Safet Sušić - Pape

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la calcio » 11 mar 2014, 00:19

Sve ovo samo pokazuje da reprezentacija treba jos vise zbiti redove. Mnogo je onih koji pokusavaju napraviti razdor da bi se i oni nekako uslepali. Safete, Edine i ostali, pamet u glavu. Ne nasjedajte na razne naslove i price.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 11 mar 2014, 00:21

kokakolas je napisao/la:Uz to što mu je po ne znam koji put spasio dupe od poraza protiv 'fudbalske velesile'... U ovom slučaju neprikosnovene Bjelorusije :lol:
Izmisljas... Bjelorusi su se parkirali u šesnaesterac u toj tekmi, i izvoli igraj kantonalnu ligu pa probaj probiti bunker.... i Miske nas je eventualno spasio remija, a ne poraza...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 mar 2014, 00:22

calcio je napisao/la:Sve ovo samo pokazuje da reprezentacija treba jos vise zbiti redove. Mnogo je onih koji pokusavaju napraviti razdor da bi se i oni nekako uslepali. Safete, Edine i ostali, pamet u glavu. Ne nasjedajte na razne naslove i price.
Kako ne nasjedati bolan kada je Susic glavni inicijator istih? Ko ga tjera da javno diskreditira svoje igrace? Je li on uopste normalan?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 11 mar 2014, 00:22

Virtu4l je napisao/la:Dobili smo i reinkarnaciju Meše Selimovića u vidu @kokakolasa.
U svakom slučaju, hvala na komplimentu. Mada ni genije poput Meše ne može natjerati isprane mozgove (kojima je mentalni sklop na nivou prosječnog gradjana Sjeverne Koreje) da počnu razmišljati svojom glavom ;)
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 mar 2014, 00:23

Fino reče Osim (Amar) večeras u emisiji na TVSA, kvalifikujemo se na SP i umjesto da uživamo pravimo cirkus od svega...

To nam je u krvi. Ni u čemu ama baš ni u čemu nismo složni, zato nikada nećemo ni napredovati :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 mar 2014, 00:26

calcio je napisao/la:Nek forumasi ocjene koga placaju,mene ili vas tri-cetiri od koji jedan obavezno u svaka doba dezura.
Ja sam uvijek tu, a calcio i ostali rade u smjenama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 mar 2014, 00:26

DonCorleone je napisao/la:
calcio je napisao/la:Sve ovo samo pokazuje da reprezentacija treba jos vise zbiti redove. Mnogo je onih koji pokusavaju napraviti razdor da bi se i oni nekako uslepali. Safete, Edine i ostali, pamet u glavu. Ne nasjedajte na razne naslove i price.
Kako ne nasjedati bolan kada je Susic glavni inicijator istih? Ko ga tjera da javno diskreditira svoje igrace? Je li on uopste normalan?
Oni 4 godine zajedno rade bez nekih vecih problema, i sad odjednom, ako je vjerovati pricama i naslovima, haos i raspad. Malo sutra. Kao sto rekoh, zbijte redove i ne obazirite se na naslove, forume, komentare na fb i slicno.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 11 mar 2014, 00:26

kokakolas je napisao/la: U svakom slučaju, hvala na komplimentu. Mada ni genije poput Meše ne može natjerati isprane mozgove (kojima je mentalni sklop na nivou prosječnog gradjana Sjeverne Koreje) da počnu razmišljati svojom glavom ;)
Primjer "prosječnog građanina Sjeverne Koreje" nije dobar primjer za to što pokušavaš da objasniš. Prosječni građanin Sjeverne Koreje nema ispran mozak nego ne smije da iznese nikakvo mišljenje zbog toga što ima posla s jednim od najrigidnijih terora u historiji čovječanstva.

Rios

Post Postao/la Rios » 11 mar 2014, 00:27

bosnas_ je napisao/la:navijaci su na strani selektora ili bar vecina njih,sportska javnost je na strani selektora i to je cinjenica! Navijaci u Austriji nisu zvizdali selektoru,ali zato je svih 12 000 navijaca zvizdalo nasim Furacima,Spahi i Dzeki i to je nepobitna cinjenica,ponizili su navijace koji su uzeli dva slobodna dana i dosli iz svij krajeva zapadne Evrope da ih gledaju,a oni odigraju skandalozno jos se svadjaju s publikom,sramota nevidjena! ali opet kazem svako ima pravo na gresku,desilo se i ne ponovilo se,selektor je dugo sutio,dok covjek jednostavno vise nije puko,i s pravom! Svi iz ovoga trebaju izvuci pouke,ali realno gledajuci Spahic i Dzeko ce se morati dobro potruditi da ubuducnosti vrate naklonost navijaca! igraci se ne smiju petljati u posao selektora ,i to im mora biti jasno! hajd neka nesto kaze Pelegriniju !? letio bi iz ekipe za sva vremena....
Ne pretjeruj majke ti..Ko je onda skandirao Dzeki nakon onih zvizduka? Fino je ovdje covjek koji je bio na tekmi rekao da je Dzeku prozivalo nekih 500 do 1000 ljudi..Naravno,i zbog toga se Edin mora zabrinuti,slazem se..Al necemo sad pretjeriati kako su si okrenuli ledja Edinu i stali uz Safeta..
Na kraju krajeva,cijelokupna javnost bi ovdje trebala stati na stranu nase reprezentacije,njenog uspijeha i ugleda a ne na stranu Safeta,Edina ili Emira.. ;) Sto nam sve ovo treba 3 mjeseca pred SP i od jednog,i od drugog i od treceg i petog i desetog..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 11 mar 2014, 00:28

FaraonTM je napisao/la:Fino reče Osim (Amar) večeras u emisiji na TVSA, kvalifikujemo se na SP i umjesto da uživamo pravimo cirkus od svega...

To nam je u krvi. Ni u čemu ama baš ni u čemu nismo složni, zato nikada nećemo ni napredovati :)
Ima Amar pravo... Mada ja mislim da nam je reprezentacija jedina svijetla tačka u ovom društvu i zato svi želimo da ona uspije u Brazilu. Druga je stvar što nam se pogledi u dostizanju tih ciljeva totalno razilaze :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 mar 2014, 00:34

kokakolas je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Fino reče Osim (Amar) večeras u emisiji na TVSA, kvalifikujemo se na SP i umjesto da uživamo pravimo cirkus od svega...

Ima Amar pravo... Mada ja mislim da nam je reprezentacija jedina svijetla tačka u ovom društvu i zato svi želimo da ona uspije u Brazilu. Druga je stvar što nam se pogledi u dostizanju tih ciljeva totalno razilaze :D
Ja vjerujem da svi mi ovdje za cilj imamo što jaču i bolju reprezentaciju jer kako si rekao upravo nam je reprezentacija jedina svjetla tačka u ovakvom društvu (da se nismo kvalifikovali na prvenstvo ne znam šta bih radio sa sebe, ne bih imao šta iščekivati :D).

I kako neko reče gore, teško je da se tim koji je zajedno 3,4 godine i koje se prvi put prije par mjeseci kvalifikovao na Svjetsko prvenstvo, raspadne za 3 dana.

Nadam se da nam neće upropastiti ovaj sportski ugođaji događaj koji svi čekamo 20 godina.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 mar 2014, 00:39

obagol je napisao/la:
kokakolas je napisao/la:
obagol je napisao/la: Spašavao Sušićevo dupe ili i svoje? Bogami Sušić je već nastupao na SP-u par puta a svim ovim našim zvjezdicama je ovaj plasman vrhunac karijere pa makar i doživjeli pravi potop.
Nego čije nego Sušićevo? K'o što mu je Izet dupe spasio u Slovačkoj i drugi igrači u bezbroj slučajeva. Ma lajte padobranci koliko hoćete, ali neće meni neki primitivac učiti zanat na klupi reprezentacije, koju volim više od sebe. Daleko vam svima kuća bila od svetinje ;)
Pa što ti vrsni spasioci ne spasiše Sušićevo dupe i protiv Egipta, nego dozvoliše da im navijači zvižde i da ih tjeraju napolje?
Zakaj nerviranje,pa to je samo pepsi-colas
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 11 mar 2014, 00:43

harishp je napisao/la:Zakaj nerviranje,pa to je samo pepsi-colas
Koji argumentima tebe i slične tebi uvijek pojede za doručak :lol:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 11 mar 2014, 00:43

Amar Osim: "Ne vidim ja da je to toliko dramatično. Mi se ne znamo ponašati ni u čemu kako treba, ni kad je nešto super pozitivno, ni kad je nešto manje pozitivno tako da ovo sve prepisujem tome. Imamo tri mjeseca do Svjetskog prvenstva, imamo ekipu koja je solidna, napravili smo nešto što je velika stvar, nismo toga ni svjesni.
I mi sad 'mjesto da u tome uživamo, ne na nekakav ružan način da kažemo 'okej sad smo to uradili hajmo se zezat', nego da jednostavno te ljude koji su zato najzaslužniji, to su igrači i selektor, da ih ispratimo na nekakav normalan način, a mi jedva čekamo da se dese nekakve stvari da počnemo o tome na ružan nekakav način pisati i komentarisati, malo mi to smeta iskreno k'o sportskom radniku, al' eto, i to je Bosna"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 mar 2014, 00:45

obagol je napisao/la:Pa što ti vrsni spasioci ne spasiše Sušićevo dupe i protiv Egipta, nego dozvoliše da im navijači zvižde i da ih tjeraju napolje?
Falio im Ibro panenka, bili su iznenađeni i uvređeni.
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 mar 2014, 00:47

kokakolas je napisao/la:
harishp je napisao/la:Zakaj nerviranje,pa to je samo pepsi-colas
Koji argumentima tebe i slične tebi uvijek pojede za doručak :lol:
Ma ja.Ti i @AGRUMENT dva klon,pardon jarana.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 mar 2014, 00:47

Virtu4l je napisao/la:
obagol je napisao/la:Pa što ti vrsni spasioci ne spasiše Sušićevo dupe i protiv Egipta, nego dozvoliše da im navijači zvižde i da ih tjeraju napolje?
Falio im Ibro panenka, bili su iznenađeni i uvređeni.
Legendarna: Izveo bih panenku u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 mar 2014, 00:48

Sheyi je napisao/la:Amar Osim: "Ne vidim ja da je to toliko dramatično. Mi se ne znamo ponašati ni u čemu kako treba, ni kad je nešto super pozitivno, ni kad je nešto manje pozitivno tako da ovo sve prepisujem tome. Imamo tri mjeseca do Svjetskog prvenstva, imamo ekipu koja je solidna, napravili smo nešto što je velika stvar, nismo toga ni svjesni.
I mi sad 'mjesto da u tome uživamo, ne na nekakav ružan način da kažemo 'okej sad smo to uradili hajmo se zezat', nego da jednostavno te ljude koji su zato najzaslužniji, to su igrači i selektor, da ih ispratimo na nekakav normalan način, a mi jedva čekamo da se dese nekakve stvari da počnemo o tome na ružan nekakav način pisati i komentarisati, malo mi to smeta iskreno k'o sportskom radniku, al' eto, i to je Bosna"
Ne znaju da uživaju moj Amare.
Voli te tvoje Sarajevo.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 11 mar 2014, 00:48

Ta Ibrina izjava je dobra... Moram priznati :D

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 11 mar 2014, 00:51

Da bas,pa Ibricic bi nam svakako bio korisniji nego recimo Tino,on ne koristi nicemu a Ibro bi bar bio siguran realizator penala ako bi doslo do penala.Kako god okrenes Ibro prije Tinkija,kako god okrenes.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.