Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 jan 2011, 22:46

@Dirk, Bogami ti ja prijateljski savjetujem da postanes simpatizer nekog drugog kluba. Ne mogu da vjerujem
da tako pises o NASIM igracima. Toliko gorcine u tvojim postovima o nama najdrazem timu,
nevjerovatno ...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 jan 2011, 22:47

OTNYS YNWA

jel sutra siguran 1X na Wolwse
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 jan 2011, 22:51

legenda reala je napisao/la:OTNYS YNWA

Jeste brate. :cry:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 21 jan 2011, 22:54

OTNYS_YNWA je napisao/la:@Dirk, Bogami ti ja prijateljski savjetujem da postanes simpatizer nekog drugog kluba. Ne mogu da vjerujem
da tako pises o NASIM igracima. Toliko gorcine u tvojim postovima o nama najdrazem timu,
nevjerovatno ...
Za razliku od navijaca poput tebe koji za LFC navijaju od 2005 godine i osvajanja LP , dozivio sam i mnogo bolji Liveprool koji je imao dusu i srce i u kojem nisu igrale balerine kao danas ... vecina onih koja je gledala Liverpoola i prije 2005 je ogorcena jer je ubijen onaj ratnicki duh Liverpoola, ali sta je tebi imam o tome pricati, pogledaj malo kako je to izgledalo od 98 do 2004, gubilo se i tada ali bar su igraci Liverpoola bili borci i ginuli za sveti dres ... da mi je neko pricao poslije svega da ce David , Lucas , Josemi i slicni imati priliku igrati za LFC rekao bi mu da laze 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 jan 2011, 22:58

OTNYS_YNWA je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:OTNYS YNWA

Jeste brate. :cry:

znači da sam dobro odigro

Dirk Novitzki
znaš li bolan koliko ovaj čovijek ima godina on gleda Liverpol od prije rata :lol:

ja sumnjam da ti Liverpol gledaš od 2001i od Mcalistera (sjećaš se njega )
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 jan 2011, 23:00

Ma ti si smijesan. Jesam li ja negdje napisao da ti ne pratis Liverpool ?
To hoces da kazes da 2005 nismo gledali lavove na terenu ? 2008 takodjer ? :roll:

I ja Liverpool SIGURNO GLEDAM dugo kao i ti, necu se usuditi reci duze jer ne riskiram da grijesim dusu. Cim sam bio u prilici da uzivam u utakmicama na TVu, uzivao sam uz Liverpool. ( Tu pauzu od 5 godina koliko smo bili u gov*ima nisam mogao ). Ne smijes tako bezveze lupati da Liverpool gledam od 2005 . NE SMIJES !

Ti i dalje nastaviti u svakom' postu spominjati Beniteza pod cijom smo palicom igrali najljepsi nogomet u zadnjih 15ak godina.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 21 jan 2011, 23:07

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma ti si smijesan. Jesam li ja negdje napisao da ti ne pratis Liverpool ?
To hoces da kazes da 2005 nismo gledali lavove na terenu ? 2008 takodjer ? :roll:

I ja Liverpool SIGURNO GLEDAM dugo kao i ti, necu se usuditi reci duze jer ne riskiram da grijesim dusu. Cim sam bio u prilici da uzivam u utakmicama na TVu, uzivao sam uz Liverpool. ( Tu pauzu od 5 godina koliko smo bili u gov*ima nisam mogao ). Ne smijes tako bezveze lupati da Liverpool gledam od 2005 . NE SMIJES !

Ti i dalje nastaviti u svakom' postu spominjati Beniteza pod cijom smo palicom igrali najljepsi nogomet u zadnjih 15ak godina.

Auuu kakav kiks , ne mogu da vjerujem da si napisao ovo Liverpool je najbolji fudbal u zadnjih 10 godina igrao 2001 godine i tada osvojio 5 trofeja ...dovidjenja i prijatno 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 21 jan 2011, 23:16

Ee ko je iz Bosne ili regije 2001ve pratio Liverpool kad su svi imali 4 kanala na Tvu a racunar je bio pojam. Mislim kako se tad vise citalo o ekipama a nije sa bas moglo pratit kako se igra kao danas. Bila je liga prvaka i to ali da pratis bas liverpool kao danas tesko.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 jan 2011, 23:18

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ee ko je iz Bosne ili regije 2001ve pratio Liverpool kad su svi imali 4 kanala na Tvu a racunar je bio pojam. Mislim kako se tad vise citalo o ekipama a nije sa bas moglo pratit kako se igra kao danas. Bila je liga prvaka i to ali da pratis bas liverpool kao danas tesko.

ma moglo je ,kad su došle on satelitske narod pokupovo sve ko lud ,i u to vrijeme se još uvijek svašta moglo gledati nekodirano

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 21 jan 2011, 23:21

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ee ko je iz Bosne ili regije 2001ve pratio Liverpool kad su svi imali 4 kanala na Tvu a racunar je bio pojam. Mislim kako se tad vise citalo o ekipama a nije sa bas moglo pratit kako se igra kao danas. Bila je liga prvaka i to ali da pratis bas liverpool kao danas tesko.
Aha zanimljivo zboris , mogu ti reci da je tada mnogo lakse bilo pratiti sve ovo,nisi na svakom koraku slusao i citao kako Liverpool svaki dan dovodi po 10 igraca i slicno, bilo je mnogo ljepse i zanimljivije ali dobro ti si nasao za sebe opravdanje da se prije 2005 nije moglo gledati i pratiti , dakle samo oni koji od 2005 prate Liverpool znaju nesto o njemu :mrgreen:

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 21 jan 2011, 23:22

od 97' jarane, od 97' ;)
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 jan 2011, 23:23

Dirk je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:@Dirk, Bogami ti ja prijateljski savjetujem da postanes simpatizer nekog drugog kluba. Ne mogu da vjerujem
nevjerovatno ...
Za razliku od navijaca poput tebe koji za LFC navijaju od 2005 godine i osvajanja LP , dozivio sam i mnogo bolji Liveprool koji je imao dusu i srce i u kojem nisu igrale balerine kao danas ... vecina onih koja je gledala Liverpoola i prije 2005 je ogorcena jer je ubijen onaj ratnicki duh Liverpoola, ali sta je tebi imam o tome pricati, pogledaj malo kako je to izgledalo od 98 do 2004, gubilo se i tada ali bar su igraci Liverpoola bili borci i ginuli za sveti dres ... da mi je neko pricao poslije svega da ce David , Lucas , Josemi i slicni imati priliku igrati za LFC rekao bi mu da laze 8-)
ne znam kako svaki put Nuneza zaboravis :mrgreen:
ja postujem sve forumase ovdje i mislim da u ovim momentima rafa nije uopste vazan to je dalglish i nadam se da ce ostati jos dugo. sta je bilo prije bilo je. ja nisam zadovoljan bio ni sa houllier jer je previse forsirao francuze i unistio akademiju ali napravio je neki pomak i imali smo i jako pozitivnih sezona sa njim. sto se rafe tice on je malo popravio nered u akademiji koji je ostao iza francuza ali nije ni jednom mladom igracu dao pravu priliku tako da nije ni bilo smisla previse pricati o toj akademiji u to vrijeme... nekim transferima njegovim sam bio jako nezadovoljan isto tako kao sto su neki sa tim igracima koje je on dovodio bili zadovoljni i sa onim sto je prodavao bili nezadovoljni kod mene je bilo suprotno ali sve je to stvar subjektivnog pogleda na fudbal i klub neko voli jedne neko druge igrace... takticki manje vise sam bio zadovoljan jer znao je rafa u ovim takmicenjima sa ravansima gdje se igra spremiti se jako dobro takticki za neku ekipu ja cu uvijek pamtiti ono izbacivanje chelsea i barcelone a naravno ona pobjeda u finalu je svakako nesto sto je obiljezilo njegovu vladavinu... kasnije je to sve krenulo nizbrdo i meni je kod rafe smetalo sto nije nikada rekao da je on kriv za bilo sta sto se desavalo u klubu tada... roy je dao priliku vecem broju mladih igraca i solidno odradio grupnu fazu europa lige ali u engleskoj je bio grozan. taktika nikakva, on previse pasivan i kukavica da mijenja bilo sta i na kraju zamjerio se i kopu i to je bilo to. sto se transfera tice sa meirelesom sam zadovoljan a poulsen i konchesky se nikako nisu snasli mene je posebno razocarao ovaj drugi.

ispricali smo mi vec davno sve o rafi i znamo ko sta misli nema potrebe da se svaki drugi dan opet nanovo raspravljamo oko njega i igraca...

@torres ne znam gdje si ti tad bio al ja sam sasvim normalno pratio. mozda si nas pomijesao sa maritanijom il nekom drugom egzoticnom zemljom.
You are someone else I am still right here

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 jan 2011, 23:26

Kako sam vec pisao zagotovio sam Liverpool tamo negdje 96 godine, prve rezultate sam pratio ponedjeljkom u novinama, a malo kasnije preko petice, hrvatske one emisije sa golovima iz 5 najjacih liga, i naravno preko casopisa koje sam kupovao, supersport i nogomet. Prve utakmice sam gledao na jednom stranom kanalu koji se hvatao obicnom antenom, neki vojnicki kanal bbc-a. Tu se ovako ukljuce subotom u 4 i iz studija prate tekme, a dole se ispisuju rez svih liga. Na tom kanalu prenosili su tekme lige nedjeljom, a redovno se prenosio fa cup ja mislim. Sjecam se ovaj jedan drug iz srednje dolazio kod mene da gledamo. Sjecam se bash jednom dolazio protiv mancestera i gerrad dao gol vako sa 20-30metara, ako ko zna nek napishe kad je to bilo :roll: I na tim kanalima isto bio uefa cup, joj kad se sjetim protiv barcelone u gostima, oj brani se brani nekako i kuci dobili 1-0 iz penala, meni drago hocu da skacem kroz prozor. Taj strani kanal se mogao hvatat jer je ovde realativno bila ona njihova baza u Butmiru, a isto su bila dva americka. Tu sam gledao redovno nhl i nba, svake noci haman bilo, ono uzmali signale sa espn i slicno. Samo nije bilo boje i tona, ocoravio sam gledajuci gdje je pak :D A na ovom engleskom bilo je boje, al nije tona, tj sustalo je
nema potpisa

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 21 jan 2011, 23:26

Eh obavljen skauting Sochauxa.
Mogu samo reći da u toj ekipi nema ništa za nas,to odmah da naglasim
Boudebuz je prebačen u B tim Sochauxa koji se takmiči u petoj ligi, zbog nedoličnog ponašanja i kofrčenja na terenu. Tako da mu je karijera krenula niz brdo.
Marwin Marten je dobar igrač, prodoran, dobar pas, ali imamo sa njim tri problema. Prvi je nedostatak snage za EPL, jer mislim da nema više od 70 kg. Drugi je visina, mislim da je visok 1,72 možda centimetar gore dole. Treći njegov problem jeste što ga je trener prekomandovao sa krila na organizatora igre. Sad igra nešto kao AM, tako da u našoj ekipi nema mjesta za njega.
Uglavnom Sochaux-Paris 2-1. Zaslužena pobjeda.
Treaba napomenuti da u Sochaux brani jedan novi Hugo Loris i da na njega treba obratiti pažnju.
Sljedeća utakmica je sa Rennom, kada ću vam donijeti detaljan izvještaj o Mvilli ;-)
There got to be something for Liverpool big number nine ...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 jan 2011, 23:29

Admir_Sa je napisao/la:
Kako sam vec pisao zagotovio sam Liverpool tamo negdje 96 godine, prve rezultate sam pratio ponedjeljkom u novinama, a malo kasnije preko petice, hrvatske one emisije sa golovima iz 5 najjacih liga, i naravno preko casopisa koje sam kupovao, supersport i nogomet. Prve utakmice sam gledao na jednom stranom kanalu koji se hvatao obicnom antenom, neki vojnicki kanal bbc-a. Tu se ovako ukljuce subotom u 4 i iz studija prate tekme, a dole se ispisuju rez svih liga. Na tom kanalu prenosili su tekme lige nedjeljom, a redovno se prenosio fa cup ja mislim. Sjecam se ovaj jedan drug iz srednje dolazio kod mene da gledamo. Sjecam se bash jednom dolazio protiv mancestera i gerrad dao gol vako sa 20-30metara, ako ko zna nek napishe kad je to bilo :roll: I na tim kanalima isto bio uefa cup, joj kad se sjetim protiv barcelone u gostima, oj brani se brani nekako i kuci dobili 1-0 iz penala, meni drago hocu da skacem kroz prozor. Taj strani kanal se mogao hvatat jer je ovde realativno bila ona njihova baza u Butmiru, a isto su bila dva americka. Tu sam gledao redovno nhl i nba, svake noci haman bilo, ono uzmali signale sa espn i slicno. Samo nije bilo boje i tona, ocoravio sam gledajuci gdje je pak :D A na ovom engleskom bilo je boje, al nije tona, tj sustalo je
e tako je slicno i kod mene bilo ali se uvijek mogao naci nacin da se prati ako je bilo volje... a ne kao ova djeca danas sjedi za komp i citaj traceve po netu... mi smo bar kao mlađi pratili sport na zdrav nacin :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 jan 2011, 23:32

Rizah je napisao/la:Eh obavljen skauting Sochauxa.
Mogu samo reći da u toj ekipi nema ništa za nas,to odmah da naglasim
Boudebuz je prebačen u B tim Sochauxa koji se takmiči u petoj ligi, zbog nedoličnog ponašanja i kofrčenja na terenu. Tako da mu je karijera krenula niz brdo.
Marwin Marten je dobar igrač, prodoran, dobar pas, ali imamo sa njim tri problema. Prvi je nedostatak snage za EPL, jer mislim da nema više od 70 kg. Drugi je visina, mislim da je visok 1,72 možda centimetar gore dole. Treći njegov problem jeste što ga je trener prekomandovao sa krila na organizatora igre. Sad igra nešto kao AM, tako da u našoj ekipi nema mjesta za njega.
Uglavnom Sochaux-Paris 2-1. Zaslužena pobjeda.
Treaba napomenuti da u Sochaux brani jedan novi Hugo Loris i da na njega treba obratiti pažnju.
Sljedeća utakmica je sa Rennom, kada ću vam donijeti detaljan izvještaj o Mvilli ;-)
ne znam sta ce mu veca kilaza na tu visinu... kelly je 190 cm visok a ima manje od 80 kila pa se moze pokurati fino :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 jan 2011, 23:33

fera je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
e tako je slicno i kod mene bilo ali se uvijek mogao naci nacin da se prati ako je bilo volje... a ne kao ova djeca danas sjedi za komp i citaj traceve po netu... mi smo bar kao mlađi pratili sport na zdrav nacin :D

ma moglo se svašta prije gledati ,ja kupio satelitsku 98 u to vrijeme je bilo još uvijek kanala kolko hoćeš
a isto je prije Admire bila talijanska na Rai-u iz studia košto si to ti gledo

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 21 jan 2011, 23:35

Dirk je napisao/la:
Aha zanimljivo zboris , mogu ti reci da je tada mnogo lakse bilo pratiti sve ovo,nisi na svakom koraku slusao i citao kako Liverpool svaki dan dovodi po 10 igraca i slicno, bilo je mnogo ljepse i zanimljivije ali dobro ti si nasao za sebe opravdanje da se prije 2005 nije moglo gledati i pratiti , dakle samo oni koji od 2005 prate Liverpool znaju nesto o njemu :mrgreen:
Ma yarane pravo da ti kazem meni je sad 19 godina, i od kad sam skonto sta valja imao sam 12-13 godina znaci to je bilo 2004-5 kada je liveprool skreno pozornost na sebe ligom prvaka tako da se ne optertecujem tim sto ti nabijas na nos da neko prati od 2005, pa sad je 2011 znaci 6 godina nije to malo dragi moj kolega..

Uglavnom nema potrebe da se raspravljamo medjusobno, znam da je liverpool u najlosijoj sezoni i da ima milion misljenja sta valja i sta nevalja al trebamo se drzati zajedno kao uvijek a ne svadjati se ynwa
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 jan 2011, 23:41

legenda reala je napisao/la:
ma moglo se svašta prije gledati ,ja kupio satelitsku 98 u to vrijeme je bilo još uvijek kanala kolko hoćeš
a isto je prije Admire bila talijanska na Rai-u iz studia košto si to ti gledo
Joj brate kad se toga sjetim, jedva nekako ja na satelitskoj nadjem to i bash ona Romina shampionska sezona, niko nije prenosio one tekme u 3. I sad kad neko da gol u pozadini se pojavi boja tog kluba i deru se odma, Batistuta, Batistuta :D :D
nema potpisa

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 jan 2011, 23:41

@Dirk, kada sam rekao da smo najbolje igrali pod palicom Beniteza onda mislim na citav period a ti uzimas
tu jednu godinu kada smo osvojili 5 trofeja. Te godine jesmo najbolje igrali ( 2001 ), jesam li ja napisao
igdje da nismo ? Bitan je kontinuitet.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 13 gostiju.