FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PIRKE33
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PIRKE33 » 10 maj 2011, 23:43

nije problem imal se il nema sta uzet...sto kazes vazda ima....samo sto je to sve nesposobno.....ja nisam cuo info tipa:menadzment kluba zavrsio ovaj posao, menadzment zavrsio onaj posao itd...bno ..svi misle pare ce s neba....niko ne mrdne qrcem da nesto donese za klub.....ne moraju se davat svoje pare....

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 10 maj 2011, 23:44

BRAVOOOOOOOOOOOOOO 8-)

To se trazilo hvala vam Rizvanovicu i ostali sto nas sami rijesavate problema i stvari koje idu uz to, hocete da vam navijaci aplaudiraju na katastrofalnim igrama svaki put e pa ne moze !!!

Bas bi volio znati dali banka naseg bivseg predsjednika placa za ono reklamiranje na dresovima !!!
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 11 maj 2011, 00:03

Vidim nekakva polemika oko upravnog odbora... mene zanima, kakve su posljedice ovi ostavki?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 11 maj 2011, 00:10

Admine ukloni ovog mangupa ovogo Dzoa vise pa kako ne shvatite banujte provooookatore !

I da ti kazem ko god da se ugasi prije : Bosna ili Sarajevo oni su postavili standarne , komplekse nabili svima i zato tisu , misu i svi misevi !

A nece se ni jedan ugasiti nego ce proci ovi teski , dani , dani ove krize i opet ce doci na svoje noge i ka.rati vas redome Sve !

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 maj 2011, 00:11

Opet su se ubili tuljumbama cim su poceli srati na veliko i na malo :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 11 maj 2011, 00:19

mma_hz je napisao/la:
TM87visnjik je napisao/la:klub ne mogu vodit ljudi sumljivog morala..tipa zijad blekic...mozda on jeste vatreni navijac,al voli lovu vise ;)
joj brate al ti cesto kiksas u ovom pravopisu... :o :o
inace moje misljenje o blekicu je da je pokusao normalno voditi Sarajevo,al mu nisu dali, i onda je umjesto da ostane i uzima ono malo od kluba ,on je dao ostavku i na tome mu SVAKA CAST!!
Jedina njegova greska, na kojoj mu licno ja zamjeram je ono omalovazavanje navijaca Zeljeznicara na Kosevu...
Nije pokusao normalno voditi Sarajevo,vjeruj mi...inace ne pisem na ovoj temi ili sam to uradio mozda dva puta iz nekog razloga,nije vazno...necu duziti,mada je na temi u kojoj ja pisem poznato da mogu dugo da raspletem :mrgreen: ,elem da ne zamaram,postavka Blekica je bila najgori moguci potez,ja to ni najgorem neprijatelju ne bih pozelio,a mogao bih ti o tome pisati nekoliko stranica...dao je ostavku kada je vidio da se ne moze izvuci novac i da mora ako ostane da dobro pogura,pa mu se nije dalo,kao i svakom laznom biznismenu kriminalcu...
Iskreno zao mi je sto se ovo kod vas desava i ja iskreno ne vidim da postoji mogucnost da se nesto napravi..svi koji dodju na vlast kratko ostaju jer ne mogu naci nacin da se napravi projekat koji bi vratio sve te minuse...postavlja se pitanje ko ce placati igrace dok nema nikoga ili veceg dijela uprave,i ko ce preuzeti vruci krompir u ovom trenutku...ja takvog ne vidim...iskreno i nazalost,zelim vam da se izvucete iz ovog i da oba sarajevska kluba ( ne racunajuci olimpic ) krenu ka stabilizaciji,ta da na nekom buducem derbiju osim navijaca vidimo i malo fudbala i neke dobre igrace na terenu...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 11 maj 2011, 00:32

Sve će ovo proći Horde i Sarajevo su uvijek ispred vas... A vi kao u extra situaciji ponosni pa kad ste nas zadni put na derbiju dobili ??? Kad ste bili "najjaci" mi vam uzimali 3 boda na Grbavici....

Tise malo nemozete nam nista nit ste mogli nit cete moci mi smo za vas INSTITUCIJA !!
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 maj 2011, 00:37

SemPer_fi je napisao/la:Sve će ovo proći Horde i Sarajevo su uvijek ispred vas... A vi kao u extra situaciji ponosni pa kad ste nas zadni put na derbiju dobili ??? Kad ste bili "najjaci" mi vam uzimali 3 boda na Grbavici....

Tise malo nemozete nam nista nit ste mogli nit cete moci mi smo za vas INSTITUCIJA !!
Ma stipu njih, njima je jos uvijek BISTRO , SAMO BISTRO :mrgreen:

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 11 maj 2011, 00:52

Ispalio se Bakir i njegova kriminalna hobotnica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 11 maj 2011, 01:19

S tim da je kod vas(opet) kolaps, očekivalo bi se da se i ja pridružim jatu pirana što je doplivalo na vašu temu :mrgreen: Ja to neću učiniti. S tim da većina zajebava, teško je biti originalan :mrgreen: Da mi je drago što se to dešava. Jeste, da se ne lažemo :mrgreen: Opet, meni je slađe kada je Željo bolje plasiran a komšinice fol dobre. Ovako, nije zanimljivo. Nejse. Znači, nisam dušebrižnik, niti se takvim predstavljam.

Nakon uvoda, moram da iznesem svoje mišljenje o vašem problemu u klubu. Mahala se upetljala na više načina. I to je ključni problem. Navijači bi da se previše pitaju u klubu a ne može to tako. Bordo prijatelji, udruženje navijača Sarajeva i ko zna kakvi likovi se petljaju u politiku kluba. Čini mi se da se previše ljudi pita a ne bi trebalo. Evo primjera, Šuman je bio kao grozan lik, lik ode, cilj ispunjen(između ostalih), još gore. Ne valja Mućo, ode Mućo, opet ista stvar. Ne valja ovaj, ne valja onaj. Ne valja Gracić, ne valja Resić(tako nekako). Na kraju se pojavi najgore moguće rješenje jer su ostala rješenja već otjerana ili neće da se petljaju zbog navedenih stvari. Ne kažem da su gore navedeni ljudi dobra rješenja ali nije logično da su baš svi loši. Odnosno, nekada je i loše rješenje bolje od nekog groznog rješenja koje po Marfijevom zakonu obično bude na kraju cijele priče.

Nije mi više zanimljivo da ste loši i da smo mi bolji. Poboljšajte se pa da opet Željo bude bolji :mrgreen: To je gušt a ne ovako.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 11 maj 2011, 01:32

Raspad sistemaaaa Bogami :lol:
Odmah se vidjelo da ova uprava nemože meda, tako da je bolje sto su cim prije odstupili :D
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 11 maj 2011, 04:47

nisam znao da je 60 minuta bilo u vasem uo
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 11 maj 2011, 06:48

komsinice bona sto si tuzna ti?????????
26.05.2010-TITULA

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 11 maj 2011, 07:57

ovaj potez je k*rvanjski. par utakmica prije kraja sezone dali ostavke. ma bravo majstori. mirza je trebao dati ostavku nakon poraza od borca na kosevu i to bi bilo fer. zar se tako voli klub?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 maj 2011, 08:01

sandokan_TM87 je napisao/la:komsinice bona sto si tuzna ti?????????
pauziraj malo, trolu.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 11 maj 2011, 08:07

A Mirza je vazda bio najbolji, ne znam sto ga neku blate :roll:
Mirza uz tebe smo/sam :D
Jedini trener koji je mladjim davao iole kakvu priliku ispred starijih.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 11 maj 2011, 08:56

Dobro su skontali. Sad će Hus i Gracić preuzeti stvar u svoje ruke ! :mrgreen:
U novi boj ...

Colorado

Post Postao/la Colorado » 11 maj 2011, 09:01

Bianconeri1988 je napisao/la:
ZLi je napisao/la:KONACNO GAMAD NAPOLJE......
SARAJEVO ZA ZIVOT CIJELI !!!
I šta kažeš, sarajevo za život cijeli, i pričate kako vam nismo nabili komplekse :lol: :lol: :lol:
ocito je da je ovo jedan od vasih .. koji se prijavio kao nas da bi vi mogli nekom nabijati komplekse :roll: :oops: :(

Colorado

Post Postao/la Colorado » 11 maj 2011, 09:03

hz033 je napisao/la:Dobro su skontali. Sad će Hus i Gracić preuzeti stvar u svoje ruke ! :mrgreen:
daj BOZE da bude tako !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 maj 2011, 09:03

Evo razmišljam možda ona ideja Gracića o FK Sarajevo 1946 i nije bila toliko loša, kažem možda. Prema postojećoj situaciji ja ne vidim ni svjetlo na kraju tunela....U dijelu sezne kad se lomi oko borbe za treće mjesto, pred dvije najvažnije utakmice, nadao sam se da će oa uprava nešto uspjeti uraditi ali..... :cry: :cry: :cry:
Bruka, sramota, šta god da kažem malo je...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], USB i 28 gostiju.