Momacko pisanje po RB-u

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Zanimljivo da je veceras Witsel bio prilicno rezervisan i veoma los do povrede i izlaska iz igre.Desperado09 je napisao/la: ↑09 jan 2021, 20:56Da se Witsel nije povrijedio Emre Can bi dobio 10 minuta igre. Ovako je dobio više vremena i odigrao vrhunski utakmicu. On jednostavno mora igrati non-stop. Veliki borac, trkač i motivator.
Cijela ekipa drugo poluvrijeme odigrala odlično. Možda najbolje poluvrijeme u zadnjih nekoliko mjeseci.
Nadam se da povreda Witsela nije toliko ozbiljna kako je izgledalo.
Can je večeras bio odličan kako defanzivno tako i ofanzivno nekako ima više hrabrosti i da povuče loptu i da raspali po golu
Šteta,brz oporavak
Ove sezone je bio apsolutno očajan u svakoj prilici koju je dobio, vidjeti ćemo hoće li se nešto promijeniti pod Terzićevom palicom.CarlitoBrigante je napisao/la: ↑13 jan 2021, 08:10Brandt potpuno pao u drugi plan. Šteta, ako me sjećanje dobro služi prošle sezone je bio odličan i u vezi i naprijed.
Reuskraljttbvb je napisao/la: ↑13 jan 2021, 17:24Dzaba ja i dalje mislim da onakav maestro mora imati mjesto u ekipi. Ako ništa da igra pored Witsela, Dzana ili Delaneya kao zadnji/centralni vezni...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.