gledam sad utakmicu ovu barsa celzi, yebote šta uradi fabregas ono petom, jes šupak obični što je otišo' al nije trebo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
To mu je jedino sto je uradio dobro na zadnje 3 tekme(Che,RM,Che)nedim1993 je napisao/la:koji po redu više jbt dresovi. svaki mjesec drugačiji izlaze. niđe veze.
gledam sad utakmicu ovu barsa celzi, yebote šta uradi fabregas ono petom, jes šupak obični što je otišo' al nije trebo
Meirelles,Ramires i Terry...Rosicky je napisao/la:To i nije neko veliko postignuće ^^
Šalu na stranu sad će sigurno još veći smradovi od Reala osvojit ..sa ovakvim kaznama ako nije 4 igrača čelzija nemogu u finale ...
Ma samo konstatujem,daleko bilo da gotivim Barcu,nego treba bit' realan i rec' da,ma kakvi to trofeji bili osvojio je,covjek je otisao tamo da osvoji sve(a osvojit ce kad tad),nesto slicno k'o Henry,samo sto je ovaj ispao pakas,jer smo ga mogli uopit za duple pare...Profesor je napisao/la:Jeste da jih je osvojio vise nego u Arsenalu, ali niso to oni pravi trfeji, gdje se gine cjelu sezonu, da bi na kraju pokupio slag. Sta je on napravio da su ljudi dosli do tih trofeja, osimsto je igrao u finalu? Nista.
Najdraze mi je da Barca nece osvojit ni prvenstvo ni CL zbog Cesca. I dok je god on u Barci, uvjek cu biti na strani Reala. Toliko.
EDIT*
U finalu navijam protiv Chelsea zbog sljedecih razloga:
- ako slucajno zavrsimo 4., onda nam je CL jos dostupna
- zelim da bude Arsenal prvi klub iz Londona, koji ce osvojiti CL
COYG!
Ovo obavezno pratim svake sezone i aminam da niko ne osvoji dvaput zaredomArnelinho je napisao/la:Meni je najviše žao Fabregasa. Al' jbg. nisam im'o izbora. Na drugoj strani su bili teži argumenti zašto trebam navijati za Chelsea. Prvo kao prvo Englezi, drugo kao drugo niko neće 2x zaredom osvajati Ligu prvaka, makar dok sam ja živ ,a treće kao treće navij'o sam i tačka.
Takodje.nedim1993 je napisao/la:Ovo obavezno pratim svake sezone i aminam da niko ne osvoji dvaput zaredom. to mora Arsenal uradit samo jednom i niko nikad više !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.