Nisam primjetio.GracanicaAA je napisao/la:Felt #earthquake (#zemljotres) M3.0 strikes 19 km W of #Tuzla (Bosnia & Herzegovina) 7 min ago.
+
Wtf fuck.![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Moderator
- Kontakt:
Drug jest, kaze sekundu-dvije.Penaltiky je napisao/la:Nisam primjetio.GracanicaAA je napisao/la:Felt #earthquake (#zemljotres) M3.0 strikes 19 km W of #Tuzla (Bosnia & Herzegovina) 7 min ago.
+
Wtf fuck.![]()
opet sam ga osjetio postovani gledaoci
Šta je, sad se i ja tebi počinjem priviđati ko gospa ? A smijala si mi se nedavnorasavoje je napisao/la:Nedzarici, 7 i 30, majica na zute pruge, ne?Derdiyok je napisao/la:

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ima i Caffee Biblioteka na MaltiPenaltiky je napisao/la:Ima čitaonica u Dragodolu, piva 1.5 KMBrokula je napisao/la:Jel znate za koju dobru gradsku biblioteku, neki kulturni centar i sl, alkosi i nehljebovići jedni?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ima i u Brčkom, i to preko puta škole i fakultetaOsim13 je napisao/la:Ima i Caffee Biblioteka na MaltiPenaltiky je napisao/la:Ima čitaonica u Dragodolu, piva 1.5 KMBrokula je napisao/la:Jel znate za koju dobru gradsku biblioteku, neki kulturni centar i sl, alkosi i nehljebovići jedni?

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Đuro i Nedo sa Bombaj Štampom pokidali večeras u Ze. Aplauz!
Sutra napad na susjedni kanton.
Pošaljite kakve prijateljice na koncert vi iz Sarajeva. 
Sutra napad na susjedni kanton.

"We need to suffer. And we need to fight."
Ma druze prije sam svaki mjesec bio tamo jednom ili dvaput. U zadnje vrijeme ne idem, bio sam mozda dvaput u zadnjih godinu dana i to na dzenazi kad mi je nena umrla i na bajramu.alemsa je napisao/la:Ma nije los grad, sta mu fali? Korzo neka manja verzija Male Aleje na Ilidzi. Galija dobra kafana, Palermo beton isto petkom muzika uzivo cijelu noc ljulja, Dragana dobar komad pjevaljka. Tu su vecinom Srbi iz okoline Sarajeva, Hadzici, Ilidza itd. Sto ih je exzodus smijestio tu, nisam nikad imao problema do tad, kasnije taj Srbin rece da sebu tom Napoliju okupljaju cetnici iz Kravice, pa reko je.bo ti marer sto si nas vodio kad si znao, kao nisam konto da ce sta jer ste samnom, debil lik nk jebte mogli smo havariju dozivjet zbog kretena
Svega sam se nagledao tamo, od cetnickih okupljanja do pjevanja cetnickih pjesama do kasno u noc. Imao sam i sam manjih problema. Izlazio sam i po dani i noci, jednostavno nema nista zanimljivo u tom gradu. Sve sami idioti i cetnici 1/1.
Vrhunac mi je bio kad je Dodik najavio posjetu, oni su sredili onaj stadion gdje je helikopter trebao sletiti (koji je inace sluzio kao logor u ratu), okitili sve oko njega, napravili docek bogtevidio ko da Putin licno dolazi. Samo da bi ih ovaj na kraju isfurao, nije se ni pojavio.
Mozda u zivotu nisam vidio mnogo toga van BiH, ali sam lijepu nasu poprilicno dobro obisao i nigdje nisam vidio odvratnijih ljudi nego tamo
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Kakve su ovo qrcina postave na Kaleidoskopu hahahaha,dobroe pa sam odlucio da ne idem nikako.
Cuj Marchelo
Cuj Marchelo

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Fantasista
- Kontakt:
Marchelo sisaSarmelino je napisao/la:Kakve su ovo qrcina postave na Kaleidoskopu hahahaha,dobroe pa sam odlucio da ne idem nikako.
Cuj Marchelo
Sinoć gledao Despotic Bullet, nisu loši, deru guzove jbg
1.dan tradicionalno najgori dan. Al eto ove godine je sve kita.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Petak nije loš. Hladno pivo, Nikola Vranjković, Ničim izazvan.Sarmelino je napisao/la:1.dan tradicionalno najgori dan. Al eto ove godine je sve kita.
Let's talk about SIX baby!
-
- Kontakt:
Joj smaraca za Kolasinca, napisali 869575648 clanaka od sinoc 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Haj ti sakama na nozeve
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Tema Zvijezde iz Gradačca je skriveni dragulj foruma, moram vam to reć.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Prezirem vrucinu.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno