FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
1 bod je ok .. ja lično se ne zanosim previše, sam Grado je rekao da će sigurno biti oscilacija, tako da .. dva puta smo gubili, dva puta se vratili, čestitke momcima .. idemo dalje
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Dobro je mozemo biti zadovoljni.
Povrijedili se Ribic i Grado, valjda je sve uredu.
Povrijedili se Ribic i Grado, valjda je sve uredu.
Tu prednost gubite u Tuzli 
ČESTITKE MOMCIMA NA BODU,IDEMO DALJE

ČESTITKE MOMCIMA NA BODU,IDEMO DALJE

Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Kontakt:
Možda prednost do Tuzle i ne bude, a možda bude i veća, ko će ga znat.Gorki je napisao/la:Tu prednost gubite u Tuzli
ČESTITKE MOMCIMA NA BODU,IDEMO DALJE![]()
Pozdrav.
1921
1989
1989
Ako kojim slucajem bude manja razlika izmedju Viteza, Radnickog i Slobode , ja mislim da ce na Tusnju bit odlucujuca utakmica izmedju Slobode i Radnickog, al ima jos do kraja tek su odigrane 3 utakmice.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Posteno do meca u Tuzli ima jos mnogo, al ako bude blizu u bod,dva i Vitez jos koji put posustane, mogao bi biti spektakl pa nek bolji pobijedi. Iako ja iskreno nevolim puno da se nadam i da mastam mlada je ekipa i svaka cast momcima i za ovo do sad. Imamo samo pet hajmo reci iskusnih igraca ovo sve obdanisteVolimRadnicki je napisao/la:Možda prednost do Tuzle i ne bude, a možda bude i veća, ko će ga znat.Gorki je napisao/la:Tu prednost gubite u Tuzli
ČESTITKE MOMCIMA NA BODU,IDEMO DALJE![]()
Pozdrav.
Kako je malo potrebno i od skorog gasenja kluba do ovako konstantno dobrih vijesti ! Uprava radi i radi !
Kad ovako igraju sad, kako će se tek momci uigrati do početka sl sezone, a plus i neko pojačanje 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Bod ko kuca s obzirom da je Vitez izgubio. Nada u povratak u najelitnije drustvo BH nogometa je svake sedmice sve veca i veca. Trenutno je -6, sto naravno nije nenadoknadivo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Samo tacku ubaciti izmedju coba.
http://visoko.coba/novosti/7499-foto-bo ... vice=xhtml" onclick="window.open(this.href);return false;
http://visoko.coba/novosti/7499-foto-bo ... vice=xhtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
- Kontakt:
-7Omerbavarac je napisao/la:Bod ko kuca s obzirom da je Vitez izgubio. Nada u povratak u najelitnije drustvo BH nogometa je svake sedmice sve veca i veca. Trenutno je -6, sto naravno nije nenadoknadivo.
1921
1989
1989
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da, da, moja greska. Ipak je Radnicki na tom zaostatku ali ne zadugo.VolimRadnicki je napisao/la:-7Omerbavarac je napisao/la:Bod ko kuca s obzirom da je Vitez izgubio. Nada u povratak u najelitnije drustvo BH nogometa je svake sedmice sve veca i veca. Trenutno je -6, sto naravno nije nenadoknadivo.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ovo sa Vitezom i Capljinom je ljubav "ugrozenog naroda" ,ja se ne bih puno nadao ali opet nada zadnja umire.Omerbavarac je napisao/la:Bod ko kuca s obzirom da je Vitez izgubio. Nada u povratak u najelitnije drustvo BH nogometa je svake sedmice sve veca i veca. Trenutno je -6, sto naravno nije nenadoknadivo.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Bod ko kuca, idemo dalje, dobit Podgrmec kuci pa idemo u Capljinu.
Naravno da je BOD veliki kao kuća,jer do prije 2-3 mj. nismo ni postojali faktički,borili se da se ne ugasimo a vidi nas sad..3 tekme 7 bodova.
Ima još puno do kraja,vjerujem da možemo do kraja izboriti prvu poziciju
Što se tiče tekme u Čapljini NO COMMENT,sve je moguće.
Ima još puno do kraja,vjerujem da možemo do kraja izboriti prvu poziciju

Što se tiče tekme u Čapljini NO COMMENT,sve je moguće.
-
- Kontakt:
Teško će vam biti dole, skoro pa nemoguće da pobjedite, ni Borac dole nije mogao pobjedit, a u vrhu su PL.
Protiv Podgrmeča siguran sam da nećete imati nikakvih problema i da pobjeda neće doći u pitanje.
Pozdrav.
Protiv Podgrmeča siguran sam da nećete imati nikakvih problema i da pobjeda neće doći u pitanje.
Pozdrav.
1921
1989
1989
Vidjet ćemo sve za dvije sedmice.VolimRadnicki je napisao/la:Teško će vam biti dole, skoro pa nemoguće da pobjedite

Bravo susjedi cestitke na bodu...
iskreno totalno ste bili losi sa igrom u Tuzli protiv Bratstva
nisam vjerovao da cete nesto uzeti u Visokom Bosni gori ne bi smjela
rasipati bodove al eto ... sumnjam da cete odmrznut -7 pogotovo sto
idete u goste Vitezu al probajte... po meni bi najbolje bilo uigravati ekipu za iducu
godinu kad ce stvarno izgleda biti najzanimljivija prva fed. od postanka na podrucju TK.
ai Sloboda i Gradina pa i Radnicki ce ici na ulazak (i Orasje kako ce se postaviti )
Zvijezda jos nije osigurala opstanak , znaci svake sedmice kantonalni derbi nekakav
pa i Travnik ili Gosk znaci bice pravo zanimljivo... sretno u nastavku
iskreno totalno ste bili losi sa igrom u Tuzli protiv Bratstva
nisam vjerovao da cete nesto uzeti u Visokom Bosni gori ne bi smjela
rasipati bodove al eto ... sumnjam da cete odmrznut -7 pogotovo sto
idete u goste Vitezu al probajte... po meni bi najbolje bilo uigravati ekipu za iducu
godinu kad ce stvarno izgleda biti najzanimljivija prva fed. od postanka na podrucju TK.
ai Sloboda i Gradina pa i Radnicki ce ici na ulazak (i Orasje kako ce se postaviti )
Zvijezda jos nije osigurala opstanak , znaci svake sedmice kantonalni derbi nekakav
pa i Travnik ili Gosk znaci bice pravo zanimljivo... sretno u nastavku
-
- Kontakt:
lajkmarseille_unique je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.