FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

banovan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la banovan » 11 maj 2011, 10:56

:lol: Suze su mi potekle. Može nagrada :lol:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 maj 2011, 11:03

banovan je napisao/la::lol: Suze su mi potekle. Može nagrada :lol:
Plasticni bager,rijecne ribe ?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 maj 2011, 11:04

Apelujući na moralnost članova Uprave i prepoznavajući određene pomake u radu, Udruženje Bordo Prijatelji 1946 poziva Upravu FKS da nastavi sa radom u skladu sa mandatom povjerenim od Skupštine i u interesu Fudbalskog kluba Sarajevo.

Samo je izgleda problem u BiH i u Sarajevu što više niko nije moralan....

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 11 maj 2011, 11:05

Halo okano , sto si ba dosadan kad i sam znas koliko smo godina ispred vas sto se tice Navijacke Scene !
Jarane , kad vam neko vidi Jug i one vase nabacane transove i raju sa salovima Hsv , i tamo nekih desetih klubova rekao bi jarane KORDIA se gleda , umjesto tekme !
Haj bolan organizujte tribinu pa se javite onda da se poredimo kao navijači ! A , što se kluba tice , osvojite ligu bez kupovanja utakmica pa se javite !

Do tada ova tema je LOCK !

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 maj 2011, 11:07

Ma sve su to Ultra pekari 1987 sa Grbavice 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 11 maj 2011, 11:10

HzDv95 je napisao/la:
Halo okano , sto si ba dosadan kad i sam znas koliko smo godina ispred vas sto se tice Navijacke Scene !
Jarane , kad vam neko vidi Jug i one vase nabacane transove i raju sa salovima Hsv , i tamo nekih desetih klubova rekao bi jarane KORDIA se gleda , umjesto tekme !
Haj bolan organizujte tribinu pa se javite onda da se poredimo kao navijači ! A , što se kluba tice , osvojite ligu bez kupovanja utakmica pa se javite !

:lol:

Znači, mi kupujemo utakmice i zato uzimamo titule, vi ste pošteni divovi. Vi ste sami sebe proglasili najboljim navijačima dok mi na tribini nosamo šalove HSV-a :mrgreen:

Ovo postaje nebulozno :mrgreen:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 maj 2011, 11:13

Kakve veze ima sto smo se proglasili najboljim , bolje i to nego biti incijator toga da se vise voz ne krece nego da je PRUGA KRENULA :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 11 maj 2011, 11:20

Kako se kaže kada je pruga puštena u rad. Pruga je krenula sa radom :mrgreen:

Đe je zapelo :mrgreen:

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 11 maj 2011, 11:20

HzDv95 je napisao/la:

sto se tice navijacke scene sreli smo se nakon 2 god i sve se vidjelo u svim segmentima 8-) ,ograda nam je za klasu ljepsa od vase a zna se i razlog sto ne nosite male transove pogotvo ove ekipe od skenderije prema dole :lol: ,ligu cemoosvojiti i iduce godine sve tekme kupiti tako da smo opet sampioni :mrgreen: ,sa sirokim cemo se dog oko kupa posto su oni nas pustili ove sezone a vi ako budete fini sredit cemo vam koju utakmicu da ostanete u ligi :lol: :lol:,brzo ste zaboravili da onaj sto vas rasiruje je bio redovan na gostovanjima sa manijacima(mostar 2004/2005) i gurao se u prve redove a sad je vodza NEKIH HORDE ZLA ili tako nesto :lol: ,cijeli zivot vezan vam je za nas mal ste vi i klub i skupina 8-)

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 11 maj 2011, 11:25

Ma , covjek se skontao vidi s kojim divljacima navija i da je to lakrdija navijacke skupine i presao u najbolje u BiH !
Znaci , sta ste vi objasnili to mi nije jasno mi smo vam pokazali kod vas na Grbavici kako se navija u gostima , znaci ubili vas to su dokazali svi klipovi , svi prisutni i svi koji su pogledali to tako da malo je pricat !
Na , KOševu pricate neku vasu TM propagandu navijanja kao ubili jeste da onih 20 minuta kojih smo se mi šprdali s vama a ostatak tekme vas niko nije vidio , ni cuo !

Ako je vaša tribina ljepsa , ja sam Lionel Messi haj bolan ne budi smijesan pogledaj , ono i ona sranja hahah !
Boze , sacuvaj na sta ono lici !

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 11 maj 2011, 11:26

A sad adio,a sad adioooooo :lol: :lol: :lol:
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 11 maj 2011, 11:29

Moja stolica na Kosevu je najljepsa :D
Sta se ba ima raspravljat cija je tribina ljepsa!? :lol: :lol: :lol:
Ono oko potoka sto ih ima, to ih je,mogu ih u kutiju od sibice potrpat :D
Strumfova se ni Gargamelova macka ne boji. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

futko
Kontakt:

Post Postao/la futko » 11 maj 2011, 11:35

kako vaša tribina može biti ljepša kad vam je na derbiju udarni transparent nekog desetog kluba, dinamo dresdena? pa gdje to ima da jedna navijačka grupa na najvažnijem derbiju postavi tuđi transparent kao glavni?! stvarno ste smiješni

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 11 maj 2011, 11:38

SemPer_fi je napisao/la:Sve će ovo proći Horde i Sarajevo su uvijek ispred vas... A vi kao u extra situaciji ponosni pa kad ste nas zadni put na derbiju dobili ??? Kad ste bili "najjaci" mi vam uzimali 3 boda na Grbavici....

Tise malo nemozete nam nista nit ste mogli nit cete moci mi smo za vas INSTITUCIJA !!
O situaciji u FK Sarajevo necu govoriti to je vasa stvar i ne volim se nasladzivati tudjoj nevolji a tebi za informacije zadnji put smo vas dobili u prvenstvu 10.05.2009 2:0(trenirao nas Hotić) na Grbavici poslije toga vi imate jednu pobjedu od 2:1 isto na Grbavici.prije toga i poslije toga su znas i sam same nule.A to koje najbolji i najveci to prepustimo drugima da odlucuje jer nasa navijacka misljenja su licna i subjektivna i normalno da je svakoga od nas njegov klub i navijaci najkvelitetniji a dali je objektivno pitanje je na koje mi nemozemo dati odgovor.Licno bi volio da sto prije izadzete iz krize jer bez jakog Sarajeva nema ni jakog Zelje i obrnuto.Pozdrav
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 11 maj 2011, 11:38

HzDv95 je napisao/la:Ma , covjek se skontao vidi s kojim divljacima navija i da je to lakrdija navijacke skupine i presao u najbolje u BiH !
Znaci , sta ste vi objasnili to mi nije jasno mi smo vam pokazali kod vas na Grbavici kako se navija u gostima , znaci ubili vas to su dokazali svi klipovi , svi prisutni i svi koji su pogledali to tako da malo je pricat !
Na , KOševu pricate neku vasu TM propagandu navijanja kao ubili jeste da onih 20 minuta kojih smo se mi šprdali s vama a ostatak tekme vas niko nije vidio , ni cuo !

Ako je vaša tribina ljepsa , ja sam Lionel Messi haj bolan ne budi smijesan pogledaj , ono i ona sranja hahah !
Boze , sacuvaj na sta ono lici !
steta sto je otisao kod vas a bio je tako ultra i fensi :lol: ,a sto se tice tekme objasnili smo vam mnogo toga a vidim kako vrijeme prolazi sve smo glasniji i glasniji bili prije dan se nismo culi ,jucer 10 min ,danas 20 sta ce sutra biti ... :lol: :lol: .pusti grbavicu ,klipove ,aukustiku sad vrati se u realnost i probaj prihvatiti ,ono sto je posebno draz je da bez ogromnog dijela redovnih momaka od prosle sezone rutinski je to bilo protiv vas ,ah da jedan je od rijetkih derbija gdje je domacih navijaca manje bilo i taktika 1 covjek 2 stolice nije upalila :lol:

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 11 maj 2011, 11:55

Pusti ti akustiku okano moje cuj akustika hahahahahha ! :lol: :lol: Smijesan si do bola :) !

Jarane , moj ja ti govorim cinjenice koje su potvrdzene i to nismo mi rekli nego sve i jedna navijacka skupina na Balkanu nama daje RESPECT a ne Vama kontaš !

A ti @ Dynamo Dresden su nasi prijatelji , isto tako oni stave naš TRANS na svoju tribinu pa tako mi i njihovoj i na vasu zalost mi imamo prijatelje a gdje su vama ? I , još nešto onaj Trans daje ljepsi i bolji izgled tribini a vaša je da bog sacuva jos jednom da kazem .
Ono je KORIDA , KORIDA ! Odsad , igrajte na cevljanovcima.

futko
Kontakt:

Post Postao/la futko » 11 maj 2011, 11:58

HzDv95 je napisao/la:Pusti ti akustiku okano moje cuj akustika hahahahahha ! :lol: :lol: Smijesan si do bola :) !

Jarane , moj ja ti govorim cinjenice koje su potvrdzene i to nismo mi rekli nego sve i jedna navijacka skupina na Balkanu nama daje RESPECT a ne Vama kontaš !

A ti @ Dynamo Dresden su nasi prijatelji , isto tako oni stave naš TRANS na svoju tribinu pa tako mi i njihovoj i na vasu zalost mi imamo prijatelje a gdje su vama ? I , još nešto onaj Trans daje ljepsi i bolji izgled tribini a vaša je da bog sacuva jos jednom da kazem .
trans dinamo dresdena vam daje raznolikost, to je istina. al je istina i da je to zbog toga jer nemate više od 2 fonta za svoje transparente, tako da ste stavili i reklamu zaklopače na tribine, dala bi vam raznolikost. kontam ja to, vi raja s njima, al stavit njihov trans kao udarni na derbiju?! ma daj ba, ne brukajte se.

p.s. jedino mjesto u sarajevu na kojem su se koride održavale je, pogađaš, stadion koševo. prema tome...

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 11 maj 2011, 12:12

HzDv95 je napisao/la:Pusti ti akustiku okano moje cuj akustika hahahahahha ! :lol: :lol: Smijesan si do bola :) !

kosevo ,iste tribine ,isto sve ,cinjenice 1 brojnost 2 navijanje 8-) ,zelje, rekla ,kazala cuo ,vidio i ostale anegdote zadrzite za sebe :lol: :lol:,da sam na vasem mjestu i ja bi NAS MRZIO jer smo puno glasniji i ima nas vise :lol: :lol:

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 11 maj 2011, 12:16

trans drezdena je sramota a sta reci na bacanje rola pa zatim bakljada pozar sem pokusaj kolektivivnog ubistva ili je i to neki veci standard

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 maj 2011, 12:31

banovan je napisao/la:Kao što možete primjetiti ja ne komentarišem novonastalu situaciju i potrudiću se da tako ostane. To je pošteno od mene.

Što se tiče najvećeg kluba i institucije :lol: :lol:

Vi imate običaj da sami sebe hvalite. Prvo sebe proglasite najboljim navijačima, dodijelite nagradu i pride se potapšete po leđima, pjevate sami sebi da se divovi usput i klub proglasite najvećim :lol:

Divovi, usporite malo. Prekucavate ex Yu ako ovako nastavite :mrgreen:
primjetio sam i ja.
ne komentaršeš situaciju, ne komentarišeš ni klub, a pišeš konstatno na temi o FK Sarajevo. Tačnije, samo potkuhavaš, provociraš i troluješ, te pišeš o Želji koji nije predmet rasprava na ovoj temi. Potrudi se da napišeš neki smislen komentar kad se za 7 dana ponovo loguješ.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.