditi. Ovdje samo vidim da se on napada.
Mada to rade manje firme ne mogu firme od 1000 radnika kes isplaćivati.
Nullius in verba
Đek dođ dok traje sff ako ga đe ne metneš suicid odma izvrši
Treba mu poslat ravu i reć da se zove Zejneba. Kad svrši Đeki, ona izvadi srbsku licnu i zove se Radovanka.Osim13 je napisao/la:Đek dođ dok traje sff ako ga đe ne metneš suicid odma izvrši
Nullius in verba
Ovih dana ćemo se slabije pisatASD je napisao/la:Zbog tog voliš SFF.Osim13 je napisao/la:Đek dođ dok traje sff ako ga đe ne metneš suicid odma izvrši
Đek bi to obrisao sa nje i vratio u sebe...neće da može.Heller je napisao/la:Treba mu poslat ravu i reć da se zove Zejneba. Kad svrši Đeki, ona izvadi srbsku licnu i zove se Radovanka.Osim13 je napisao/la:Đek dođ dok traje sff ako ga đe ne metneš suicid odma izvrši
- legenda reala
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Đek dođ dok traje sff ako ga đe ne metneš suicid odma izvrši

Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 64 gosta.