Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
edRed je napisao/la:I u PSG-u se dešavaju takve stvari i u mnogim drugim svjetskim klubovima pa šta ?Evander je napisao/la:Znaci, klub je kao autobuska stanica. Ode ko hoce, kad hoce i nema poslijedica. Bitno je da se vrati do petka
Sutra isto ovako recimo Marko moze otici svojom voljom na par dana?
Definitivno od njega primjer napraviti, to je i zasluzio.fera je napisao/la:Treba pa pokazati ako nista da se ovakvo ponasanje nece tolerisati, treba od njega primjer napraviti ne smije klub dozvoliti da se igraci koji su pod ugovorom ovako ponasaju.hilmo je napisao/la:Crnkiću spucati suspenziju, poslati na tribine i pustiti ga samo ako neko uplati određenu svotu novca na račun kluba. Raskid ugovora bi njemu bio nagrada. Zašto nagrađivati one koji ne rade svoj posao?
Branio sam ga prosle sezone i zao mi je zbog toga decko je bezobrazan...
Ako to ne urade onda vjerovatno nisu ni oni postovali svpju stranu ugovora pa su se usutili i dsli mu raskidShofaII je napisao/la:Definitivno od njega primjer napraviti, to je i zasluzio.fera je napisao/la:Treba pa pokazati ako nista da se ovakvo ponasanje nece tolerisati, treba od njega primjer napraviti ne smije klub dozvoliti da se igraci koji su pod ugovorom ovako ponasaju.hilmo je napisao/la:Crnkiću spucati suspenziju, poslati na tribine i pustiti ga samo ako neko uplati određenu svotu novca na račun kluba. Raskid ugovora bi njemu bio nagrada. Zašto nagrađivati one koji ne rade svoj posao?
Prijava UEFI, tuzba nasem sudu, traziti odstetu zbog narusavanja disciplina i atmosfere u ekipi, zbog nepostivanja klubai, nepostivanja hijerarhije...
Znaci ovo je fakat pod moranje da se uradi, inace ce ostali igraci koji su tu i koji ce docise imati priliku da urade isto.
Nije tema finansijska moć, nego "nestanak" ili ti ga samovoljni odlazak igrača .... kažem da se ne dešava samo nama nego mnogima jačim od nas tako da ne znam oko čega balite sve ove dane. Neka ode, ni prvi ni posljednji, ali me to neće otjerati sa stadiona.BordoBolesnik je napisao/la:Pa nista, oni hoce Neymara mi hocemo Hocku, njih Barca jedva izbaci nas Zaria. Tu je to negdje.edRed je napisao/la:I u PSG-u se dešavaju takve stvari i u mnogim drugim svjetskim klubovima pa šta ?Evander je napisao/la:Znaci, klub je kao autobuska stanica. Ode ko hoce, kad hoce i nema poslijedica. Bitno je da se vrati do petka
Sutra isto ovako recimo Marko moze otici svojom voljom na par dana?
Ili to ili su smotani, glupi, neprofesinalni i nije ih briga za klub i njegov ugleda nego su tu iz licnih interesa.fera je napisao/la:Ako to ne urade onda vjerovatno nisu ni oni postovali svpju stranu ugovora pa su se usutili i dsli mu raskidShofaII je napisao/la:Definitivno od njega primjer napraviti, to je i zasluzio.fera je napisao/la: Treba pa pokazati ako nista da se ovakvo ponasanje nece tolerisati, treba od njega primjer napraviti ne smije klub dozvoliti da se igraci koji su pod ugovorom ovako ponasaju.
Prijava UEFI, tuzba nasem sudu, traziti odstetu zbog narusavanja disciplina i atmosfere u ekipi, zbog nepostivanja klubai, nepostivanja hijerarhije...
Znaci ovo je fakat pod moranje da se uradi, inace ce ostali igraci koji su tu i koji ce docise imati priliku da urade isto.
A desava li se da prodju nekaznjeno, jedan dobije slobodne papire, po svemu sudeci i drugi od tih nestajucih ce vrlo brzo, jos ih trener prakticki javno moli da ostanu u klubu.edRed je napisao/la: Nije tema finansijska moć, nego "nestanak" ili ti ga samovoljni odlazak igrača .... kažem da se ne dešava samo nama nego mnogima jačim od nas tako da ne znam oko čega balite sve ove dane. Neka ode, ni prvi ni posljednji, ali me to neće otjerati sa stadiona.
Mission imposible ja mislim.nukleusmember je napisao/la:ne znam fkt postoji li ikakva opcija da se dodje do tog tana i napravi interview sa preciznim pitanjima o planovima za budućnost ovog našeg kolektiva?sa ovim našim postojećim moronima to je apsolutno bespotrebno,neko da mu postavi par nepoltronskih pitanja ili namaštavam previše?
VVVBK
Pa do njega ni naša uprava ne može doći, a da dodje neki novinarnukleusmember je napisao/la:ne znam fkt postoji li ikakva opcija da se dodje do tog tana i napravi interview sa preciznim pitanjima o planovima za budućnost ovog našeg kolektiva?sa ovim našim postojećim moronima to je apsolutno bespotrebno,neko da mu postavi par nepoltronskih pitanja ili namaštavam previše?
VVVBK
nema šanse nažalostnukleusmember je napisao/la:ne znam fkt postoji li ikakva opcija da se dodje do tog tana i napravi interview sa preciznim pitanjima o planovima za budućnost ovog našeg kolektiva?sa ovim našim postojećim moronima to je apsolutno bespotrebno,neko da mu postavi par nepoltronskih pitanja ili namaštavam previše?
VVVBK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.