La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
jel azar vise dao gol
Pa bolji čovjek od Pikea, sudije ga više cijene.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑03 jul 2020, 00:06Evo malo statistike za one koji žele znati više.![]()
Mundo Deportivo piše kako se u La Ligi događaju sumnjive stvari, a to se može videti po broju žutih kartona koje su u ovoj sezoni dobili Sergio Ramos i Gerard Piqué.
Barçin štoper je u dosad načinio 30 prekršaja, a dobio je 14 žutih kartona. Sudije su mu čak četiri puta pokazale karton nakon što nije bio zadovoljan njihovom odlukom.
S druge strane, kapiten madridskog Reala je ove sezone zaradio osam žutih kartona, a napravio je 46 prekršaja. Takođe, Ramos nijednom nije dobio javnu opomenu nakon što je protestovao u određenim trenucima utakmice.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Jos 3 pobjede 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Hoće li igrači i stručni štab ove godine znati proceduru što se tiče dodjele pehara za razliku od prošli put?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Takodjer nemojmo zaboraviti jos jedno maestralnu partiju najboljeg stopera svijeta. Drzao odbranu, slao duge lopte u maniru Xabi Alonsa i k tomu jos rutinski poentirao sa bijele tacke u kriticnom trenutku sto nimalo nije lako (Midzo to najbolje zna
). Vrijeme je da ovog apostola nogometa prestane porediti s nekim smijesnim Nizozemcima iz izbij-nabij lige.

Sto nebi znali,trofej Primere je kod kuce kad je u Madridu.
Isto kao i trofej LP.
Jedino Francov trofej se cesce nalazio u rukama igraca Barce.
Isto kao i trofej LP.
Jedino Francov trofej se cesce nalazio u rukama igraca Barce.
Ramos je kapiten, Lider, a ne plači pičac....TonySosa je napisao/la: ↑03 jul 2020, 00:21Pa bolji čovjek od Pikea, sudije ga više cijene.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑03 jul 2020, 00:06Evo malo statistike za one koji žele znati više.![]()
Mundo Deportivo piše kako se u La Ligi događaju sumnjive stvari, a to se može videti po broju žutih kartona koje su u ovoj sezoni dobili Sergio Ramos i Gerard Piqué.
Barçin štoper je u dosad načinio 30 prekršaja, a dobio je 14 žutih kartona. Sudije su mu čak četiri puta pokazale karton nakon što nije bio zadovoljan njihovom odlukom.
S druge strane, kapiten madridskog Reala je ove sezone zaradio osam žutih kartona, a napravio je 46 prekršaja. Takođe, Ramos nijednom nije dobio javnu opomenu nakon što je protestovao u određenim trenucima utakmice.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ne znaju oni šta je kapiten od 2015. Prvo malokrvni Iniesta, pa autista Leo. Bolje Buskecu da dadnu traku.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Auh, 15 godina bičevanja je uradilo svoje. Tri utakmice do titule, bezvrijedne doduše, a oni spominju Messija.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bolji covjek mozda, bolji igrac( u prajmu) ne
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma ne moze klub kao Real priustiti sebi to guranje mladih,lose rezultate **** ga,Real mora imati gotove igrace i klase,a trenutno ih nema nikako...Jbg znas kako je Real prije,uvijek za gol vise,sijeva gledas ih i uzivas,sad je to talasika ,za Barsu isto vrijediLlullSergio je napisao/la: ↑03 jul 2020, 00:13Pa u napadu svakako nema. Mislim sve su djeca uglavnom i ako hoces neki rezultat od njih treba biti strpljiv i ne klupirati poslije prve lose predstave. Jedina klasa je Karima,ali njegov najveci forte nisu golovi i efikasnost. Tako da kod Reala bas steka napad,a pogotovo kad Zidane glumi budalu sa Vasquezima,Jamesima,Iscom ,Baleom i slicnim glupostima.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Sjoo kad krenu sa veličanjem klokana Ramosa
veliki lider i kapiten zavaljivo ekipu bezbroj puta 

Neka neka, ako će ovo biti početak nečeg novog, ovo je extra, jbo ti taj gol više kad evo godinama pušimo ligu, dok se ne pojavi neki igrač tipa CR, granitna odbrana i kompaktnost u vezi i malo bolji napad ima da Lige padaju, onako izgubiš ligu do Decembra...delinjo je napisao/la: ↑03 jul 2020, 00:39Ma ne moze klub kao Real priustiti sebi to guranje mladih,lose rezultate **** ga,Real mora imati gotove igrace i klase,a trenutno ih nema nikako...Jbg znas kako je Real prije,uvijek za gol vise,sijeva gledas ih i uzivas,sad je to talasika ,za Barsu isto vrijediLlullSergio je napisao/la: ↑03 jul 2020, 00:13Pa u napadu svakako nema. Mislim sve su djeca uglavnom i ako hoces neki rezultat od njih treba biti strpljiv i ne klupirati poslije prve lose predstave. Jedina klasa je Karima,ali njegov najveci forte nisu golovi i efikasnost. Tako da kod Reala bas steka napad,a pogotovo kad Zidane glumi budalu sa Vasquezima,Jamesima,Iscom ,Baleom i slicnim glupostima.![]()
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa draze mi je vala da su ustabilili ovu odbranu vec to za gol vise. Konacno se povelo malo racuna o tom dijelu terena i igra se odgovornije, koncentrisanije. A i doveo se dobar golman. Bio je Kurto u rangu Navasa prosle godine,ali ove godine je vrh. Evo i danas unosi sigurnost, skida sve bitne lopte.delinjo je napisao/la: ↑03 jul 2020, 00:39Ma ne moze klub kao Real priustiti sebi to guranje mladih,lose rezultate **** ga,Real mora imati gotove igrace i klase,a trenutno ih nema nikako...Jbg znas kako je Real prije,uvijek za gol vise,sijeva gledas ih i uzivas,sad je to talasika ,za Barsu isto vrijediLlullSergio je napisao/la: ↑03 jul 2020, 00:13Pa u napadu svakako nema. Mislim sve su djeca uglavnom i ako hoces neki rezultat od njih treba biti strpljiv i ne klupirati poslije prve lose predstave. Jedina klasa je Karima,ali njegov najveci forte nisu golovi i efikasnost. Tako da kod Reala bas steka napad,a pogotovo kad Zidane glumi budalu sa Vasquezima,Jamesima,Iscom ,Baleom i slicnim glupostima.![]()
Sve mu je to oprošteno 24.05.2014 u 92 minuti.
Barca može sanjati ovakvog lidera od Puyola su vam sve plači čkapi....
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Fakat se lik ružno ošišao, onako s bradom makar liči na insana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.