FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Megamon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Megamon » 11 maj 2011, 09:09

hilmo je napisao/la:Evo razmišljam možda ona ideja Gracića o FK Sarajevo 1946 i nije bila toliko loša, kažem možda. Prema postojećoj situaciji ja ne vidim ni svjetlo na kraju tunela....U dijelu sezne kad se lomi oko borbe za treće mjesto, pred dvije najvažnije utakmice, nadao sam se da će oa uprava nešto uspjeti uraditi ali..... :cry: :cry: :cry:
Bruka, sramota, šta god da kažem malo je...
Yebo li te Sarajevo 1946.To je neki novi klub,koji bi bio osnovan na tvorevinama ovog sadasnjeg

Sarajevo se nece ugasiti,nemojte dramiti bezveze sve ce ovo izaci na dobro ;) 8-)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 11 maj 2011, 09:24

A , sta znaci to FK Sarajevo 1946 , jel nase SARAJEVO gubi titule i sve ostalo ?

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 maj 2011, 09:26

HzDv95 je napisao/la:A , sta znaci to FK Sarajevo 1946 , jel nase SARAJEVO gubi titule i sve ostalo ?
To je Olimpic koji mjenja ime u Sarajevo 1946.Sranjje do kojeg nece doci.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 11 maj 2011, 09:28

Možda bi i bilo dobro,al' da se ne daje ta godina ispred, ako bi moglo namjesto F.K da bude F.C? :mrgreen:
Onda ja, al' da mu mijenjamo ime, nikako, valja mijenjat i pjesme :o :evil:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 11 maj 2011, 09:29

Megamon je napisao/la:
HzDv95 je napisao/la:A , sta znaci to FK Sarajevo 1946 , jel nase SARAJEVO gubi titule i sve ostalo ?
Auff , a gdje onda Sarajevo znaš kako može da on ugasi Olimpic , donese nama pare i da se onda u Sarajevo ubaci jos neki nastavak al da nije ofiran previse da se time ne donosi nista novo e tako bi inekako mogo ali da donese " para "
a bez velikih para nista i normala nema privatizacije kluba od njegove strane !

Mislim , Sarajevo ce se uspjeti izvuci iz krize jer ima nas ipak nazalost (svima koji ga mrze ) ima nas previse ovih koji volimo Sarajvo i do toga nece doci .

Sarajevo je za sve INSTITUCIJA !

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 11 maj 2011, 09:31

HzDv95 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:
Auff , a gdje onda Sarajevo znaš kako može da on ugasi Olimpic , donese nama pare i da se onda u Sarajevo ubaci jos neki nastavak al da nije ofiran previse da se time ne donosi nista novo e tako bi inekako mogo ali da donese " para "
a bez velikih para nista i normala nema privatizacije kluba od njegove strane !

Mislim , Sarajevo ce se uspjeti izvuci iz krize jer ima nas ipak nazalost (svima koji ga mrze ) ima nas previse ovih koji volimo Sarajvo i do toga nece doci .

Sarajevo je za sve INSTITUCIJA !
Saraj'vo je institucija! :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 maj 2011, 09:33

Nemojte molim vas pricati o gasenju i mlatiti nege gluposti jer od toga nece biti nista.Saraj'vo iz ove bitke izlazi i jace i bolje ;)

Izronice Saraj'vo za one sto ga vole

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 maj 2011, 09:34

Ni ja ne kažem da je prijedlog odličan, i ne sviđa mi se uopšte činjenica da FK Sarajevo ni na bilo koji način mjenja ime, ali u današnjim uslovima sve prijedloge treba uzeti (ni jedan ne odbacivati "na prvu") staviti na sto i razmotriti....odabrati najbolji. Ne sumnjam da ćemo se mi svi zajedno izvući iz ovog, ali treba tražiti dugoročno rješenje.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 11 maj 2011, 09:40

Ova garnitura je podnijela ostavke,jer su svjesni da ne mogu ove godine Sarajevo izvesti u Evropu,i tek ce pravi belaj da nastupi na kraju sezone.
Gracic se smjeska i uziva, a kako bi sve poklopio i preuzeo niste ni svjesni.Mislim da ce vrhunac belaja biti poslije tekme sa Sirokim nazalost.
Zao mi je Mirze,jer kako neko rece nikada mladi igraci nisu vise igrali.

Raspad je zagarantovan.

droba
Kontakt:

Post Postao/la droba » 11 maj 2011, 09:43

Vama sta god neko napise smatrate provokacijom, a kada vi na nasoj temi provocirate to je ok, mi smo dusmani a vi cvjecke! Nije mi draga situacija u kojoj se nalazi manji sarajevski premijerligas, jer **** mi koji smo rodjeni u Sarajevu znamo sta ova dva kluba znace za ovaj grad. Vas najveci probllem, su navijaci ne u smislu podrske vec sto smatraju da se oni trebaju pitati za sve sto se odlucuje u klubu,a to nema nigdje! Primjetio sam kroz razne komentare da su za navijace svi koju dodju u upravu lopovi kriminalci, itd..., tj. vama niko nevalja, to automacki tjera potencijalne kandidate da se uhvate u kostac sa Klubom jer nezeli niko probleme sa masom ljudi, ai da mu oni odlucuju a da on ulaze pare. Zamislite da Perezu dodju navijaci pa kazu e meni se nesvidja vas upravni odbor hocemo smjene.Nikako vas ne kontam sa ekipom kakvu imate i situacijom u klubu rezultati su vam izvrsni. Za to bolje da malo zapitate ko ce u ovoj drzavi doci i uloziti i pokriti vase milionske dugove i pustit da mu navijaci odlucuju? Odgovor je niko!Zato je navijacima mjesto na tribini a u upravi ljudima koji su kompetentni da izvrsavaju zadatke za koje su placeni.
Tek kad i kod vas ljudi pocnu da se bave stvaima koje znaju onda ce biti i kod vas bolje, dotad mrka vam je kapa! :D

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 11 maj 2011, 09:45

Ovo dobronamjerno.Neznam što se palitete na Mirzu i ovu upravu,ovo je fakat maksimum u ovoj sezoni što ste mogli izvući uzimajući u obzir sve probleme koje ste imali (samo ovo tri uprave,velika dugovanja,suspenzija 5 igrača iz prvih 11)iskren da budem sezonu privodite fantastično kraju.Pogledajte iskreno stvari pa vidite jesam li upravu.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 11 maj 2011, 09:56

Nije fantasticno , nije , nije i nije dok god ne budemo u borbi za Titulom pa nismo mi neki tamo gradic ili klubic da nam je izlazak u Europu uspjeh jbt Europa kad u njoj ne moze nista kontaš !
Treba TITULA - TITULA NA KOŠEVO to treba !

Kad su znali da nece dobro uraditi nisu trebali ni uzeti mjesto u upravi nego svak se trpa gdje mu nije mjesto vise , na qrac !
I za savjetovanje nemojte molim vas i na vasoj temi je malo Hordaša da vas provocira dok su ovdje i danom i nocu vasi Net Huligani koji nisu vidjeli ni Grbavice ni Koseva a provociraju

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 maj 2011, 10:23

babilonTM je napisao/la:Ovo dobronamjerno.Neznam što se palitete na Mirzu i ovu upravu,ovo je fakat maksimum u ovoj sezoni što ste mogli izvući uzimajući u obzir sve probleme koje ste imali (samo ovo tri uprave,velika dugovanja,suspenzija 5 igrača iz prvih 11)iskren da budem sezonu privodite fantastično kraju.Pogledajte iskreno stvari pa vidite jesam li upravu.
Upravo te stvari koje spominjes kao probleme su napravili Mirza i ostali, nisam ja bez razloga suspendovao igrace i slicno, nisam ja pustio Ihtijarevica da udje u sezonu bez ugovora i ode kada zeli, nisam ja taj koji nasem najboljem igracu zadnjih godina ne nudim ugovor nego zalizani i kompanija, nemoj da se vracamo na Drinu, scene kada je Mirza napravio sa virslama i slicno ... 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 maj 2011, 10:31

babilonTM je napisao/la:Ovo dobronamjerno.Neznam što se palitete na Mirzu i ovu upravu,ovo je fakat maksimum u ovoj sezoni što ste mogli izvući uzimajući u obzir sve probleme koje ste imali (samo ovo tri uprave,velika dugovanja,suspenzija 5 igrača iz prvih 11)iskren da budem sezonu privodite fantastično kraju.Pogledajte iskreno stvari pa vidite jesam li upravu.
Nije nam cilj vrh tabele nego titula.Nismo mi polovnjaci Mi smo Najveci klub u drzavi.

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 11 maj 2011, 10:37

Megamon je napisao/la:
Nije nam cilj vrh tabele nego titula.Nismo mi polovnjaci Mi smo Najveci klub u drzavi.
:lol:

Onda je došao svizac i zamotao čokoladu :mrgreen:

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 11 maj 2011, 10:39

HzDv95 je napisao/la:Nije fantasticno , nije , nije i nije dok god ne budemo u borbi za Titulom pa nismo mi neki tamo gradic ili klubic da nam je izlazak u Europu uspjeh jbt Europa kad u njoj ne moze nista kontaš !
Treba TITULA - TITULA NA KOŠEVO to treba !

Kad su znali da nece dobro uraditi nisu trebali ni uzeti mjesto u upravi nego svak se trpa gdje mu nije mjesto vise , na qrac !
I za savjetovanje nemojte molim vas i na vasoj temi je malo Hordaša da vas provocira dok su ovdje i danom i nocu vasi Net Huligani koji nisu vidjeli ni Grbavice ni Koseva a provociraju
To sto kazes je istina, jer vase uprave svake godine govore kako je cilj izaci u evropu a titula ako se uzme uzme ako neuzme nikom nista i tako svake godine, jer zeljo i sarajevo trebaju svake god da se bore za titulu a ne za 3 i 4 mjesta koja vode u evropu i stvarno je saramota da od 95 do danas imate samo 2 titule pa jbt zrinjski i siroki i celik imaju vise titula nego vi, sramota na kakve ste grane pali vama je jedini spas dovesti ljude koji iskreno vole sarajevo a ne neke biznismene i lopove koji kad se desi nesto ovko napuste brod koji tone to se i nama desavalo sa raznim biznismenima koji kad odu iz kluba naprave vise milionske dugove ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 11 maj 2011, 10:39

Najveci sigurno , to cemo i ostati !

Kažem ti : Sarajevo je INSTITUCIJA za sve Vas !

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 11 maj 2011, 10:46

Kao što možete primjetiti ja ne komentarišem novonastalu situaciju i potrudiću se da tako ostane. To je pošteno od mene.

Što se tiče najvećeg kluba i institucije :lol: :lol:

Vi imate običaj da sami sebe hvalite. Prvo sebe proglasite najboljim navijačima, dodijelite nagradu i pride se potapšete po leđima, pjevate sami sebi da se divovi usput i klub proglasite najvećim :lol:

Divovi, usporite malo. Prekucavate ex Yu ako ovako nastavite :mrgreen:

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 11 maj 2011, 10:48

Bolje da sami sebi dijelimo nagrade nego one godine kad je vama SportSport i kao vec neko dodijelio nagradu a vas bilo 300 maximum na tribini :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Piš.am vas , i vaše nagrade !

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 maj 2011, 10:49

Ne hvalimo se sami,ti nam druze @banovani porpavljas reputaciju.Visis na temi(slomi se) nebi li nekome nesta dokazao,a mi te ne yebemo ni 2%. :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, rimljanin90, sassari i 30 gostiju.