Po meni jedan od 3 najbolja robinova gola ove sezone

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Kakav je to nesretnik na sliciArnelinho je napisao/la:Jbš pojačanja, da je nama samo da se zadrže ključni igrači i proda šakrt.
Legenda. Chester Bennington.vedofeelgood je napisao/la:Kakav je to nesretnik na sliciArnelinho je napisao/la:Jbš pojačanja, da je nama samo da se zadrže ključni igrači i proda šakrt.
in the end it doesn't even matterArnelinho je napisao/la:Ko me zna, zna da ništa drugo pratkično i ne slušam.
Negdje sam procitao,da je sa Wengerom dosao,tj.da je postavljen za gl.skauta '96...AllGunsBlazing je napisao/la:Wenger je strucnjak za mlade igrace, ali nije jedini zasluzan za to. Pored njeg tu je glavni Steve Rowley glavni skaut Arsenala. Zanimljivo da je ovaj covjek u klubu od 1980. od kad radi kao skaut za Arsenal.
+1GunnerS je napisao/la:Ma isti đavo kad ne mogu. Nema klupe za titule. Možeš ti "prdit" šta hočeš al klupa sa Chamakom na čelu i Benayounom nije na nivou titule.
Mislim da je vrijeme da se konačno i to promijeni. Ima tu dosta igrača koji će napustiti ekipu (Almunia, Denilson, Squillaci...) i koji će rasteretiti kasu kluba. Imaju kostur ekipe koji je samo potrebno nadograditi.GunnerS je napisao/la:Ma isti đavo kad ne mogu. Nema klupe za titule. Možeš ti "prdit" šta hočeš al klupa sa Chamakom na čelu i Benayounom nije na nivou titule.
theo je u sustini dobar igrac, mada je on po meni igrac koji treba uci u 60. minuti kada su protivnici vec umorni, tad je najbolji bio kad je sa klupe ulazio, ali ako je istina da trazi platu od 120k da bi produzio ugovor, treba se covjeku zahvalit na svemu sto je ucinio za klub i naci neku musteriju tusnut ga za barem 15m funti (mada moze on i vise)GunnerS je napisao/la:Slažem se @reds sa tobom. Podhitno odlazak ovih sa klupe, sve redom. Samo čuvaju mjesto mlađim i sigurno boljim igračima. Što se tiče stopera, Koscinely je dobar, jedan od boljih ove godine. Ima on svoje mušice sigurno al je sigurno dobar igrač. Tu se spominje Vertonghen iz Ajaxa, možda dovedemo ga u paketu sa onim sa E. () i to bude još bolje koji bi popunio to mjesto Artete i Ramseya kad ovi ne igraju kako treba ( a često se to dešava ovom drugom ). Ljevo krilo, sigurno tu možemo vidjet Hazarda, siguran sam. Sad je bitno hočel' Wenger to htjel i dal' ima nekog drugog na umu. Podoslki je 99% u Arsenalu, sad se samo čeka oficijalna potvrda kluba za tu kupnju. Mislim da je Wenger to doveo da pokaže RVP-u da ima namjeru kupovat ove godine da bi se trofeji osvojili. A za Theo-om, iskreno, ja bi volio da ostane, al on nije za prvog tima. Nema on prodora dovoljno na toj desnoj strani. Više bi volio da on bude zamjena Ox-u.
A sad, Stoke![]()
Sta fali Guardioli?frankqqqqq je napisao/la:Arsenal manager Arsene Wenger is available at 10/1 in a wide-open market
Wenger treći na listi po šansama za preuzimanje Barcelone prema sky sportu. Ukoliko bi on otišao, ne daj Bože, onda bi nas Pep preuzeo vjerujem.
Ne fali mu ništa, ali bih više volio da ostane ArseneHenry je napisao/la:Sta fali Guardioli?frankqqqqq je napisao/la:Arsenal manager Arsene Wenger is available at 10/1 in a wide-open market
Wenger treći na listi po šansama za preuzimanje Barcelone prema sky sportu. Ukoliko bi on otišao, ne daj Bože, onda bi nas Pep preuzeo vjerujem.
I ja se cudim ovdje sad sta fali Pepu covjek mlad, dobar trener...Henry je napisao/la:Sta fali Guardioli?frankqqqqq je napisao/la:Arsenal manager Arsene Wenger is available at 10/1 in a wide-open market
Mislim da se ovo "Ne daj Bože" odnosilo na ovaj dio gdje spominje da bi Wenger otišao, a ne na ovaj gdje spominje dolazak Guardiole, tako da...frankqqqqq je napisao/la:Arsenal manager Arsene Wenger is available at 10/1 in a wide-open market
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.