FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 18 jul 2017, 14:08

hoćemo hoćku :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 18 jul 2017, 14:09

edRed je napisao/la:
Evander je napisao/la:Znaci, klub je kao autobuska stanica. Ode ko hoce, kad hoce i nema poslijedica. Bitno je da se vrati do petka :D
Sutra isto ovako recimo Marko moze otici svojom voljom na par dana?
I u PSG-u se dešavaju takve stvari i u mnogim drugim svjetskim klubovima pa šta ?
:rol: :rol: :rol: :rol:
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 18 jul 2017, 14:15

I mi imamo fan shop kao svjetski klubovi.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 18 jul 2017, 14:23

fera je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Crnkiću spucati suspenziju, poslati na tribine i pustiti ga samo ako neko uplati određenu svotu novca na račun kluba. Raskid ugovora bi njemu bio nagrada. Zašto nagrađivati one koji ne rade svoj posao?
Treba pa pokazati ako nista da se ovakvo ponasanje nece tolerisati, treba od njega primjer napraviti ne smije klub dozvoliti da se igraci koji su pod ugovorom ovako ponasaju.
Branio sam ga prosle sezone i zao mi je zbog toga decko je bezobrazan...
Definitivno od njega primjer napraviti, to je i zasluzio.
Prijava UEFI, tuzba nasem sudu, traziti odstetu zbog narusavanja disciplina i atmosfere u ekipi, zbog nepostivanja klubai, nepostivanja hijerarhije...

Znaci ovo je fakat pod moranje da se uradi, inace ce ostali igraci koji su tu i koji ce docise imati priliku da urade isto.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 jul 2017, 14:30

ShofaII je napisao/la:
fera je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Crnkiću spucati suspenziju, poslati na tribine i pustiti ga samo ako neko uplati određenu svotu novca na račun kluba. Raskid ugovora bi njemu bio nagrada. Zašto nagrađivati one koji ne rade svoj posao?
Treba pa pokazati ako nista da se ovakvo ponasanje nece tolerisati, treba od njega primjer napraviti ne smije klub dozvoliti da se igraci koji su pod ugovorom ovako ponasaju.
Prijava UEFI, tuzba nasem sudu, traziti odstetu zbog narusavanja disciplina i atmosfere u ekipi, zbog nepostivanja klubai, nepostivanja hijerarhije...

Znaci ovo je fakat pod moranje da se uradi, inace ce ostali igraci koji su tu i koji ce docise imati priliku da urade isto.
Ako to ne urade onda vjerovatno nisu ni oni postovali svpju stranu ugovora pa su se usutili i dsli mu raskid
You are someone else I am still right here

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 18 jul 2017, 14:32

BordoBolesnik je napisao/la:
edRed je napisao/la:
Evander je napisao/la:Znaci, klub je kao autobuska stanica. Ode ko hoce, kad hoce i nema poslijedica. Bitno je da se vrati do petka :D
Sutra isto ovako recimo Marko moze otici svojom voljom na par dana?
I u PSG-u se dešavaju takve stvari i u mnogim drugim svjetskim klubovima pa šta ?
Pa nista, oni hoce Neymara mi hocemo Hocku, njih Barca jedva izbaci nas Zaria. Tu je to negdje.
Nije tema finansijska moć, nego "nestanak" ili ti ga samovoljni odlazak igrača .... kažem da se ne dešava samo nama nego mnogima jačim od nas tako da ne znam oko čega balite sve ove dane. Neka ode, ni prvi ni posljednji, ali me to neće otjerati sa stadiona.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 jul 2017, 14:35

Uprava koja je krivcima za neosvajanje trofeja dala slobodne plaćene dane. A onda je jedan od tih dobio bukvalno čiste papire da pređe u drugi klub. Vrijeme je da se progleda.
Samo Saraj'vo.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 18 jul 2017, 14:37

fera je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:
fera je napisao/la: Treba pa pokazati ako nista da se ovakvo ponasanje nece tolerisati, treba od njega primjer napraviti ne smije klub dozvoliti da se igraci koji su pod ugovorom ovako ponasaju.

Ako to ne urade onda vjerovatno nisu ni oni postovali svpju stranu ugovora pa su se usutili i dsli mu raskid
Ili to ili su smotani, glupi, neprofesinalni i nije ih briga za klub i njegov ugleda nego su tu iz licnih interesa.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 jul 2017, 14:39

Ne moze ljudi ovako . jednim Cala krivac ,drugim Tan ,pa uprava bivsa pa ova sadasnja , neko igrace krivi neko navijace a pojedini losu srecu i uklet stadion . ponekad napadamo akedemiju i kamp a nekad i losu ligu i krimnalni savez . sve ovo se moze kritikovati al mi moramo u FKS naci ko su krivci za lose stanje u i oko FKS i tu maksimalno vrsiti pritisak da se poprave stvari .

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 18 jul 2017, 14:41

Crnkic je na probi u Njemackoj i to nasi znaju. Ukoliko prodje, otkupice svoj ugovor. Ne znam cifru iskreno ali ne vjerujem da je ispod 100.000 maraka.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 18 jul 2017, 14:41

edRed je napisao/la: Nije tema finansijska moć, nego "nestanak" ili ti ga samovoljni odlazak igrača .... kažem da se ne dešava samo nama nego mnogima jačim od nas tako da ne znam oko čega balite sve ove dane. Neka ode, ni prvi ni posljednji, ali me to neće otjerati sa stadiona.
A desava li se da prodju nekaznjeno, jedan dobije slobodne papire, po svemu sudeci i drugi od tih nestajucih ce vrlo brzo, jos ih trener prakticki javno moli da ostanu u klubu.

Ovog bogalja Crnkica se ni pod razno ne smije pustiti bez obestecenja, da li ce ga platiti on, brkati mu menadzer ili klub u koji ce otici nije bitno.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 jul 2017, 14:45

Prodati Crnkica posto-poto i sa tim parama isplatiti regres administraciji,ipak ljeto je moraju ljudi malo skokniti na more ybg.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 18 jul 2017, 15:19

ne znam fkt postoji li ikakva opcija da se dodje do tog tana i napravi interview sa preciznim pitanjima o planovima za budućnost ovog našeg kolektiva?sa ovim našim postojećim moronima to je apsolutno bespotrebno,neko da mu postavi par nepoltronskih pitanja ili namaštavam previše?

VVVBK

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 jul 2017, 15:38

nukleusmember je napisao/la:ne znam fkt postoji li ikakva opcija da se dodje do tog tana i napravi interview sa preciznim pitanjima o planovima za budućnost ovog našeg kolektiva?sa ovim našim postojećim moronima to je apsolutno bespotrebno,neko da mu postavi par nepoltronskih pitanja ili namaštavam previše?

VVVBK
Mission imposible ja mislim.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 18 jul 2017, 16:14

nukleusmember je napisao/la:ne znam fkt postoji li ikakva opcija da se dodje do tog tana i napravi interview sa preciznim pitanjima o planovima za budućnost ovog našeg kolektiva?sa ovim našim postojećim moronima to je apsolutno bespotrebno,neko da mu postavi par nepoltronskih pitanja ili namaštavam previše?

VVVBK
Pa do njega ni naša uprava ne može doći, a da dodje neki novinar

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 18 jul 2017, 16:31

VVVBK
nema šanse nažalost

mislim da ni oni iz Cardiffa ne znaju na čemu su s njim, a da mi znamo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 18 jul 2017, 16:39

Zasto me ne bi cudilo da Crnkic i nakon ovog izleta najnormalnije nastavi igrati, mozda vec sad u nedjelju? :D

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 jul 2017, 16:40

Uhh kako bi to bio loš potez Čale..

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 18 jul 2017, 16:46

Pa jel moguće da ovaj mali smrad, yebe nas kako hoće i kad mu se hoće?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 18 jul 2017, 16:53

Mene strah pomisliti na šta će nam liciti ekipa kad počnu problemi sa povredama, kartoni.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.