Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Orion87
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Orion87 » 26 apr 2012, 15:46

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2717_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Po meni jedan od 3 najbolja robinova gola ove sezone :D
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 26 apr 2012, 16:44

mozemo do trofeja sigurno ako se pojacamo. bas maloprije razmisljam kako bi dovodjenje vertongena i podolskog bilo mozda cak i dovoljno

ali pod uslovom da promjenimo formaciju na 4-4-2

jednostavno bi probao napraviti lijevonogi tandem u napadu :D primjetno je da arsenal ima solidan broj lijevonogih igraca, sto je za mene jedan veliki +

u veznom redu bi imali dosta igraca: arteta, song, wilshere, walcott, gervinho, ox, coq, rosicky, ramsey, ryo
sto u konacnici navodi na zakljucak da sa tom formacijom ne bi bili pod pritiskom kupovine jednog igraca kao sto je hazard

svakako ukoliko eden nekim cudom zavrsi u Arsenalu ja se necu ljutiti :D dobrodosao je svaki igrac koji moze unaprijediti nasu igru i odvesti nas do novog trofeja

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 apr 2012, 18:02

Wenger je strucnjak za mlade igrace, ali nije jedini zasluzan za to. Pored njeg tu je glavni Steve Rowley glavni skaut Arsenala. Zanimljivo da je ovaj covjek u klubu od 1980. od kad radi kao skaut za Arsenal.
Celik!3,2,2.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 26 apr 2012, 19:00

Jbš pojačanja, da je nama samo da se zadrže ključni igrači i proda šakrt. :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 26 apr 2012, 19:08

Arnelinho je napisao/la:Jbš pojačanja, da je nama samo da se zadrže ključni igrači i proda šakrt. :)
Kakav je to nesretnik na slici :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 26 apr 2012, 19:12

vedofeelgood je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:Jbš pojačanja, da je nama samo da se zadrže ključni igrači i proda šakrt. :)
Kakav je to nesretnik na slici :mrgreen:
Legenda. Chester Bennington. 8-)
slika

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 26 apr 2012, 19:28

A onaj iz Linkinog Parka :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 26 apr 2012, 19:30

Ko me zna, zna da ništa drugo pratkično i ne slušam. :mrgreen:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 26 apr 2012, 21:53

Arnelinho je napisao/la:Ko me zna, zna da ništa drugo pratkično i ne slušam. :mrgreen:
in the end it doesn't even matter :P
Vođa zna.

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 26 apr 2012, 23:23

AllGunsBlazing je napisao/la:Wenger je strucnjak za mlade igrace, ali nije jedini zasluzan za to. Pored njeg tu je glavni Steve Rowley glavni skaut Arsenala. Zanimljivo da je ovaj covjek u klubu od 1980. od kad radi kao skaut za Arsenal.
Negdje sam procitao,da je sa Wengerom dosao,tj.da je postavljen za gl.skauta '96... :roll:
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 apr 2012, 00:26

Ma isti đavo kad ne mogu. Nema klupe za titule. Možeš ti "prdit" šta hočeš al klupa sa Chamakom na čelu i Benayounom nije na nivou titule. :roll:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 27 apr 2012, 00:28

GunnerS je napisao/la:Ma isti đavo kad ne mogu. Nema klupe za titule. Možeš ti "prdit" šta hočeš al klupa sa Chamakom na čelu i Benayounom nije na nivou titule. :roll:
+1
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 27 apr 2012, 00:48

GunnerS je napisao/la:Ma isti đavo kad ne mogu. Nema klupe za titule. Možeš ti "prdit" šta hočeš al klupa sa Chamakom na čelu i Benayounom nije na nivou titule. :roll:
Mislim da je vrijeme da se konačno i to promijeni. Ima tu dosta igrača koji će napustiti ekipu (Almunia, Denilson, Squillaci...) i koji će rasteretiti kasu kluba. Imaju kostur ekipe koji je samo potrebno nadograditi.

Dakle, kupiti jednog lijevog beka. Santos i Gibbs su po meni solidni igrači, ali isto tako smatram da bi Arsenal mogao imati i bolje igrače na toj poziciji. Zašto ne probati dovesti Cissokho-a? Kvalitetan, mlad i jeftin igrač. Mada po meni i nije neophodno pojačanje na ovoj poziciji. Novi igrač bi bio samo bonus. Na poziciji stopera imaju Vermealena kao odličnog igrača. Koscielny mi je nekako nedefinisan. Može on i bolje. Ne bi škodilo kad bi doveli jednog odličnog stopera. U veznom redu svakako da će najveće pojačanje biti oporavljeni Wilshere. Song - Wilshere - Arteta, idealno. Mada mogao bi se i tu dovesti jedan igrač. Čisto rotacije radi, a i Ramsey ne ulijeva povjerenje. Što se tiče krilnih pozicija, teško je reći. Nešto se spominjao odlazak Walcotta, Gervinho se nije naigrao u drugom dijelu sezone, OX-ovo vrijeme tek dolazi. Lijevo krilo se nameće kao skoro neophodno. Mislim da bi Wenger tu morao dovesti nekoga. Jel' Podolski definitivno dolazi? Ukoliko dolazi onda nije potrebno više pojačanja u napadu. Imat' će kvalitetnu zamjenu za RvP-a što je odlično.

Dakle, nekih 4-5 pojačanja za Arsenal bi bila sasvim dovoljna. Uz odlazak ovih koji su višak, zaradilo bi se i nešto novca te otplatio bar jedan - dva nova igrača. U startnu postavu uskočio bi samo jedan (eventualno dva) igrača (lijevo krilo i možda stoper) tako da ne bi bilo problema za razliku od prošlog ljeta i početka sezone. Naravno, zdrav RvP je prijeko potreban.
FK Pjetlovi

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 apr 2012, 08:09

Slažem se @reds sa tobom. Podhitno odlazak ovih sa klupe, sve redom. Samo čuvaju mjesto mlađim i sigurno boljim igračima. Što se tiče stopera, Koscinely je dobar, jedan od boljih ove godine. Ima on svoje mušice sigurno al je sigurno dobar igrač. Tu se spominje Vertonghen iz Ajaxa, možda dovedemo ga u paketu sa onim sa E. ( :oops: ) i to bude još bolje koji bi popunio to mjesto Artete i Ramseya kad ovi ne igraju kako treba ( a često se to dešava ovom drugom ). Ljevo krilo, sigurno tu možemo vidjet Hazarda, siguran sam. Sad je bitno hočel' Wenger to htjel i dal' ima nekog drugog na umu. Podoslki je 99% u Arsenalu, sad se samo čeka oficijalna potvrda kluba za tu kupnju. Mislim da je Wenger to doveo da pokaže RVP-u da ima namjeru kupovat ove godine da bi se trofeji osvojili. A za Theo-om, iskreno, ja bi volio da ostane, al on nije za prvog tima. Nema on prodora dovoljno na toj desnoj strani. Više bi volio da on bude zamjena Ox-u.

A sad, Stoke ;) :mrgreen:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 27 apr 2012, 09:01

GunnerS je napisao/la:Slažem se @reds sa tobom. Podhitno odlazak ovih sa klupe, sve redom. Samo čuvaju mjesto mlađim i sigurno boljim igračima. Što se tiče stopera, Koscinely je dobar, jedan od boljih ove godine. Ima on svoje mušice sigurno al je sigurno dobar igrač. Tu se spominje Vertonghen iz Ajaxa, možda dovedemo ga u paketu sa onim sa E. ( :oops: ) i to bude još bolje koji bi popunio to mjesto Artete i Ramseya kad ovi ne igraju kako treba ( a često se to dešava ovom drugom ). Ljevo krilo, sigurno tu možemo vidjet Hazarda, siguran sam. Sad je bitno hočel' Wenger to htjel i dal' ima nekog drugog na umu. Podoslki je 99% u Arsenalu, sad se samo čeka oficijalna potvrda kluba za tu kupnju. Mislim da je Wenger to doveo da pokaže RVP-u da ima namjeru kupovat ove godine da bi se trofeji osvojili. A za Theo-om, iskreno, ja bi volio da ostane, al on nije za prvog tima. Nema on prodora dovoljno na toj desnoj strani. Više bi volio da on bude zamjena Ox-u.

A sad, Stoke ;) :mrgreen:
theo je u sustini dobar igrac, mada je on po meni igrac koji treba uci u 60. minuti kada su protivnici vec umorni, tad je najbolji bio kad je sa klupe ulazio, ali ako je istina da trazi platu od 120k da bi produzio ugovor, treba se covjeku zahvalit na svemu sto je ucinio za klub i naci neku musteriju tusnut ga za barem 15m funti (mada moze on i vise)

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 27 apr 2012, 09:04

Arsenal manager Arsene Wenger is available at 10/1 in a wide-open market

Wenger treći na listi po šansama za preuzimanje Barcelone prema sky sportu. Ukoliko bi on otišao, ne daj Bože, onda bi nas Pep preuzeo vjerujem.

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 27 apr 2012, 09:37

frankqqqqq je napisao/la:Arsenal manager Arsene Wenger is available at 10/1 in a wide-open market

Wenger treći na listi po šansama za preuzimanje Barcelone prema sky sportu. Ukoliko bi on otišao, ne daj Bože, onda bi nas Pep preuzeo vjerujem.
Sta fali Guardioli?
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 27 apr 2012, 09:38

Henry je napisao/la:
frankqqqqq je napisao/la:Arsenal manager Arsene Wenger is available at 10/1 in a wide-open market

Sta fali Guardioli?
Ne fali mu ništa, ali bih više volio da ostane Arsene :D

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 27 apr 2012, 09:40

Henry je napisao/la:

Sta fali Guardioli?
I ja se cudim ovdje sad sta fali Pepu covjek mlad, dobar trener... :roll:
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 apr 2012, 09:42

Mislim da se ovo "Ne daj Bože" odnosilo na ovaj dio gdje spominje da bi Wenger otišao, a ne na ovaj gdje spominje dolazak Guardiole, tako da... :)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.