Ako Bog da da i radnički doživi što je i Sloboda prije par mj. pa ćeš se sjetiti nassjena je napisao/la:
Koliko ste imali humanitarnih akcija u zadnje vrijeme svi su mislili da vas pomaze CRVENI KRST-KRIZ a ono MMF.Svaka cast.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ako Bog da da i radnički doživi što je i Sloboda prije par mj. pa ćeš se sjetiti nassjena je napisao/la:
Koliko ste imali humanitarnih akcija u zadnje vrijeme svi su mislili da vas pomaze CRVENI KRST-KRIZ a ono MMF.Svaka cast.
Sto ti smaras u pm..idi bolan sa ove teme vise,visis tu ko lukavcanin po afganistanu .. ionako vas je vise dole nego u lukavcu,jos malo pa cete i na izbore dole izlaziti uz sunite i site koji ste jbo vas dansjena je napisao/la: Koliko ste imali humanitarnih akcija u zadnje vrijeme svi su mislili da vas pomaze CRVENI KRST-KRIZ a ono MMF.Svaka cast.
pa sto ljudima brate na temu sarajeva ides i postavljas slike?..pusti se ba toga normalno da ce ljudi da reaguju..imaju ljudi svoje price furke i brige...tako isto bi se i mi osjecali , jer smo ovdje izlozeni vec dvije godine kojekakvim likovima koji dolaze samo sa jednim motivom , a to je isprovocirati mladje navijace...nemoj brate to popusti se toga ...dovoljno je ovo sto si postavio na nasoj temi vidimo lijepo izgleda svaka castmarseille_unique je napisao/la:Joj napetosti na temi sarajeva o ove moje dvije slike
Večeras grah za večeruMakeTZ je napisao/la:Igraci su odsjeli u Hotelu Centar Visoko.
prije utakmice sa bratstvom su cak imali karantin u hotelu Rudar, ja mislim da to nikad prije nije bilo.Gorki je napisao/la:Večeras grah za večeruMakeTZ je napisao/la:Igraci su odsjeli u Hotelu Centar Visoko.![]()
EDIT: nešto kontam,prije 2 mj.nismo ni postojali ,a vidi sad,spavanje u HOTELU.
u Tz bio karantin prije?Claus je napisao/la:Bio je karantin i prije, nije to neka novost.
Bio je cesto karantin pred vaznije utakmice na Tusnju, uglavnom u Senadu od Bosne il u hotelu Lukavac.TzBulevar87 je napisao/la:u Tz bio karantin prije?Claus je napisao/la:Bio je karantin i prije, nije to neka novost.
Imamo ambicije, nemamo para trenutno, naravno da nećemo odustati, sada hoćemo li moći nastaviti sa dobrim igrama i rezultatima - to ćemo vidjeti. Sretno danas. Pozzjoksimovic je napisao/la:Nema,sve funkcioniše kao u naaajbolja vremnea ,dolaskom našeg AMERIKAMCA(živio nam 1000-godina).
Ja imam info kako će Vitez bez obzira na prvo mjesto ako osvoji predati nekom palicu -sve zbog toga što nemaju uslova za igranje u Premijer ligi.Mi sad ili eventualno Radnički imamo velike šanse.Radnički kako čitam jutros tek otišao za Sanski Most,tako da ne vjerujem da i oni imaju ambicije za ulazak(iako imaju Bogami igrače za ulazak)
Izgleda da je vrijeme za prvi porazSloboda1919 je napisao/la:1:0 za Bosnu
Ima još 45min,past će domaćiniJTS je napisao/la:e jesmo qrčeve sreće .. čim izjednačimo, odmah primimo gol u narednom napadu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.