Umjesto da puste hlive da to odrade kako treba, oni se ofiraju
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Odlican je stream. Vrhunski kvalitet slike. Malo ih **** konekcija, al dobro
-
- Kontakt:
jeboga otac i prenos sta je ovo.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
@hlive vraćaj izgidosmo
Evo kao da su nesto popravili citavih 40 sec ne ledi
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Ne mogu da razumim kako je Sehic onako nesiguran, ko da se tek prikljucio prvoj ekipi.
asmr vjetar i tjt svega ostalog nejma hahahah 
Mi ga i radimozeljovac21 je napisao/la: ↑11 feb 2021, 14:46Umjesto da puste hlive da to odrade kako treba, oni se ofiraju
Tehnicki problemi kratko i mislim da je sad ok
It's better when it's live
Fino je ovo za sad.
Ljubuski jucer napravio par dobrih sansi pred nasim golom i samo zbog manjka kvaliteta nisu postigli golove. Odbrana nam je suplja do bola. Na kraju ih mi napunili do vrha..
Danas protiv Brotnja egal poluvrijeme. Osim penala utakmica dosadna do bola. Bukvalno nista nismo uradili. Jos je ostalo malo do pocetka lige a mi ne znamo nasih najboljih 11. Pripreme odradili neozbiljno i amaterski. Uigravali u prvom poluvremenu naseg talentovanog golmana Fejzica
Onaj Almir Bekic i njegovi centarsutevi mi djeluju vrhunski kad ga uporedim sa Eldarom Sehicem i njegovim centarsutevima..
I kad krene liga ni Kulasin ni Gasal nece dobiti minutazu, zapamtite to, prije ce forsirati Mujezinovica, Veselinovica, Subasica itd. Da mi je neko pricao da ce Amar Osim raditi ovakve gluposti, ovakve nelogicnosti, da ce to sve izgledati kao da preko qrca radi, ne bih mu vjerovao..
Danas protiv Brotnja egal poluvrijeme. Osim penala utakmica dosadna do bola. Bukvalno nista nismo uradili. Jos je ostalo malo do pocetka lige a mi ne znamo nasih najboljih 11. Pripreme odradili neozbiljno i amaterski. Uigravali u prvom poluvremenu naseg talentovanog golmana Fejzica

Onaj Almir Bekic i njegovi centarsutevi mi djeluju vrhunski kad ga uporedim sa Eldarom Sehicem i njegovim centarsutevima..

I kad krene liga ni Kulasin ni Gasal nece dobiti minutazu, zapamtite to, prije ce forsirati Mujezinovica, Veselinovica, Subasica itd. Da mi je neko pricao da ce Amar Osim raditi ovakve gluposti, ovakve nelogicnosti, da ce to sve izgledati kao da preko qrca radi, ne bih mu vjerovao..
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Gasi kameru, motaj kablove.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Prijedlog moderaciji, može li anketa, koja je gora kombinacija, Blažević/Subašić, ili Šeha/Veseli? Šta je ovo oči bole oca mi...
Ali kakav patuljak im brani dva penala Tito te yebo...
-
- Kontakt: