FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 14 jul 2017, 06:42

TobeYarabi je napisao/la: smije li se neko kladiti da uzimamo titulu ove godine
Evo ja se smijem na sav glas :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jul 2017, 08:10

mirzatele je napisao/la:Fun fact:

Bolje se Celik pojačao od nas :wtf: :think:
:rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 14 jul 2017, 08:16

ajdohordas je napisao/la:Komšinice i ubice će klepit finu lovu za naše uslove a mi kita, takodjer će popravit i koeficijent a mi i tu kita... mi nit igramo pirpremne nit dovodimo pojačanja, nit ima koga u javnosti da nam kaže šta da očekujemo, na čemu se trenutno radi... ne znam ocam' gdje ovakvo stanje vodi. Ništa ama baš ništa pozitivno nema...
Svaka čast za komentar.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 14 jul 2017, 08:58

High je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Kontam vec par minuta sta da napisem, al nemam nista pametno, samo bi se vracao u krug. Samo mogu reci čestitke Širokom i Zelji na nastupima u Evropi, toliko.
Mi smo, pobjedama protiv većih od nas (Levskog, Atromitosa, pa i Orebra, Helsingborga i Haugesunda) zaboravili da i nas ovakve, malehne, mogu izbaciti još manji od nas, kao što smo mi izbacivali veće od sebe, koje evo nabrojah. No, nije problem ta Evropa koliko ovo sivilo koje korijene vuče u anarhiji na našem podneblju, na kom ne možemo povezati dvije titule prvaka zaredom.
Stoji to sto si rekao da smo zaboravili da te manji klubovi mogu izbaciti.
Ali ovi pobrojani klubovi nisu veci od nas ( sem Levskog ) nego su bogatiji. Bitna je razlika biti veci ili biti bogatiji.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Bordo79
Kontakt:

Post Postao/la Bordo79 » 14 jul 2017, 09:21

Kruzi prica da je Cala podnio ostavku??? Ima li iko info?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 14 jul 2017, 09:27

Bordo79 je napisao/la:Kruzi prica da je Cala podnio ostavku??? Ima li iko info?
Kome je jos to bitno ????

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 jul 2017, 09:28

U ovom momentu, to bi bilo glupo. Ako smo trenera trebali mijenjati, trebali smo to uraditi na kraju prosle sezone. Ovako, mislim da je bolje da ostane do kraja godine.
Jedino, ako se pobunio protiv kluba da ga nisu ispostovali za pojacanja i da to uradi iz moralnih razloga, ali da to i kaze javno.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 jul 2017, 10:01

Evander je napisao/la:
U ovom momentu, to bi bilo glupo. Ako smo trenera trebali mijenjati, trebali smo to uraditi na kraju prosle sezone. Ovako, mislim da je bolje da ostane do kraja godine.
Jedino, ako se pobunio protiv kluba da ga nisu ispostovali za pojacanja i da to uradi iz moralnih razloga, ali da to i kaze javno.
Naravno.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 jul 2017, 10:10

jašta radi, navodno čita forum pa nije mogao izdržati pritiske :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 14 jul 2017, 10:24

To bi bilo vece pojacanje nego da nam neko poput Benke dodje. Istinito sigurno nije.

High

Post Postao/la High » 14 jul 2017, 11:20

Lik je napisao/la:
High je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Kontam vec par minuta sta da napisem, al nemam nista pametno, samo bi se vracao u krug. Samo mogu reci čestitke Širokom i Zelji na nastupima u Evropi, toliko.
Mi smo, pobjedama protiv većih od nas (Levskog, Atromitosa, pa i Orebra, Helsingborga i Haugesunda) zaboravili da i nas ovakve, malehne, mogu izbaciti još manji od nas, kao što smo mi izbacivali veće od sebe, koje evo nabrojah. No, nije problem ta Evropa koliko ovo sivilo koje korijene vuče u anarhiji na našem podneblju, na kom ne možemo povezati dvije titule prvaka zaredom.
Stoji to sto si rekao da smo zaboravili da te manji klubovi mogu izbaciti.
Ali ovi pobrojani klubovi nisu veci od nas ( sem Levskog ) nego su bogatiji. Bitna je razlika biti veci ili biti bogatiji.
Manji smo od njih bili po pitanju šansi za prolaz - po tom nekom polaznom kriteriju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 14 jul 2017, 11:26

Malo je zakasnio,ali ipak se nadam da je istina. Trebo je dobiti otkaz krajem zavrsetka lige za prvaka. Dobar covjek, uzasno los trener koji je zivi fudbal 80tih. Uzasna igra, i tekme sto smo dobili dok je on bio tu su bile na ho ruk, odbicu, srecu, penal itd.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 jul 2017, 11:31

Nije trebao dobiti otkaz, trebali su se sporazumno razici, za dobrobit FK Sarajeva.

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 14 jul 2017, 11:35

Kako pojedinci brzo zaboravaljaju i pocnu kudit i pljuvat sve redom pa i Calu, a kad je preuzeo onaj odron od ekipe i doveo u ekipu red svi ga dizali u nebo.
33 utakmice, 19 pobjeda, 9 remija, 5 poraza, gol razlika 51:23, znaci 2 boda po utakmici u prosjeku sa ekipom koja ni blizu nije one koju je imao npr. Dzeno. Ja ne znam sta hoce pojedinci osim sto lijece licne komplekse po forumu, ja jedva cekam novu sezonu da pocne i uvjeran sam da ce Cala abd uzet titulu i da ga mi navijaci necemo otjerat ko sto smo Musemica, pa se na kraju pokajali.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jul 2017, 11:35

slika

Fudbaleri Sarajeva odigrati će sutra prijateljsku utakmicu protiv člana Prve lige Federacije BiH, prošlogodišnjeg premijerligaša, ekipe Olimpica. Utakmica, koja je zatvorena za javnost, igrati će se u 18.30 sati u Trening Centru Bordo kluba u Butmiru.

Susret protiv Olimpica, poslužiti će našem stručnom štabu kao posljednja provjera uoči početka jesenjeg dijela BH Telecom Premijer lige BiH.

Podsjećamo, Sarajevo novu premijerligašku sezonu otvara domaćom utakmicom protiv Zrinjskog, koja je na rasporedu u nedjelju, 23. jula sa početkom u 20 sati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 jul 2017, 11:39

Nek ovaj put i rezultat bude zatvoren za javnost

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 jul 2017, 11:47

Ako Cala dobije otkaz, sta mislite tko ce doci na njegovo mjesto? Mislite da ce doci Bajevic ili Halilhodzic. Moze doci samo isti ili gori a onda cemo i njega otjerati jer nama niko ne valja. Dobro rece Krpic, mi nikada nismo zadovoljni. Samo da napomenem da je Cala proslu sezonu bio najbolji trener PL.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 14 jul 2017, 11:47

:cool:
isko1807 je napisao/la:Kako pojedinci brzo zaboravaljaju i pocnu kudit i pljuvat sve redom pa i Calu, a kad je preuzeo onaj odron od ekipe i doveo u ekipu red svi ga dizali u nebo.
33 utakmice, 19 pobjeda, 9 remija, 5 poraza, gol razlika 51:23, znaci 2 boda po utakmici u prosjeku sa ekipom koja ni blizu nije one koju je imao npr. Dzeno. Ja ne znam sta hoce pojedinci osim sto lijece licne komplekse po forumu, ja jedva cekam novu sezonu da pocne i uvjeran sam da ce Cala abd uzet titulu i da ga mi navijaci necemo otjerat ko sto smo Musemica, pa se na kraju pokajali.
Laz. Ne svi nego pojedinci koji se okrecu kako vjetar duva, tj. pobjeda i sve je udure, izgubljena tekma i nista nevalja.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 14 jul 2017, 11:48

Po pitanju svega jako sam pesimističan za ovu sezonu kao i 90% raje. Jako loša atmosfera u i oko kluba, zahvaljujući upravi(ama) koje su pridonijele svemu ovome. Kod nas se već duže vrijeme ne zna kuda udaramo. Navijači hoće titule, uprava samo evropu, navijači hoće igrače poput Benke, Jajala, Cimija, Delača ili Duljevića, uprava ne može i nema da dovede ni približne igrače. Uprava ganja izlaz u evropu gdje se sramotimo a za istu ne može da nađe adekvatna pojačanja. Akademce prebacuju u prvu ekipu a igraju tek dvojica, trojica (Mihojević i nekad Kadušić i Anđušić), Radovca neću da računam, ostali hlade muda na klupi ili samo treniraju i zbog raje ih drže u ekipi, eto ko tu su a nigdje ih, a nemaju skupa 90 min. odigranih. Vraćaju Velkoskog koji nema gdje drugo, a i zbog raje, (hint: Said), Stojčev ista priča, pa i Dupovac, spašavanje karijera vol. 248. Tan zavrno pipu, otjero one koji su se suprostavili, postavio bord i ljude koji će klimat glavom. Nemaju ambicije ni plana ni programa za ovu godinu. S brda s dola sve ko i prije. Izbori evropu, prođi jedno kolo prodaj jednog akademca za 100.000 eur, pa opet tako narednu sezonu. Mijenjajmo trenere ali i dalje neće Bekić naučit centrirat, Sarić dodat, Hodžić čistu loptu izbit u aut, Ahmetović završit ispred gola, Crnkić pogodit iz penala ili Hebibović iz prve dati go. Dok se ne riješimo ovih igrača, koji truju igru i jednostavno nisu mentalno ni igrački sposobni da igraju za ovaj Klub, nemamo se čemu nadati.

Bordo79
Kontakt:

Post Postao/la Bordo79 » 14 jul 2017, 11:51

Stroj1946 je napisao/la:Po pitanju svega jako sam pesimističan za ovu sezonu kao i 90% raje. Jako loša atmosfera u i oko kluba, zahvaljujući upravi(ama) koje su pridonijele svemu ovome. Kod nas se već duže vrijeme ne zna kuda udaramo. Navijači hoće titule, uprava samo evropu, navijači hoće igrače poput Benke, Jajala, Cimija, Delača ili Duljevića, uprava ne može i nema da dovede ni približne igrače. Uprava ganja izlaz u evropu gdje se sramotimo a za istu ne može da nađe adekvatna pojačanja. Akademce prebacuju u prvu ekipu a igraju tek dvojica, trojica (Mihojević i nekad Kadušić i Anđušić), Radovca neću da računam, ostali hlade muda na klupi ili samo treniraju i zbog raje ih drže u ekipi, eto ko tu su a nigdje ih, a nemaju skupa 90 min. odigranih. Vraćaju Velkoskog koji nema gdje drugo, a i zbog raje, (hint: Said), Stojčev ista priča, pa i Dupovac, spašavanje karijera vol. 248. Tan zavrno pipu, otjero one koji su se suprostavili, postavio bord i ljude koji će klimat glavom. Nemaju ambicije ni plana ni programa za ovu godinu. S brda s dola sve ko i prije. Izbori evropu, prođi jedno kolo prodaj jednog akademca za 100.000 eur, pa opet tako narednu sezonu. Mijenjajmo trenere ali i dalje neće Bekić naučit centrirat, Sarić dodat, Hodžić čistu loptu izbit u aut, Ahmetović završit ispred gola, Crnkić pogodit iz penala ili Hebibović iz prve dati go. Dok se ne riješimo ovih igrača, koji truju igru i jednostavno nisu mentalno ni igrački sposobni da igraju za ovaj Klub, nemamo se čemu nadati.
Zadnjih 10 godina stalo u par redova. Svaka cast
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Tele33 i 11 gostiju.