FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Memara je napisao/la:
Rahmanović je pojačanje.
Kako je ovo Hadžić dao? možda prsima ili glavom da je zakačio, neugodno i njemu reći da nije, a i raji ovako zanimljivije.

mozda je malo dirao hahaha imo je jos jednu sansu glavom al nije uslaBelminM23 je napisao/la:Memara je napisao/la:
Rahmanović je pojačanje.
Kako je ovo Hadžić dao? možda prsima ili glavom da je zakačio, neugodno i njemu reći da nije, a i raji ovako zanimljivije.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kakva propaganda, poceli smo kao anamo oni. 

Nije što je rođak, al dobar je.Rahma je napisao/la:Jebote Messi, gledaj od 00:25...

Rahmanovic je u ove dvije utakmice protiv Zarije bio nas glavni igrac i pokretac dosta dobrih akcija, a i protiv Olimpika prema ovom sazetku vodio je glavnu rijec na terenu.
Samo nastavi majstore, ovo je pravi fudbaler i najvece nam pojacanje !
Samo nastavi majstore, ovo je pravi fudbaler i najvece nam pojacanje !
Mislim da je krajnje vrijeme da se dignemo na proteste protiv uprave, Tana i nacina na koji vode klub.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
- PitarBordo
- Kontakt:
Čekam ujutro standardnu ekipu da te opovrgne jeftinim sarkazmom tipa "ma gasimo se" ili "treba vratiti baljka."Evander je napisao/la:Mislim da je krajnje vrijeme da se dignemo na proteste protiv uprave, Tana i nacina na koji vode klub.

Samo Saraj'vo.
Skupite pare, vratite covjeku sto je dao i klub je vas. Bilo kakva druga opcija je smijesna.Evander je napisao/la:Mislim da je krajnje vrijeme da se dignemo na proteste protiv uprave, Tana i nacina na koji vode klub.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ja isto uveliko razmisljam o ovome. Vjerovali ili ne,jer sam ubijedjen da ovim nacinom vodjenja moze biti samo gore. I da ce doci vrijeme kad ce se ovdje govoriti kako je u redu to sto tavorimo kao prvoplasirani u ligi za opstanak.PitarBordo je napisao/la:Čekam ujutro standardnu ekipu da te opovrgne jeftinim sarkazmom tipa "ma gasimo se" ili "treba vratiti baljka."Evander je napisao/la:Mislim da je krajnje vrijeme da se dignemo na proteste protiv uprave, Tana i nacina na koji vode klub.
Koju cifru bi sad odokativno trebalo izvaliti za ovaj Tanov procenat?? Nesto vise sad nego je on uletio??
Zadnja izmjena: socrates, dana/u 16 jul 2017, 02:07, ukupno mijenjano 1 put.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
-
- Kontakt:
"Ni ne zasluzujemo bolje.."
"Ne moze sve preko noći.."
"Sta bi ti kad si tako pametan.."
"Ne moze sve preko noći.."
"Sta bi ti kad si tako pametan.."
A sta drugo da napise covjek na gluposti vas dvojice?PitarBordo je napisao/la:Čekam ujutro standardnu ekipu da te opovrgne jeftinim sarkazmom tipa "ma gasimo se" ili "treba vratiti baljka."Evander je napisao/la:Mislim da je krajnje vrijeme da se dignemo na proteste protiv uprave, Tana i nacina na koji vode klub.
- PitarBordo
- Kontakt:
Simpatično pitanje. Imaš li šta sadržajnije od nazivanja glupostima stvari kojih se bojiš ili nemaš argumente da to opovrgneš? Ako nemaš onda ignoriši "gluposti" i drži glavu u vrućem pijesku.Arhitekt je napisao/la:A sta drugo da napise covjek na gluposti vas dvojice?PitarBordo je napisao/la:Čekam ujutro standardnu ekipu da te opovrgne jeftinim sarkazmom tipa "ma gasimo se" ili "treba vratiti baljka."Evander je napisao/la:Mislim da je krajnje vrijeme da se dignemo na proteste protiv uprave, Tana i nacina na koji vode klub.
Samo Saraj'vo.
Najjace je ono kad kazu 'skupi pare pa otkupi klub od Tana'. Koja samo pasivnost i kukavicluk se krije iza ovakve price za ne povjerovati! Stara bosanska i bosnjacka paradigma u stilu eto znam da sam u **** ,ali moram trpiti i sutiti valjda ima i neko kome je gore.
- PitarBordo
- Kontakt:
Epska "samo nek ne puca"zagorski je napisao/la:Najjace je ono kad kazu 'skupi pare pa otkupi klub od Tana'. Koja samo pasivnost i kukavicluk se krije iza ovakve price za ne povjerovati! Stara bosanska i bosnjacka paradigma u stilu eto znam da sam u **** ,ali moram trpiti i sutiti valjda ima i neko kome je gore.
Samo Saraj'vo.
Ja bi napravio klub koji bi bio Dinamo bosanski sa 2 m km. To ne ulazi da bi usli u grupnu fazu lp al definitivno osvajac duple krune sa svim pobjedam kuci i na strani.
Tan nemoze da pregori nama po milion € prvih pet godina (znaci svake godine milion prvih 5 gidina) tad bi bili u rangu hajduka mozda cak i jaci.
Al sa dva miliona maraka bi bili ekipa koja bi pomela sirotinji i casno ispala u play off-u lige evrope.
I tako 5-6 godina mozda i 10 i sigurno da bi u roku 10 godina jednom upali u grupu.
Sisa iz konjevic polja ce sa siminim hanom prije bit prvak bih nego mi sa mahnitim kinezom.
Nedime sine nadam se da ces onu stuhu ahmetovica istjerat iz prvi 11, bolji si.
Tan nemoze da pregori nama po milion € prvih pet godina (znaci svake godine milion prvih 5 gidina) tad bi bili u rangu hajduka mozda cak i jaci.
Al sa dva miliona maraka bi bili ekipa koja bi pomela sirotinji i casno ispala u play off-u lige evrope.
I tako 5-6 godina mozda i 10 i sigurno da bi u roku 10 godina jednom upali u grupu.
Sisa iz konjevic polja ce sa siminim hanom prije bit prvak bih nego mi sa mahnitim kinezom.
Nedime sine nadam se da ces onu stuhu ahmetovica istjerat iz prvi 11, bolji si.
-
- Kontakt:
Auto gol bio . cemu guranje na silu neceg ?? Teren i veijeme ce sve pokazati sta ce biti od Hadzica nema potrebe izmisljati da je da gol ono auto gol . lazemo sami sebe ko mitomani
Pa daj bolan makar dovedite dobrog zadnjeg veznog, i rezervnog stopera, dok ih Cala uklopi taman na zimu počinju igrati
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijeli, Kyle88, relativizam i 25 gostiju.