Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Moggi se vraća starim navikama. Nemoj samo tražit adminu moderatora dobićeš ban
-
- Kontakt:
Pa budala lik, lako je kad ne razmisljas glavom nimaloSarmelino je napisao/la:Haj ti sakama na nozeve
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Otkolko je dnohla beer. Joj jesam se sinoć uradio btj.Fowl95 je napisao/la:Petak nije loš. Hladno pivo, Nikola Vranjković, Ničim izazvan.Sarmelino je napisao/la:1.dan tradicionalno najgori dan. Al eto ove godine je sve kita.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Talentovana je, 6.9ASD je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Al je zato dobro ako imaš komšiju srbina da mu daš ključeve da ti pripazi kuću u slučaju belajaVarg je napisao/la:nije niđe bolje nego ovde ako imas pare i ako ti srbi ne traze bijelu tehniku
Glasnogovrnica Zvezde od 1 do 10?

Saznajemo: Izetbegović se rješava lokalnih moćnika i ograničava utjecaj potpredsjednika SDA

Zadnja izmjena: Osim13, dana/u 26 jul 2019, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
čuo sam za takve i 25 godina poslije rata čuvaju ključeve jos sredili kuće finoOsim13 je napisao/la:Al je zato dobro ako imaš komšiju srbina da mu daš ključeve da ti pripazi kuću u slučaju belajaVarg je napisao/la:nije niđe bolje nego ovde ako imas pare i ako ti srbi ne traze bijelu tehniku
Ma nemam pojma, vjerovatno u 10 kad najviše ljudi bude. Nema mene u Tuzli do rokovaPenaltiky je napisao/la:Otkolko je dnohla beer. Joj jesam se sinoć uradio btj.Fowl95 je napisao/la:Petak nije loš. Hladno pivo, Nikola Vranjković, Ničim izazvan.Sarmelino je napisao/la:1.dan tradicionalno najgori dan. Al eto ove godine je sve kita.

Let's talk about SIX baby!
- Fantasista
- Kontakt:
Valjda bude Pivo od 22. Vidim da predzadnji nastupaju.
Ja gluim do 11 valjda budu poslije.Fantasista je napisao/la:Valjda bude Pivo od 22. Vidim da predzadnji nastupaju.
kod mene u prošlu Srijedu crko el. motor, juče napravili valja sad subotu raditOsim13 je napisao/la:Valja na poso u ponedjeljak ****

Ma ja evo računam koliko mi je keša ostalo da se olešim za vikend propisnoPenaltiky je napisao/la:kod mene u prošlu Srijedu crko el. motor, juče napravili valja sad subotu raditOsim13 je napisao/la:Valja na poso u ponedjeljak ****
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Meni juče plata bilaOsim13 je napisao/la:Ma ja evo računam koliko mi je keša ostalo da se olešim za vikend propisnoPenaltiky je napisao/la:kod mene u prošlu Srijedu crko el. motor, juče napravili valja sad subotu raditOsim13 je napisao/la:Valja na poso u ponedjeljak ****

- tuzlak1987
- Kontakt:
**** juli, toliko radnih ima da plata ode na jelo i gorivo.
Ne brini se, sve će to februar da niveliše za kompletnu godinu.tuzlak1987 je napisao/la:**** juli, toliko radnih ima da plata ode na jelo i gorivo.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Vidi joj se članak i dio lista, &Derdiyok je napisao/la:Kakav film snimaju
- Fantasista
- Kontakt:
Kekin u Tuzli išao u sedmi i osmi razred i to u Miladijama 

Yebo majku strašno dobro bilo, pogotovo Bajaga. Samo su mi se jarani olešili ko nikad pa sam više obraćao pažnju da ne naprave kakav belaj nego na pič.ke.Osim13 je napisao/la:Ja loših picki na Pušenju

"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 2 gosta.