FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
odlicno je ovo...ne samo zbog boda nego da se i djeca malo okuraze i dobiju na samopouzdanju...2 puta su stizali minus i 2 puta uspjeli....vidjet cemo za par kola na sta ce ovo izac....mada i dalje mislim da smo tanki sa irackim kadrom i da ce ova djeca negdje puci jer je ovo tezak pritisak na njih...nadam se da Ferdinand nije ozbiljnije povrijedzen 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pozz za sve dečke koji su bili juče u visokom.Bilo nas je dosta mašalaGorki je napisao/la:

Sad dolazim do onog ružnog dijela gostovanja,naime tko je bio zna da su nas kamenovali i tokom tekme,a i prilikom odlaska kad je oštećeno vozilo jednog našeg ultrasa,i ja sam bio jedan od putnika.Samo pukom srećom niko nije povrijedjen.Bio sam na mnogim gostovanjima,i u rs ili u hercegovini,ali ovo nisam ocekivao

od sada pa nadalje demoni i visoko su na našoj crnoj listi,zajedno sa **** manijacima !!

Još jednom čestitke svim igračima i vjernim FUKARAMA !
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"
@juvebosna;
u Visokom su sami manijaci/hordaši ovi demoni ili kako već su manjina
Pročitao sam na nekim postovima TM-HZ-Demoni ujedinjeni protiv Slobode,tako da.. ..
u Visokom su sami manijaci/hordaši ovi demoni ili kako već su manjina

Pobjeda je bolja od orgazma!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa uvijek je s njima sranja bilo, znali su i pucat u visokom za nama( mada i dalje mislim da se to ucinilo
) hahaha sad samo sto ne vjerujem da iko ko je bio na tim tekmama je bio jucer ( i od nas i od njih )

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ma bezveze ljudi spominjemo to ovdje, ta grupa ne postoji uopste.. par klinaca od 15 god. koje su stariji nalozili pricama o Fukarama juce bacili 2-3 kamena i sprint nazad
.. ja sam se smijao kad sam vidio ono, grad citav da im se digao juce ne bi mogli nista na nas 70-80 koliko je juce bilo
ps ima jedna odlicna fotka od jucer al nmg da je uploadujem ovdje nikako

075
TzBulevar87 je napisao/la:
Proslijedi u inbox

Sta je sa Grade jeli sve redu, hocel igrat sljedecu ?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
hoce,nije nista ozbiljnoMakeTZ je napisao/la:Sta je sa Grade jeli sve redu, hocel igrat sljedecu ?
TakodjeGorki je napisao/la:TzBulevar87 je napisao/la:
Proslijedi u inbox

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Izgleda bez Grade protiv Podgrmeca ?! 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
odkud sad to...prica se da je samo lakse povrijedzen...mada moramo racunat i da ce on tesko odigrat svih 15 tekmi..e sad...ako smijesni podgrmec nemozemo kuci uzet sa Gradom ili bez njega...ondaharry_90 je napisao/la:Izgleda bez Grade protiv Podgrmeca ?!

- TzBulevar87
- Kontakt:
Pa ja bi vise volio da odmori ovu, jer ako ne mozemo dobit taj Podgrmec bez Grade onda ne znam.. sto @staragarda kaze ne mozemo ocekivat od cojka da odigra svih 15 utakmica a ja mislim da je ovo idealna prilika da odmori, 3 tekme je vec pogino na terenustaragarda je napisao/la:odkud sad to...prica se da je samo lakse povrijedzen...mada moramo racunat i da ce on tesko odigrat svih 15 tekmi..e sad...ako smijesni podgrmec nemozemo kuci uzet sa Gradom ili bez njega...ondaharry_90 je napisao/la:Izgleda bez Grade protiv Podgrmeca ?!...al vidjet ce se sve...da ne trkeljamo puno oko sastava i utakmice dok ne zavrsi ista

075
Mozemo li ocekivati povratak Slobode u Premijer ligu... ?
Kakva klima vlada u i oko kluba ...sta vi ocekujete ?
Klima oko kluba i u klubu je odlicna, ali je los igracki kadar ne vjerujem da se Sloboda ove sezone moze vratiti u PL.HzBvB je napisao/la:Mozemo li ocekivati povratak Slobode u Premijer ligu... ?
- Probisvjet
- Kontakt:
Ako Capljina dobije Radnicki onda ima nade. Nije zbog Radnickog, njima sve najbolje, nego sto poslije ovog kola igramo sa Capljinom.HzBvB je napisao/la:Mozemo li ocekivati povratak Slobode u Premijer ligu... ?

Sto se tice klime, +22 do 24°C, ugodno dobra.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
MakeTZ je napisao/la:Klima oko kluba i u klubu je odlicna, ali je los igracki kadar ne vjerujem da se Sloboda ove sezone moze vratiti u PL.HzBvB je napisao/la:Mozemo li ocekivati povratak Slobode u Premijer ligu... ?
Cilj ove sezone jeste stabilizovanje kluba (u i oko kluba) na bilo koji način.Nama je veliki plus što imamo 3 utakmice bez poraza i što sve ide pozitivnim tokom.
Niz Slobode je od 5 utakmica (istina ona protiv Kladuše je izbrisana, ali i to je prvestvena pobjeda bila).Gorki je napisao/la:Nama je veliki plus što imamo 3 utakmice bez poraza
Ma dobro prijatelju,mislio sam od starta proljetnog dijela prvenstva.Casp3r je napisao/la:
Niz Slobode je od 5 utakmica (istina ona protiv Kladuše je izbrisana, ali i to je prvestvena pobjeda bila).

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.