Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Narin
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Narin » 02 jan 2012, 16:35

Daj Bože da je istina,da se polako rijesavamo ovih igraca sto nam ne trebaju..

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 02 jan 2012, 16:40

ko je po vama igrač mjeseca,po meni Carrick,ali se ne mogu odlučiti između nejga i Berbatova,pa tu je i Valencia,šta vi mislite i da li neko zna ko mijenja ankete jer je vrijeme da se promijeni :D

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 02 jan 2012, 16:42

Šta mislite o ovoj majici,kako je meni jak tekst sto pise :
http://store.manutd.com/stores/manutd/p ... 4&cid=1546" onclick="window.open(this.href);return false;

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 02 jan 2012, 16:43

Narin je napisao/la:Daj Bože da je istina,da se polako rijesavamo ovih igraca sto nam ne trebaju..
i da za te pare kupimo dobre igrače ,a ne tipa njih(mislim Gibsona,Machedu...)

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 02 jan 2012, 16:46

Narin je napisao/la:Evo dobio sam posteljinu od uniteda,haha,kupili mi starci,špica je.. :D
gdje su kupiili ako se smije znati?????

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 02 jan 2012, 16:59

Radnja se zove Jysk,imas u Sarajevu kod stupa,kod autopijace ima i u Republici sprskoj,kod Toma..

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 02 jan 2012, 17:03

Narin je napisao/la:Radnja se zove Jysk,imas u Sarajevu kod stupa,kod autopijace ima i u Republici sprskoj,kod Toma..
hvala što reče,ali mi daleko ja u Bihaću...štaš nema veze,još jednom hvala

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 02 jan 2012, 17:08

Roversi su fakat iznenadili na Old Traffordu. Dobro, nisu baš ni oni bili toliko dobri koliko je United bio loš i bezidejan, ali su se potrudili da zagorčaju život domaćinu. Ha Mančesterovci? Slažete li se? :mrgreen: Ipak, mrlju na pobjedu gostiju ne treba stavljati. Što jest, jest - zaslužili su subotnja tri boda. Blackburn je došao da se brani, bili bi prezadovoljni i bodom, no kasnije su iskoristili i najmanju šansu pa su, na krilima dvostrukog strijelca Yakubu-a i pobjedničkim golom Hanleya, tako došli do zlata vrijednih bodova.

S druge strane, Manchester me je frapirao, razočaran sam njihovom igrom. Propuštali su savršene prilike (dobro, ruku na srce - zicera kao zicera i nije bilo, al' neke stvari se moraju pogoditi). Berbatov je pokazao da zna iskoristiti šansu i zabiti golove, a Chicharito je ipak bolji kao jocker s klupe (problem je što Mančo nema veliku konkurenciju u napadu). Ferguson se trudi da od nečeg napravi nešto, al' momci nikako da ga obraduju, pa čak ni za Škotov sedamdeseti rođendan. :D Činjenica je da klub nema dovoljno kvalitetne alternative i široku klupu, a o nedostatku zvijezda i provjerenih igrača da i ne govorim. Sreća u nesreći je što Crveni Đavoli još uvijek drže priključak zahvaljujući porazu City-a.

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 02 jan 2012, 17:20

ako se šalje pismo u Manchester United,koju adresu napisati,molim vas odgovorite hitno je-

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 02 jan 2012, 17:56

bazeni je napisao/la:ako se šalje pismo u Manchester United,koju adresu napisati,molim vas odgovorite hitno je-
Evo ti adresa kluba.

Sir Matt Busby Way
Manchester
M16 0RA
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 02 jan 2012, 18:26

Rooney88 je napisao/la:
bazeni je napisao/la:ako se šalje pismo u Manchester United,koju adresu napisati,molim vas odgovorite hitno je-
Evo ti adresa kluba.

Sir Matt Busby Way
Manchester
M16 0RA
eh,hvala puno ,je li ovo sigurno?

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 02 jan 2012, 18:32

bazeni je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:
Evo ti adresa kluba.

Sir Matt Busby Way
Manchester
M16 0RA
eh,hvala puno ,je li ovo sigurno?
100%
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 02 jan 2012, 18:35

Claus je napisao/la:Roversi su fakat iznenadili na Old Traffordu. Dobro, nisu baš ni oni bili toliko dobri koliko je United bio loš i bezidejan, ali su se potrudili da zagorčaju život domaćinu. Ha Mančesterovci? Slažete li se? :mrgreen: Ipak, mrlju na pobjedu gostiju ne treba stavljati. Što jest, jest - zaslužili su subotnja tri boda. Blackburn je došao da se brani, bili bi prezadovoljni i bodom, no kasnije su iskoristili i najmanju šansu pa su, na krilima dvostrukog strijelca Yakubu-a i pobjedničkim golom Hanleya, tako došli do zlata vrijednih bodova.

S druge strane, Manchester me je frapirao, razočaran sam njihovom igrom. Propuštali su savršene prilike (dobro, ruku na srce - zicera kao zicera i nije bilo, al' neke stvari se moraju pogoditi). Berbatov je pokazao da zna iskoristiti šansu i zabiti golove, a Chicharito je ipak bolji kao jocker s klupe (problem je što Mančo nema veliku konkurenciju u napadu). Ferguson se trudi da od nečeg napravi nešto, al' momci nikako da ga obraduju, pa čak ni za Škotov sedamdeseti rođendan. :D Činjenica je da klub nema dovoljno kvalitetne alternative i široku klupu, a o nedostatku zvijezda i provjerenih igrača da i ne govorim. Sreća u nesreći je što Crveni Đavoli još uvijek drže priključak zahvaljujući porazu City-a.
supljiras...drago mi je sto je blackburn uzeo bodove jer su grizli i igrali srcem al da su bili bolji nisu....United se posteno nafulao i kazna je stigla...ovi nesretnici su na kraju nicim izazvani zgrabili sva 3 boda...osim toga jel znas ti koliko igraca iz prve postave nije igralo na toj tekmi...da se razumijemo...nema nikakve izvlakuse za poraz al United ovakav iskasapljen je JEDINI KONKURENT city za titulu....sad zamisli ekipu sa ovolikim povredama i ovakvom igrom ima ISTO bodova kao i prvoplasirana ekipa
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 02 jan 2012, 19:03

Mozel' mi neko reci hocel' Lindegard startat na golu?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 02 jan 2012, 19:04

Edin TM87 je napisao/la:Mozel' mi neko reci hocel' Lindegard startat na golu?
Znat ćemo u srijedu oko 20h.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 02 jan 2012, 19:15

slani grad je napisao/la:
Claus je napisao/la:Roversi su fakat iznenadili na Old Traffordu. Dobro, nisu baš ni oni bili toliko dobri koliko je United bio loš i bezidejan, ali su se potrudili da zagorčaju život domaćinu. Ha Mančesterovci? Slažete li se? :mrgreen: Ipak, mrlju na pobjedu gostiju ne treba stavljati. Što jest, jest - zaslužili su subotnja tri boda. Blackburn je došao da se brani, bili bi prezadovoljni i bodom, no kasnije su iskoristili i najmanju šansu pa su, na krilima dvostrukog strijelca Yakubu-a i pobjedničkim golom Hanleya, tako došli do zlata vrijednih bodova.

supljiras...drago mi je sto je blackburn uzeo bodove jer su grizli i igrali srcem al da su bili bolji nisu....United se posteno nafulao i kazna je stigla...ovi nesretnici su na kraju nicim izazvani zgrabili sva 3 boda...osim toga jel znas ti koliko igraca iz prve postave nije igralo na toj tekmi...da se razumijemo...nema nikakve izvlakuse za poraz al United ovakav iskasapljen je JEDINI KONKURENT city za titulu....sad zamisli ekipu sa ovolikim povredama i ovakvom igrom ima ISTO bodova kao i prvoplasirana ekipa
Ja ne vidim šupljiranja ovdje, sve sam rekao kako jeste. ;) Nigdje ne piše da je United bio u punom sastavu; napisao sam da klubu treba šira klupa i bolje zamjene u slučaju povreda (svjestan sam da nisu najjači bili na djelu). Isto tako, kvaliteta nije na odmet. Fergie, koliko god da je dobar (možda i najbolji ikad) stručnjak, nije čarobnjak da od sve slabije ekipe napravi šampione.

Također, nigdje nisam spomenuo da je Blackburn jači (to je zaista apsurdno na fenjeraš ima bolje igrače od ekipe koja je na diobi prvog mjesta). Napisao sam:
Dobro, nisu baš ni oni bili toliko dobri koliko je United bio loš i bezidejan, ali su se potrudili da zagorčaju život domaćinu.
Slažem se većim dijelom i sa tvojim komentarom, al' stvarno ne vidim šta sam pogrešno/netačno rekao. Svi znamo u kakvim okolnostima se sastavlja, bolje rečeno skrpi tim, pa tako da je i ovo veliki uspjeh. Priča ti ne pije vodu, tako da...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 jan 2012, 20:52

Thunderstruck je napisao/la:
A do tada molimo Boga da ce Lindegaard bit na golu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 02 jan 2012, 20:55

Cartman je napisao/la:
Thunderstruck je napisao/la:
A do tada molimo Boga da ce Lindegaard bit na golu.
ja molim boga da se oporave rio i samling u tom slucaju mi je svejedno ko ce bit na golu.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 jan 2012, 20:57

Ma kad je De Gea tu ne mozes bit siguran ni sa Vidicem. Svaki korner je opasan po zivot.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 02 jan 2012, 20:59

Cartman je napisao/la:Ma kad je De Gea tu ne mozes bit siguran ni sa Vidicem. Svaki korner je opasan po zivot.
Ovo je cinjenica pa jbt De Gea kod svakog kornera ima problema sjebem se kod svakog kornera
Glory Glory Man United !!! :D

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.