FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
37%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
21
9%
Samo stranac
57
24%

Ukupno glasova: 242

feniksptica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la feniksptica » 06 feb 2022, 22:02

Da bi dobro krilo jos dovest i evropa je tu
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 06 feb 2022, 22:04

Teren je jedino mjerilo,

Ikanda
Susic
Hrepulja
Kanuric
Oremus
Said 2.0

Sve su to igraci od kojih smo ocekivali i na kraju nas ti igraci u bankrot bacili..

Jedino je Benko igrac od kojeg se ocekivalo puno i koji je dao puno i uzo ($) ovoga puno..

Jesic nas uzo lopatom, a ovde se pisalo mesar general strogoca i proglasilismo ga najgorim trenerom u histori

Tribinasjever
Kontakt:

Post Postao/la Tribinasjever » 06 feb 2022, 22:05

feniksptica je napisao/la:
06 feb 2022, 22:02
Krste ide na krilo...

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 06 feb 2022, 22:09

Pitar6785 je napisao/la:
06 feb 2022, 22:04
Teren je jedino mjerilo,

Ikanda
Susic
Hrepulja
Kanuric
Oremus
Said 2.0

Sve su to igraci od kojih smo ocekivali i na kraju nas ti igraci u bankrot bacili..

Jedino je Benko igrac od kojeg se ocekivalo puno i koji je dao puno i uzo ($) ovoga puno..

Jesic nas uzo lopatom, a ovde se pisalo mesar general strogoca i proglasilismo ga najgorim trenerom u histori
E moj ti crepulja je odlican bio. Dosao osvojio duplu i alajmanet. Samo nema golova i asist sto neki gledaju.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 06 feb 2022, 22:14

umrobihzbogtebe1946 je napisao/la:
06 feb 2022, 21:46
Da ne valja Vasoskom, ne bi ga doveo. Opušteno.
pa sad ako tako gledaš i ješić je doveo ona dva najgora brazilska igrača ikad jer su njemu valjali.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 06 feb 2022, 22:15

Crepulja perfektan igrac. Da nam je Bogdo sada.
- FKS -

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 06 feb 2022, 22:15

keli je napisao/la:
06 feb 2022, 22:09
Pitar6785 je napisao/la:
Teren je jedino mjerilo,

Ikanda
Susic
Hrepulja
Kanuric
Oremus
Said 2.0

E moj ti crepulja je odlican bio. Dosao osvojio duplu i alajmanet. Samo nema golova i asist sto neki gledaju.
Crepulja strasan centralni vezni, nikad mi nece biti jasno sto ga nisu produzili, pa sta god da je trazio. Lik je protiv Zelje u onoj pobjedi 3:0 na grbavici izgledo ko Cazorla

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 feb 2022, 22:16

Benko, Jajalo, Delac svi su dosli sa velikim ocekivanjima i opravdali povjerenje. Crepulja je bio odlican samo su ga povrede malo yebale. Said u prvom mandatu ne treba trošiti rijeci. U drugom je dosao povrijedjen, al ko je nama kriv sto je tadasnja uprava sa njim željela kupiti mir navijača.

Znaci ako dovedes kvalitetnog igraca u 90% primjera ces imati koristi od njega. Ima tu igraca kao i TSS ali taj je bolikurac otkako je otisao iz Hajduka. Ali je opet u pojedinim utakmicama pokazao klasu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 feb 2022, 22:17

Tribinasjever je napisao/la:
06 feb 2022, 22:05
feniksptica je napisao/la:
06 feb 2022, 22:02
Krste ide na krilo...
Nisam ni ja tebi nista ruzno reko
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 06 feb 2022, 22:20

spezial je napisao/la:
06 feb 2022, 22:15
keli je napisao/la:
06 feb 2022, 22:09
Pitar6785 je napisao/la:
Teren je jedino mjerilo,

Ikanda
Susic
Hrepulja
Kanuric
Oremus
Said 2.0

Crepulja strasan centralni vezni, nikad mi nece biti jasno sto ga nisu produzili, pa sta god da je trazio. Lik je protiv Zelje u onoj pobjedi 3:0 na grbavici izgledo ko Cazorla
Crepulja je ja mislim tada trazio 20 milja platu. Emir ga odbio, na kraju krpili se tu cijelu polusezonu da bi doveo Tinu za 30 milja maraka..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 06 feb 2022, 22:22

Najbitnije je da bi nam s Avramovskim ta kreacija trebala biti na nivou, a ne da budemo sterilni k'o Metalleghe. Svakako pored njega, tu su Suljić, Kapić, Bodul, tako da tu ne bi trebalo biti problema.
Koliko sam mogao vidjeti na YT, jedina mana Avrama je što nema neku aman zaman brzinu.

Po čemu je to Rahmanović bolji od njega? Da je Avram kvalitet, jeste, uostalom to potvrđuje da je bio u Zvezdi, pa Olimpija, odličan u Vardaru, za repku igrao na EURU, te uz to ogromna želja Vasoskog. Također, cijena mu je haman pa milionče.
Za ovu ligu mu i ne treba neka posebna pamet. Ne sumnjam da će pokazati klasu, samo ako bude igrao s željom, a vjerujem da hoće zbog budućnosti i dalje karijere. Mi ćemo mu samo biti odskočna daska za dalje. Kad je nespremni i zapušteni Bodul dominirao na početku, i Avram će.

Za mene i dalje vrijedi ona "svi su prinove, dok se ne pokaže da su pojačanja". Lijepo je vidjeti da dovodimo ovakve igrače, nije mala stvar, ali niko ne može garantovati kakav će biti. Tako se ložilo i na Tinu Sušića, pa kurko. Tako da, sačekati i vidjeti, ne bi me čudilo na kraju da se najbolje pokaže Šećerović, a najgore Avram.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 06 feb 2022, 22:46

Ja vjerujem da ce se raja syebati kad vidi Secera na djelu. To sam govorio i kad je trebao doci, a tvrdim i sada. Kazu da radi strasno na pripremama. Ima iskustva i ima onaj "sportski bezobrazluk" alla Rahman.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 06 feb 2022, 22:53

GalileoGalilei je napisao/la:
06 feb 2022, 22:22
Najbitnije je da bi nam s Avramovskim ta kreacija trebala biti na nivou, a ne da budemo sterilni k'o Metalleghe. Svakako pored njega, tu su Suljić, Kapić, Bodul, tako da tu ne bi trebalo biti problema.
Koliko sam mogao vidjeti na YT, jedina mana Avrama je što nema neku aman zaman brzinu.

Po čemu je to Rahmanović bolji od njega? Da je Avram kvalitet, jeste, uostalom to potvrđuje da je bio u Zvezdi, pa Olimpija, odličan u Vardaru, za repku igrao na EURU, te uz to ogromna želja Vasoskog. Također, cijena mu je haman pa milionče.
Za ovu ligu mu i ne treba neka posebna pamet. Ne sumnjam da će pokazati klasu, samo ako bude igrao s željom, a vjerujem da hoće zbog budućnosti i dalje karijere. Mi ćemo mu samo biti odskočna daska za dalje. Kad je nespremni i zapušteni Bodul dominirao na početku, i Avram će.

Za mene i dalje vrijedi ona "svi su prinove, dok se ne pokaže da su pojačanja". Lijepo je vidjeti da dovodimo ovakve igrače, nije mala stvar, ali niko ne može garantovati kakav će biti. Tako se ložilo i na Tinu Sušića, pa kurko. Tako da, sačekati i vidjeti, ne bi me čudilo na kraju da se najbolje pokaže Šećerović, a najgore Avram.
:facepalm: :facepalm: :wtf:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 feb 2022, 22:54

Opet se Alfred opustio malo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 06 feb 2022, 22:58

Ako ko nabavi skriptu nek mi posalje
NEMA NAZAD

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 06 feb 2022, 22:59

ElCartel11 je napisao/la:
06 feb 2022, 22:54
Opet se Alfred opustio malo.
Sreca ipak sto je malo, ne daj Bože da je total relax...

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 06 feb 2022, 23:02

Volim kad sam vam trn u oku, momčine moje. :kafa:

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 06 feb 2022, 23:16

NazorUso je napisao/la:
06 feb 2022, 22:46
Ja vjerujem da ce se raja syebati kad vidi Secera na djelu. To sam govorio i kad je trebao doci, a tvrdim i sada. Kazu da radi strasno na pripremama. Ima iskustva i ima onaj "sportski bezobrazluk" alla Rahman.
Ne bi me iznenadilo da istisne Kapica iz prve postave. Taj Kapic il bas nije igrac za nasih pasnjaka il ga treneri ne znaju iskoristit, al nikakvo povjerenje ne ulijeva iskreno. Ima tri dobre utakmice u 25 odigranih u oba mandata. Tanko vala. Jasno mi je da je imao i problema s tom mafijom i sve, al ima strasan renome a ne pokazuje nista.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 06 feb 2022, 23:17

Feridaga je napisao/la:
06 feb 2022, 23:15
Koliko je nasa raja poglupa,razmazena pa moze se reci i bezobrazna 7 dana daj avramovskog daj ovo ononsta se ceka,covjek dodje i onda ide rasprava poredjenja nagadjanja kolko je motivisan sta ce pokazati bolji ovaj onaj u usta vas je.be.m retardirana nezadovoljna bezobrazna.sve strucnjaci analiticari vise i frustracije lijece po forumu
Šta je za tebe definicija riječi 'forum'?

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 06 feb 2022, 23:23

Feridaga je napisao/la:
06 feb 2022, 23:15
Koliko je nasa raja poglupa,razmazena pa moze se reci i bezobrazna 7 dana daj avramovskog daj ovo ononsta se ceka,covjek dodje i onda ide rasprava poredjenja nagadjanja kolko je motivisan sta ce pokazati bolji ovaj onaj u usta vas je.be.m retardirana nezadovoljna bezobrazna.sve strucnjaci analiticari vise i frustracije lijece po forumu
Ako mi "lijecimo frustracije" sto sasvim normalno diskutujemo (jer nema garancije da dovedes Mbappea da ce biti najbolji igrac lige), sta onda ti radis sto nam psujes?

Evo ne slazem se ni ja s bratom iznad, prcali smo se za bilbiju i slicne gluposti, pa nema potrebe da mu psujem i vrijedjam ga, idemo dalje, normalno da ne misli svako isto.

Opusti se kralju, svima nam je drago da je doslo ovako dobro pojacanje, ne znaci da ne smijemo pricati o njemu i spekulisati sta ce biti i kako.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DzemoSmjecanin, Gomis99, miguelramos, MSOZ101, Pablo11 i 110 gostiju.