Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Plasticni bager,rijecne ribe ?banovan je napisao/la:Suze su mi potekle. Može nagrada
Halo okano , sto si ba dosadan kad i sam znas koliko smo godina ispred vas sto se tice Navijacke Scene !banovan je napisao/la:Suze su mi potekle. Može nagrada
HzDv95 je napisao/la:Halo okano , sto si ba dosadan kad i sam znas koliko smo godina ispred vas sto se tice Navijacke Scene !banovan je napisao/la:Suze su mi potekle. Može nagrada
Jarane , kad vam neko vidi Jug i one vase nabacane transove i raju sa salovima Hsv , i tamo nekih desetih klubova rekao bi jarane KORDIA se gleda , umjesto tekme !
Haj bolan organizujte tribinu pa se javite onda da se poredimo kao navijači ! A , što se kluba tice , osvojite ligu bez kupovanja utakmica pa se javite !
Do tada ova tema je LOCK !
sto se tice navijacke scene sreli smo se nakon 2 god i sve se vidjelo u svim segmentimaHzDv95 je napisao/la:Halo okano , sto si ba dosadan kad i sam znas koliko smo godina ispred vas sto se tice Navijacke Scene !banovan je napisao/la:Suze su mi potekle. Može nagrada
Jarane , kad vam neko vidi Jug i one vase nabacane transove i raju sa salovima Hsv , i tamo nekih desetih klubova rekao bi jarane KORDIA se gleda , umjesto tekme !
Haj bolan organizujte tribinu pa se javite onda da se poredimo kao navijači ! A , što se kluba tice , osvojite ligu bez kupovanja utakmica pa se javite !
Do tada ova tema je LOCK !
O situaciji u FK Sarajevo necu govoriti to je vasa stvar i ne volim se nasladzivati tudjoj nevolji a tebi za informacije zadnji put smo vas dobili u prvenstvu 10.05.2009 2:0(trenirao nas Hotić) na Grbavici poslije toga vi imate jednu pobjedu od 2:1 isto na Grbavici.prije toga i poslije toga su znas i sam same nule.A to koje najbolji i najveci to prepustimo drugima da odlucuje jer nasa navijacka misljenja su licna i subjektivna i normalno da je svakoga od nas njegov klub i navijaci najkvelitetniji a dali je objektivno pitanje je na koje mi nemozemo dati odgovor.Licno bi volio da sto prije izadzete iz krize jer bez jakog Sarajeva nema ni jakog Zelje i obrnuto.PozdravSemPer_fi je napisao/la:Sve će ovo proći Horde i Sarajevo su uvijek ispred vas... A vi kao u extra situaciji ponosni pa kad ste nas zadni put na derbiju dobili ??? Kad ste bili "najjaci" mi vam uzimali 3 boda na Grbavici....
Tise malo nemozete nam nista nit ste mogli nit cete moci mi smo za vas INSTITUCIJA !!
steta sto je otisao kod vas a bio je tako ultra i fensiHzDv95 je napisao/la:Ma , covjek se skontao vidi s kojim divljacima navija i da je to lakrdija navijacke skupine i presao u najbolje u BiH !
Znaci , sta ste vi objasnili to mi nije jasno mi smo vam pokazali kod vas na Grbavici kako se navija u gostima , znaci ubili vas to su dokazali svi klipovi , svi prisutni i svi koji su pogledali to tako da malo je pricat !
Na , KOševu pricate neku vasu TM propagandu navijanja kao ubili jeste da onih 20 minuta kojih smo se mi šprdali s vama a ostatak tekme vas niko nije vidio , ni cuo !
Ako je vaša tribina ljepsa , ja sam Lionel Messi haj bolan ne budi smijesan pogledaj , ono i ona sranja hahah !
Boze , sacuvaj na sta ono lici !
trans dinamo dresdena vam daje raznolikost, to je istina. al je istina i da je to zbog toga jer nemate više od 2 fonta za svoje transparente, tako da ste stavili i reklamu zaklopače na tribine, dala bi vam raznolikost. kontam ja to, vi raja s njima, al stavit njihov trans kao udarni na derbiju?! ma daj ba, ne brukajte se.HzDv95 je napisao/la:Pusti ti akustiku okano moje cuj akustika hahahahahha !![]()
Smijesan si do bola
!
Jarane , moj ja ti govorim cinjenice koje su potvrdzene i to nismo mi rekli nego sve i jedna navijacka skupina na Balkanu nama daje RESPECT a ne Vama kontaš !
A ti @ Dynamo Dresden su nasi prijatelji , isto tako oni stave naš TRANS na svoju tribinu pa tako mi i njihovoj i na vasu zalost mi imamo prijatelje a gdje su vama ? I , još nešto onaj Trans daje ljepsi i bolji izgled tribini a vaša je da bog sacuva jos jednom da kazem .
Ono je KORIDA , KORIDA ! Odsad , igrajte na cevljanovcima.
kosevo ,iste tribine ,isto sve ,cinjenice 1 brojnost 2 navijanjeHzDv95 je napisao/la:Pusti ti akustiku okano moje cuj akustika hahahahahha !![]()
Smijesan si do bola
!
Jarane , moj ja ti govorim cinjenice koje su potvrdzene i to nismo mi rekli nego sve i jedna navijacka skupina na Balkanu nama daje RESPECT a ne Vama kontaš !
A ti @ Dynamo Dresden su nasi prijatelji , isto tako oni stave naš TRANS na svoju tribinu pa tako mi i njihovoj i na vasu zalost mi imamo prijatelje a gdje su vama ? I , još nešto onaj Trans daje ljepsi i bolji izgled tribini a vaša je da bog sacuva jos jednom da kazem .
Ono je KORIDA , KORIDA ! Odsad , igrajte na cevljanovcima.
primjetio sam i ja.banovan je napisao/la:Kao što možete primjetiti ja ne komentarišem novonastalu situaciju i potrudiću se da tako ostane. To je pošteno od mene.
Što se tiče najvećeg kluba i institucije![]()
![]()
Vi imate običaj da sami sebe hvalite. Prvo sebe proglasite najboljim navijačima, dodijelite nagradu i pride se potapšete po leđima, pjevate sami sebi da se divovi usput i klub proglasite najvećim![]()
Divovi, usporite malo. Prekucavate ex Yu ako ovako nastavite
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.